- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #19.521
Hanımlar merhabalar, nasılsınız? yorumlarınızı okudum allahım herkese afiyetle kucağına almayı nasip etsin.
Mamas&papas hakkında ne düşünüyorsunuz bebek arabası olarak?
Stokkeyi takip ediyordum fakat uçmuş stokkebiz mamas&papas'a bakmıştık çok güzel arabaama inglesina aldık,
alacaksan fiyatlarını takip et, yüksek fiyatlı bebek arabalarında daha çok artış oluyo, biz bebek arabası ve ana kucağını 11'e aldık, sonraki hafta 15 buçuk olmuştumutlaka alacağın arabanın fiyatını takibe al
Şimdi okudum , ocarrodan bahsediliyor. İngleye bir bakayım nerden aldınız acaba?biz mamas&papas'a bakmıştık çok güzel arabaama inglesina aldık,
alacaksan fiyatlarını takip et, yüksek fiyatlı bebek arabalarında daha çok artış oluyo, biz bebek arabası ve ana kucağını 11'e aldık, sonraki hafta 15 buçuk olmuştumutlaka alacağın arabanın fiyatını takibe al
Ay bende yine gece reflü gibi oldum yastığı dikleștirdim yattım düzeltiyorum yine aynı. Halbuki bişey de yemedim yatmadan önce. Mide yanması da kötü oluyor yaa.Mide yanmasından uyuyamıyorum
Canikom senin kız bence yüzüme bakın nubu mu napacaksınız demişOooyyyyu ölürümm sizeee internetim yokmuş ya hemende haber veremedim yaaaşini geldim eve ikili taramada verdik genede çıksın aradan dedik
Doktor baya baktı ensesii agzı burnu kafası bacakları elleri cok güzel gelişmiş dedi doktorr baya sağlıklı dedii cok şükürrr küçücük midesini bile gördük yaa ooyyyyy
Gelelim cinsiyeteeecok komikti ya
Doktor 15 dkkadırr uğraşıyorr yokk öksüyorum yok bir iki hareket etti ama yok yanii dönmüyorrr oturmuş totosunun üstüne bi güzelde kapatmış nubunuu göstermem diyo erken diyorr resmen namıslı çıktı evladımm
Ama cokguzel poz verdi ağzı burnu bana dönmüş
Bende bugün yazayım diyordum tam. İyi olmanıza sevindimkızlar soran eden çok olmuş herkese çok teşekkür ederim.
bugün çok daha iyiyim şükür
işe geri döndüm :)
biriken işler vardı ancak girebildim.
o kadar çok konuşma birikmiş ki sanırım okuyamayacağım hepsini.
umarım herkes çok iyidir.
sizleri çok özledim
Şimdi okudum , ocarrodan bahsediliyor. İngleye bir bakayım nerden aldınız acaba?
Mamas &papas travel sistem mi acaba?Stokkeyi takip ediyordum fakat uçmuş stokke
Ben kullanışlı ve sağlam olmasını istiyorum açıkçası. Siz hangi marka tercih ettiniz? Pusette var mıydı içinde? Alsammı bilmiyorum açıkçası çok kararsızım çok erken diyorum ama dolar arkdaşın dediğin gibi koşuyor
Selam kızlar sabahtan beri baş ağrısından gözümü açamıyorum.
Telefonu dahi elime almadım uyumaya çalışıyorum ağrıdan uyuyamıyorum da.
Geçen hafta bir kez parol içtiğim için yine içmek istemedim sürekli ilaç almak istemiyorum.
Benim normalde migrenim yoktu çok sık da başım ağrımaz.
Ama hamilelikten beri çok sık ağrır oldu bir bağlantı var mı?
Şu an sağ tarafım iptal gözüme kadar vuruyor ağrı başım zonkluyor gözüm yaşardı ağrıdan.
Midem de felaket biraz çıkarmak zorunda kaldım. Ağrı sebepli mi onu da bilmiyorum.
Çok kötü bir gün gerçekten ne yapsam geçer bilmiyorum da
Ben grafikten anlıyorum sadece grafiğe göre düşük risk çıkmış canım sadece yaşta çıkarsa çıkar ama oda nasıl yorumlanır bilmiyorum 1:287 yaş olan ama düşük risk genel olarak
değerin gayet güzelyaş riski 30'dan sonra çıkıyor merak etme, yaşın 30'un üzerindedir muhtemelen, o onun için doğru orantılı riskli çıkıyo, onun dışındaki değerlerin gayet iyi, benim yaşım epey var, benim riskim 140 çıkmıştı, ona bile doktorum normal dedi
Güzel günlerde kullanın inşallah.altunizade joker'den almıştık, inglesina'ya özel %10 indirimimiz var demişlerdi,
trilogy olanından aldık, hem bebek arabası hem de ana kucağını beraber 11.200 dü parasını verip sipariş vermiştik, iyi ki almışız, sonraki hafta almaya gittiğimizde fiyatlara baktık 15 buçuk olmuştu ikisi birlikte
bugün euro 16 küsür olmuş n'apıcaz mecbur aldık,
biz hep takip ediyoduk biz almadan önce daha da düşüktü, karar verip takibe almak lâzım
Al hemen bi parol strese sokma kendini. Annem aktardan böyle bir taş gibi bişey almıştı ama mentollü gibi sürünce buz gibi oluyor rahatlatıyordu. Öyle bir şey olabilir bulabilirsen.Selam kızlar sabahtan beri baş ağrısından gözümü açamıyorum.
