Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Maasallh sağlıcakla kucağınıza alinn inslalh

Anladim canim, normalde benim doktorum bursada ama istanbula taşınma durumumuz olunca mecbur burda baska doktora başladım, yrn doktorumu arayıp ona da bi danışacağım durumu.

Gözün aydın canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 16 haftadan sonra niye Altan bakılıyor ki

Bugün muayenem vardi herşey çok guzel dedi zipliyodu Allahim şükürler olsun çok mutlu oldum.Tek sorun su içmemden kaynakli idrar yolu enfeksiyonun devam etmesi sonuçlari doktora göstericem pazartesi sanirim ilaç baslicak.Yuzde 51 tahmin sorduk cinsiyet için erkek dedi.Rabbim evlatlarimizi korusun

Vajinalden bakma sebebi ne acaba
Benim ilk hamileliğimde 29.haftada doğum başlangıcı oldu. 33 e kadar yattım. 33 te doğum oldu. Bu nedenle bu sefer her muayenede rahim ağzını kontrol etcez dedi. Gerekirse ona göre tedavi planlayacağıZ dedi.
Balkupumm

Gözünüz aydın, çok sevindim sonuclarınızın güzel çıkmasına, test sonucunuz kaç gün sonra çıktı acaba?

Geçmiş olsun canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin insallh bu 38 kadar gider

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Gözünüz aydın, çok sevindim sonuclarınızın güzel çıkmasına, test sonucunuz kaç gün sonra çıktı acaba?
4 günde çıktı canım. Cts kan vermiştim çarş çıktı

Geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla zamanında gelir ne erken ne geç

A çok iyi, hemen çıkmış. Ben de yaptırmayi düşünüyorum yrn ama eşim yrn pazar yapmazlar diyor
2li testi yaptırmak için dr un muayene etmesi gerekiyor zaten. Yarın muayene yoktur sanırım. Ultrasonda ense ölçüyor burun kemiğine bakıyor. Kan veriyorsun bir de çıkınca. Dr un görmesi lazım yani.
Kaç haftalıktı senin? 12 14 hafta arası yapılıyor sadece.
Geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla zamanında gelir ne erken ne geç
Sağol tatlım iniallah hepimiz zamanında sağlıkla kavuşuruz

süpperr canim ama anlamadigim bisiy var bi arkadasada demislerdi burdan %51 kiz diye sanirsam 51 nedir ya arkadas nasi bi tahmindir cok düsük bi rakam zaten iki cinsiyet olma ihtimali%50 50

Bnm 12 haftalık ve bgn kontrolum vardı, ense kalinligi ve burun kemigi kalinligi normal olarak ölçüldü fakat doktorum iki test yaptirmak yerine nipty denilen testi yaptırmamı önerdi, o yüzden biz de bilemedik çiktik öyle hastaneden. Benim ara ara lekelenmelerim oluyor; doktor lekelenmeli durumlarda 2li test sonucunda sonuç hatali olarak riskli cikabiliyor dedi. O test fiyati da 5000 liraymiş, madem öyle 2'li testi yaptirayim riskli cikarsa digerini yaptiririm diye düşündüm ama kafam biraz karıştı bu konuda malesef. Bu test sonucu amerikaya gidiyormuş bu sebeple de dolar baz alınarak fiyat hesaplamasi yapıliyormuş, dolar firladikca test fiyatida dogrusal orantida artiyor anladigim kadariyla. Zaten stresli ve kaygili bir gebelik dönemi geciriyorum ara ara lekelenmelerim ve daha once düşüklerim (pihtilasma egilimim varmis, dusuk sebepleri o olarak gosteriliyor) oldugu icin. Şimdi doktor da böyle bir öneriyle gelince aklım karıştı biraz malesef.

süpperr canim ama anlamadigim bisiy var bi arkadasada demislerdi burdan %51 kiz diye sanirsam 51 nedir ya arkadas nasi bi tahmindir cok düsük bi rakam zaten iki cinsiyet olma ihtimali%50 50
Benim o
Oransal bir tahmin yapmaları mümkün değil hani %63 erkek diyemezler mesela makina hesaplamıyor ya
Tam olarak 51 oranda kız gibi anlıyorsunuz da demek istedikleri yanılma payı çok yüksek ama kız daha ağır basıyor.

canim keske 51 demek yerine hic yorum yapmasalar bilmiyorum ama benim sahsi fikrim cok düsük bi oran cünki diger gidisindede bu sefee diger cinsiyeti soyluyo insan ikilemde kaliyo oyle olan arkadaslara var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…