Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayy ne çabuk günler geçti canan ya dün gibi gebeliğimin şaşkın hali gözümün önünde

Heh, tam da onu sevmiyorum işte.
O kadar ağır geliyo ki.
Resmen 8-10 tane satır kıymasıyla yapılmış aynı anda yiyormuş gibi hissediyorum.

Bence erkeklere göre bir şey o.

.

Ayyy al benden de o kadar her şeye kendini koyamazsam sarımsağın tozunu koyuyordum. Yani bilmiyorum düzeliyor mudur ama bence düzeliyordur
Benim ilkince 4. Aydan sonra düzelmişti canım. Yemek de yapabildim soğan sarımsak da yiyebildim çok şükür. Yavaş yavaş geçecek inşallah. Şuan bana bile bir daha asla yiyemeyecekmişim gibi geliyor.
Benim ne zamandır canım şu saçma şinitseller var ya, 5 dk’da ısıtılıp yenen.
Onlardan istiyo.

Hiç sağlıklı değil ama yiycem bi gün.

.
İyi pişir ye canım ya. Canın isteyip de yememek de iyi değil. Az ye ama ye çıksın aklından. Aklında duracağına midende dursun benim de normalde maydanoz hiç aklıma gelmez mesela ayda 1 köfteye falan koymak için alırsam alırım. 2 aydan fazladır canım nasıl istiyor. Artık son gidişimde sordum dediki az az yiyebilirsin. Detoks gibi düzenli tüketme yeter dedi. Dedim sucuk falan yasak ya yoo dedi ye temiz olsun iyi pişir herşeyi ye hiç sorun değil dedi. (Biraz da fazla rahat sanki ama işime geldi sanırım)
Çay bile kokuyor resmen yaşayan var mı bunu çayı çok severdim işime de geldi canım istemiyor soğanı sarımsağı söylemeyeyim hiç
Mutfak, temiz bulaşık makinesi bile kokuyor sanki
Çay evet bana da kokuyor içemiyorum. Ki ben memur adamım günde 1.5 lt çay içerdim hergün şimdi çay yok soğan sarımsak yok yağlı salçalı yemekler yok (gerçekten iğrenç bir hayat müziği fonda) hayattan zevk alamıyprum resmen.
Koku işi çok sıkıntı bende. Kendim sıkmadığım gibi eşime de sıktırmıyorum parfüm deo falan evde zaten söz konusu olamaz da dışarda da soğan sarımsak yemek yasak hane halkına
Bugün ben yokken köfte yedirmiş annem oğluma. Afedersin bi geğirdi dedim alın bunu alın bunu altı üstü köfte yemiş çocuk.
Sonra duş jelleri şampuanlar çok rahatsız ediyor. El sabununu bile değiştirdim kokusu çok yoğun diye. Koku benim kırmızı çizgim şuan

sen burger king'ci misin? öyle bi ayrım var

ben mc'ciyim

Ben de buna bakıyorum keşke hepsiburada indirimlerinden alsaydım dedim 140lara düşmüştü galiba şimdi baktım 179 en düşük

Ya ama kuzum dolar arttı işte, çok normal.

Paranız bankada dolar veya altındaysa o da sürekli artıyo.

Yüzde 40’a kadarki artışI çok doğal karşılıyorum ben.

Onun için 140’ta 40 lira artış artık normal geliyo bana.

.

4. ayda başlar canımEşim burnuma kokuyor hala tık yok bizde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…