Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay klima örneğinde aydınlandım resmen hakikaten aynı mantık olabilir. Bende weewell var mavi renk eski baya, memnunum sadece şu kapı işine takılmıştım ama şimdi sen öyle diyince tüm taşlar yerine oturdu nem bu kadar değişken olmamalı gibi geliyordu

Ben de çok kararsızım ama pusetsiz olursa bebek oturana kadar o arabayı nasıl kullancaz ki yazın ben çıkarıp gezdirmek istiyorum arabayla çıkarıp. Travel olmayan diğer bebek arabalarında yeni bebekler pusetsiz nasıl duruyor kafamda oturtamıyorum bi türlü bi anlatın bana

Canım benim baktığım cybex te puseti de var yanında ayrıca arabaya da bağlıyorsun 13kg kadar oto koltuğu oluyormuş bir de adaptör vs ile bebek arabasına oturtup kullanabiliyormuşsun. Böyle bir şey mi baksam nasıl bir şey olsa karar veremedim bir türlü ama almadıkça zam gelecek onu biliyorum

Hangi model canım link var mı?

https://ty.gl/sk1cozg8zd ben şu modele biraz ısındım arkadaşım çok memnun kalmış tek elle katlayabiliyorum diyordu beni baya cezbetti fiyatı da diğerlerine göre daha uygun. Yine de tam karar veremiyorum
çok para da vermek istemiyorum

Aydınlatabildiğime sevindim.

.

İnstagramda birkaç annede gördüm cybex gb pockit ya da all city modeliydi. İkisi de güzelmiş. Trendyolda baktım bulamadım tükendi mi acaba Dolardan o kadar zam gelmiş ki birkaç ay önce bakmıştım şimdi gene artacak katlanınca ufak olsun istiyorum bagajımız oldukça küçük

Ooo, süper o zaman canım.
Sezaryen olacak olmanın özel bir nedeni var mı peki?

Ben de senin yerinde olsam aynısını yapardım.

.
Evet canım benim, geçen yıl kist ve miyom ameliyatı geçirdim. Rahmimden parçalar alındı ve çok dikiş atıldı. Beyzbol topu gibi düşün dışı dikişli demişti doktorum. Normal doğumda rahim çok güçlü kasıldığından dikişlerimin patlama ihtimali varmış. Tamamen sağlık sebebiyle kendimi ve bebişi riske atmamak için

Tabi tabi, öyle bir durumda kendini de riske atma zaten.
Sezaryen veya vajinal fark etmez, ikisi de doğum sonuçta.
Tercihen de sezaryeni seçebilirdin.

.

Geçen nezle olduğumda eşim beze filan sil burnunu tuvalet kağıdını heder etme diyorduMaalesef her şey ateş pahası.Süte yağa para yetmez oldu.
Biz “stokçuyuz” evde açılmamış 6 paket 32 li tuvalet kağıdı var.41 lira iken eşim bu fiyatlar burda durmaz dedi, birkaç kalem şeyi yıllım stokladık.

Bende de var bu korku. Benim hikayede erken doğum olunca ben de aksine yeni yeni korkmaya başladım. Büyüdükçe korkuyorum sanki yine aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi. Kafamdan uzaklaştırmaya çalışıyorum ama bir bakıyorum o kadar kötü o kadar uç şeyleri düşünürken buluyorum kendimi.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bu endişeleri alsın içimizden, huzurlu bir hamilelik nasip etsin

Çok şanslısın kuzum yaa, çok seviyorum ben oraları.

Bir tarafta Edremit körfezi bir tarafta Kaz dağları.
Havası mis.

Bizim yerimize de ye balıkları.

.
Kış yağmurları da olmada tadından yenmeyecek de, nazarı sanırım o da. 20 gündür güneş görmedik, hep yağıyor.

Cnm cybex için opera İstanbul ve bebek house bak İnstagram sayfalarını takip ediyorum

Amin cnm inşallah...
İlk üç ayı atlattım ama Bende kan pıhtılaşması var ondan dolayı da korkuyorum doğuma kadar yine risk var.iğne kullanıyorum ama yine de korkular bitmiyor..
Allah yardım etsin yanımızda olsun inşallah

İğneleri bende kullanıyorum, göbekten kola geçtim artık kollarımda da yer kalmadı Kaç aya kadar göbekten vurulabiliyoruz peki bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…