Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bence de gazdır o gaz.

Bana kalsa zaten tekme de atsa yok canım, değildir diycem.

.
İlk hamilelikte oldukça zor bu haftalarda hissetmek ama benimde 4.hamileliğim yani açıkcası 11 hafta çok zor mümkün değil ultrason da kıpırdarken dışarda hissetmiyosak normal de hissedilen o haereketlerde bebek değil maalesef ileri haftalarda ultrason bakarken tekmeleyince görürsünüz hem dışardan hem ekrandan benim şuan sertleşme yumuşama gibi hafif içimde balık sanki kayar ya öle bi his oluyo ama günde 1-2 kere oda hareketsiz yatarken anca hissedebiliyorum onda bile ben tam emin olamıyorum bebişmi acaba diye az kaldı yakında başlar tekmeler 17-18 de hissedebilirsiniz ilk hamilelikde diyolardı ama ben ilkini 19 da hissetmiştim
Kızlar mide yanması için rennie mi gaviscon mu önerdi doktorunuz? Soran var mı ?
Gaviscon şurup verdi bana canım
Kız bişey olmaz yıkanırken sabunlayıp liflemiyonmu memişleri öle yağ sürüp çekmekle uyarı olmaz uçlarının uyarılması tahim hareketlenmesine sebebiyet verebilir deniyo bunuda şurdan anlıycaksınız inşallah doğumdan sonra emzirirken özellikle ılk 40 gün bebek emdikçe rahimde ağrı kasılma gibi olucak Allahın hikmeti bebiş bozduğu yeri kendi toparlıycak Ben hamileyken 3 ay diğer kızımı emzirdim hiç endişe etmeyin okadar yağ krem sürmekten bişey olmaz

Zaten o tedirginlikler hiç bitmeyecek gibi öyle ama hepsi Allah'a emanetler canım inşallah kayınvalidem hamile olduğundan habersiz neden adet göremiyorum diye doktora gitmiş sanırım testte çıkmayınca 3-4 tane söktürücü iğne olmuş bir bakmış hamile ona rağmen eşim şimdi sapasağlam yanımda Allahın izniyle ona emanetler her şeyden önce bu aralar iş yerinde biraz duygusal ve fiziksel yorulduğum için hemen gitmek istiyorum 11+1 bugün doktor 12. Haftada çağırdı ama benim bebem en son birkaç gün ufak çıktığı için 12 sonunda ya da 13te mi gitsem diyorum il dışına gidiyorum kontrole yakın da değil asıl doktorum orada, burun kemiği ense vs bakıyorlarmış o haftalarda büyük ihtimalle ikili test yaptırmayacağım

Çay bile kokuyor resmen yaşayan var mı bunu çayı çok severdim işime de geldi canım istemiyor soğanı sarımsağı söylemeyeyim hiç
Mutfak, temiz bulaşık makinesi bile kokuyor sanki
Ayyyy çok şükür gectim o yolları
Kullanan tanıdığım var canım işe yaramıyor dedi.
Belki gerçek değildir canım. Onlar sertifikalı ve kuyumcuda satılanları gerçek oluyor diyorlar.

Öteki topiğe bakıyordum ağız mendili çok lazım yazmışlaralalım fırsat buldukça bari müslin örtü çok lazım çok kullanılan bişi mi 3 tane battaniye gibi örtü şeklinde yeter mi acaba
Müslin örtü çok kullanılıyormuş, alt açmaya bile koyan vardı hatta ilk zamanlar banyo sonrası kullananı bile duydum bence yaz bebelerine de en uygunu müslin üstünü de örteriz kundak da yaparız pusete vs de koyarız çok yönlü

Ay hiiiiiiç evde yapamam, adi etli hamburger yerim daha iyi.

Pide benim de favori yemeğim, kuşbaşılı kaşarlı, ohhhhh, olsa da yesek.

.

Ayyyy çok şükür gectim o yolları

Belki gerçek değildir canım. Onlar sertifikalı ve kuyumcuda satılanları gerçek oluyor diyorlar.
Kız allah aşkına boncuk incik nedir ya bebişin üzerine ayetel kürsi okuyun niyet edin en güzeli başka şeylerden şifa beklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…