Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ohhhhh, ne güzel bir hafta sonu geçirmişsin canım.
E tabi, onun üstüne zor gelir şimdi yataktan çıkmak.

.

Kız canan sen hiç uyumuyo musun beybimmmm sat 3 te uyanıksın saat 7de uyanıksın

Benim spor yapmamaktan olsa gerek, bayandır bir ayva göbüşüm var.
Sert değil henüz, kesinlikle bebek değil yani.

.
Ya canan ne istiyorsun göbeğimizden
neden bebek değil bebek değil diyip duruyon ne yani biz bebek değilde ayvamızı mi seviyoruz ay öyle deme bebek diyelim yoksa elim karnıma gitmez o bebek bir kere tamamı

Size bizzat anaokulundan bilgi vereyim o zaman, bebisler anaokuluna başlayınca şoke olmayin:))

Ben hiç öyle dikkat eden biri olmamıştım kızıma, mikroplarla büyüsün bağışıklığı güçlensin diye ama öyle olmuyormuş. Kreş, anaokulu ya da 1.sinif cocuk ilk hangisine başlıyorsa o sene 3 4 ay komple ve ardından arda hasta oluyormuş. Doktorumuz öyle söyledi, birbirlerinin suratına öksüren hapşıran miniklerden bahsediyoruz

Bagisikliklari kendi aralarında guclenene kadar böyle hasta olurlar okula ilk başladıkları zaman dedi, sonra normale dönüyormuş çok şükür.

Bir de pandemi etkisi var açıkçası, kızım 2 yaşındaydı pandemi patladı. Küçücük çocuklar biraz mikropla tanışması gerekirken maske taktirdik, eminim onun da etkisi vardır tabii.

Geçmiş olsun canım nelere alerji çıktı. Bizde de var alerji çok büyük bir sorun olarak

E bunu napmak lazım şimdi? Saklasak mi
Kızlar gebelik sonrası her kalktığımda ağzımda çok kötü bir tat oluyor oda benim midem bulandırıyor koşarak dişlerimi fırçalamaya gidiyorum.bu gebelikten sonra oldu size de oluyor mu
Metal tadı gibi mi canım? Evet direk fırçaya sarılıyorum

Günaydın kızlar
Valla bende göbek göğüs popo her yer belirmeye başladı. hayatım bir süre küçük bir kaplumbağa gibi devam edecek

Günaydın ballı bebişler ve anneleri

https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0865104003.html

https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0950412004.html

Kızlar size iki tane indirimli set getirdim ben aldım erkek bebek diyor benim belli değil ama kıza da giydiririm hardal nolcak

Bu arada lcw jean alacaklar için; üç tane aldım hamile jean açık renkli olanlar iyi ama ince, içlikle giyiyorum sorun olmuyor hatta çok da rahat muhtemelen doğumdan Sonra da bunları giymeye devam ederiz düğmeyle daraltılıyor, ama koyu lacivert almıştım o öyle bir kokuyor ki size anlatamam bildiğin kötü iğrenç kokuyo, 4 kez yıkadım yok geçmiyo giyemicem bi daha. Kokusuna ek olarak da rengi geçiyo boyuyo temas ettiği şeyi bembeyaz içliğimi mavi yaptıSakın lcw koyu lacivert kot almayın

Valla benim de çıktı göbeğim 1-2 hafta önce sabah düz olan karnım artık sabah da çıkmış durumdaiçerde yer yok bizde galiba hemen dışarı verdi kendini ama güzel bir his bakıyorum hoşuma gidiyor oy annem diyorum senin yüzünden kilo mu alcam diyorum ahsjsjja inş çok almayız tedirgin de oluyorum kaç kilo alcaz acaba

Ben daha aynı kilodayım kuzu ama göbeğim portledi nedense ya

Geçmiş olsun canım nelere alerji çıktı. Bizde de var alerji çok büyük bir sorun olarak
Herseye alerjisi çıktı canım ya test yaparken damlattiklari suya bile oldu, çok şiddetli bir alerji çıktı. Yüzü tüm vücudu mahvolmustu kabarık kızarıklık, çok şükür o geçti ama arada kaşıntı oluyor işte. Doktor kendi kendine geçmesini bekleyin dedi büyüdükçe geçiyormuş alerji. Çok geçmiş olsun size de

Oyy hardal rengi çok tatlı

Sağlık içinde giydir bebisine canım çok tatlışlar. Ama mümkün oldukça bebislerde renkli ürün tercih etmeyin diyorlar. Özellikle iç zıbın vücuda temas edecek parçalar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…