Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay tam aradığım şey sen karar verirsen beni de linkle olur mu?

Çok çok yazık gerçekten.
Rabbim herkese yardım etsin.

Önümüzdeki 5 yıldan benim de hiç umudum yok, inşallah bir 10 yıla kadar düzlüğe çıkarız.

.

bugün bi arkadaşımla konuştum, çocuğu kreşe vermeyi düşünmüş, aylık 4000 tl dedi, eşime döndüm dedim ki, çocuğu sanayiye verelim meslek öğrensin
yaa işte gülüyoruz ediyoruz ama aynen öyle asgari ücret alan kişi ne yazık ki neyi nasıl yettirecek belli değil

Allah hepimizin çocuğuna bakabilme gücü versin, şu anki durum çok çok üzücü

Valla tam trajikomik bir hal.
Ben çalışıyorum max 2 yaşına getirebilirim çocuğu Allah nasip ederse mecburen kreşe gidecek. Gözüm korkuyor valla.

Allah yardımcımız olsun canım hepimizin

Satın alan arkadaşlar hangi modelinden aldı acaba? Baktım da deerma ya farklı farklı modeller.

Gün geçtikçe pahalılanıyor malum. Bebek alışverişlerine daha başlamadan bunu halletsem iyi olur aslında
Ben ve Balkiz94 Deerma F301 aldık. Dün denedim ilk kez bence güzel beğendim ben. İçine aromatik yağlarda ekleniyormuș henüz o şekilde denemedim ama

Bizim de kendi çapımızda hayat standartlarımız düştü. Memlekete iki ayda bir giderdik şimdi elimiz varmıyor gitmeye gitmeyelim diyoruz
Biraz sorgulaması lazım insanların benim cebimdeki para niçin eskiden satın aldığı şeyleri alamıyor artık?

Yine de umudumu yitirmedim ben, her gün doğmadan karanlık olur bugünler de bitecek yavrularımız da biz de güzel günlere uyanacağız inanıyorum

Sağım solum hamile
Canım pamuğum
Allah bir avazda kurtarsın hepinizi.
Kaçtım kaçtım
...zaten yanlışlıkla kadınlar hamamına giren Muhittin abi gibi hissettim kendimi
Hahahahahaha yaaaaa ama yiycemm seni ablamm gell takıll buralarada kızlarr çok minnoşlarrr içimi ısıtan tek sebebimsin canım ablacımm

kızım zaten hormonlar tavan böyle duygusal şeyler yazıyosunuz ağlıyorum

.

Bazen ben de yavru var içimde diye düşünüp ağlıyorum çok garip bişi değil mi yaaaa insan var içimizdeçıldırırsn

şurası var ya şurası kopuşum oldu

"Yine de umudumu yitirmedim ben, her gün doğmadan karanlık olur bugünler de bitecek yavrularımız da biz de güzel günlere uyanacağız inanıyorum"

bu cümleyle beni bitirdin

Hahahahahaha yaaaaa ama yiycemm seni ablamm gell takıll buralarada kızlarr çok minnoşlarrr içimi ısıtan tek sebebimsin canım ablacımm
Olmaç hamileler yağlı et yememeli.
Ya ne kadar şanslısınız hepinizin hormonlari da aynı frekansta eminim senin gibi çok tatlış arkadaşlardir. için hep sıcak kalsın pamuğum. Sayfanın çok güzel enerjisi var hissettim ben de...Muhabbetiniz bol olsun. Zaten adım gezentiye çıktı...gidiyim bitanem...

Anladım, yaptirmanız iyi olmuş o zaman hem içiniz de rahat etmiş olur

Ben ve Balkiz94 Deerma F301 aldık. Dün denedim ilk kez bence güzel beğendim ben. İçine aromatik yağlarda ekleniyormuș henüz o şekilde denemedim ama
Baktım şimdi canım trendyolda 399 TL gösteriyor.
Dikkat etmem gereken hangi özellikler var acaba.
Benim salon ve mutfağım birlikte 50 m2 bir alan var.
Burada kullanmayı düşünüyorum şu an için. Aromatik yağlar ile alan büyüklüğüne yeterli olur mu acaba?

5-6 yıl önce gittiğimiz otellere bakmıştık yazın, yok artık dedik.
Bu yaz geçen yıl gittiğimiz yere gidebilecek miyiz acaba?

Sözde her yıl maaşlar artıyo, nereye artıyo, enflasyon düşük gösteriliyo.
Maaşlar enflasyon oranında bile artsa yine de fakirleşiyoruz işte.

Maalesef bazılarının kafa buna basmıyo canım.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…