Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Teşekkür ederim canım olmazsa bende bir deneyim tavuğu yedim bir defa midem yandı. Bakalım buna ne tepki verecek. Çok teşekkür ederim

Ya işte hepimiz aynıyız.
Gebelik var bizde hamile değiliz.

Ben korkularım 3.aydan sonra biter sanıyordum.
Bitmiyormuş.

Hiçbir şeyin garantisi yok çünkü.

Eşim de benim gibiydi başlarda ama bakıyorum şimdi o kadar rahat ki.

Cinsiyet öğrendiğimizden beri bi isim var aklında, her gün onun yanına başka bi isimle geliyo.

Dün tutturmuş ben nasıl baba olucam, nasıl baba olunur bilmiyorum, kitap falan alsak, ne alsak acaba diyo.
Ya nolcak, yaparız bir şekilde diye geçiştirdim.

Hevesini de kaçırmak istemiyorum ama ya bi dur, yavaş ol diyesim geliyo her seferinde.

.

hamilelikte uyku oluyormuş, seninki başladı demek ki, uyu kuzum bol bol, mide yanmalar için 16. haftaya kadar olur diye yazıyodu inşallah bu haftalarda kesilir, bende de hiç şaşmıyo sabah 6-7 gibi uyandırıyo
inşallah son demleridir

Canom ya anlamadım ki aslinnda rennie var ama ne bileyim ilaç da almak çok istemiyorum. Birde uykusuz kaldım bu gece sanırsam kolumu oynatacak takatim yoktu.

Bu arada çok teşekkür ederim .

Evet yaa, öyle oluyo.
Geçen ben de 1 tane Parol içtim ama gel bi de bana sor.
Kırk kere düşündüm de içtim.

Dinlen ve uyu bakalım canım, geçer inşallah.

.

Valla bişey almaya çıkınca kalmıyor bi yerde Hadi hayırlı olsun güle güle kullan

Makarna yiyordum önceden şimdi o da yok kuzum. Rennie ben alıyorum valla bazen geceleri midem çok ekşiyor.

Doktora da sormadım en son gittiğimde bu kadar değildi çünkü.

Aynen yaa sahiplerince birşey olacak korkusuyla gebelik var bende oluyor
Aynen 3 aydan sonra rahat ederim diyordum ama yine yokkk..
Senin iyi benim eşim ikinciyi ne zaman yapacağız diyo Doğurttu,dünyaya getirdi,birde zaman geçirdi ikinciyi düşünüyor

Anladım, nipty testini yaptiracak mısınız peki, ne karar aldınız?

Ay yok artık, benimkinden daha fenaları varmış.

.

Hayırlısı olsun canım.
Başka bir doktor bulabildin mi peki?
Kime devam edeceksin şimdi?

.
2 yıl önce arkadaşımın doğumunu yaptıran bir doktor vardı, özel hastaneye geçmiş daha yeni. Benim için iyi bir cerrah olması çok önemli çünkü kesin sezaryen olacağım. 2 hafta sonra tanışacağım inşallah enerjimiz tutar doktorsuzluk zormuş

Evet yaa, öyle oluyo.
Geçen ben de 1 tane Parol içtim ama gel bi de bana sor.
Kırk kere düşündüm de içtim.

Dinlen ve uyu bakalım canım, geçer inşallah.

.

Makarna yiyordum önceden şimdi o da yok kuzum. Rennie ben alıyorum valla bazen geceleri midem çok ekşiyor.

Doktora da sormadım en son gittiğimde bu kadar değildi çünkü.
Numarası felan yok mu kuzum ordan sorsan. Ya ben çok korkuyorum şimdi bakıyorum bazen netten 2.5 3 lt su içenlerin vücudu bile susuz kalıyormuş hamilelikte o sebeple serum takalım diyen doktorlar oluyormuş bende zorluyorum ama olmuyor imkan yok ya bir yandan da korkuyorum bebeğim beslenemiyorsa diye off ne bilim allak bullak bir haldeyim

Ben yaptırmamaya karar verdim. Ense kalınlığı normal, burun normal, kan testinde de sadece yaş riskli çıktı daha fazla kurcalamak istemedim açıkçası. Eğer olursa da doğumda karşılaşırız, her şekilde kabulümdür diye düşündüm.

Sormadım da valla. İmkanı yok 2.5 litre nerde içemiyorum o kadar. Beslenir kuzu sanmıyorum bu kadar etkileyeceğini

Ooo, süper o zaman canım.
Sezaryen olacak olmanın özel bir nedeni var mı peki?

Ben de senin yerinde olsam aynısını yapardım.

.

Arkadaşlar testlere bu kadar kafa yormayın o çok güvenilen nipt testinde bile hatalar olmuş. Şikayet var sayfasında mi okumuştum ne tam hatırlamıyorum. Bende o testi yaptırdım ama eşim istedi diye o da belki tedavi filan uygulanır kafasıyla ama bilmiyor ki genetik rahatsızlıklara anne karnındaki tek müdahale sonlandirmak. Nolursa olsun gelecek olan Allah'tan. Rabbim içinde şer barındırmayan hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize en önemlisi bu ,diğer türlü hamilelikte çok daha fazla risk var. Mesela ben sağlıklıym ama anne karnındaki cenin pozisyonumdan dolayı belimde eğrilik var he hayatıma şimdilik bir etkisi yok şükür ama bu da ilerde rahatsız etmeyeceği anlamına gelmiyor. O yüzden bolca dua edip gönlünüzü ferahlatmaya bakın. En basit yengeme bebegin down send dediler ağıt yaktım resmen sonra kendimi toparladım ve bol bol dua ettim yengem ve bebeği için. Çok şükür sağlıklı bir evlat doğdu.

Kızlar buhar makinesi kullananlar size bi sorum olacak bu soruya ek.
Bendeki, kapı kapalı olursa harika kısa sürede nem yüzde elliye çıkıyor ama kapı açık olursa yüzde 30 u geçmiyor. Bu kadar fark etmesi normal mi
Benim buhar makinesinde mi bi sorun var sizlerinki de böyle mi

Ben hiç kullanmadım ama bence çok normal canım.
Klima gibi düşün, kapı açıkken çok bi anlamı olmuyo ama kapı kapanınca odadan dışarıya çıktığında hamama girmiş gibi hissediyorsun.

Sendeki hangi model?

.

Kızlar bebek arabası için düşünceleriniz neler? O kadar zam gelmiş ki yeniyılda daha da gelecek acaba aradan çıkarsam mı? Alanlar vardı burada. Travel sistem değil de baston tarzı kapanınca kabin boy olanlar var pusetle de kullanılıyormuş tam yarıyormuş cybex markasının da var kararsızım kararsııız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…