Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bende prolaktin yüksekliği var ya canım, hamileliğin başında göğüs hassasiyeti olduğundan beri süt geliyo.

Şakır şakır akmıyo ama sütyende ve göğüs uçlarında kuruduktan sonra fark ediyorum.

Şimdiden krem falan da süremiyorum, çünkü elledikçe daha da uyarılıyor ve süt üretimi artıyor.

.

Yok canım anaokula başladı. Zaten doğru düzgün gidemedi yavrum

Oyyyyyy, yavrum benim.
Niye o kadar çok hasta oldu ki, bebekken çok mu korudunuz acaba?
Bağışıklığı gelişemedi mi?

Benim halamın eşi doktor, biraz fazla hassas.
Çocuğun eldiveni odada yere düşse anında kirliye giderdi.

.

Yani öyle abartılı koruma değil canım ama dikkat ettim ilk çocukta olunca malum ☺
Senede 1 yada en fazla 2 defa hastalanirdi, birde nisan ayında alerji çıktı başımıza, o onun bağışıklığını zayiflatti üstüne de okul eklenince ard arda hastalandı

rollercoaster canım,
Geçen LCW’dan online şöyle bir şey aldım.
Hem siyahını hem bordosunu.

Sizin ordaki Maltepe Park LCW outlet olmuş.
Orayı gezerken de siya alt aldım, internetten daha ucuzdu. 50 küsür diye hatırlıyorum.
Bunun siyahıydı.

Evde giymek için acayip rahat.

.

Oyyyyyy, yavrum benim.

En korktuğum şey alerji.
Allah kolaylık versin canım.

.

ikisi de şahane hafta sonu gideyim

Ayy en özendiğim şey bu şuan sürekli acıkıp yemek yeme iştahına sahip olmak.Eskiye göre mide bulantılarım azaldı haftalar geçtikçe daha iyi oluyor ama eski iştahım gerii gelmiyor anacım ben deliler gibi yemek yemek istiyorum yahu

Kar zarar hesabı yaparken aklıma geldi birden.
K kdv nerelerdesin kuzum?
Hiç çıkmıyo sesin?

.
hahahahaha buradayım buradayım :)
haftasonu çok yoğun geçti hiç telefonu elime alma fırsatım olmadı. Pazar günü Bursa'da hava güneşli gibiydi biz de onun tadını çıkarttık :) Cumartesi günüm de annemdeydim onunla koşturmakla geçti :) :)
sabah işe gelmek için yataktan çıkmaya o kadar zorlandım ki eşime diyorum beni bırak sen devam et sfhkdfljdklfjls

ikisi de şahane hafta sonu gideyim

Beğenmene sevindim canım, git muhakkak.

Ben de ilk defa geçen gittim LCW Outlet’e..
Kocaman 2 katlı bir mağaza ve defolu ürünler falan da var. Etiketin üzerinde defolun nerede olduğu yazıyor.

Biraz pazar yeri gibi, reyonlar sıkışık değil ama çok büyük olduğu için aradığını zor buluyorsun.

.

Benim iştahın yerinde, hatta daha da açılmış olabilir ama bulantılar aynen devam.

.

Kızlar gebelik sonrası her kalktığımda ağzımda çok kötü bir tat oluyor oda benim midem bulandırıyor koşarak dişlerimi fırçalamaya gidiyorum.bu gebelikten sonra oldu size de oluyor mu

Evet, bende oluyo canım.
Geçen uygulamaların birinde yazıyordu, günde 2 defa dişinizi fırçalayın.
Kahvaltıdan sonra sadece çalkalamanız yeterli.
Biri uyanır uyanmaz, biri de akşam yemeğinden sonra fırçalayın diye.
Ağzınızda oluşan kötü tat midenizi bulandırabilir çünkü yazıyordu.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…