- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #19.081
Canım park beşik kullanışlı oluyor anne yanları 6 aydan sonra bir daha masraf çıkarıyor sen bilirsin de.arabayla ana kucağı aradan çıktışimdi anne yanı bakıyorum, benim odam küçük bu sebeple yanıma oval ahşap olanlar var ta onlardan bakıyorum, onlar alan olarak az yer kaplıyo en kullanışlısını bulursam buraya da yazarım belki benim gibi alanı dar olanlar yararlanır
ben o arabayı iyi ki almışım biliyo musun geçen hafta 11 bine aldım ikisini, bu hafta aynı mağazada 15 buçuktu toplamı
Canım park beşik kullanışlı oluyor anne yanları 6 aydan sonra bir daha masraf çıkarıyor sen bilirsin de.
11 bin ne fiyatı
benim yatak yanında boşluğum çok az, çok dar oraya sığdırmam lâzım, eve aldığımız her şeyi santim santim ölçerek alıyoruz, inşallah güzel kullanışlı bir şey bulurumCanım park beşik kullanışlı oluyor anne yanları 6 aydan sonra bir daha masraf çıkarıyor sen bilirsin de.
11 bin ne fiyatı
Bunu bende istiyorum ya rahat taşıması yatılı gittin yere bile götür yaninda
Bu hem anne yani hem park beşik mi oluyor?
Hayırlısı olsun canım benim arkadaşta 11de öğrendi sonuna kadarda aynıydı ben 16 haftada gidicem hatta bı kaç gün daha geçte olabilirBakıyorum 13-14. haftalarda cinsiyetler söylenmiş.Benim dr bugün 14+4 üz yok dedi belli değil haftaya belli olur.Arkadaşlarımın geçen haftadan belli oldu dedim onlara erkek denmiştir dedi.O çıkıntı bu dönemlerde kızlarda da oluyor o yüzden en sağlıklısı 15+5 den sonra dedi.Adamı sıkıştırdım iyiceHareketleri erkek gibi duruyor dedi ama haftaya kontrole gel dedi
Aynen başlarda benimde öyleydi halsizlik oluyordu yemediğimden. Ay inşallah çabuk düzelirimYemeye başlayınca toparlarsın canım. Benim 2 ayım aynı öyle geçti ki o zaman tost bile yiyemiyordum. Hep yatıyordum. Buraya bile girmemiştim hatta ilk zamanlar bir süre hatırlarsın belki. Ama yedikçe geçiyor o halsizlik de
Aynen canım. Biraz rahatsız edici ama napalım zaten güzel şeylere ulaşmak her zaman zorlu olmadı mı?
Benim içimden kız geçiyorsu hep. Ama olur da erkek olursa hayal kırıklığı olmasın diye kendimi hiç moda sokmamaya çalışıyordum
Benim ilk hamileliğimde tiksindiğim şeyleri bir süre sonra yiyebildim canım. Kişiden kişiye değişiyor bence. Kalıcı olanı pek duymadım ben. Geçer inşallah. Zira bende şuan liste çok kabarıkhepsini geçtim soğan sarımsak yiyemediğim bir hayat düşünemiyorum. Terapi falan alırım düzelirim bence. Yaşanmaz öyle
Bende günlük yemediğin sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.Canım ben kızımda ciğeri çok yedim ayda 2 kez neredeyse bir sıkıntı olmadı.Geçen gebelik eğitiminde prof. doktor ciğerin tazesine erişmek zor genelde bakteri yoğun oluyor o yüzden önermiyoruz demişti.
Daha bugün ciğer yedim kv yapmış yollamış sağolsun:)
Hayırlı olsun canım güle güle kullan.Her şey çok pahalı.Ana kucağını 4 kez kullanmışımdır.Chicco nun arabası var bende ama yenidoğana uygun değil. Bende bebek arabası alıcam ama 11 bin tl fazla bana.beğendiğim bir bebek arabası vardı, onunla ana kucağının toplamıgeçen ay 9000' di 11'e çıkınca geçen hafta aldık, iyi ki almışız
Seninde ilk folk kesesinin göründüğü foto varsa at hemen tahminde bulunalım sahi bu işin piriBakıyorum 13-14. haftalarda cinsiyetler söylenmiş.Benim dr bugün 14+4 üz yok dedi belli değil haftaya belli olur.Arkadaşlarımın geçen haftadan belli oldu dedim onlara erkek denmiştir dedi.O çıkıntı bu dönemlerde kızlarda da oluyor o yüzden en sağlıklısı 15+5 den sonra dedi.Adamı sıkıştırdım iyiceHareketleri erkek gibi duruyor dedi ama haftaya kontrole gel dedi
Canım sen en son araba almıştın başka gözüne kestirdiğin şey oldumu?
Olur atayım ben bunlara inanmıyorum ama bakalım tutacak mıSeninde ilk folk kesesinin göründüğü foto varsa at hemen tahminde bulunalım sahi bu işin piri-C-A-N-A-N- . ortada olmasın o zaman %50 derim
-C-A-N-A-N- nerdesin canimm?
Hayırlı olsun canım güle güle kullan.Her şey çok pahalı.Ana kucağını 4 kez kullanmışımdır.Chicco nun arabası var bende ama yenidoğana uygun değil. Bende bebek arabası alıcam ama 11 bin tl fazla bana.
Seninde ilk folk kesesinin göründüğü foto varsa at hemen tahminde bulunalım sahi bu işin piri-C-A-N-A-N- . ortada olmasın o zaman %50 derim
-C-A-N-A-N- nerdesin canimm?
Tatlim daha cinsiyeti öğrenmedik ki
İkiz diyen ağzınızdan balll damlıyor len
Benimkinin aynıOlur atayım ben bunlara inanmıyorum ama bakalım tutacak mıEki Görüntüle 2968303
Biri beni mi çağırdı ?Kizlar cinsiyet bölümüne baktım İkizde varmış aramızda kimler ikiz bekliyor
Aynen olabilir abla
Tatlim daha cinsiyeti öğrenmedik kiçarşamba kontrolüm var bakalım çıkacak mı? Ben instagram da tahmini söyleyen melek adında kadına baktırdım bir kız bir erkek dedi bakalım çıkacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?