Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Orzax Ocean omega 3 kampanyalı 70 tl idi ben maalesef Farma Soft unkini pahalı almıştım.

GynoTardyferon bana bugün verdi sgk karşıladı onu

Ocean D 3 damla daha bugün 57 tl ye aldım (Normalde başka marka damla yazmıştı 105 tl idi)

Magnewo var bir de ona 90 tl verdim içinde değişik vitaminler var diye aldım dr önermişti.

Tabi sakatat yasak ciğer yasak. Ciğer de yüksek miktarda A vitamini olduğu için yasakmış. Ama 1 kereden de heralde bişey olacağını sanmıyorum sürekli yemedikçe
Sağol canım ilk hamile kaldım zamanlarda çok yedim sakatat insallh bişi yoktur yemem bundan sonra

Sıkıntı yok. Benim canımda ciğer istiyordu bi ara yiyebilcem mi bilmiyorum istiyor sadece ama yasak o mesela çok fazla A vitamini olduğu için. Ama 1 kereden de o kadar etkilemez heralde diye düşünüyorum
Valla benim dr onu da serbest bıraktı dediki sadece iyi pişmiş olsun ve çok abartma sorun yok dedi

Temizlik konusundan önerilmiyor diye biliyorum canım. Temiz olursa sorun olmaz bence
Evde kendimiz yaptık temizledi annem dışarda yemem işkembe tarzı zor temizlenen şeyi bı ciğeri seviyom oda evde güzel olmuyor dışarının tadı başka

Vallahi anlamadı ısrarla annemler buraya gelecek,ben de senin ailene samimiyetsiz olacağım senin gibi dedi beni ağlattı yine boşanırız çocuk alınır bile dedi
Ayyyy aynı eşimin eski hali o boşanırım aldırırım geç canım bunları boş boş konuşuyor.O çocuk doğsun bakalım nasıl özleyecek sen sabırlı ol biraz. Hassas dönemdesin anlayış bekliyorsun çok normal. Ama bazen ayarları kaçıyor işte.Sen böyle zamanlarda sinirden söyledi de geç.Geçen yazmıştın normalde iyi davranır dolduruşa geliyor diye.

Sıkıntı yok. Benim canımda ciğer istiyordu bi ara yiyebilcem mi bilmiyorum istiyor sadece ama yasak o mesela çok fazla A vitamini olduğu için. Ama 1 kereden de o kadar etkilemez heralde diye düşünüyorum

Sağol canım ilk hamile kaldım zamanlarda çok yedim sakatat insallh bişi yoktur yemem bundan sonra
Aslında benim ablam da yemiş ciğeri hamile iken 8. Ayda demişti . Maşallah bebekte bir sıkıntı yok. Sakatat konusu da eğer toxoplazma igg pozitif çıktıysa iyi pişmişi sıkıntılı değil diye biliyorum bende. Ama yine de dışardan sakatat bence de yenilecek bişey değil hamile iken.
Erkeğin sonradan değişmesine zor derler zaten.Hayırlı olsun canım.
Kuzu bende erkekleri genelde göbek kordonuyla karıştırıyorlar diye biliyorum

Evde kendimiz yaptık temizledi annem dışarda yemem işkembe tarzı zor temizlenen şeyi bı ciğeri seviyom oda evde güzel olmuyor dışarının tadı başka
Ben zaten ciğer dışı sakatat yemem ciğeri de A vitamini miktarı yüksek olduğu için önermiyorlar. Ama ayda 1 yesen bir şey olmaz sonuçta.
Valla canım istiyor diyorum da belki de yiyemiycem gitsem

Ciğer A vitamini için önerilmiyor. Ama 1 2 kereden bişey olmaz. Zehirlemez yani o kadarı da sakatat zaten yemem bi ciğer severim. Onu da canım istiyor diyorum da belki yiyemiycem

Ciğer A vitamini için önerilmiyor. Ama 1 2 kereden bişey olmaz. Zehirlemez yani o kadarı da sakatat zaten yemem bi ciğer severim. Onu da canım istiyor diyorum da belki yiyemiycem
Valla bende ciğer kavurma çok seviyorum ama sıkarız artık dişleri napalim bebisleer iyi olsunlar da

Ben zaten ciğer dışı sakatat yemem ciğeri de A vitamini miktarı yüksek olduğu için önermiyorlar. Ama ayda 1 yesen bir şey olmaz sonuçta.
Valla canım istiyor diyorum da belki de yiyemiycem gitsem
Canım ben kızımda ciğeri çok yedim ayda 2 kez neredeyse bir sıkıntı olmadı.Geçen gebelik eğitiminde prof. doktor ciğerin tazesine erişmek zor genelde bakteri yoğun oluyor o yüzden önermiyoruz demişti.

Daha bugün ciğer yedim kv yapmış yollamış sağolsun:)

Canım sen en son araba almıştın başka gözüne kestirdiğin şey oldumu?
arabayla ana kucağı aradan çıktı şimdi anne yanı bakıyorum, benim odam küçük bu sebeple yanıma oval ahşap olanlar var ya onlardan bakıyorum, onlar alan olarak az yer kaplıyo en kullanışlısını bulursam buraya da yazarım belki benim gibi alanı dar olanlar yararlanır

ben o arabayı iyi ki almışım biliyo musun geçen hafta 11 bine aldım ikisini, bu hafta aynı mağazada 15 buçuktu toplamı

Sağol canım bizi aydınlattığı için hic sebebinin bu olacağını düşünmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…