Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynı ben bende öyle oldum kuzum

Borçtan çıktı artık. Dar gelirli nasıl geçinecek çok merak ediyorum. Tuvalet kağıdı 92 lira olmuş diye dert yanıyordu öğretmen arkadaş bugün.
Geçen nezle olduğumda eşim beze filan sil burnunu tuvalet kağıdını heder etme diyorduMaalesef her şey ateş pahası.Süte yağa para yetmez oldu.

Dolar arttıkça eşyalar da artacak çünkü hammadde çoğunlukla dışardan geliyor.Aslında şimdiden alıp kenara koymak lazım.

Çok şanslısın kuzum yaa, çok seviyorum ben oraları.

Bir tarafta Edremit körfezi bir tarafta Kaz dağları.
Havası mis.

Bizim yerimize de ye balıkları.

.

Sizin yaşınız kaç peki? Ben 31 yaşındayım cuma gününe ikili test için randevu aldım bgn. 1:440 demek 440 kişiden 1 kişide görülüyor demek değil mi? Eğer öyleyse nasıl riskli çıkmış oluyor ki? Bu ihtimalin düşük olduğunu göstermez mi?

Hayır şunu anlamadım ben de, 35 yaş üstü bariz bir şekilde 1/250’ye yakın çıkıyo zaten.

O zaman Gugubi nin doktoruna göre 35 yaş üstü herkese nifty veya amniyosentez yapmaları lazım.

.

Canım vicks doktor mu söylemişti? Benim çok öksürüğüm vardı hala da var az da olsa. Biraz araştırdım bazı çeşitleri hamilelikte kullanılmamalıymış da vaporub güvenliyse ben de ona bakayım

ben de aynı şeyi düşünüyorum, benim de 140 lı değerler çıkmıştı, mecbur öyle çıkacak yaştan dolayı yani

Borçtan çıktı artık. Dar gelirli nasıl geçinecek çok merak ediyorum. Tuvalet kağıdı 92 lira olmuş diye dert yanıyordu öğretmen arkadaş bugün.
Tabi tabi eşim gecen ay 20 liraya aldigi tuvalet kagidini 74 liraya bulunca sevinmiş indirimden aldım diyordu. 20 liralık şeyi 70e bulunca sevinir duruma geldik malesef. Yine geçen esime yeşil mercimek almasını söylemiştim; eve geldi mercimegi kaça aldım tahmin et diyor bana dedim ne bileyim, en son kaça almıştın ki? 6 liraya almıştım bgn 20 liraya aldım dedi. Marketteki adam millet stok yapıyor simdiden abi yılbasinda fiyatlar artacak demiş. E artti artacağı kadar zaten...bu zamlandirmanın daha da ucu çok açık malesef gitgide her şey lüks olmaya başladı çok üzülüyorum gerçekten.

Son düzenleme:
ben de aynı şeyi düşünüyorum, benim de 140 lı değerler çıkmıştı, mecbur öyle çıkacak yaştan dolayı yani
Siz yaştan dolayı öyle çıkinca niptye yönelmediniz değil mi? Simdi cuma ben de yaptiracagim yaş 31 bende de riskli çıkacak o zaman, ona göre şimdiden gardımı alayım madem, muhtemelen bana da nipty yaptır diyecekler.

yok aynen yönlendirmedi, normal bu değer dedi, bu arada ben bu ayın sonunda 39 oluyorum

yaş ilerledikçe oradaki değer risk oranı artıyo , ben de anlamıyorum orada değer risli çıkacak yani bu aşikâr, niye yönlendiriyorlar acaba

Yani şimdi yaş dışinda diğer kriterlerde de riskli çıksa anlarım ama zaten ortalama aynı yas grubundaki insanlarda bu değer böyle çıkıyorsa ve sadece yaşta sıkıntı bulunuyorsa yaptır diye diretmenin insani korkutmanın bir alemi yok diye düşünüyorum.

İlk bebeği 36 yaşında dünyaya getirdim. Bunu da 38 de doğuracağım Allah nasip ederse nipty amniyosentez testlerini ilk kez burda gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…