Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hayırlı uğurlu olsunnn canim çok mutlu oldum önce bebek sağlıklı herşey yolunda sen iyisin e cinsiyet de öğrendin elhamdülillah uzun sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun güzel haberlerle başladık

Hiç sanmam dün yanıma dahi gelmedi. Söylenmez bu ama ayrı oda da uyudu bide
Üstüne hep kötü rüyalar gördüm bebeğimle ilgili şimdi çok korkuyorum.
Annemi çağırdım gelecek benimle kalmaya eşimede oh olsun sancım oldu dedim Allah affetsin.
Biliyorum çünkü annem burada o gelsin der. İlk bebeğimi kaybettim zaten korkuyorum destek yerine adam hala annem çok haklı diyo.
Rabbim bana böyle oğlan annesi oldurmayı nasip etmesin ılımlı, anlayışlı olayım inşallah
Kendimi deliler ile bir oda da hapdedilmiş hissediyorum.
İnşallah delirmem
Olmayan kız kardeşim oldunuz hepiniz ama bu konuda mutluyum

Keşke kapımız da yakın olsaydı canım hep yanında olurduk, ve kendi ve bebeğin için ufak yalanlar söylemen çok normal allah görüyor neden söylediğini bende bazen adam akıllı olsun diye pembe yalanlarla adama akıl verirdim, maalesef herkesin evinde bir imtihan var allah önce eşini sana sonra bebeğine bağlasın 3. Şahıslar meclis dışarı olsun inşallah bide uyumadan önce mutlaka ayetel kürsi felak nas okuyorsun ben her akşam yatsıdan sonra yasin okuyorum yasin kur'anın kalbidir evinde bebeğini korur aileye huzur verir bunları mutlaka yap, ayrıca bakara süresini tv de video şeklinde aç sesini de aç 3 gün boyunca evde okusun eşlere öyle iyi geliyorki allah onları evine sana bağlıyor mutlaka dene

Kızlar çıktım ben çok şükür herşey yolunda
Fazla hareketli değildi bu sefer ayaklarınıda hiç açmadı cinsiyet öğrenemedik yine

Çok şükür kuzum, iyi olsun da hiç önemli değil.

Doktor bize sordu cinsiyet söyledik mi size diye. Yok söylemediniz. Hiç önemli değil, sağlıklı olsun yeter ki dedik.

Nası meraksız ebeveyn demiştir içinden eminim.

.

Doktorun yazdığı 12. Hafta sonrası içilmesi gereken ilaçların 400 tl tutması bunların daha ucuzu yok mu yahu, siz neler içiyosunuz kızlar? Normal mi bu fiyat
Banada verdi hiç halim yoktu alamadım çıkıp eve geldim direk pazartesi alicam baklm ne var içinde devlet karşılamıyor demekki ondan pahalı yavrumuza sağlık olsun napalim hayırlısıyla iyileşip bı gözümü acaydim

Yaa şimdi geldim noldu
hani bir video atmıştınız ya kıpır kıpırdı ayaklarıyla falan aynı öyle . Doktor dedi böyle ense takan ölçemem git yürü kek mek ye gel. Çikolata yeme dediunuttum zaten yemeyi.
Ayyyy çocuk içerde hopluyor zıplıyor şoke oldum hareket ettiğini ilk defa gördüm

Çok net söyledi canım, ihtimal falan demedi.
Gösterdi hatta ama ben hiçbir şey anlamadım.

.

yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…