- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #19.621
Baktım şimdi canım trendyolda 399 TL gösteriyor.
Dikkat etmem gereken hangi özellikler var acaba.
Benim salon ve mutfağım birlikte 50 m2 bir alan var.
Burada kullanmayı düşünüyorum şu an için. Aromatik yağlar ile alan büyüklüğüne yeterli olur mu acaba?
Tükenmemişti sepete atmıştım bakarken gittiCanım Trendyol’da 399 ama tükenmiş.
Tükenmemiş olsa hemen alırdım.
Kuzenim de bu modeli kullanıyo.
Yatak odasında kullanılıyo genelde.
.
Ben yağ ile de kullandım çok memnunum nefes aldığımı bildim astım hastasıyım bir deBen veBalkiz94 Deerma F301 aldık. Dün denedim ilk kez bence güzel beğendim ben. İçine aromatik yağlarda ekleniyormuș henüz o şekilde denemedim ama
Sen sadece yatak odasında mı kullanıyorsun peki canım?Ben yağ ile de kullandım çok memnunum nefes aldığımı bildim astım hastasıyım bir de
Ben evi gezdiriyorum canım ben neredeysem orada oturma odası ve yatak odası arasında gel git yapıyorSen sadece yatak odasında mı kullanıyorsun peki canım?
Hadi ya, ben bu 12.haftayı kendime hedef edinmiştim hep 12.haftayı gecince eskiye nazaran daha rahat hissediyorum kendimi, gebelik haftam arttıkça ve lekelenmelerim artık gelmemeye başlayınca daha da rahat edicem umarım. Malesef önceden kötü deneyim yaşayınca bu kaygı durumları kacınılmaz oluyor, gecenlerde kendi kendimi gereksiz yere korkuttum mesela, bgn şu olmadı acaba kötü bir sey mi oldu diye kaygılanınca başladım ağlamaya bunu da kaybedersem naparım, yıkılırım diye. sonra o aglama biraz rahatlatti beni kendi kendime bi iç döküş gibi oldu. Allah bizim içimize ferahlık sakinlik versin, sorunsuz bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alalım, bir daha kayıp acısı yaşmayalım, çektiğimiz acıların mükafatını alalım inşallahCanım ben önermedim, Psikolog arkadaşımız @Gugubi bana önerdi.
Ben de sana söylemiştim.
Bendeki durum senden de fena.
Her şey yolunda gitmezse diye, bir de B planı yapmaya başlıyorum kafamda.
Ondan sonra işte gelsin migren atakları.
.
Ben de böyle kullanırım aynen canım ondan merak ettim geniş alanda etkisi nasıl diye. Sen aldığında ne kadardı fiyatı?Ben evi gezdiriyorum canım ben neredeysem orada oturma odası ve yatak odası arasında gel git yapıyor
Tükenmemişti sepete atmıştım bakarken gitti
Aralık sonunda indirim falan olcak mı acaba?
Stokçuluk yapan da nasıl yapıyor anlamadım ben. Geçen metroya gittim aylık alışveriş yapmaya. Ekstra birşey almadım meyve sebze yok süt yok bakliyat peynir deterjan aldım. 2000 tl tuttu. Bir de yıldızımız tuvalet kağıdı nasıl unuttumTabi tabi eşim gecen ay 20 liraya aldigi tuvalet kagidini 74 liraya bulunca sevinmiş indirimden aldım diyordu. 20 liralık şeyi 70e bulunca sevinir duruma geldik malesef. Yine geçen esime yeşil mercimek almasını söylemiştim; eve geldi mercimegi kaça aldım tahmin et diyor banadedim ne bileyim, en son kaça almıştın ki? 6 liraya almıştım bgn 20 liraya aldım dedi. Marketteki adam millet stok yapıyor simdiden abi yılbasinda fiyatlar artacak demiş. E artti artacağı kadar zaten...bu zamlandirmanın daha da ucu çok açık malesef gitgide her şey lüks olmaya başladı çok üzülüyorum gerçekten.
Hadi ya, ben bu 12.haftayı kendime hedef edinmiştim hep 12.haftayı gecince eskiye nazaran daha rahat hissediyorum kendimi, gebelik haftam arttıkça ve lekelenmelerim artık gelmemeye başlayınca daha da rahat edicem umarım. Malesef önceden kötü deneyim yaşayınca bu kaygı durumları kacınılmaz oluyor, gecenlerde kendi kendimi gereksiz yere korkuttum mesela, bgn şu olmadı acaba kötü bir sey mi oldu diye kaygılanınca başladım ağlamaya bunu da kaybedersem naparım, yıkılırım diye. sonra o aglama biraz rahatlatti beni kendi kendime bi iç döküş gibi oldu. Allah bizim içimize ferahlık sakinlik versin, sorunsuz bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alalım, bir daha kayıp acısı yaşmayalım, çektiğimiz acıların mükafatını alalım inşallah
Ya ahahahhaİnanmayacaksın ama kim almış biliyo musun, eşim.
