Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
yok yok bir şey olmaz bir kereden Balkiz94 çalıştığı için o tuvaleti hep kullanmak zorunda o yüzden o her defasında kullansa iyi olur inşallah onu ki de hızlıca geriler
Evet kuzucum bugün unutmuşum da yarın götüreceğim. Tek seferden bir şey olmaz bence de. İnşallah geçer gider benimki de

Ay ben bakmıyorum hiç öyle yaaa şimdi tedirgin oldum

Valla internette çoğu yerde tam tersi yazıyor ekşi erkek, tatlı kız diye uydurma demek ki
Kız dur iş çıkarma başıma şuan bu atasözüyle hayata tutunuyorum. Tam tersi o
Ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı ekşi yiyorum hep belki kız olur bu sefer diye umutluyum. ama ilkinde de çok tutmamıştı

Ayyy al benden de o kadar her şeye kendini koyamazsam sarımsağın tozunu koyuyordum. Yani bilmiyorum düzeliyor mudur ama bence düzeliyordur

Aman diim o markalara hiç güvenmiyorum zaten . Hamileliğin başında bir burger yiyelim de yemiştim. O zamandır yemiyorum.

Benim ne zamandır canım şu saçma şinitseller var ya, 5 dk’da ısıtılıp yenen.
Onlardan istiyo.

Hiç sağlıklı değil ama yiycem bi gün.

.

Valla seviniyorum bi bende olmadığı için. Sarımsakta çok aşırı yokta soğan Allahım akıllara zarar ben ki soğan sarımsak aşığıydım
Bi arkadaşımın ailesi soğan sarımsak sokmuyor eve. Demiştim ki “ıyyy öyle hayat mı olur” hajshshs abi kınadığımız her şeyin başımıza gelmesine ne demeli

Hahaahah alemsin kiz canan canim sdi et istiyor diyo yaa

Kız topiğin en rahatı benim heralde dışardan her şeyi yiyorum
Bi de benBulantıdan Zaten kısıtlı güç bela yiyebiliyordum onda da içerik elersem aç kalırım. Dışardan söylemekte sakınca yok bence iyice pişirirlerse. Salata vs yemiyormuşsun zaten sorun yok dondurmadır bisküvidir yiyorum valla yiyebilirsem allah affetsin
Soğansız yemek mi yapıyorsun yoksa?

.
Yok komple kapandı bende o özellik hiç salçalı soğanlı büyük yemek yapamıyorum geçen gün eşim yapmıştı kendine düdüklü dışarda kalmış bilmeden mutfağa girdim çok kötü oldum kustum falan yazık adam da anlamıyor kokmuyor ki diyo ama kokuyo işte Napim

Canım biz evde yaptık fıırndan hamburger ekmeğini alıp çok canım istiyordu daha içime sinmiş oldu
Bneim doktorum dışardan salata yeme dedi. Nasıl yıkandığı belli değil yıkanıyorsa da yani yemeyin bence özellikle çiğ olduğu için sebzeleri güzel yıkamak gerekli

Ayy benim canım hiç dışardan yemek istemiyor asla halbuki dışardan yemeye bayılırdım. Şu an Hamburger makarna tatlı turşu filan hiç yiyemiyorum

Oooo, kuzum senin baya zorluyormuş.

O olay bende 2-4 hafta oldu ve bitti.
Şimdi bol soğan ve sarımsaklı mercimek çorbası yapabiliyorum.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…