- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- 683
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #19.641
Minik minik doğruyorum zeytinyağında çeviriyorum, suyunu salıp çekince sırasıyla soğan, kırmızı yeşil biber atıyorum, bazen minik minik havuç da koyuyorum, kekik, karabiber en son da bir kaşık tereyağı ekleyip kapatıyorum. Böyle yapınca yiyebiliyorum ben de kuru olmuyor canımHindi göğsü kuru olmuyor mu canım nasıl yapıyorsun ?
Eskiden banyolarda veya tuvaletlerde bezler olurdu temzlendikten sonra kurulamaya bu iş oraya kadar gidecek sanriimBence ihtiyaç olmaktan çıkıp, lüks olan istekler listesine girecek yakında.
Eskiden tuvalet kağıdı mı varmış?
.
Ya midem yanıyor canım hiç bişey yemek istemiyor su içemiyorum haplarımı da alamıyorum noluyor bana böyle ya hani herşey duzelecekti.
Ben de 31 yaşımdayım. İstenilen kadar düşük değilmiş, mesela down syndrome yanında 1:41041 yazıyor böyle bir oran olması gerek galiba. Evet 440 kişide 1 riskli ama ileri tetkikler için senin kararın dedi.Sizin yaşınız kaç peki? Ben 31 yaşındayım cuma gününe ikili test için randevu aldım bgn. 1:440 demek 440 kişiden 1 kişide görülüyor demek değil mi? Eğer öyleyse nasıl riskli çıkmış oluyor ki? Bu ihtimalin düşük olduğunu göstermez mi?
Benim doktor üniversite hastanesinde kuzu, geçen yıl ameliyatımı yapmıştı, geçen gittiğimde 7 tüp kan aldı mesela. Her şeyi çok ince ayrıntısına kadar bakmak istiyorlar. Son gidişimdi zaten çünkü spontan gebeliklere bakmıyor tüp bebek doktoruHayır şunu anlamadım ben de, 35 yaş üstü bariz bir şekilde 1/250’ye yakın çıkıyo zaten.
O zamanGugubi nin doktoruna göre 35 yaş üstü herkese nifty veya amniyosentez yapmaları lazım.
.
Eskiden banyolarda veya tuvaletlerde bezler olurdu temzlendikten sonra kurulamaya bu iş oraya kadar gidecek sanriimtuvalat kagdina zam geldikce
Bizde xiomi nem ölçer var, termostat aldığımızda onu da almıştı eşim.karaca3443
Baş ağrısı ve burun tıkanıklığı için uçucu yağ sordum eczacı arkadaşıma.
Okaliptüs, Nane ve Kekik yağı önerdi.
Bakalım, inşallah faydası olur.
Xiaomi’nin nem ölçerini de sabah sipariş etmiş eşim.
Onu da bununla birlikte tavsiye ediyorlar.
Hepsiburada’dan 80 liraya aldım dedi.
.
Benim doktor üniversite hastanesinde kuzu, geçen yıl ameliyatımı yapmıştı, geçen gittiğimde 7 tüp kan aldı mesela. Her şeyi çok ince ayrıntısına kadar bakmak istiyorlar. Son gidişimdi zaten çünkü spontan gebeliklere bakmıyor tüp bebek doktoru
Gidere atmiyordum ama uc yaprakta kullanmiyorm yetmiiiAynen öyle canım.
Alttaki twitlerin biri Eylül biri Aralık ayında atışmış.
Eki Görüntüle 2969360
Eki Görüntüle 2969361
Bizde xiomi nem ölçer var, termostat aldığımızda onu da almıştı eşim.
Ben birkaç gün araştırayım belki stok girer yine. Teşekkür ederim canım bilgiler için
Eskiden banyolarda veya tuvaletlerde bezler olurdu temzlendikten sonra kurulamaya bu iş oraya kadar gidecek sanriimtuvalat kagdina zam geldikce
Gidere atmiyordum ama uc yaprakta kullanmiyorm yetmiiibu zam olayi beni vurdu enncok cok kullaniyorm sanki ben
Evet kayıp olunca gerçekten insan korkuyor..Valla kuzum biz de hep ilk 3 ay bitsin rahat ederiz sanıyorduk, maalesef bitmiyo o kaygılar.
Şöyle uyuyup uyanayım ve bebeğim kucağımda olsun istiyorum.
İlkinde kayıp yaşayınca insan ister istemez hep diken üstünde oluyo.