Fava atmıştık ikimiz de, benim bildirimler genelde kapalı oluyo.
Lavabodaydı, bi geldi içeri.
Dün baktığımızı sipariş ettim dedi.
E tükenmişti dedim, stoğa girmiş bildirim geldi dedi.
Bu kadar olur yaa.
.
Evettt hepimizde aynı duygular yaşıyoruz çok değişik bi duyguOlmaçhamileler yağlı et yememeli.
Ya ne kadar şanslısınız hepinizin hormonlari da aynı frekansta eminim senin gibi çok tatlış arkadaşlardir.için hep sıcak kalsın pamuğum. Sayfanın çok güzel enerjisi var hissettim ben de...Muhabbetiniz bol olsun. Zaten adım gezentiye çıktı...gidiyim bitanem...
Ya midem yanıyor canım hiç bişey yemek istemiyor su içemiyorum haplarımı da alamıyorum noluyor bana böyle ya hani herşey duzelecekti.
Valla kuzum biz de hep ilk 3 ay bitsin rahat ederiz sanıyorduk, maalesef bitmiyo o kaygılar.
Şöyle uyuyup uyanayım ve bebeğim kucağımda olsun istiyorum.
İlkinde kayıp yaşayınca insan ister istemez hep diken üstünde oluyo.
Geçen AVM’de yan taraftan geçtim, hamileyim dedim.
Ama gel bi de bana sor.
O kadar zor geldi ki hamileyim demek.
Sanki böyle her an bir şey olacakmış hissi var, rahat rahat diyemiyorum ben hamileyim diye.
.
Tabi tabi biz henüz bi kaç arkadaşımız hariç ailemiz de dahil olmak üzere kimseyle paylaşmadık durumu. Annem, babam, kardeslerim bilmiyorlar hala hamile olduğumu. 4 aylık olunca söyleriz dedim eşime ama sonra bi ara beş ayı mı beklesek ki acaba ya diyorumValla kuzum biz de hep ilk 3 ay bitsin rahat ederiz sanıyorduk, maalesef bitmiyo o kaygılar.
Şöyle uyuyup uyanayım ve bebeğim kucağımda olsun istiyorum.
İlkinde kayıp yaşayınca insan ister istemez hep diken üstünde oluyo.
Geçen AVM’de yan taraftan geçtim, hamileyim dedim.
Ama gel bi de bana sor.
O kadar zor geldi ki hamileyim demek.
Sanki böyle her an bir şey olacakmış hissi var, rahat rahat diyemiyorum ben hamileyim diye.
.
ahaha ben de yandan geçebilir miyim dedimhamileyim diyemedim ama onlar biliyo muhtemelen kadın hemen tabii tabii dedi
ayy biz böyle yanlardan geçeceğimiz günleri görecek miydik valla inanamıyorum Canan
E bebekte en ucuzu. 370 e almıştım bende. Benim yatak odası 25 m² falan aşağı yukarı dün iyiydi baya. Yağ ile kullanmadım maalesef bilemiyorum yeterli mi. Epeyden karşılaştırarak bakabilirsin özelliklerine m², üstten dolum vsBaktım şimdi canım trendyolda 399 TL gösteriyor.
Dikkat etmem gereken hangi özellikler var acaba.
Benim salon ve mutfağım birlikte 50 m2 bir alan var.
Burada kullanmayı düşünüyorum şu an için. Aromatik yağlar ile alan büyüklüğüne yeterli olur mu acaba?
Ay sorma yaaa bende bişey yiyemiyorum açlıktan midem bulanıyor su içince midem bulanıyor tiksiniyorum. Düzelecek diye beklerken ters köşe oldukYa midem yanıyor canım hiç bişey yemek istemiyor su içemiyorum haplarımı da alamıyorum noluyor bana böyle ya hani herşey duzelecekti.
Bende gece kullandım yatak odasında iyiydi bence. Yağ ile denemedim henüzBen yağ ile de kullandım çok memnunum nefes aldığımı bildim astım hastasıyım bir de
Tabi tabi biz henüz bi kaç arkadaşımız hariç ailemiz de dahil olmak üzere kimseyle paylaşmadık durumu. Annem, babam, kardeslerim bilmiyorlar hala hamile olduğumu. 4 aylık olunca söyleriz dedim eşime ama sonra bi ara beş ayı mı beklesek ki acaba ya diyorum
Ya ahahahha
Neyse yabancıya gitmedigüle güle kullanın canım.
Bir arkadaşım da f 327 almış bebek için o daha fiyatlı ne farkı var anlamadım asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?