- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #19.501
Zencefil için iyi diyorlar canım ama kan sulandırıcı kullanıyorsan etkisini azaltiyormus haberin olsun. Çok geçmiş olsun bu aradaSelam kızlar sabahtan beri baş ağrısından gözümü açamıyorum.
Telefonu dahi elime almadım uyumaya çalışıyorum ağrıdan uyuyamıyorum da.
Geçen hafta bir kez parol içtiğim için yine içmek istemedim sürekli ilaç almak istemiyorum.
Benim normalde migrenim yoktu çok sık da başım ağrımaz.
Ama hamilelikten beri çok sık ağrır oldu bir bağlantı var mı?
Şu an sağ tarafım iptal gözüme kadar vuruyor ağrı başım zonkluyor gözüm yaşardı ağrıdan.
Midem de felaket biraz çıkarmak zorunda kaldım. Ağrı sebepli mi onu da bilmiyorum.
Çok kötü bir gün gerçekten ne yapsam geçer bilmiyorum da
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar sabahtan beri baş ağrısından gözümü açamıyorum.
Geçen hafta bir kez parol içtiğim için yine içmek istemedim sürekli ilaç almak istemiyorum.
Şu an sağ tarafım iptal gözüme kadar vuruyor ağrı başım zonkluyor gözüm yaşardı ağrıdan.
Midem de felaket biraz çıkarmak zorunda kaldım. Ağrı sebepli mi onu da bilmiyorum.
Çok sık parol içmeyeyim dedim korkuyorum da zararlı olur diyeÇok geçmiş olsun bence gebelikle ile alakalı bir durum benimde eskiden baş ağrım pek olmazdı gebelikten beri şiddetli baş ağrılarım oluyor.Ben parol alıp karanlık bir yerde gözümü kapatarak yatıyprum uyumasam da dinleniyorum ama özellikle karanlık bir yerde.Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim kuzum evet oksapar kullanıyorum. Acaba nane yağı falan mı sipariş etsem böyle durumlar için iyi gelir mi ki?Zencefil için iyi diyorlar canım ama kan sulandırıcı kullanıyorsan etkisini azaltiyormus haberin olsun. Çok geçmiş olsun bu arada
Karartma yok ama fonları da çekip yattım uyuyamadımÇok geçmiş olsun canımnormal olduğunu düşünüyorum bende baş ağrısı hiç olmazdı artık ara ara başım ağrıyor. Evdeysen karartma perdesi var mı karanlık bi yerde uyusan iyi gelir aslında
Merhaba kızlar, ikili teslim çıkmış fakat şu an doktor yerinde yok. Anlayan var mı bunlardan ya
Eki Görüntüle 2969065 Eki Görüntüle 2969066
Selam kızlar sabahtan beri baş ağrısından gözümü açamıyorum.
keşke ben de evde olsam ve uyusam ayyyÇok sık parol içmeyeyim dedim korkuyorum da zararlı olur diyedayanabildiğim noktaya kadar dayanacağım artık canım çok sağol
Teşekkür ederim kuzum evet oksapar kullanıyorum. Acaba nane yağı falan mı sipariş etsem böyle durumlar için iyi gelir mi ki?
Karartma yok ama fonları da çekip yattım uyuyamadımbakim güç bulursam kendimde bir duş alıp tekrar uyumayı denerim belki
Ay valla bu hafta dinleneyim diue rapor verdi doktor canım. Hevesle bekliyordum bu haftayı.keşke ben de evde olsam ve uyusam ayyy
çok geçmiş olsun canımSelam kızlar sabahtan beri baş ağrısından gözümü açamıyorum.
çok geçmiş olsun canım
neden kaynaklı ağrın yorum yapamıycam ama benimde aşırı sinüzit ağrım oluyor gün aşırı nerdeyse
VICKS VAPORUB kullanıyorum Mentol Kafur Okaliptüs yağı Terebentin yağı Timol(kekik yağı türevi) tamamen bitkisel içerik ben ağrıyan bölgeye sürüyorum çok iyi geliyor bende ilaç kullanmamak için böyle bişey deniyorum istersen doktorunla görüş kullanabilirsin derse dene derim baş ağrısı insanı çok yoruyor uyusan bile stresi gerilim oluşturuyor tekrar geçmiş olsun
Kuzum çok teşekkür ederim. Aynen öyle yoruyor insanı valla çok haklısın.çok geçmiş olsun canım
neden kaynaklı ağrın yorum yapamıycam ama benimde aşırı sinüzit ağrım oluyor gün aşırı nerdeyse
VICKS VAPORUB kullanıyorum Mentol Kafur Okaliptüs yağı Terebentin yağı Timol(kekik yağı türevi) tamamen bitkisel içerik ben ağrıyan bölgeye sürüyorum çok iyi geliyor bende ilaç kullanmamak için böyle bişey deniyorum istersen doktorunla görüş kullanabilirsin derse dene derim baş ağrısı insanı çok yoruyor uyusan bile stresi gerilim oluşturuyor tekrar geçmiş olsun
Karikatür baya gerçekçi olmuş malesefBen tavuğu çok önce bıraktım canım çektiğinde Migros’ta organik tavuk var ondan alıp allaha emanet yiyorum en azından antibiyotik yoktur diye. Protein tozu alıyorum protein için katkısız bi marka buldum sadece peyniraltı suyu kullanıyorlar
Yumurtayı da organik alıyordum, son zamlarla market yumurtası ve organik yumurta fiyatları birbirine yaklaştı 2 tane normal yiyeceğime 1 organik yiyim diyordum hamilelikte hiç yiyemiyorum o da ayrı
Aklıma şu karikatür geldi
geçmiş olsun tatlım. Bildiğim kadarıyla parol günde 2 taneye kadar içilebiliyor. Sen içeli epey olmuş. Al istersen bir tane kendini bu kadar yıpratma bence.Selam kızlar sabahtan beri baş ağrısından gözümü açamıyorum.
evet dikkatli olmak gerek sen yinede doktoruna danış canım benim gözüme vuruyor ağrı dayanamıyorum antibiyotikten daha zararsız diye kullanıyorum şimdilik başka da geçirecek bişey bulamadım malesefKuzum çok teşekkür ederim. Aynen öyle yoruyor insanı valla çok haklısın.
