Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hanımlar merhabalar, nasılsınız? yorumlarınızı okudum allahım herkese afiyetle kucağına almayı nasip etsin.
Mamas&papas hakkında ne düşünüyorsunuz bebek arabası olarak?

biz mamas&papas'a bakmıştık çok güzel araba ama inglesina aldık,

alacaksan fiyatlarını takip et, yüksek fiyatlı bebek arabalarında daha çok artış oluyo, biz bebek arabası ve ana kucağını 11'e aldık, sonraki hafta 15 buçuk olmuştu mutlaka alacağın arabanın fiyatını takibe al

Stokkeyi takip ediyordum fakat uçmuş stokke
Ben kullanışlı ve sağlam olmasını istiyorum açıkçası. Siz hangi marka tercih ettiniz? Pusette var mıydı içinde? Alsammı bilmiyorum açıkçası çok kararsızım çok erken diyorum ama dolar arkdaşın dediğin gibi koşuyor

Şimdi okudum , ocarrodan bahsediliyor. İngleye bir bakayım nerden aldınız acaba?

Mide yanmasından uyuyamıyorum
Ay bende yine gece reflü gibi oldum yastığı dikleștirdim yattım düzeltiyorum yine aynı. Halbuki bişey de yemedim yatmadan önce. Mide yanması da kötü oluyor yaa.
Canikom senin kız bence yüzüme bakın nubu mu napacaksınız demiş
Bende bugün yazayım diyordum tam. İyi olmanıza sevindim

Şimdi okudum , ocarrodan bahsediliyor. İngleye bir bakayım nerden aldınız acaba?

altunizade joker'den almıştık, inglesina'ya özel %10 indirimimiz var demişlerdi,
trilogy olanından aldık, hem bebek arabası hem de ana kucağını beraber 11.200 dü parasını verip sipariş vermiştik, iyi ki almışız, sonraki hafta almaya gittiğimizde fiyatlara baktık 15 buçuk olmuştu ikisi birlikte

bugün euro 16 küsür olmuş n'apıcaz mecbur aldık,

biz hep takip ediyoduk biz almadan önce daha da düşüktü, karar verip takibe almak lâzım

Mamas &papas travel sistem mi acaba?
Travel sistem düşünmüyorum ben ama daha araştırmalara girmedim.
rollercoaster kuzum senin inglesina da mı travel sistem tip olarak çok beğeniyorum ama hep az zaman kullanılır dediler

Ah kuzum yaa, çok iyi anlıyorum seni.
Bak kaşıntılarımız da 2 hafta arayla aynıydı, şimdi de anlattığın baş ağrısı aynı.

Hiç merak etme, bana doktor bazısının baş ağrısı tamamen geçer bazısının da iyice artar gebelikte dedi.
2 gün önce gittiğimde 4 tane bile içebilirsin günde dedi.
İyice ağrıtma, hemen al parolu.

.

Ben grafikten anlıyorum sadece grafiğe göre düşük risk çıkmış canım sadece yaşta çıkarsa çıkar ama oda nasıl yorumlanır bilmiyorum 1:287 yaş olan ama düşük risk genel olarak

Kızlar çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için, içimi rahatlattiniz 36 yaşındayım, buna bağlı o zaman sanırım yas riski. Hayırlısı olsun inşallah. Doktoruma da ulaşamadım zaten, birkaç gün sonra tekrar gideceğim, çok sağ olun

Güzel günlerde kullanın inşallah.
Kesinlikle öyle, aslında deri istiyordum temizliği vs daha rahat olur diye fakat mima xariye sadece şuan bakabiliyoruz 23bin falan olmuştu şimdi kaç bilmiyorum.
Bende mamas&papası takibe alayım belki indirim falan olur yılbaşında. Çook teşekkür ederim cevabınız için.

Al hemen bi parol strese sokma kendini. Annem aktardan böyle bir taş gibi bişey almıştı ama mentollü gibi sürünce buz gibi oluyor rahatlatıyordu. Öyle bir şey olabilir bulabilirsen.

Zencefil için iyi diyorlar canım ama kan sulandırıcı kullanıyorsan etkisini azaltiyormus haberin olsun. Çok geçmiş olsun bu arada

Azaltmıyo canım, arttırıyormuş.
Zencefil kanı iyice sulandırıyormuş, onun için kan sulandırıcıyla önermiyorlar diye biliyorum.

.

Evet canım, nane yağını da çok duydum.
Ben migren taşı kullanıyorum, alnıma enseme sürüyorum.

Duş da bazen çok iyi geliyo.

.

ben gittim kullanış olarak denedim, bence ne yap biliyo musun almadan ikisini de bi dene hem baston, hem de travel sistemi. mesela inglesina'nın daha ucuz bi modelini de önerdiler orada, yine travel'di ama bunun tipi daha derli topluydu diğeri yayvandı kullanışım zor olur diye düşündüm, almaya gittiğimiz gün denedim öyle aldım

3 de versek 5 de versek 10 da versek yine de büyük para mutlaka bi deneyin almadan kuzum çünkü herkesin alışkanlığı önceliği farklı

Açıkçası travel sistem istemiyorum, ama mamas&papas genelde travel sanırım. Ama olmayanda var sanırın araştıracağım. Bana biraz gereksiz geliyor eğer çok soğuk bir yerde yaşamıyorsak çünkü bit yere giderken arabadan arabaya biniyoruz, birde her arabaya sığmıyorlar.

Eklentiler

• B3A7992C-6FA7-466F-BAFB-DE1D1ACCD9F2.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 5E94407B-033C-4078-97C2-8424765B2CFB.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 58
Hahahaha evettt sıpa yavvv sağlıklı olsun da nediyimm göstermedi

Aynen öyle canım, denizler pis, hava pis, su pis.
Neye elini atsan sıkıntı aslında.

Ama işte yine de kırmızı etten ve tavuktan daha temiz geliyo balık.

Seviyorsan yerinde olsam babamın tuttuklarından yerdim.

Bizimkilerin öyle tutma hevesi yoktur ama her hafta sonu menülerinde balık var.
Çok severler.

.

İyi olmana çok sevindim, biz de seni çok özledik.

.

Bu hayata baş ağrısı olarak gelmiş olabilirim parol bile etki etmiyor öyle düşün bir hafta önce 2 hafta boyunca mahvoldum baş ağrısından. Ben normalde de başımı yemeni ile sarıp ağrı yerlerine soğuk buz kasetlerinden koyuyorum. Hatta bende şu yüze masaj için sürülen rulo taşlardan var buzlukta bekletip ağrıyan yerlere masaj yapıyorum. Birde nane yağını genelde burun kenarıma (şakak, kulak arkası, ense vs olabilir) sürüyorum. Üstünde 1 parol alıyorum. Doktoruma sordum çok sık başım ağrıyor bu aralar, parolde geçirmiyor dedim. 6 saat ara ile günde 3 kere alabilirsin parol dedi.

Belli olmaz. Bana ilk 11+4 de cinsiyet söylendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…