Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba kızlar, ikili teslim çıkmış fakat şu an doktor yerinde yok. Anlayan var mı bunlardan ya

Eki Görüntüle 2969065 Eki Görüntüle 2969066
Benim de bu şekildeydi canım. Yaş riski 1:440tı. Az önce doktorun yanından çıktım, 30 yaş üstü herkeste risk çıkar dedi, amniyosentez ya da nipte yönlendireceğim dedi, üniversite hastanesi olduğu için de her şeye bakmak istiyorlar. Ben istemiyorum dedim

Gözün aydın olsun canım. Sağlığı yerinde ya, varsın göstermesin cinsiyetini minnak.
Darısı hepimizin başına İnşallah.

İnanın normalde çok iyiyiz ama fark ettim ki kv alttan alta dolduruyor.
Çünkü dün tekrar aradı baban hazırlık vs yaptı ama civciv gelmedi tarzında şeyler söyledi.
Utanmadan 3 günde bir ara diyor hep

Kizlar dolar yürümeyi bırakmış koşmaya başlamış. Ayyy yılbaşından sonra ciddi zamlar kapımızda ben en son 13.4 de bırakmıştım . Allah borcu olanlara yardım etsin inşallah .
Borçtan çıktı artık. Dar gelirli nasıl geçinecek çok merak ediyorum. Tuvalet kağıdı 92 lira olmuş diye dert yanıyordu öğretmen arkadaş bugün.

Canım 2-3 ay önce 3030 TL ye ata lira almıştım birkaç tane. Bebek arabası vs. Parası diye. Bugün kuyumcuya sordum kaça alıyorsun diye, 5263 dedi. Var sen hesapla gerisini.

Yazın diyetisyen bize beyaz et yiyecekseniz hindi yeyin, hindiye hormon uygulanamıyor dedi.

Canım 2-3 ay önce 3030 TL ye ata lira almıştım birkaç tane. Bebek arabası vs. Parası diye. Bugün kuyumcuya sordum kaça alıyorsun diye, 5263 dedi. Var sen hesapla gerisini.
Altın alıp zamanı geldikçe eşya mı alsak yoksa direkt eşya mı alsak ikileminde kaldık. Bir değerlendirme yapacağız akşam bakalım. Ama her türlü ikisi de mantıklı TLde tutma da parayı nerde tutarsan tut

Yazın diyetisyen bize beyaz et yiyecekseniz hindi yeyin, hindiye hormon uygulanamıyor dedi.
Bizim dondurucuyu bi görsenhindi stokladı eşim kıtlık varmış gibi jajshsh ben tadını pek sevmiyorum ama seven için hindi gerçekten iyi fikir onlara antibiyotik verilemiyor.
Sen yiyor musun hindiyi?

Bende cumartesi gittim kız muhtemelen dedi yinede kesin bişey demeyelim dedi. Bende kizim diyorum ama tamda diyemiyorum kız deyip sonradan erken denilen çok duyuyorum

Bende cumartesi gittim kız muhtemelen dedi yinede kesin bişey demeyelim dedi. Bende kizim diyorum ama tamda diyemiyorum kız deyip sonradan erken denilen çok duyuyorum
aynen canım. Birde kız erkek farketmez insan birinin psikolojisine girdimi diğerini duyunca bi an bir düşüyor. Ben ilkinde öyle olmuştum. Çünkü çok inandırmışlardı beni kıza. Dr bir anda erkek diyince bi buruldum. Sonra da ne kadar vicdan yaptım üzüldüm diye ağladım da ağladım hormonlarımın bana verdiği yetkiye dayanarak ay çocuğum hissettiyse onu istemiyorum sandıysa ya çocuğuma birşey olursa diye çok ağlamıştım sonra da

Kıyamam ya annelik işte sonrada ağladın diye agladin

Gerçekten öyle oluyor. Hep saglikli olsun diyoruz ama sonradan değişince hemen alisamaz insan.

Birde, daha kiyafet alma niyetim yoktu ama kizim çok hevesli yine de pembe almayalım dedim bir tane beyaz zibin aldık temsilen

Ben de bebek mağazasına girdim. Cinsiyet belli olmayınca en son beyaz battaniye aldım
Basic bodyler falan oğlumdan kalan çok çümkü alacağım kıyaferleri hep cicili bicili kız elbiseleri falan alcam. Süslü yapcam onu kokoş olcak diyorum ama evde hep abisinin arabalı mavili tulumlarıyla gezecek muhtemelen

Bizim dondurucuyu bi görsenhindi stokladı eşim kıtlık varmış gibi jajshsh ben tadını pek sevmiyorum ama seven için hindi gerçekten iyi fikir onlara antibiyotik verilemiyor.
Sen yiyor musun hindiyi?
Ben bütün halini ya da but şeklinde olanı yiyorum severek ama eşim göğüs seviyor. Spora gittiği için proteini daha yüksekmiş. Hindi göğsü bildiğin sunta yiyormuş hissi veriyor bana.

Ben bütün halini ya da but şeklinde olanı yiyorum severek ama eşim göğüs seviyor. Spora gittiği için proteini daha yüksekmiş. Hindi göğsü bildiğin sunta yiyormuş hissi veriyor bana.
Ay al benden de o kadar bezelye patates havuçla yemeğini yapıyordum o zaman tadı kayboluyor zaten tavuk gibi gidiyordu arada. Kokmuyorsa sana öyle de güzel oluyorşimdilik askıda benim etoburluğum vejeteryan takılıyorum

Yılbaşında fırında güzel olur aslında kızarmış kızarmış

Ben özellikle balığı çok yiyorum ya. Edremit körfezinde olmanın güzelliği sanırım. Yakın arkadaşımın eşi Babakale’ye balık tutmaya gidiyor sürekli. Oranın balıkları temiz ve lezzetli oluyor. Her hafta ızgara ya da fırın yapıp çağırıyor. Eşim de evde mutlaka haftada bir somon yapıyor. Çok şükür balıktan tiksinmedim hiç. Yılbaşında arkadaşlarla ayarladık hindi işini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…