Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ahaha olsun bak onu bile hatırlamışım, o nasıl kalmış benim aklımda yaa

bi de hamilelerin hafiften aklı uçuyo derler çarşamba mı kontrol Allaaahhhh
Kız cidden bende çok unutkan oldum geçen gün banyo musluğunu kapatmam gerekirken kapatmayı unuttum banyo havuza dönmüştü iyice bunak ninelere döndük

Çarşamba günü nasıl gelecek şimdi
Adam tahmini yapmazsa keltoş kafasına çakarım walla öğrenmeden dönmem

Bende ara ara agri oluyo ama genel olarak cok baski hissediyom sanki iki bacagimin arasinda gibi
Ben fazla yürüdüğümde ayakta kaldığımda aşağıya baskı hissediyorum doktora söyledim bugün normal dedi kalsiyum içmemi söyledi kasık ağrısı aşağıya baskı normal şeyler dedi

Gerçektenmi vallaha bencede çok iyi yapmışsın yalnız bu artışların sonu hiç hayır değil. Canım benim ev büyük yatak odamda sadece tek sıkıntı bizim yatak odası takımı özel yapım ve çok büyük yaptırdık bu günleri düşünemedik o nedenle anne yanı benimde alan çok geniş değil. Bende küçük bişey alacam sonra 6 ay sonra odasına yollayacam inşallah.

Ya çok tatlılar kaydedeyim ben şimdi hala korkuyorum birşey alamaya ama not alıyorum tabi son zamanlar zorlanmayayım maksatSen mutlaka aldığın bişey olursa beni etiketle

Adamı resmen tehdit etmişsin adam doktorluğundan şüphe duymasın diye tahmin yapmış korkudan

Kızlar biz anne yanı aldık
Hepsiburadanın kasım sonu indirim zamanında aldık. Hem de yatak odama uyan rengi ekstra indirimliydi 679 gibi bir fiyata aldık. Şimdi 1300küsür olmuş.
Joie Kubbie Sleppy park yatak diye geçiyor. Kargomu çok beklettiler vs neyse sorun yaşadık ama geçen gün geldi fiyatı arttı diye göndermeyecekler sandım :)) çok beğendim çok kolay açılıp kapanıyor. Ölçüleri çok iyi kapıdan geçiyor yani oda oda taşıyabilirsiniz. Bu ay sonu indirim zamanı ben düşeceğini düşünüyorum renkleri de kumaşı da çok şık yatak gibi bir şey geliyor onun altında demir çubukları var sert oluyor yatak zaten yatak da almayı düşünüyorum ekstra. Çok ama çok beğendim taşıma çantası da var tatile bile götürürsünüz. Düşünen varsa değerlendirsin çok şık asla hantal kalitesiz muşamba gibi değil

Bence Bir kızı olmalı insanın gerçekten kız çocuğu rahmettir kızı olacaklar sevinmeli çok güzel birşey oğlu olacaklarda sevinsin tabide o duyguyu bilmiyorum benim başım ağrıyordu gelmiş ateşime bakıyor peçete ıslatıp başıma koymuş iki de bir beni öpüyor kurban olurum seni bana verene Rabbime bin şükür

Benim doktorum 11.haftada kağıda baktı bir saniye falan tahmini söyledi ama doğru çıkarsa tebrik edeceğim kendisini zira Ramziyi falan çürütmüş olacak

aynen biz de sonra yatak almayı düşünüyoruz, bir süre sonra odasında yatırmaya başlarım, o dediğine bir bakayım benim odada yanıma sığıyor mu ölçüleri yazıyordur, bir bakayım ona

Kız ben 3 kere sordum kesin mi diye. Dedi ki kızlarda 3 çizgi görünür. Çok net görünüyor diye. hatta bize de göstermeye çalıştı da biz anlamadık bişe
Canım erkek çocuk da anneye düşkün oluyor ya bizim için o da çok keyifli mükemmel bir duygu hayatımda hiç sevildiğimi bu kadar hissetmedim. Benimki de aynı seninki gibi. Öper koklar. Hatta koklayarak öper beni hep Geçen öğlen evde beni aramış seni çok özledim de özlemim azalsın diye kıyafetlerini kokluyorum dedi
Ama tabii babalar için aynısını söyleyemiycem tabii babası yalvarınca falan gidip bir tane öpüyor erkek çocuk anneye çok düşkün oluyor. Rahat olun kızlar

O zaman annelik herturlu mükemmel bi duygu Rabbim olanları bağışlasın hayırlı evlat eylesin olmayanlarda o guyguyu nasip etsin inşallah kimseyi o sevgiden mahrum etmesin
Hiç sevildigimi dediğinizde aklıma babamın sevgisi geldi en derininden güçlü ve gerçek bi sevgi idi

Bişey diim mi kalplerinde merhamet ve vicdan varsa evladın kızı da erkeği de farketmiyor. Rabbim önce sağlıklı ahlaklı merhametli evlatlar versin hepimize . Aminn

Oyyy kuzum benim masallah

Kızlar ikili test yaptırmak istemeyenler feragat kağıdı mı imzaladılar? Ben geçen yakınımdaki bir yere gittim diye asıl doktoruma 14gibi giderim diye düşünüyordum. Daha mı erken gitmem lazım bilgisi olan yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…