Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yok ben Acıbadem de verdimde onların anlaşmalı olduğu Labrotuar la yurt dışında bakılıyo bana 14 iş günü dediler buda nerdeyse 20 günü buluyo bakalım hayırlı sonuçlar çıksın inşallah da
Oval ahşap pusetlerden kullandım bende hatta inşallah bundada kullanıcam pırıl pırıl hala baby tech di benim kinin markası 9 sene oldu tabi alalı gek sıkıntısı 6 ay maksimum kullanımı olması sonrasında odasını ayırırm büyük alırım diyosan al canım yada anne yanı ebatı uyan ama aynı zamanda aşşağı kademeye inen bi beşik bak çocuk ayağa kalktığında dikildiğinde düşme ihtimali olmayan ozman 1 1.5 a kadar yatar onda

ikili fest için bazı doktorlar feragat alıyorlarmış, buradan imzalayan olmuştu

Evet kağıt imzaladım ben. Gitmezsen geçmiş olur zaten sıkıntı olacağını sanmıyorum imzalanmasa bile.

ohh bee aradığım yanıt vallaçok teşekkür ederim bilgi için çok sevindim bir süre sonra sonra geçeriz odasına aynen

yanı açılıp aşsğıya doğru kademeli açılan görmüştüm, şimdi hem sallanabilen hem de yanı açılabilen bakıyorum
çok iyi oldu bu yorum çünkü benim alanım iöin en uygunu onlar, üstelik şık da

Canım 14 de ikili yapılmıyormuş bugün dr um öyle dedi

Olan bu:)

Ay sen diyince ben de dedim biseyleri erken bilmek iyidir Mayıs annelerine baktım 200 syf kimse konuşmamış biz burda herşeyi daha çok konusmusuz

Ay sen diyince ben de dedim biseyleri erken bilmek iyidir Mayıs annelerine baktım 200 syf kimse konuşmamış biz burda herşeyi daha çok konusmusuz
Biz burda birbirimize aile arkadaş olduk . İyi ki de burdayım
Ben kizimi 2 hafta once doğurmuştum) kızlar pek durmuyor içeride .
Ay vitamin gözünü seveyim deme öyle şeyler benim evlat zaten bir hafta geri gidiyor.

Canım bana da dün plasenta aşağıda dedi ama rahim uzunluğu mu ne, gayet iyi dedi.
Aşağıda olması kötü mü dedim.
Bu aylarda zaten aşağıda olur, sonra yukarı çıkar, merak etme dedi.

.

Tam bir mucize canım yaa.

Dünden beri düşünüyorum, resmen içimde akrobasi yapan küçük bir adam var ama ben hiçbir şey hissetmiyorum.
O kadar garip geliyo ki bu.

.

Oyyyy maşallah annesi, tam bir premses bu yaa.
Bence de kız canım, zaten senin Ramzi de kız demişti, nubu da gayet net.

.

Evet yavrum, sonuçları doktora gösterince o da kültür istedi hemen.
Dün kültür verdim, bakalım ne çıkıcak.

.

Çok sevindim canım, premseslere hasret kalmıştık.
Hadi bakalım, cici cici elbiselerle çatlatın bizi.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…