- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #19.661
Teşekkür ederim canım olmazsa bende bir deneyim tavuğu yedim bir defa midem yandı. Bakalım buna ne tepki verecek. Çok teşekkür ederimMinik minik doğruyorum zeytinyağında çeviriyorum, suyunu salıp çekince sırasıyla soğan, kırmızı yeşil biber atıyorum, bazen minik minik havuç da koyuyorum, kekik, karabiber en son da bir kaşık tereyağı ekleyip kapatıyorum. Böyle yapınca yiyebiliyorum ben de kuru olmuyor canım
Evet kayıp olunca gerçekten insan korkuyor..
Bende avm ye girerken gebelik var bende dedimgebeyim diyemedim,ağzımdan öyle çıktı istemsizce..
Şuan doğum ne zaman falan diye sorduklarında bile tarihi söylemeye çekiniyorum doğurabilecek miyim diye
Sürekli olumsuz düşününce olumlama yapmaya çalışıyorum ama bazen de kopuyorsun kaygılar bitmiyor..
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin
Hiç sorma ozgis abla ya valla bir de bir halsizim uykum var koltuktan kalkasim yok yemin ederim. Şimdi kalktım kendime yoğurtlu makarna yaptım onu yedim o biraz toparladı.
Kuzum sende benim gibi makarna ile idare et olmadı. Doktoruna danıştın mi hiç ?
Canom ya anlamadım ki aslinnda rennie var ama ne bileyim ilaç da almak çok istemiyorum. Birde uykusuz kaldım bu gece sanırsam kolumu oynatacak takatim yoktu.
Bu arada çok teşekkür ederim.
Yok yok ben tarzını bildiğim için takılmadım pek, o gördüğünü söyledi zaten. Devam etmek istemiyorum daha ileriye gerek yok dedim, helalleşip ayrıldık
Canom ya anlamadım ki aslinnda rennie var ama ne bileyim ilaç da almak çok istemiyorum. Birde uykusuz kaldım bu gece sanırsam kolumu oynatacak takatim yoktu.
Gülüyorum gülüyorumGebelik var bendeay beni güldürdün Allah da seni güldürsün kuzum
Valla bişey almaya çıkınca kalmıyor bi yerdeBen de internetten takip ederken kaçırdım hep. Deerma f235 a101 onlineda uygundu ama tükendi.sweetgirlcandy önerisiyle ebebeke gittim, orda da tükenmişti hep modeller. Sistemden baktılar f301 bulamadılar, f300 var dediler üstten dolum, aromatik yap ekleme özellikli falan onu sipariş geçtik dün 232 tl ödedim. 2 güne gelir heralde bakalım.
Makarna yiyordum önceden şimdi o da yok kuzum. Rennie ben alıyorum valla bazen geceleri midem çok ekşiyor.Hiç sorma ozgis abla ya valla bir de bir halsizim uykum var koltuktan kalkasim yok yemin ederim. Şimdi kalktım kendime yoğurtlu makarna yaptım onu yedim o biraz toparladı.
Kuzum sende benim gibi makarna ile idare et olmadı. Doktoruna danıştın mi hiç ?
Aynen yaa sahiplerince birşey olacak korkusuyla gebelik var bende oluyorYa işte hepimiz aynıyız.
Gebelik var bizde hamile değiliz.
Ben korkularım 3.aydan sonra biter sanıyordum.
Bitmiyormuş.
Hiçbir şeyin garantisi yok çünkü.
Eşim de benim gibiydi başlarda ama bakıyorum şimdi o kadar rahat ki.
Cinsiyet öğrendiğimizden beri bi isim var aklında, her gün onun yanına başka bi isimle geliyo.
Dün tutturmuş ben nasıl baba olucam, nasıl baba olunur bilmiyorum, kitap falan alsak, ne alsak acaba diyo.
Ya nolcak, yaparız bir şekilde diye geçiştirdim.
Hevesini de kaçırmak istemiyorum ama ya bi dur, yavaş ol diyesim geliyo her seferinde.
.
Anladım, nipty testini yaptiracak mısınız peki, ne karar aldınız?Ben de 31 yaşımdayım. İstenilen kadar düşük değilmiş, mesela down syndrome yanında 1:41041 yazıyor böyle bir oran olması gerek galiba. Evet 440 kişide 1 riskli ama ileri tetkikler için senin kararın dedi.
Aynen yaa sahiplerince birşey olacak korkusuyla gebelik var bende oluyor
Aynen 3 aydan sonra rahat ederim diyordum ama yine yokkk..
