Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay kuzum kusura bakma ama ben çok sinir oldum doktoruna sende yanlış sonuç verir ne demek ya bence sen başka doktor bak yaşın riskli bir yaş aralığında da değil ki. Kendilerine de pay düştüğü için seni direk ona yönlendirmiş. Tamam anlatmak onun görevi ama iki testi de anlatılırsin düzgünce ama bu kadar da insan zan altında bırakılmaz.
Ayrıca benim yengemde de ikili teste down dediler çok şükür bebisimiz sağlıklı yani. Yani testelrin aslında birçoğu stres sıkıntı.

Bakıcam bi dahaki ay muadillerine. Sen neler içiyosun cnm
Benimde öyle bişey tütü maalesef
Senin içtiklerin neler cnm
Ne kadar tuttuğunu bana da yaz olurmu ? Neler yazdı sana. Geçmiş olsun cnm
Omepa vm multivitamin bisürü vitamin var içinde içindekileri de çektim. 100 tl üstü

Ocean d3 ve k2 vitamini. Ekmeğe damlatılıyo.100 tl üstü

Gynofen folik asit ve demir hapı. uygun fiyatlı bu 23 tl falan.

Omepa 1500 :balık yağı, omega 3, epa, dha, astaksantin. 150 tl

Eklentiler

• 20211211_175539.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 112
  • 20211211_175527.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 90
  • 20211211_175758.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 136
  • 20211211_180403.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 153
  • 20211211_180455.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 96
  • 20211211_180447.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 92
Pazartesi gidicem canım TLF mesajla geldiği için reçetenin açılımı yok ilaç isimlerini göremiyorum netten tam bakayım fiyatına ama tahmini benimde baya tutar gibi aldimda ilaç resimlerini atarım fiytauiyla beraber

Canım yok ikili testte kan alınıyor iki tane hormon değerine bakılıyor burun kemiği ve ense kalınlığı ile ortaya yüzde şu kadar down doğabilir ihtimali veriyorlar.
ptesi başka bir doktora gidip ikili yaptır bence fetal dna o kadar para vermektense

Umarım o Dr la devam etmiyorsun

Kız bu nası doktor onla mı devam ediyorsun? Kim bu kimse gitmesin

İmomla ilgili maalesef bir bilgim yok. Demir ilacından önce decavit içiyordum doktorum o zaman bulantın çoksa içmeyebilirsin demişti bazen denk geliyorum doktorlar değiştirebiliyormuş. Sizde doktorunuzla görüşüp son çare değiştirebilirsiniz

Umarım o Dr la devam etmiyorsun
Hayır tabiki kapısında bile geçmiyorum hemen iyi bı Dr buldum artık onda devam ediyorum psikolojik olarak mahvetti beni bu yeni Dr keseyi gördü bebeği görmemişti allttan muayeneyle bakmak istedi yok dedim bir hafta sonra yine gittim bebek göründü kalp atışı duyulmayinca mecbur kabul ettim insanı nasıl uzuyorlar ya kötü haber vermede uslerine yok

Kız bu nası doktor onla mı devam ediyorsun? Kim bu kimse gitmesin
Adını şanını unuttum anam 15 temmuz hastanesiydi gidip bı kan verim sancim vardı bı düşük ilacı yazdırim dedim normal özelde paranla bile iyi bı Dr randevu bulmak zor bende randevu ayarlayım gidene kadar beni idare etsin dedim oda olmadı artık başkente gidiyom mecburi seçim oldu ama Dr çok iyi iyikide ona gidiyorum

Ooooooo süpeeerrrr yaaavvvvv remzi kızmı dedii sana aceeppp

-C-A-N-A-N- gidicektin doktora bugün kuzum naptın herşey yolunda inşallahh
Evet tatlım ramzi amca yanılmadı yine
sağol tatlım
evet canım. Bir de oğluşum var. O yüzden bu kadar çok kız istiyordum. O da kız istiyordu çok sevindik o yüzden allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Ayyyy çok sevindimmmmm kızlarımız artıyor
Sağol tatlım senin de kız bence kesin. Ben öyle hissediyorum
aiiyy gözün aydınn
Sağol tatlım
Bence dr tamamen sizi panikletip teste yönlendirmek istemiş. Bebeği aldırmak gibi bir düşünceniz yoksa bence başka bir dr da 2li yaptırın. Bir de ben olsam başka bir dr ile yola devam ederdim. Önceliği para gibi duruyor daha çok. Para için hamile kadını strese sokan doktorları pıçaklamak istiyorum

Bana kızz demistiii canann bakalımmm doğrumuuuu

Canım sen konyadaydın de mi şimdi hatırladım. 15 Temmuz hastanesi Ali Kemal belviranlı kadın çocuk hastanesi orası mı?? Bir kere ben de gitmiştim oraya her yerde Suriyeli Hamile vardı allah affetsin çok sinir olmuştum kalabalıktan bize sıra gelmiyordu yarım yamalak beş dk bakıyorlardı içeri on kişi alıp şimdi nasıldır bilemiyorum
Başkent de iyi bi hastane doktordan da memnunsan devam

Evet canım ben oraya bile randevu alamadım sabah 7 de gittim zor bela sıra aldım bildin acindirdim kendimi ama bin pişman Suriyeliler yine var şimdi Hekimoğlu hastanesini ona tahsis ettiler çoğunlukla ordalar benimde ilk ve son gidisim oldu

Ense kalınlığı ve burun kemiğine bakarak anlıyorlar.

İkili de sadece down sendromlu olduğu ortaya çıkar başka problemleri ortaya çıkmaz. Zaten detaylı ultrasonda bütün organlarına falan bakı

Bende 12 hafdayim bugün doktora gittim ikili test istemedim ya şimdi dowm sendromu olsa yapacak bişey varmı yok hamileliği sonlandırmak isteyen aileler olubilirmis ben kesinlikle öyle bişey yapmiycagima göre testide yapmaya gerek duymuyorum ki yanılma çok oluyor niye doğuma kadar o stresi cekiyom Rabbim ne yazmışsa nasibimizde ne varsa onu yasiycaz

Kızlar muayene çok güzel geçti
2li sonuçları iyi dedi.
Hanımefendi anasına çekmiş yüzüstü yatıyordu. yerim ben onu
Ayağını salladı bu seferde bana
Çok nazlıydı ama çok zor gördü cinsiyetini
Kötü tek haber 16 dan sonra her muayenede vajinal de bakacakmış. Aman napalım tedbirli olmak iyidir sağlıkla doğsun da katlanıcaz artık
Ek: benim ilk hamileliğinde 29.haftada doğum başlamıştı. 33 e kadar yattım 33 te doğum oldu. O nedenle tedbirli olmak amacıyla bakacak kızlar doktorum.

Son düzenleme:
Vajinalden bakma sebebi ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…