Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

ahahaa bütün bebeler kendine münhasır yüzüstü yatış candır

bi şey olmaz kuzum ben son kontrole kadar hepsini vajinal olmuştum ilk defa karından baktı o da bebe yukarı çıkmış diye yoksa vajinalden devamdı

gözün aydın

ya öyle mi oluyo gerçekten, teyzem söylemişti hamileliğimde tiksindiğim şeyi hâlâ yiyemem diye, teyzemin çocukları 40 yaşında bu arada şu an hamilelikte tiksinilen şey gerçekten yenmiyo mu sonra

ya öyle mi oluyo gerçekten, teyzem söylemişti hamileliğimde tiksindiğim şeyi hâlâ yiyemem diye, teyzemin çocukları 40 yaşında bu arada şu an hamilelikte tiksinilen şey gerçekten yenmiyo mu sonra
Bende ilk hamileligimde cok sacma ama antep fistigindan tiksindim adini duyunca bile bi tuaf oluyordum

Malesef ıspanağı sadece eşime yaparım yazık ben yemiyom bari o yesin diye kendim tadına zor bakiyom pişerken ama insandan insana değişir hepsini geçtim et tavuk olmaz insallh

Yemeye başlayınca toparlarsın canım. Benim 2 ayım aynı öyle geçti ki o zaman tost bile yiyemiyordum. Hep yatıyordum. Buraya bile girmemiştim hatta ilk zamanlar bir süre hatırlarsın belki. Ama yedikçe geçiyor o halsizlik de
Aynen canım. Biraz rahatsız edici ama napalım zaten güzel şeylere ulaşmak her zaman zorlu olmadı mı?
Ben herseyini kız erkek giyer düşüncesiyle aldım bide içime biraz kız doğuyor belki ondan rahatım cinsiyeti öğrenen anneler içinizden geciyormuydu hiç
Benim içimden kız geçiyorsu hep. Ama olur da erkek olursa hayal kırıklığı olmasın diye kendimi hiç moda sokmamaya çalışıyordum
Benim ilk hamileliğimde tiksindiğim şeyleri bir süre sonra yiyebildim canım. Kişiden kişiye değişiyor bence. Kalıcı olanı pek duymadım ben. Geçer inşallah. Zira bende şuan liste çok kabarık hepsini geçtim soğan sarımsak yiyemediğim bir hayat düşünemiyorum. Terapi falan alırım düzelirim bence. Yaşanmaz öyle

Anladım inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi.Ben de 38 yaşındayım 2 li taramayı yaptırdım ama sonucu gidip almadım devletten. Bugün özeldeki kontrolde de dr üzerinde durmadı.Zaten siz kan vermişsiniz inşallah güzel çıkar sonuçlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…