Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım park beşik kullanışlı oluyor anne yanları 6 aydan sonra bir daha masraf çıkarıyor sen bilirsin de.

11 bin ne fiyatı

Canım park beşik kullanışlı oluyor anne yanları 6 aydan sonra bir daha masraf çıkarıyor sen bilirsin de.

11 bin ne fiyatı

beğendiğim bir bebek arabası vardı, onunla ana kucağının toplamı geçen ay 9000' di 11'e çıkınca geçen hafta aldık, iyi ki almışız

11 bin ne fiyatı
benim yatak yanında boşluğum çok az, çok dar oraya sığdırmam lâzım, eve aldığımız her şeyi santim santim ölçerek alıyoruz, inşallah güzel kullanışlı bir şey bulurum

Bakıyorum 13-14. haftalarda cinsiyetler söylenmiş.Benim dr bugün 14+4 üz yok dedi belli değil haftaya belli olur.Arkadaşlarımın geçen haftadan belli oldu dedim onlara erkek denmiştir dedi.O çıkıntı bu dönemlerde kızlarda da oluyor o yüzden en sağlıklısı 15+5 den sonra dedi.Adamı sıkıştırdım iyiceHareketleri erkek gibi duruyor dedi ama haftaya kontrole gel dedi

Hayırlısı olsun canım benim arkadaşta 11de öğrendi sonuna kadarda aynıydı ben 16 haftada gidicem hatta bı kaç gün daha geçte olabilir

Aynen başlarda benimde öyleydi halsizlik oluyordu yemediğimden. Ay inşallah çabuk düzelirim
Bende günlük yemediğin sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Benim okuduklarım ciğerde A vitamini yüksek olduğu için fazlası toksik madde olduğundan bebekte hasarlar bırakıyor diye.

Ohh afiyet olsun

beğendiğim bir bebek arabası vardı, onunla ana kucağının toplamı geçen ay 9000' di 11'e çıkınca geçen hafta aldık, iyi ki almışız
Hayırlı olsun canım güle güle kullan.Her şey çok pahalı.Ana kucağını 4 kez kullanmışımdır.Chicco nun arabası var bende ama yenidoğana uygun değil. Bende bebek arabası alıcam ama 11 bin tl fazla bana.

Seninde ilk folk kesesinin göründüğü foto varsa at hemen tahminde bulunalım sahi bu işin piri -C-A-N-A-N- . ortada olmasın o zaman %50 derim

-C-A-N-A-N- nerdesin canimm?

Eklentiler

• 16392495464031576179416.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 31

ya bu biraz pahalı ama bu kadar değildi, son dönemde her hafta fiyatı fırlıyo çılgınlar gibi italyan markası olduğu için muhtemelen, baktık ki her hafta devam ediyo,hemen aldık biz de fiyatlar zıvanadan çıkıyo özellikle yurt dışından gelenlerde

Miracelik16 ikiz meselaa hatta birinin cinsiyeti belli diğerinin değil yanlış hatırlamıyosam
Tatlim daha cinsiyeti öğrenmedik ki çarşamba kontrolüm var bakalım çıkacak mı? Ben instagram da tahmini söyleyen melek adında kadına baktırdım bir kız bir erkek dedi bakalım çıkacak mı?

Tatlim daha cinsiyeti öğrenmedik ki çarşamba kontrolüm var bakalım çıkacak mı? Ben instagram da tahmini söyleyen melek adında kadına baktırdım bir kız bir erkek dedi bakalım çıkacak mı?

ahaha olsun bak onu bile hatırlamışım, o nasıl kalmış benim aklımda yaa

bi de hamilelerin hafiften aklı uçuyo derler çarşamba mı kontrol Allaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…