Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
süpperr canim ama anlamadigim bisiy var bi arkadasada demislerdi burdan %51 kiz diye sanirsam 51 nedir ya arkadas nasi bi tahmindir cok düsük bi rakam zaten iki cinsiyet olma ihtimali%50 50
söylemek istemiyor 12+2 deyim ama eşim cok emrak ediyor diye yuzde 51i soylermisiniz dedim oyle soyledi))

Diger randevun ne zaman o zaman netlesir belki
Valla tatlım 28 inde randevu. Nedense cinsiyet konusunda pek heyecanlı değilim ben ya. İlk bebeğim olacak ya ondan belki. İkisini de istiyorum şu an.

Alışveriş için de erken olduğunu düşünüyorum bir şey almıyorum almayacağım sonradan farklı söylese de fark etmeyecek. Biraz da ondan çok takılmadım galiba net bir şey söylememesine. Haftam da küçük benim zaten daha

Ben ıspanağı ilk gebelimde tiksindim daha yemiyorum oncekilerde benim farklı taşlık işkembe fln isterdi canım bu gebelimde hiç asermiyom ben 1 buçuk kilo vermişim olan seyleride yiyemiyorum önceden ete tavuğa bayılırdım şimdi midem bulanıyor insallh doğum yaptım da kalmaz bu

Iyhh tavuk mu dedin iğrenç hiç yiyemiyorum canım bu aralar mumbar çekiyor ya hafta içi mutlaka yemeye giderim

Iyhh tavuk mu dedin iğrenç hiç yiyemiyorum canım bu aralar mumbar çekiyor ya hafta içi mutlaka yemeye giderim
Ah bende çok severim gözümde sirdan vardı mutlaka gidip yiycem dedim evden çıkamıyordum şimdi de canım istemiyor hayattan soğudum ağzımın tadı kaçtı

söylemek istemiyor 12+2 deyim ama eşim cok emrak ediyor diye yuzde 51i soylermisiniz dedim oyle soyledi))
Benimde baktı görünmedi pek bişi ben tahmin istemedim eşim olsaydı sizinki gibi oda ısrar ederdi kesin 1 ay kafam karışmasın kesin olsun öyle desin

ahh canım üstte mesajını okumuştum hatta cevap da yazdım ama hetecandan dikkatimden kaçmış sen olduğun. kusura bakma. bence hiç kafan karışmasın. o paragöz dr u bırak. pzT başka bir dr a git muayene ol. yaptırmak istiyorsan 2li testi yaptır. bence dr biraz yanlış yönlendirmiş sizi. boş yere panikletmiş. yaşında yok risk sayılabilcek düzeyde ki direk yönlendirdi diyelim. benim dr 40 üstüne direk tavsiye ediyoruz yoksa 2 li de risk çıkmazsa bence gerek yok dedi.

Aynen mutlaka söyleyeceğim doktora. Yoksa böyle devam edemem 2 günde mahvoldum ayağa zor kalkıyorum halsizlikten bacaklarım titriyor
Gözün aydın
Maşallah ye ye benim yerime de ye

sweetgirlcandy bugün nasılsın tatlım?
Bugün çok şükür bulantı kusma yok. Ama 2 gündür doğru düzgün bişey yemeğimden feci halsizim. Ayakta duramıyorum bacaklarım titriyor hemen. Yemem de bi tık daha düzeldi düne göre. İnşallah toparlarım hemen

Çok sevindimKızıma arkadaş:)))))))) hadi gözünaydın
Ayyyy bir erkek daha gözünaydın canım maşallah kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…