- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #19.581
Ayyy afiyet olsun bebişe yarasın bal yanak olsun inşallahBen özellikle balığı çok yiyorum ya. Edremit körfezinde olmanın güzelliği sanırım. Yakın arkadaşımın eşi Babakale’ye balık tutmaya gidiyor sürekli. Oranın balıkları temiz ve lezzetli oluyor. Her hafta ızgara ya da fırın yapıp çağırıyor. Eşim de evde mutlaka haftada bir somon yapıyor. Çok şükür balıktan tiksinmedim hiç. Yılbaşında arkadaşlarla ayarladık hindi işini.
Valla şaşırmış durumdayız eşim 15inde tüm maaşla dolar mı alsak diyor ama güvenemiyorum ki bi düşse olan bize olur yineDolar arttıkça eşyalar da artacak çünkü hammadde çoğunlukla dışardan geliyor.Aslında şimdiden alıp kenara koymak lazım.
O kadar sinir oluyorum ki. İnsanların arada bir dışarda canının çektiğini yemesi, bir sporla ilgilenmesi ne bileyim senede birkaç kez tatile gitmesi neden lüks?Bence ihtiyaç olmaktan çıkıp, lüks olan istekler listesine girecek yakında.
Eskiden tuvalet kağıdı mı varmış?
.
Dün baya baktım ben de acaba ikili değil fetal DNA mı yaptırsaydım diye kafam karıştı. Bir doktor demiş ki yaş 35ten sonra riskli çıkıyor ama down doğan bebekleri genelde 35 yaş altı doğuruyor.Yani şimdi yaş dışinda diğer kriterlerde de riskli çıksa anlarım ama zaten ortalama aynı yas grubundaki insanlarda bu değer böyle çıkıyorsa ve sadece yaşta sıkıntı bulunuyorsa yaptır diye diretmenin insani korkutmanın bir alemi yok diye düşünüyorum.
Ayyy afiyet olsun bebişe yarasın bal yanak olsun inşallah
Valla şaşırmış durumdayız eşim 15inde tüm maaşla dolar mı alsak diyor ama güvenemiyorum ki bi düşse olan bize olur yinehani şey vardır ya tam ben dolar aldım düştü geyiği
O kadar sinir oluyorum ki. İnsanların arada bir dışarda canının çektiğini yemesi, bir sporla ilgilenmesi ne bileyim senede birkaç kez tatile gitmesi neden lüks?
Şuna döndü olay; karnın toksa sus otur. Karnının nasıl doyduğu da önemli değil bu arada ekmek mi yedin taş mı yedin sorun yok.
Telefonunu çıkar göster diyen dayılara sinir oluyorum. Benim normal akıllı bir telefona sahip olmam niçin lüks?
Dün baya baktım ben de acaba ikili değil fetal DNA mı yaptırsaydım diye kafam karıştı. Bir doktor demiş ki yaş 35ten sonra riskli çıkıyor ama down doğan bebekleri genelde 35 yaş altı doğuruyor.
Hiç kafamızı bulandırmayalım dedim zaten her şey yolunda gidecek hiçbir sorun çıkmayacak böyle enerji gönderiyorum evrene
Gördüm çok iyi olmuşyaa o dayılardan birinin ağzına cep telefonu sokmuşlar
hayır canım doktor önermedi ama ben kullandım kronik sinüzitim var başka hiç bişey iyi gelmedi maalesefCanım vicks doktor mu söylemişti? Benim çok öksürüğüm vardı hala da var az da olsa. Biraz araştırdım bazı çeşitleri hamilelikte kullanılmamalıymış da vaporub güvenliyse ben de ona bakayım
Yani şimdi yaş dışinda diğer kriterlerde de riskli çıksa anlarım ama zaten ortalama aynı yas grubundaki insanlarda bu değer böyle çıkıyorsa ve sadece yaşta sıkıntı bulunuyorsa yaptır diye diretmenin insani korkutmanın bir alemi yok diye düşünüyorum.
Kuzum çok teşekkür ederim. Aynen öyle yoruyor insanı valla çok haklısın.
İçerik bitkisel evet ama bakınca şöyle yazmışlar içeriğinde sen de bir incele istersen.
Eşime söyledim okaliptüs yağı alsın onu süreyim şakaklarıma diye düşündüm.
Hahah sormayın ben de kendi kendime iç güdümle konuşuyorum bazen "sence bebegim saglıklı mı, yolunda gidecek mi her şey" diye sonra her şeyin yolunda hissine kapılıyorum; sonra da aman olsun ben yine de testimi yaptırayım diyorum. Böyle böyle kafayı kafayi yicem sanırımDün baya baktım ben de acaba ikili değil fetal DNA mı yaptırsaydım diye kafam karıştı. Bir doktor demiş ki yaş 35ten sonra riskli çıkıyor ama down doğan bebekleri genelde 35 yaş altı doğuruyor.
Hiç kafamızı bulandırmayalım dedim zaten her şey yolunda gidecek hiçbir sorun çıkmayacak böyle enerji gönderiyorum evrene
Sizin yaşınız kac peki ve yas riskiniz ne çıktı?Evet mesela beni korkuttular 3 ayrı şehirden 3 doktora sordum hepside anlaşmış gibi konuşunca ee yaptırayım bari dedim nifty testini bugün verdim bakalım şimdi bekle 2 haftayı
Sizin yaşınız kac peki ve yas riskiniz ne çıktı?
