Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çay bile kokuyor resmen yaşayan var mı bunu çayı çok severdim işime de geldi canım istemiyor soğanı sarımsağı söylemeyeyim hiç
Mutfak, temiz bulaşık makinesi bile kokuyor sanki
Parfüm sıkamıyorum mesela ıyhh çayı da eskisi gibi içemiyorum tadı farklı oldu

Diş ipi ve sakız da çok işe yarıyor.

Valla seviniyorum bi bende olmadığı için. Sarımsakta çok aşırı yokta soğan Allahım akıllara zarar ben ki soğan sarımsak aşığıydım
Ben dün akşam yemeğinde kırmızı soğanı tezgahta eşime kırdırıp tek başıma yedim tuz ve limonla.

Ay benim iştahımın başlangıçtan beri maşallahı var. Tüm o zararlı menülerden -C-A-N-A-N- demesiyle adi etlerden istiyorum ama hep stoplayıp evde yapmaya çalışıyorum. Pide düşkünlüğüm var, haftada 2 mutlaka konuyla alakasız olacak ama ateş ölçer araştıran var mı? Ya da kullanıp memnun kalıp öneride bulunabilecek?

Kızlar devlette kan vermiştim, hemşire gelmene gerek yok e nabızdan bakarsın demişti. dün çıkması lazımdı henüz ortada sonuç yok hastaneye mi gitsem acaba?
Canım bazen e nabıza geç düşüyor benim birkaç kere öyle oldu. Sonuç çıkmış oluyor. Hastaneyi ara bence onlar yönlendiriyor
Çay bile kokuyor resmen yaşayan var mı bunu çayı çok severdim işime de geldi canım istemiyor soğanı sarımsağı söylemeyeyim hiç
Mutfak, temiz bulaşık makinesi bile kokuyor sanki
Yıkanmış çamaşırlar öyle pis kokuyo ki burnuma allah affetsin üç gündür yerleştirmedim elim gitmiyor yumuşatıcıdan mı anlamadım değiştirecem

H
haftaya çarşamba kontrolüm var o güne kadar çıkmazsa mecbur gidip alırım sonucu çünkü devlete ulaşmak mümkün değil canım

Ya böyle et tadı yok Burger King veya MC’te, et demeye bin şahit.

Tam da ondan istiyorum işte.

.
Ben en çok Fast food zincirlerinin hamburgerlerini seviyorum tavuk olan. Barbekü broiche olsa gömerdim şu an bazen diyorum iyi ki burda Burger king yok
Yani çok iyi çok iyi dedikleri birçok yerde yedim de ben sevmiyorum löp löp döş etinden direkt hamburger yapılmasınıilla bi ekmek olacak içinde hele az pişmiş falan hiç yiyemiyorum

H

haftaya çarşamba kontrolüm var o güne kadar çıkmazsa mecbur gidip alırım sonucu çünkü devlete ulaşmak mümkün değil canım
Büyükşehirde zor olabilir doğru bizim burda arıyorum açıyorlar tabii binbir triple o ayrı ne tahliliydi? Önemli acil bişi mi?

Bende oyleyim valla

Bacım seni ben anlarım gerçekten salçalı yemek yapamıyorum en son ne zaman yaptığımı da hatırlayamadım eşim yapmıştı kokuyor diye daha da yapmadım ama kekler pastalar kötü kokmuyor canancığım çay güzel kokar kokmaz mı eskiden bana da güzel kokardı şimdi su kokusu geliyor tuhaf ya gerçi ben içersem açık içiyorum bunlara da bin şükür şuan hastaneye gitmemek için zor tutuyorum kendimi birkaç hafta daha beklemem gerek aslında ama belirtiler var diyorum iyidir inşallah içeride diyorum. Eşime de acaba içerde ne yapıyordur diyorum uyuyordur sen hep uyuyorsun ya diyor hahaha gerçekten son gittiğimizde doktor da uyuyor olabilir dedi ufaktı gerçi, özledim ya fotoğrafına bakınca enerji geliyor sanki bak şimdi düşününce bile burnumun direği sızladı gözler dolu annelik böyle bir şey miii

Oyyyyy yerim heyecanını❤ her randevuyu iple çekiyorız ben de özlüyorum çokkkk eşim diyor yavru ne yapıyor iyi mi? Anlamıyorum ki iyidir herhalde diyorum tedirgin de oluyorum bazen ne yalan söyleyimDiyorum allahım sana emanet

Bir sonraki randevun ne zaman?

Konturol randevularin arasi uzayinca gercekten insani bi tedirginlik sariyo merak ediliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…