İçerik bitkisel evet ama bakınca şöyle yazmışlar içeriğinde sen de bir incele istersen.
Eşime söyledim okaliptüs yağı alsın onu süreyim şakaklarıma diye düşündüm.
İnternette yazmışlar ben gebelikte parol dahi içmedim dayandım diye insan hassas oluyor galiba özensiz mi davranıyorum tribine giriyorumgeçmiş olsun tatlım. Bildiğim kadarıyla parol günde 2 taneye kadar içilebiliyor. Sen içeli epey olmuş. Al istersen bir tane kendini bu kadar yıpratma bence.
Hepimiz iyi olalım kolaylıkla geçsin gebeliğimiz inşallahevet dikkatli olmak gerek sen yinede doktoruna danış canım benim gözüme vuruyor ağrı dayanamıyorum antibiyotikten daha zararsız diye kullanıyorum şimdilik başka da geçirecek bişey bulamadım malesef
Macro center pahalı bi market benceKarikatür baya gerçekçi olmuş malesef
Geçen ben de macrocenterda organik tavuk gördüm ama paketi 200 küsür liraydı, bakarak geçtim gittim yanındanmigrosa da bi bakayım belki orda daha uygundur. Yumurtayı ben de organik yemeye calisiyorum ama sebze meyveler için pek yapacak bir şeyimiz yok; hormonlusunu ilaclısını dünya paraya alıyoruz organigine kim bilir ne paralar dökmemiz gerekir
Canım 13. Haftamda damardan antibiyotik tedavisi aldım enfeksiyon nedeniyle düşük riskinden. Yani bazen bebek için yapmak zorunda kalıyoruz doktoruma güvendim kullandigimiz ilaçlar hep B grubu idi. Allah'ıma sığındım bebeğimin sağlıklı olması icin dua ediyorum.İnternette yazmışlar ben gebelikte parol dahi içmedim dayandım diye insan hassas oluyor galiba özensiz mi davranıyorum tribine giriyorumHaklısın canım böylesi daha zarar.
Hepimiz iyi olalım kolaylıkla geçsin gebeliğimiz inşallah
Teşekkür ederim, migrosa bakayım o zaman kesinlikle. Ben de kabuksuz sebzeleri 20 dk kadar sirkeli suda bekletip sonra durulayıp öyle tüketiyorum ama ablamın şuan gittiği diyetisyen sirkeli suyun yeterli olmadığını sirkeli sudan önce 20 dk kadar sebzelerin karbonatli suda da bekletilmesi gerektiğini söylemiş yani 20 dk karbonatlı su, 20 dk sirkeli (elma sirkesi) suda bekletmeden yeme; yine tamamen pestisistten arınmazlar ama yine de mümkün mertebede daha az zarara indirgemiş olursun demiş.Macro center pahalı bi market benceMigros’ta tanesi 2 liraya falan geliyordu. Oraya bak kesin
Sebze meyveye yapabilecek hiçbir şey yok, meyveleri kabuk soyarak yiyorum pistidir kalıntısı oluyormuş Vitamini kabuğunda derler ama artık zehiri kabuğunda gibi bişi oldu
Organik sebze meyve seçeneği bizim burda yok ama yerel pazarlarda belki olabilir hangi ildesin? İstanbul’da ekolojik pazarlar var belki biliyorsundur.
Buğday derneği çok uğraşıyor zehirsiz sofralar sloganıyla ama yetmiyor işte iktidar patron yanlısı maalesef
Daha geçen sene paketli gıdalarda içerik bilgilerini kısıtlayacak yasa tasarısı sunulacaktı tepki olunca sunmadılar. İçeriği görmeden kimse almaz ki çok saçma inşallah öyle bir şey ilerde de olmaz.
100% Ekolojik Pazarlar | 100% ekolojik pazar buraya bir göz atarsınTeşekkür ederim, migrosa bakayım o zaman kesinlikle. Ben de kabuksuz sebzeleri 20 dk kadar sirkeli suda bekletip sonra durulayıp öyle tüketiyorum ama ablamın şuan gittiği diyetisyen sirkeli suyun yeterli olmadığını sirkeli sudan önce 20 dk kadar sebzelerin karbonatli suda da bekletilmesi gerektiğini söylemiş yani 20 dk karbonatlı su, 20 dk sirkeli (elma sirkesi) suda bekletmeden yeme; yine tamamen pestisistten arınmazlar ama yine de mümkün mertebede daha az zarara indirgemiş olursun demiş.
Agustos ayından beri istanbuldayım, henüz yeni sayılırim o yüzden pek bilmiyorum ekolojik pazarlari ama internetten bakip bi gitmek gerekir diye düşünüyorum. Insallah organik diye sattiklari seyler de organiktir, nerde kurtlu solucanlı meyve sebze var onu almak gerekiyor sanırım, tamamen ilaçsız olduğundan emin olabilmek için
Içerik bilgisine de umarım kısıtlama getirmezler, çok kötü ve korkutucu bir öneriymis gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?