Geçen AVM’de yan taraftan geçtim, hamileyim dedim.
Ama gel bi de bana sor.
O kadar zor geldi ki hamileyim demek.
Sanki böyle her an bir şey olacakmış hissi var, rahat rahat diyemiyorum ben hamileyim diye.
.
Evet kayıp olunca gerçekten insan korkuyor..
Bende avm ye girerken gebelik var bende dedimgebeyim diyemedim,ağzımdan öyle çıktı istemsizce..
Şuan doğum ne zaman falan diye sorduklarında bile tarihi söylemeye çekiniyorum doğurabilecek miyim diye
Sürekli olumsuz düşününce olumlama yapmaya çalışıyorum ama bazen de kopuyorsun kaygılar bitmiyor..
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin
Yok yok ben tarzını bildiğim için takılmadım pek, o gördüğünü söyledi zaten. Devam etmek istemiyorum daha ileriye gerek yok dedim, helalleşip ayrıldıkOooo, baya detaycı seninki.
Anladım canım.
Yani canını sıkmasın boş yere, moralini bozmasın da yoksa detaycı doktoru ben de severim.
Benimki de o kadar olmasa da detaycı biraz.
.
Ben de internetten takip ederken kaçırdım hep. Deerma f235 a101 onlineda uygundu ama tükendi.Satın alan arkadaşlar hangi modelinden aldı acaba? Baktım da deerma ya farklı farklı modeller.
Gün geçtikçe pahalılanıyor malum. Bebek alışverişlerine daha başlamadan bunu halletsem iyi olur aslında
"gebelik var bende" sesli güldüm
inşallahh
Hiç sorma ozgis abla ya valla bir de bir halsizim uykum var koltuktan kalkasim yok yemin ederim. Şimdi kalktım kendime yoğurtlu makarna yaptım onu yedim o biraz toparladı.kuzucum n'oldu sana böyle? gündüz de mi mide yanman var?
Kuzum sende benim gibi makarna ile idare et olmadı. Doktoruna danıştın mi hiç ?E bebekte en ucuzu. 370 e almıştım bende. Benim yatak odası 25 m² falan aşağı yukarı dün iyiydi baya. Yağ ile kullanmadım maalesef bilemiyorum yeterli mi. Epeyden karşılaştırarak bakabilirsin özelliklerine m², üstten dolum vs
Ay sorma yaaa bende bişey yiyemiyorum açlıktan midem bulanıyor su içince midem bulanıyor tiksiniyorum. Düzelecek diye beklerken ters köşe olduk
Bende gece kullandım yatak odasında iyiydi bence. Yağ ile denemedim henüz
Canom ya anlamadım ki aslinnda rennie var ama ne bileyim ilaç da almak çok istemiyorum. Birde uykusuz kaldım bu gece sanırsam kolumu oynatacak takatim yoktu.Yaaa, canım benim.
Gaviscon’u bi sorsan mı doktoruna?
İzin verirse en azından bir süre rahatlatır.
.
330 a almıştım sanırım canım tam hatırlayamadım ama çok olmadı 1-1,5 ay ancak olmuşturBen de böyle kullanırım aynen canım ondan merak ettim geniş alanda etkisi nasıl diye. Sen aldığında ne kadardı fiyatı?
Kayıp yaşamadım ama bu yaşadıklarımdan sonra bende öyleyim hic rahat edemiyorumValla kuzum biz de hep ilk 3 ay bitsin rahat ederiz sanıyorduk, maalesef bitmiyo o kaygılar.
Şöyle uyuyup uyanayım ve bebeğim kucağımda olsun istiyorum.
İlkinde kayıp yaşayınca insan ister istemez hep diken üstünde oluyo.
Geçen AVM’de yan taraftan geçtim, hamileyim dedim.
Ama gel bi de bana sor.
O kadar zor geldi ki hamileyim demek.
Sanki böyle her an bir şey olacakmış hissi var, rahat rahat diyemiyorum ben hamileyim diye.
.
Gebelik var bendeEvet kayıp olunca gerçekten insan korkuyor..
Bende avm ye girerken gebelik var bende dedimgebeyim diyemedim,ağzımdan öyle çıktı istemsizce..
Şuan doğum ne zaman falan diye sorduklarında bile tarihi söylemeye çekiniyorum doğurabilecek miyim diye
Sürekli olumsuz düşününce olumlama yapmaya çalışıyorum ama bazen de kopuyorsun kaygılar bitmiyor..
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?