- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #19.601
Ay tam aradığım şey sen karar verirsen beni de linkle olur mu?Çok sevindim canım.
Ben de alayım nane yağı.
Hava temizleyici bakıyoruz, içine nane yağı gibi bu uçucu yağlardan koyulanlar varmış.
Alanlar vardı burada, Deerma’nın bazı modelleri üstten dolummuş ve hazne tamamen görünüyormuş.
Onları tavsiye ediyorlar.
Uçucu yağdan sonra hafif keke kalıyormuş çünkü, hazne görünenlerde peçeteyle silinebiliyormuş.
Bir süredir araştırıyorum ben de.
.
Çok haklısın canancım. Gerçekten ülkem adına üzülüyorum.
Çok şükür iyi mesleklerimiz var, canımızın istediğini alıp yiyebiliyoruz. Ama artık ekstra harcamalar için ciddi bir şekilde düşünüyoruz. Bebek için yapılacak alışverişler gözümü korkutuyor mesela. Alabilirim evet ama ileride çocuğumu istediğim okula gönderememekten, istediği şeyleri alamamaktan şimdiden endişe eder oldum. Hayat standardım düşüyor kaygılarım artıyor.
Kendim dışında çocuğu olan durumu olmayan kişiler için içim sızlıyor. Çocuk bu bir şey istese alamasa annesi babası ne kadar zor bir durum. Bunları düşündükçe kendimi sıkışmış hissediyorum.
Genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın ama en çok üzüldüğüm konu da ekonomik durumu daha zor olan insanlarımızın, yanlışları daha az sorgulaması. Kabul etmesi, eleştirmemesi.
Fakirleşiyoruz ülkece. Gerçekten geleceğin iyi olacağına dair hiç umudum yok.
Düşündükçe başım ağrımaya başladı bak yine
Ay tam aradığım şey sen karar verirsen beni de linkle olur mu?
Çok haklısın canancım. Gerçekten ülkem adına üzülüyorum.
Çok şükür iyi mesleklerimiz var, canımızın istediğini alıp yiyebiliyoruz. Ama artık ekstra harcamalar için ciddi bir şekilde düşünüyoruz. Bebek için yapılacak alışverişler gözümü korkutuyor mesela. Alabilirim evet ama ileride çocuğumu istediğim okula gönderememekten, istediği şeyleri alamamaktan şimdiden endişe eder oldum. Hayat standardım düşüyor kaygılarım artıyor.
Kendim dışında çocuğu olan durumu olmayan kişiler için içim sızlıyor. Çocuk bu bir şey istese alamasa annesi babası ne kadar zor bir durum. Bunları düşündükçe kendimi sıkışmış hissediyorum.
Genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın ama en çok üzüldüğüm konu da ekonomik durumu daha zor olan insanlarımızın, yanlışları daha az sorgulaması. Kabul etmesi, eleştirmemesi.
Fakirleşiyoruz ülkece. Gerçekten geleceğin iyi olacağına dair hiç umudum yok.
Düşündükçe başım ağrımaya başladı bak yine
Satın alan arkadaşlar hangi modelinden aldı acaba? Baktım da deerma ya farklı farklı modeller.Tabii ki.
.
Valla tam trajikomik bir hal.bugün bi arkadaşımla konuştum, çocuğu kreşe vermeyi düşünmüş, aylık 4000 tl dedi, eşime döndüm dedim ki, çocuğu sanayiye verelim meslek öğrensin
yaa işte gülüyoruz ediyoruz ama aynen öyle asgari ücret alan kişi ne yazık ki neyi nasıl yettirecek belli değil
Allah hepimizin çocuğuna bakabilme gücü versin, şu anki durum çok çok üzücü
Hahahahaha yaaa ama yerimmkiii seniii bennnn canım ablammTatlım bildirimini ararken burada buldum kendimi
Ben veSatın alan arkadaşlar hangi modelinden aldı acaba? Baktım da deerma ya farklı farklı modeller.
Gün geçtikçe pahalılanıyor malum. Bebek alışverişlerine daha başlamadan bunu halletsem iyi olur aslında
Sağım solum hamileHahahahaha yaaa ama yerimmkiii seniii bennnn canım ablammiyiki varsın
Bizim de kendi çapımızda hayat standartlarımız düştü. Memlekete iki ayda bir giderdik şimdi elimiz varmıyor gitmeye gitmeyelim diyoruzGerçekten çok sinir bozucu bir durum canım.
Hayır belki benim karnım tok, tatilime de gidiyorum, sporumu da yapıyorum, en ala telefonu da alabiliyorum.
Ama olanlar da ortada. Yani benim bunları yapabiliyo olmam ekonominin her geçen saat kötüye gittiğini değiştirmiyor maalesef.
Yani parası çok olan ekonomiye laf söyleyemeyecek mi?
Az da olan çok da olan fark etmiyo, her geçen gün bu ülkede yaşayan herkes fakirleşiyo. Bu bir gerçek.
.
Hahahahahaha yaaaaa ama yiycemm seni ablammSağım solum hamile
Canım pamuğum
Allah bir avazda kurtarsın hepinizi.
Kaçtım kaçtım
...zaten yanlışlıkla kadınlar hamamına giren Muhittin abi gibi hissettim kendimi
Bizim de kendi çapımızda hayat standartlarımız düştü. Memlekete iki ayda bir giderdik şimdi elimiz varmıyor gitmeye gitmeyelim diyoruz
Biraz sorgulaması lazım insanların benim cebimdeki para niçin eskiden satın aldığı şeyleri alamıyor artık?
Yine de umudumu yitirmedim ben, her gün doğmadan karanlık olur bugünler de bitecek yavrularımız da biz de güzel günlere uyanacağız inanıyorum
kızım zaten hormonlar tavan böyle duygusal şeyler yazıyosunuz ağlıyorum
.
Bazen ben de yavru var içimde diye düşünüp ağlıyorum çok garip bişi değil mi yaaaa insan var içimizdeçıldırırsn
şurası var ya şurası kopuşum oldu
"Yine de umudumu yitirmedim ben, her gün doğmadan karanlık olur bugünler de bitecek yavrularımız da biz de güzel günlere uyanacağız inanıyorum"
OlmaçHahahahahaha yaaaaa ama yiycemm seni ablammgell takıll buralarada kızlarr çok minnoşlarrr içimi ısıtan tek sebebimsin canım ablacımm
Anladım, yaptirmanız iyi olmuş o zaman hem içiniz de rahat etmiş olur34 yaşındayım nisanda 35e gireceğim. Senin yaptırman lazım dediler bana hep. 2li kan sonucu daha çıkmadı. Ense kalınlığı 2.6 çıktı. Doktorum ileri hafta olduğu için normal dedi ama diğer iki doktor biraz riskli dedi. Hangisine inansam bilemedim :)
Baktım şimdi canım trendyolda 399 TL gösteriyor.Ben veBalkiz94 Deerma F301 aldık. Dün denedim ilk kez bence güzel beğendim ben. İçine aromatik yağlarda ekleniyormuș henüz o şekilde denemedim ama
Bizim de kendi çapımızda hayat standartlarımız düştü. Memlekete iki ayda bir giderdik şimdi elimiz varmıyor gitmeye gitmeyelim diyoruz
Biraz sorgulaması lazım insanların benim cebimdeki para niçin eskiden satın aldığı şeyleri alamıyor artık?
Yine de umudumu yitirmedim ben, her gün doğmadan karanlık olur bugünler de bitecek yavrularımız da biz de güzel günlere uyanacağız inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?