Simdi doktorlar da risk ve mesuliyet almak istemiyor acıkçası; aman yaptırma herkeste çıkiyor bu değer dese Allah korusun yarın öbür gün tam tersi bir durum olsa hasta gidip doktora söylenecek hani gerek yoktu gibilerinden. O yüzden hiç risk almadan yaptir diyorlar bence ama deme şekli de çok önemli tabi ki. Kesinlikle senin yaptırman lazım derse elim ayağıma dolanır ama sonucun böyle çıkması normal ama sen her ihtimale karşi yaptır bu testi kesin olsun derse okey
Çok teşekkür ederim baktım şimdiGooseberry karaca içeriğiyle ilgili uyarı paylaşmış bir bak istersen
İyi yapmışsınız psikonet yayınları iyidirHahah sormayın ben de kendi kendime iç güdümle konuşuyorum bazen "sence bebegim saglıklı mı, yolunda gidecek mi her şey" diye sonra her şeyin yolunda hissine kapılıyorum; sonra da aman olsun ben yine de testimi yaptırayım diyorum. Böyle böyle kafayı kafayi yicem sanırımcanan isimli arkadaşın "eyvah kötü bir şey olacak" isimli önerdigi kitabı sipariş ettim bakalım kaygıma telaşıma iyi gelir umarım
Hahah sormayın ben de kendi kendime iç güdümle konuşuyorum bazen "sence bebegim saglıklı mı, yolunda gidecek mi her şey" diye sonra her şeyin yolunda hissine kapılıyorum; sonra da aman olsun ben yine de testimi yaptırayım diyorum. Böyle böyle kafayı kafayi yicem sanırımcanan isimli arkadaşın "eyvah kötü bir şey olacak" isimli önerdigi kitabı sipariş ettim bakalım kaygıma telaşıma iyi gelir umarım
ben de aynı şeyi düşünüyorum, benim de 140 lı değerler çıkmıştı, mecbur öyle çıkacak yaştan dolayı yani
Yani şimdi yaş dışinda diğer kriterlerde de riskli çıksa anlarım ama zaten ortalama aynı yas grubundaki insanlarda bu değer böyle çıkıyorsa ve sadece yaşta sıkıntı bulunuyorsa yaptır diye diretmenin insani korkutmanın bir alemi yok diye düşünüyorum.
Tatlım bildirimini ararken burada buldum kendimiOooyyyyu ölürümm sizeee internetim yokmuş ya hemende haber veremedim yaaaşini geldim eve ikili taramada verdik genede çıksın aradan dedik
Doktor baya baktı ensesii agzı burnu kafası bacakları elleri cok güzel gelişmiş dedi doktorr baya sağlıklı dedii cok şükürrr küçücük midesini bile gördük yaa ooyyyyy
Gelelim cinsiyeteeecok komikti ya
Doktor 15 dkkadırr uğraşıyorr yokk öksüyorum yok bir iki hareket etti ama yok yanii dönmüyorrr oturmuş totosunun üstüne bi güzelde kapatmış nubunuu göstermem diyo erken diyorr resmen namıslı çıktı evladımm
Ama cokguzel poz verdi ağzı burnu bana dönmüş
O kadar sinir oluyorum ki. İnsanların arada bir dışarda canının çektiğini yemesi, bir sporla ilgilenmesi ne bileyim senede birkaç kez tatile gitmesi neden lüks?
Şuna döndü olay; karnın toksa sus otur. Karnının nasıl doyduğu da önemli değil bu arada ekmek mi yedin taş mı yedin sorun yok.
Telefonunu çıkar göster diyen dayılara sinir oluyorum. Benim normal akıllı bir telefona sahip olmam niçin lüks?
Hahah sormayın ben de kendi kendime iç güdümle konuşuyorum bazen "sence bebegim saglıklı mı, yolunda gidecek mi her şey" diye sonra her şeyin yolunda hissine kapılıyorum; sonra da aman olsun ben yine de testimi yaptırayım diyorum. Böyle böyle kafayı kafayi yicem sanırımcanan isimli arkadaşın "eyvah kötü bir şey olacak" isimli önerdigi kitabı sipariş ettim bakalım kaygıma telaşıma iyi gelir umarım
Çok haklısın canancım. Gerçekten ülkem adına üzülüyorum.Gerçekten çok sinir bozucu bir durum canım.
Hayır belki benim karnım tok, tatilime de gidiyorum, sporumu da yapıyorum, en ala telefonu da alabiliyorum.
Ama olanlar da ortada. Yani benim bunları yapabiliyo olmam ekonominin her geçen saat kötüye gittiğini değiştirmiyor maalesef.
Yani parası çok olan ekonomiye laf söyleyemeyecek mi?
Az da olan çok da olan fark etmiyo, her geçen gün bu ülkede yaşayan herkes fakirleşiyo. Bu bir gerçek.
.
Kızlar nane yağı rahatlattı baş ağrımı. Bugün denemek için ilaç içmedim. Size de yardımcı olabilir belki diye yazıyorum
Bundan sonra ilk nane yağı deneyip geçmezse parol içerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?