Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Günaydın kızlar. Cts öğlende bırakmıştım en son sayfayı. Kaç sayfa ilerlemiş. dün öğlenden beri okuyorum son sayfaya yetişemedim henüz. açığı kapatamıyorum
Ya ben okumuyorum çok birikince üşeniyorum
Bu sefer okumayinca da aklım kalıyor okuyamadiklarimda

geçmiş olsun canım. Biz senelerdir çekiyoruz alerjiden. Daha da geçmedi. Büyüdükçe Geçebilir dedi doktor. Ama şuan süt yumurta süt ürünleri ceviz ve daha birsürü şeyi yiyemiyor.

Ya ben okumuyorum çok birikince üşeniyorum
Bu sefer okumayinca da aklım kalıyor okuyamadiklarimda
aynen ben de merak ediyorum ama dün öğlen başladım okumaya hala daha 20 sayfa eksik :) kapanmıyor ki hiç fark bi yandan okuyorum bir yandan yazılıyor

Kızzz bana da alışveriş yaptırdın yaa pesss amann nolacak ya diyip bende 2 parça aldım

Eklentiler

• 130A4E31-B4AE-43A7-96B8-1D35C999A455.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 51
  • B5A588B3-3511-435E-B3FA-58CAA03A71DD.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 53
Ya canan ne istiyorsun göbeğimizden
neden bebek değil bebek değil diyip duruyon ne yani biz bebek değilde ayvamızı mi seviyoruz ay öyle deme bebek diyelim yoksa elim karnıma gitmez o bebek bir kere tamamı

hay ağzına sağlık bebek diyemedi bi türlü zorla biz dedirtiyoruz

renkler

sen işe gidiyo musu Balkız, işe gidiyosan acaba oranın tuvaletinden mi kapıyosun diye düşündüm
Evet kuzum büyük ihtimalle oradan ve tuvaletler o kadar kötü ki ama girmek zorunda kalıyorum dayanamıyorum kısır döngüye girdim

benimki i-robot ama haritalandırma yapmıyo, yavaş yavaş öğrenfi tabi ama haritalandırma yspanlar daha iyi onlarda istediğini odayı nokta atışı süpürüyorlar
-C-A-N-A-N-
kızlar benim evim dubleks.
şimdi okurken robot süpürge almaya yeltendim ben de. sizce dublekste kullanımı nasıl olur ?
merdivenlerden yuvarlanmasın. şimdi baktım biraz fiyatlarına da maşallahları var çünkü :)

Kuzum sen kurtulabildin mi enfeksiyondan benim doktor da şimdi şase ve fitil verdi fitili kullanmış mıydın

geçmiş olsun canım. Biz senelerdir çekiyoruz alerjiden. Daha da geçmedi. Büyüdükçe Geçebilir dedi doktor. Ama şuan süt yumurta süt ürünleri ceviz ve daha birsürü şeyi yiyemiyor.

benim çocukken alerjim vardı, şeker, muz, yumurta, kızartma bunları hiç yiyemezdim. halıya ayaklarımı sürte sürte kaşındığımı, tüm vücudum losyonla gezdiğimi hatırlıyorum ama büyüyünce geçti sadece corona aşısı olduktan 1 hafta içinde tekrar coşmuştu neredeyse 30 yıl sonra ama sonra o da dindi

Canım benim modelde haritalama var.
Sınır çizebiliyorsun, o sınırdan asla geçmiyo.

Mesela salonda konsolun altında internet kabloları, anten kabloları falan var.
Oraya değmesini istemiyorum.

Konsolun önüne sınır çizdim, konsolun altına girmiyo.

.

Reactions: kdv

Çocuklarda alerji çok zor yaa.
Özellikle de okula başlayınca.

Arkadaşında gördüğünü istiyo çünkü.

.

Evet kuzum büyük ihtimalle oradan ve tuvaletler o kadar kötü ki ama girmek zorunda kalıyorum dayanamıyorum kısır döngüye girdim
Canım benim ya çok geçmiş olsun. Öğretmen öğrenci karışık mı tuvaletler girmesen napcan koca gün. Nasıl çözülebilir bi düşünelim. Bi süre rapor alıp gitmesen mü acaba? Hastalık da bu sonuçta

aaaaa süpermişşşşşş. senin model xiaomi vacuum mop pro değil mi ? 4652 tl diyor trendyolda :)
acaba silme özellikli olanı almasak nasıl olur ki ?
silme olanların çekim gücü daha mı yüksek oluyor

ne yap biliyo musun evde küçük bi şişe varsa içine sirke koy zaten oturmuyosundur ama her tuvalete girmeden o sirkeyle sen yine bi sil orayı, eski tuvaletse o zaman da sirkeyi dök yine, bi de tuvalete sen yakınken sifonu çekme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…