Geçen hafta bir kez parol içtiğim için yine içmek istemedim sürekli ilaç almak istemiyorum.
Şu an sağ tarafım iptal gözüme kadar vuruyor ağrı başım zonkluyor gözüm yaşardı ağrıdan.
Midem de felaket biraz çıkarmak zorunda kaldım. Ağrı sebepli mi onu da bilmiyorum.
Zencefil için iyi diyorlar canım ama kan sulandırıcı kullanıyorsan etkisini azaltiyormus haberin olsun. Çok geçmiş olsun bu arada
Çok sık parol içmeyeyim dedim korkuyorum da zararlı olur diyedayanabildiğim noktaya kadar dayanacağım artık canım çok sağol
Teşekkür ederim kuzum evet oksapar kullanıyorum. Acaba nane yağı falan mı sipariş etsem böyle durumlar için iyi gelir mi ki?
Karartma yok ama fonları da çekip yattım uyuyamadımbakim güç bulursam kendimde bir duş alıp tekrar uyumayı denerim belki
al benden de o kadar, sabahtan beri baş ağrım var benim de
Mamas &papas travel sistem mi acaba?
Travel sistem düşünmüyorum ben ama daha araştırmalara girmedim.
rollercoaster kuzum senin inglesina da mı travel sistem tip olarak çok beğeniyorum ama hep az zaman kullanılır dediler
Açıkçası travel sistem istemiyorum, ama mamas&papas genelde travel sanırım. Ama olmayanda var sanırın araştıracağım. Bana biraz gereksiz geliyor eğer çok soğuk bir yerde yaşamıyorsak çünkü bit yere giderken arabadan arabaya biniyoruz, birde her arabaya sığmıyorlar.Mamas &papas travel sistem mi acaba?
Travel sistem düşünmüyorum ben ama daha araştırmalara girmedim.
rollercoaster kuzum senin inglesina da mı travel sistem tip olarak çok beğeniyorum ama hep az zaman kullanılır dediler
Hahahaha evettt sıpa yavvv sağlıklı olsun da nediyimm göstermediAy bende yine gece reflü gibi oldum yastığı dikleștirdim yattım düzeltiyorum yine aynı. Halbuki bişey de yemedim yatmadan önce. Mide yanması da kötü oluyor yaa.
Canikom senin kız bence yüzüme bakın nubu mu napacaksınız demiş
Bende bugün yazayım diyordum tam. İyi olmanıza sevindim
Yani zaten çiftlik balıkları başlı başına hiç önerilmiyor, onlara da yetiştiriciler tarafından belli miktarda ilaç, hormon yüklemesi yapılıyormuş. Hatta bununla ilgili netflix ya da youtubeda bir belgesel izlemiştim; ordaki adam tavuk da yemeyin et de yemeyin, yumurta da yemeyin diyorduyani bizi bir nevi veganlıga davet eden bir belgeseldi, şuan adını hatırlayamadım. Onun dışında ben denizlerimizin pek temiz olduğunu düşünmüyorum, geçen yaz müsilaj problemimiz vardı sonra bir şekilde temizlediler fln ama ne derinlikte bir temizlik çalışması yapıldı, şu an denizlerimiz temiz mi pek emin değilim. Şahsen bana yüzeysel bir temizlik yapıldı gibi geliyor.
Gerçi öte yandan baktığımızda diğer yedigimiz şeyler de çok sağlıklı sayılmazlar, her şeyde ilaç, hormon, pestisist var. Az önce mandalina yerken bile acaba şuan bebek için iyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi yapıyorum diye aklima geldi
Beslenme konusunda malesef doktorlar ikiye hatta üçe dörde bölünmüş durumdalar. Bizler de napalım onlar ne derse ona göre şekil alıyoruz, tabiri caizse ağızlarının içine bakıyoruz ne diyecekler diye. Gebelikten önce müsilaj var diye yiyememiştim şimdi de doktor yeme dediği için. Çok ihtiyaç hissedersem somon yiyorum ama o da balık yiyormuşum hissini hiç vermiyor bana.
Işin ilginci babam hergün hobi olarak teknesiyle balığa çıkar ve taze taze baliklar tutar. Annem kızım gelirken balık getireyim mi sana dediğinde getirme demek zorunda kalıyorum.
kızlar soran eden çok olmuş herkese çok teşekkür ederim.
bugün çok daha iyiyim şükür
işe geri döndüm :)
biriken işler vardı ancak girebildim.
o kadar çok konuşma birikmiş ki sanırım okuyamayacağım hepsini.
umarım herkes çok iyidir.
sizleri çok özledim
Bu hayata baş ağrısı olarak gelmiş olabilirimSelam kızlar sabahtan beri baş ağrısından gözümü açamıyorum.
Belli olmaz. Bana ilk 11+4 de cinsiyet söylendi.Günaydın kızlar
Benimde yarın sabah randevum var ama daha çok küçük haziranın son bebeklerinden olucak sanırımyarın 11+3 oluyor cinsiyet tahmini beklemiyorum ikili testte yaptırmıycam genel kontrol olucak bizimkisi
Jou güzel haberlerle gelirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?