Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım sendemi genoxta yaptırdın. Kağıtta 7-10 iş günü yazıyor ayrıca görüştüğüm bayanda aynı şeyi söyledi bugün yeniden aradım biraz sarkma olabilir korkmayın diyor inşallah sonuç güzel gelsinde geç olsun güç olmasın yeterki.

Çin zaten sallamasyon heralde tutan yok

Çok büyük burda da

Sanırım evet. A vitaminin fazlası toksik olarak bebeği etkiliyormuș. Bebekte sorunlar yaratıyormuș
. Ben baktım a vitaminini havuctan alıyorum herhalde bir tek
Aynı şeyleri bende hissediyordum hatta acaba bağırsaklarımin yerimi değişiyor diye düşündüm bir çok defa ama çok yukarılara hissettiğim için bence organlar yer değişikliği yapıyor büyük olasılıkla
Canım geçmiş olsun ya Su olayını benimde çözüme kavuşturmam lazım. İnşallah sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza hepimiz.
Bursadaysan sana doktor önerisinde bulunabilirim . Bu arada burada bircogumuz lekelenme sorunu yaşadık. Hatta benim kırmızı kan geldi. Düşük sebebine pıhtılaşmayı kesin olarak bu dedi mi doktorun?
Ay benim kocam neden oyle hic merak etmiyooo anormal adam
Tatlım yalnız değilsin
ya öyle mi oluyo gerçekten, teyzem söylemişti hamileliğimde tiksindiğim şeyi hâlâ yiyemem diye, teyzemin çocukları 40 yaşında bu arada şu an hamilelikte tiksinilen şey gerçekten yenmiyo mu sonra
Özge abla bana böyle şeyler deme ben şuan Magnum dan tiksiniyorum hatta dondurmalar dan sanki içinden yumurta tadı geliyor.

Çocuk doğsun bir kucağına alsın bir de baba demeye başlasın o zaman annesi 2. planda olur. Sen içini rahat tut bebeğine stresini yansıtma.Anneni çağırmakla iyi yapmışsın manevi güç olur sana ayrıca bol bol dinlenirsin.Hamilelerin duası kabul olır bol bol dua et canım kendine,bebeğinize,eşine,yuvanıza:)

Benim ara ara düşündüğüm konulardan biri sonra diyorum Allahım sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil ancak bizde su kuşu olanlardanız yani psikolojikmende zor olacak sanırım. Demekki yalnız değilmişim

Yalnizz degilimmm

Sıkıntı yok. Benim canımda ciğer istiyordu bi ara yiyebilcem mi bilmiyorum istiyor sadece ama yasak o mesela çok fazla A vitamini olduğu için. Ama 1 kereden de o kadar etkilemez heralde diye düşünüyorum

Canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla gelsinler inşallah

Sıkıntı yok. Benim canımda ciğer istiyordu bi ara yiyebilcem mi bilmiyorum istiyor sadece ama yasak o mesela çok fazla A vitamini olduğu için. Ama 1 kereden de o kadar etkilemez heralde diye düşünüyorum
Ya ben bilmiyorum bak onu annemi yemeğe cikardimda ben onu yiycektim salgamla bu aralar için yanıyor turşu suyuda içmek istemiyorum fazla

Ya ben bilmiyorum bak onu annemi yemeğe cikardimda ben onu yiycektim salgamla bu aralar için yanıyor turşu suyuda içmek istemiyorum fazla
Tabi sakatat yasak ciğer yasak. Ciğer de yüksek miktarda A vitamini olduğu için yasakmış. Ama 1 kereden de heralde bişey olacağını sanmıyorum sürekli yemedikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…