Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayyy afiyet olsun bebişe yarasın bal yanak olsun inşallah
Dolar arttıkça eşyalar da artacak çünkü hammadde çoğunlukla dışardan geliyor.Aslında şimdiden alıp kenara koymak lazım.
Valla şaşırmış durumdayız eşim 15inde tüm maaşla dolar mı alsak diyor ama güvenemiyorum ki bi düşse olan bize olur yine hani şey vardır ya tam ben dolar aldım düştü geyiği
Bence ihtiyaç olmaktan çıkıp, lüks olan istekler listesine girecek yakında.

Eskiden tuvalet kağıdı mı varmış?

.
O kadar sinir oluyorum ki. İnsanların arada bir dışarda canının çektiğini yemesi, bir sporla ilgilenmesi ne bileyim senede birkaç kez tatile gitmesi neden lüks?
Şuna döndü olay; karnın toksa sus otur. Karnının nasıl doyduğu da önemli değil bu arada ekmek mi yedin taş mı yedin sorun yok.
Telefonunu çıkar göster diyen dayılara sinir oluyorum. Benim normal akıllı bir telefona sahip olmam niçin lüks?
Dün baya baktım ben de acaba ikili değil fetal DNA mı yaptırsaydım diye kafam karıştı. Bir doktor demiş ki yaş 35ten sonra riskli çıkıyor ama down doğan bebekleri genelde 35 yaş altı doğuruyor.
Hiç kafamızı bulandırmayalım dedim zaten her şey yolunda gidecek hiçbir sorun çıkmayacak böyle enerji gönderiyorum evrene

yaa o dayılardan birinin ağzına cep telefonu sokmuşlar

hayır canım doktor önermedi ama ben kullandım kronik sinüzitim var başka hiç bişey iyi gelmedi maalesef

Evet mesela beni korkuttular 3 ayrı şehirden 3 doktora sordum hepside anlaşmış gibi konuşunca ee yaptırayım bari dedim nifty testini bugün verdim bakalım şimdi bekle 2 haftayı

Gooseberry karaca içeriğiyle ilgili uyarı paylaşmış bir bak istersen

Hahah sormayın ben de kendi kendime iç güdümle konuşuyorum bazen "sence bebegim saglıklı mı, yolunda gidecek mi her şey" diye sonra her şeyin yolunda hissine kapılıyorum; sonra da aman olsun ben yine de testimi yaptırayım diyorum. Böyle böyle kafayı kafayi yicem sanırım canan isimli arkadaşın "eyvah kötü bir şey olacak" isimli önerdigi kitabı sipariş ettim bakalım kaygıma telaşıma iyi gelir umarım

Evet mesela beni korkuttular 3 ayrı şehirden 3 doktora sordum hepside anlaşmış gibi konuşunca ee yaptırayım bari dedim nifty testini bugün verdim bakalım şimdi bekle 2 haftayı
Sizin yaşınız kac peki ve yas riskiniz ne çıktı?

Simdi doktorlar da risk ve mesuliyet almak istemiyor acıkçası; aman yaptırma herkeste çıkiyor bu değer dese Allah korusun yarın öbür gün tam tersi bir durum olsa hasta gidip doktora söylenecek hani gerek yoktu gibilerinden. O yüzden hiç risk almadan yaptir diyorlar bence ama deme şekli de çok önemli tabi ki. Kesinlikle senin yaptırman lazım derse elim ayağıma dolanır ama sonucun böyle çıkması normal ama sen her ihtimale karşi yaptır bu testi kesin olsun derse okey

34 yaşındayım nisanda 35e gireceğim. Senin yaptırman lazım dediler bana hep. 2li kan sonucu daha çıkmadı. Ense kalınlığı 2.6 çıktı. Doktorum ileri hafta olduğu için normal dedi ama diğer iki doktor biraz riskli dedi. Hangisine inansam bilemedim :)

İyi yapmışsınız psikonet yayınları iyidir kaygı ve endişe çalışma kitabını da öneririm onu okuduktan sonra devam etmek isterseniz

Düşünce zincirinde buluyorum bazen ben de kendimi kurmuşum kurmuşum nerelere gelmişimdur diyorum sakin ol hiçbiri gerçek değil

Her 4 kişiden 1’inde kaygı bozukluğu varmış bence daha çoktur

O kitabı bende hemen favorilerime aldım umarım iyi gelir :)

Aynen ben de senin gibi düşünüyorum canım.

.

Tatlım bildirimini ararken burada buldum kendimi

Reactions: Jou

Gerçekten çok sinir bozucu bir durum canım.

Hayır belki benim karnım tok, tatilime de gidiyorum, sporumu da yapıyorum, en ala telefonu da alabiliyorum.

Ama olanlar da ortada. Yani benim bunları yapabiliyo olmam ekonominin her geçen saat kötüye gittiğini değiştirmiyor maalesef.

Yani parası çok olan ekonomiye laf söyleyemeyecek mi?

Az da olan çok da olan fark etmiyo, her geçen gün bu ülkede yaşayan herkes fakirleşiyo. Bu bir gerçek.

.

Canım ben önermedim, Psikolog arkadaşımız Gugubi bana önerdi.
Ben de sana söylemiştim.

Bendeki durum senden de fena.
Her şey yolunda gitmezse diye, bir de B planı yapmaya başlıyorum kafamda.

Ondan sonra işte gelsin migren atakları.

.

Çok haklısın canancım. Gerçekten ülkem adına üzülüyorum.

Çok şükür iyi mesleklerimiz var, canımızın istediğini alıp yiyebiliyoruz. Ama artık ekstra harcamalar için ciddi bir şekilde düşünüyoruz. Bebek için yapılacak alışverişler gözümü korkutuyor mesela. Alabilirim evet ama ileride çocuğumu istediğim okula gönderememekten, istediği şeyleri alamamaktan şimdiden endişe eder oldum. Hayat standardım düşüyor kaygılarım artıyor.

Kendim dışında çocuğu olan durumu olmayan kişiler için içim sızlıyor. Çocuk bu bir şey istese alamasa annesi babası ne kadar zor bir durum. Bunları düşündükçe kendimi sıkışmış hissediyorum.

Genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın ama en çok üzüldüğüm konu da ekonomik durumu daha zor olan insanlarımızın, yanlışları daha az sorgulaması. Kabul etmesi, eleştirmemesi.

Fakirleşiyoruz ülkece. Gerçekten geleceğin iyi olacağına dair hiç umudum yok.

Düşündükçe başım ağrımaya başladı bak yine

Kızlar nane yağı rahatlattı baş ağrımı. Bugün denemek için ilaç içmedim. Size de yardımcı olabilir belki diye yazıyorum

Bundan sonra ilk nane yağı deneyip geçmezse parol içerim.

Çok sevindim canım.
Ben de alayım nane yağı.

Hava temizleyici bakıyoruz, içine nane yağı gibi bu uçucu yağlardan koyulanlar varmış.

Alanlar vardı burada, Deerma’nın bazı modelleri üstten dolummuş ve hazne tamamen görünüyormuş.
Onları tavsiye ediyorlar.

Uçucu yağdan sonra hafif keke kalıyormuş çünkü, hazne görünenlerde peçeteyle silinebiliyormuş.
Bir süredir araştırıyorum ben de.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…