Senin iyi benim eşim ikinciyi ne zaman yapacağız diyoDoğurttu,dünyaya getirdi,birde zaman geçirdi ikinciyi düşünüyor
2 yıl önce arkadaşımın doğumunu yaptıran bir doktor vardı, özel hastaneye geçmiş daha yeni. Benim için iyi bir cerrah olması çok önemli çünkü kesin sezaryen olacağım. 2 hafta sonra tanışacağım inşallah enerjimiz tutarHayırlısı olsun canım.
Başka bir doktor bulabildin mi peki?
Kime devam edeceksin şimdi?
.
hamilelikte uyku oluyormuş, seninki başladı demek ki, uyu kuzum bol bol, mide yanmalar için 16. haftaya kadar olur diye yazıyodu inşallah bu haftalarda kesilir, bende de hiç şaşmıyo sabah 6-7 gibi uyandırıyo
inşallah son demleridir
Evet yaa, öyle oluyo.
Geçen ben de 1 tane Parol içtim ama gel bi de bana sor.
Kırk kere düşündüm de içtim.
Dinlen ve uyu bakalım canım, geçer inşallah.
.
Makarna yiyordum önceden şimdi o da yok kuzum. Rennie ben alıyorum valla bazen geceleri midem çok ekşiyor.
Doktora da sormadım en son gittiğimde bu kadar değildi çünkü.
Ben yaptırmamaya karar verdim. Ense kalınlığı normal, burun normal, kan testinde de sadece yaş riskli çıktı daha fazla kurcalamak istemedim açıkçası. Eğer olursa da doğumda karşılaşırız, her şekilde kabulümdür diye düşündüm.Anladım, nipty testini yaptiracak mısınız peki, ne karar aldınız?
Sormadım da valla. İmkanı yok 2.5 litre nerde içemiyorum o kadar. Beslenir kuzu sanmıyorum bu kadar etkileyeceğini
Numarası felan yok mu kuzum ordan sorsan. Ya ben çok korkuyorum şimdi bakıyorum bazen netten 2.5 3 lt su içenlerin vücudu bile susuz kalıyormuş hamilelikte o sebeple serum takalım diyen doktorlar oluyormuş bende zorluyorum ama olmuyor imkan yok ya bir yandan da korkuyorum bebeğim beslenemiyorsa diye off ne bilim allak bullak bir haldeyim
2 yıl önce arkadaşımın doğumunu yaptıran bir doktor vardı, özel hastaneye geçmiş daha yeni. Benim için iyi bir cerrah olması çok önemli çünkü kesin sezaryen olacağım. 2 hafta sonra tanışacağım inşallah enerjimiz tutardoktorsuzluk zormuş
Ben yaptırmamaya karar verdim. Ense kalınlığı normal, burun normal, kan testinde de sadece yaş riskli çıktı daha fazla kurcalamak istemedim açıkçası. Eğer olursa da doğumda karşılaşırız, her şekilde kabulümdür diye düşündüm.
Arkadaşlar testlere bu kadar kafa yormayın o çok güvenilen nipt testinde bile hatalar olmuş. Şikayet var sayfasında mi okumuştum ne tam hatırlamıyorum. Bende o testi yaptırdım ama eşim istedi diye o da belki tedavi filan uygulanır kafasıyla ama bilmiyor ki genetik rahatsızlıklara anne karnındaki tek müdahale sonlandirmak. Nolursa olsun gelecek olan Allah'tan. Rabbim içinde şer barındırmayan hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize en önemlisi bu ,diğer türlü hamilelikte çok daha fazla risk varAnladım, nipty testini yaptiracak mısınız peki, ne karar aldınız?
Kızlar buhar makinesi kullananlar size bi sorum olacak bu soruya ek.Baktım şimdi canım trendyolda 399 TL gösteriyor.
Dikkat etmem gereken hangi özellikler var acaba.
Benim salon ve mutfağım birlikte 50 m2 bir alan var.
Burada kullanmayı düşünüyorum şu an için. Aromatik yağlar ile alan büyüklüğüne yeterli olur mu acaba?
Kızlar buhar makinesi kullananlar size bi sorum olacak bu soruya ek.
Bendeki, kapı kapalı olursa harika kısa sürede nem yüzde elliye çıkıyor ama kapı açık olursa yüzde 30 u geçmiyor. Bu kadar fark etmesi normal mi
Benim buhar makinesinde mi bi sorun var sizlerinki de böyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?