- 15 Ağustos 2011
- 1.858
- 669
- 363
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #19.121
Yok ben Acıbadem de verdimde onların anlaşmalı olduğu Labrotuar la yurt dışında bakılıyo bana 14 iş günü dediler buda nerdeyse 20 günü buluyo bakalım hayırlı sonuçlar çıksın inşallah daCanım sendemi genoxta yaptırdın. Kağıtta 7-10 iş günü yazıyor ayrıca görüştüğüm bayanda aynı şeyi söyledi bugün yeniden aradım biraz sarkma olabilir korkmayın diyor inşallah sonuç güzel gelsinde geç olsun güç olmasın yeterki.
Oval ahşap pusetlerden kullandım bende hatta inşallah bundada kullanıcam pırıl pırıl hala baby tech di benim kinin markası 9 sene oldu tabi alalı gek sıkıntısı 6 ay maksimum kullanımı olması sonrasında odasını ayırırm büyük alırım diyosan al canım yada anne yanı ebatı uyan ama aynı zamanda aşşağı kademeye inen bi beşik bak çocuk ayağa kalktığında dikildiğinde düşme ihtimali olmayan ozman 1 1.5 a kadar yatar ondaarabayla ana kucağı aradan çıktışimdi anne yanı bakıyorum, benim odam küçük bu sebeple yanıma oval ahşap olanlar var ya onlardan bakıyorum, onlar alan olarak az yer kaplıyo en kullanışlısını bulursam buraya da yazarım belki benim gibi alanı dar olanlar yararlanır
ben o arabayı iyi ki almışım biliyo musun geçen hafta 11 bine aldım ikisini, bu hafta aynı mağazada 15 buçuktu toplamı
Kızlar ikili test yaptırmak istemeyenler feragat kağıdı mı imzaladılar? Ben geçen yakınımdaki bir yere gittim diye asıl doktoruma 14gibi giderim diye düşünüyordum. Daha mı erken gitmem lazım bilgisi olan yazabilir mi?
Evet kağıt imzaladım ben. Gitmezsen geçmiş olur zaten sıkıntı olacağını sanmıyorum imzalanmasa bile.Kızlar ikili test yaptırmak istemeyenler feragat kağıdı mı imzaladılar? Ben geçen yakınımdaki bir yere gittim diye asıl doktoruma 14gibi giderim diye düşünüyordum. Daha mı erken gitmem lazım bilgisi olan yazabilir mi?
Yok ben Acıbadem de verdimde onların anlaşmalı olduğu Labrotuar la yurt dışında bakılıyo bana 14 iş günü dediler buda nerdeyse 20 günü buluyo bakalım hayırlı sonuçlar çıksın inşallah da
Oval ahşap pusetlerden kullandım bende hatta inşallah bundada kullanıcam pırıl pırıl hala baby tech di benim kinin markası 9 sene oldu tabi alalı gek sıkıntısı 6 ay maksimum kullanımı olması sonrasında odasını ayırırm büyük alırım diyosan al canım yada anne yanı ebatı uyan ama aynı zamanda aşşağı kademeye inen bi beşik bak çocuk ayağa kalktığında dikildiğinde düşme ihtimali olmayan ozman 1 1.5 a kadar yatar onda
Canım 14 de ikili yapılmıyormuş bugün dr um öyle dediKızlar ikili test yaptırmak istemeyenler feragat kağıdı mı imzaladılar? Ben geçen yakınımdaki bir yere gittim diye asıl doktoruma 14gibi giderim diye düşünüyordum. Daha mı erken gitmem lazım bilgisi olan yazabilir mi?
Bakıyorum 13-14. haftalarda cinsiyetler söylenmiş.Benim dr bugün 14+4 üz yok dedi belli değil haftaya belli olur.Arkadaşlarımın geçen haftadan belli oldu dedim onlara erkek denmiştir dedi.O çıkıntı bu dönemlerde kızlarda da oluyor o yüzden en sağlıklısı 15+5 den sonra dedi.Adamı sıkıştırdım iyiceHareketleri erkek gibi duruyor dedi ama haftaya kontrole gel dedi
yukarda yazdım alıntılayamadımNe yapmis kiz kacirdim
Olan bu:)
Ay sen diyince ben de dedim biseyleri erken bilmek iyidir Mayıs annelerine baktım 200 syfBen arada Mayıs anneleri bebekleri topiğini okuyorum, orada "ben bugün hareketini hissettim, ben bugün hissetmedim acaba bi şey mi oldu" telaşları başlamış
3-4 haftaya burası da aynı olacakyeni gündemimize herkes hazırlansın
Ben kizimi 2 hafta once doğurmuştumaynenbenim tüp bebek oldu, son tarihim 26 ağustos'tu şu an görünen 2 haziran doğum bakalım kaçında doğurucazz
Biz burda birbirimize aile arkadaş oldukAy sen diyince ben de dedim biseyleri erken bilmek iyidir Mayıs annelerine baktım 200 syfkimse konuşmamış biz burda herşeyi daha çok konusmusuz
Ay vitamin gözünü seveyim deme öyle şeylerBen kizimi 2 hafta once doğurmuştum) kızlar pek durmuyor içeride .
yaa benim bebeğim plasentası aşağıdaymış 2 kere kanamam oldu o yüzden şimdi baya dikkat ediyoruö ama normalde ohoo fıldır fıldır geziyordum bence aşşşırı da dikkat etmemk lazım herşey ayarında iyi
yaa o elini ağzına götürmesi çok güzel yaaayeni yeni keşfediyolar düşünsene içinde bi canlı var, ayakları kolları, elleri var, o daha 10 cm bile olmayan boylarıyla ellerini ağzına götürüyolar Allahım bu nasıl bi şey yaa
Canım bu kadar konuştuysa annesi tahmin ettiğimizden çok daha başka şeyler söylemiş. Annesini karşına alıp bir konuş, eşin de olsun senin annen de. Herkes söyleyeceğini ölçüp biçer böyle olursa. Kocalar öyle boşanırız çocuk aldırılır falan kafaları ermiyor annesinin düşüncesi diye düşündüm.
Bir konuşun canım, krizler olur normal kriz çıkması önemli Olan en az hasarla atlatmak.
Daha iyi misin? Yapabileceğimiz bir şey var mı senin için?
Ayyy hem de nasılyicem o bacakları kolları
Size bi adet prenses getirdim sürprizzzzz bence kız Ama 16 da net söylerim dedi
Evet cnm o yüzden idrar kültürü yaptırmak daha net sonuç veriyor..
Çünkü idrar kültüründe 1-3 gün aralığında İdrarda bakteri değerinde artış olup olmadığını sürekli kontrol ediyorlar daha net sonuç alınıyor..
Kontrolün güzel geçmesine çok sevindimSağlıkla doğurmak nasip olur inşallah
Kizlarrrrr çıktık elhamdülillah sağlığı yerinde 15.2ymisiz şuan gününü yakalamış
Tam kesin diyemem ama kız gibi görüyorum dedi net göstermedi kendini kiz diyelim suan birdahakine netlestiririz dedi. Ramzi bey sevgiler)
Hepinizden hayırlı haberler inşallah
ay hadi biraz kız popülasyonu
çok şükürçok sevindim her şeyin yolunda olmasına seninle günümüz aynı ben de bugün 15+2 yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?