Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hindi göğsü kuru olmuyor mu canım nasıl yapıyorsun ?
Minik minik doğruyorum zeytinyağında çeviriyorum, suyunu salıp çekince sırasıyla soğan, kırmızı yeşil biber atıyorum, bazen minik minik havuç da koyuyorum, kekik, karabiber en son da bir kaşık tereyağı ekleyip kapatıyorum. Böyle yapınca yiyebiliyorum ben de kuru olmuyor canım

Bence ihtiyaç olmaktan çıkıp, lüks olan istekler listesine girecek yakında.

Eskiden tuvalet kağıdı mı varmış?

.
Eskiden banyolarda veya tuvaletlerde bezler olurdu temzlendikten sonra kurulamaya bu iş oraya kadar gidecek sanriim tuvalat kagdina zam geldikce

Ben de 31 yaşımdayım. İstenilen kadar düşük değilmiş, mesela down syndrome yanında 1:41041 yazıyor böyle bir oran olması gerek galiba. Evet 440 kişide 1 riskli ama ileri tetkikler için senin kararın dedi.

Benim doktor üniversite hastanesinde kuzu, geçen yıl ameliyatımı yapmıştı, geçen gittiğimde 7 tüp kan aldı mesela. Her şeyi çok ince ayrıntısına kadar bakmak istiyorlar. Son gidişimdi zaten çünkü spontan gebeliklere bakmıyor tüp bebek doktoru

Bizde xiomi nem ölçer var, termostat aldığımızda onu da almıştı eşim.

Ben birkaç gün araştırayım belki stok girer yine. Teşekkür ederim canım bilgiler için

Kizlar ozellikle balık kokusundan yiyemeyenler genelde cupra levrek firinda yapiyorm ama firina atinca ocaga ufak tencereye yarisina kadar su bi pajet vanilya bi cubuk tarcin atin kaynatin evde ne balik kokusu oluyor ne bisi. Snaki havuclu tarcinli kek kokuyor heryer ben oyle yapiyorm rahatlikla yiyorm

Oooo, baya detaycı seninki.
Anladım canım.
Yani canını sıkmasın boş yere, moralini bozmasın da yoksa detaycı doktoru ben de severim.
Benimki de o kadar olmasa da detaycı biraz.

.

Evet kayıp olunca gerçekten insan korkuyor..

Bende avm ye girerken gebelik var bende dedim gebeyim diyemedim,ağzımdan öyle çıktı istemsizce..

Şuan doğum ne zaman falan diye sorduklarında bile tarihi söylemeye çekiniyorum doğurabilecek miyim diye
Sürekli olumsuz düşününce olumlama yapmaya çalışıyorum ama bazen de kopuyorsun kaygılar bitmiyor..
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin

"gebelik var bende" sesli güldüm

inşallahh

Oooo, baya detaycı seninki.
Anladım canım.
Yani canını sıkmasın boş yere, moralini bozmasın da yoksa detaycı doktoru ben de severim.
Benimki de o kadar olmasa da detaycı biraz.

.
Yok yok ben tarzını bildiğim için takılmadım pek, o gördüğünü söyledi zaten. Devam etmek istemiyorum daha ileriye gerek yok dedim, helalleşip ayrıldık

Satın alan arkadaşlar hangi modelinden aldı acaba? Baktım da deerma ya farklı farklı modeller.

Gün geçtikçe pahalılanıyor malum. Bebek alışverişlerine daha başlamadan bunu halletsem iyi olur aslında
Ben de internetten takip ederken kaçırdım hep. Deerma f235 a101 onlineda uygundu ama tükendi. sweetgirlcandy önerisiyle ebebeke gittim, orda da tükenmişti hep modeller. Sistemden baktılar f301 bulamadılar, f300 var dediler üstten dolum, aromatik yap ekleme özellikli falan onu sipariş geçtik dün 232 tl ödedim. 2 güne gelir heralde bakalım.

kuzucum n'oldu sana böyle? gündüz de mi mide yanman var?
Hiç sorma ozgis abla ya valla bir de bir halsizim uykum var koltuktan kalkasim yok yemin ederim. Şimdi kalktım kendime yoğurtlu makarna yaptım onu yedim o biraz toparladı.
Kuzum sende benim gibi makarna ile idare et olmadı. Doktoruna danıştın mi hiç ?
Yaaa, canım benim.
Gaviscon’u bi sorsan mı doktoruna?
İzin verirse en azından bir süre rahatlatır.

.
Canom ya anlamadım ki aslinnda rennie var ama ne bileyim ilaç da almak çok istemiyorum. Birde uykusuz kaldım bu gece sanırsam kolumu oynatacak takatim yoktu.

Bu arada çok teşekkür ederim .

Ben de böyle kullanırım aynen canım ondan merak ettim geniş alanda etkisi nasıl diye. Sen aldığında ne kadardı fiyatı?
330 a almıştım sanırım canım tam hatırlayamadım ama çok olmadı 1-1,5 ay ancak olmuştur
Kayıp yaşamadım ama bu yaşadıklarımdan sonra bende öyleyim hic rahat edemiyorum
Gebelik var bende ay beni güldürdün Allah da seni güldürsün kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…