Senin bebeğin çok güçlü olacak .Annesi gibiHastane bakanlığa yalan söyledi,o tür hastalara hep randevu verdik demişler,en son doktorla özel olarak konuşulacaktı ve malesef oda aynı şeyi söylemiş ve olmadı randevu... Bende sinirlendim İzmir hastanelerine baktım,yarına tepecik hastanesine perinatoloji bölümünden randevu buldum, alırken notta düştüm detaylı ultrason için 23 haftalık hamileyim diye, inşallah orda bir problem çıkmaz hiçbilmediğim bir yere gidiyorum doktor umarım iyidir,hastane hakkında bilgisi olan yazabilirmi acaba
bezi 2 -3 paket alıcam da ıslak mendili 12 li almayı düşünüyorum bakalım. teşekkür ederim. Evde pamuk su yaparız zaten üşenene kadar :)Islak mendil stoklamaktan korkmamani tavsiye ederim bir yıla kadar hiç birşey olmuyor onların deposunda bekleyeceğine sende beklesin. Ecologic kullanan herkes memnun gerçekten ben sleepy bez ve ıslak mendil stokladim zaten ilk bir kaç ay pamuk ve su giderim diye düşünüyorm ama dışarıda tabiki ıslak mendil yardımı alacağım.Bence waterwipese iki katı vemektense ecologic ile baslayabilirsin
Bende evhamliydim baktım olacak gibi değil. Çünkü o hastalık iyileşiyor daha beteri geliyordu saldım gitti geçiyor be kuzumAy ben biraz saglikla ilgili evhamli biriyim azcik biyerim agrisa en kotuye yorumluyorum.Insan bilemiyo iste hamilelikten mi gecici bisey mi degil mi. Allah sana da kolaylik versn canim:))Ben ev isine de biraz fazla yoruyorum kendimi sanirim
Maşallah ne güzelsinBenim de aynı problemim var armut vücut tipi belim ince göğüslerim küçük ama kalçam büyüyor. Şekil abenim kalçalarım ergenlikte çatladı izleri duruyo o yüzden daha ne olabilir diye düşünüyorum 42 kiloyken bile çatladim ben lisede.
Evet ters koyunca birseycik olmuyor denendi onaylandıSenden öğrendik sanırım ıslak mendili ters çevirip katinca kurumuyormuydu
Birde hangisini alim kuzu ıslak mendil ss alim
Hastane bakanlığa yalan söyledi,o tür hastalara hep randevu verdik demişler,en son doktorla özel olarak konuşulacaktı ve malesef oda aynı şeyi söylemiş ve olmadı randevu... Bende sinirlendim İzmir hastanelerine baktım,yarına tepecik hastanesine perinatoloji bölümünden randevu buldum, alırken notta düştüm detaylı ultrason için 23 haftalık hamileyim diye, inşallah orda bir problem çıkmaz hiçbilmediğim bir yere gidiyorum doktor umarım iyidir,hastane hakkında bilgisi olan yazabilirmi acaba
2.si 1 TL kampanyası yeni bitti biraz bekle 24 lü şunu 12 li fiyatına albezi 2 -3 paket alıcam da ıslak mendili 12 li almayı düşünüyorum bakalım. teşekkür ederim. Evde pamuk su yaparız zaten üşenene kadar :)
Ssledim kuzumEvet ters koyunca birseycik olmuyor denendi onaylandıSenin gibi bir hatunun en pahalisiyla başlamasını beklerim ama lütfen başlama ahahahah Slepy ecologic ve Slepy naturel stokladim ben
Bezi de Bio natürel aldım bir tanidigm aşırı memnun ama ecologic fiyatı dusseydi belki ondan stoklardim.Tamamen duygusal bıo natürel stoklamamecologic e o parayı vereceksem Prima indirimi beklerim daha iyi fjdjdjdjjd bendeki zihniyet bu
Ecologic in bezi de seviliyor ama bir kaç yorumda sızdırdığından bahsetmişlerdi. O yüzden bionatural ve ecologicten birer paket alıp denemek istiyorum.Evet ters koyunca birseycik olmuyor denendi onaylandıSenin gibi bir hatunun en pahalisiyla başlamasını beklerim ama lütfen başlama ahahahah Slepy ecologic ve Slepy naturel stokladim ben
Bezi de Bio natürel aldım bir tanidigm aşırı memnun ama ecologic fiyatı dusseydi belki ondan stoklardim.Tamamen duygusal bıo natürel stoklamamecologic e o parayı vereceksem Prima indirimi beklerim daha iyi fjdjdjdjjd bendeki zihniyet bu
Yok bulmadım canim daha son ay bakacağım onlara bugün doğuma çocuk doktorunun da girebileceğini öğrendim eğer bunu yapabilirsem dosya hazırlama sürecinde doktorcumdsn tavsiye alırımSsledim kuzum
Bezi 1 paket alacam hangisi iyi gelirse ona devam edeceğim pişik olmamasi için ve olursa krem buldunmu ama onlarda her cilde göre değişir dimi
Denize girmek rahatlatır ama ben tatildeyken öne doğru yüzerken ayaklarım geride kalınca su kaldırdı karnım gerildi rahatsız etti o his. o yüzden geri geri yüzdüm ya da olduğum yerde çimdim :) Doktoruyla samimi olan biri sorabilir senin yerine :) Benim yakın arkadaşım kadın doğumda uzmanlığını yapıyor sorsam bilir mi acaba?Kızlar, annem şimdi muğlada ben de yanına gitmek istiyorum raporluyum zaten. Uçak yolculuğunun ve denize girmenin bu plesanta previa üzerinde olumsuz etkisi olur mu acaba? Doktora sormaya çekiniyorum işim ağır diye rapor verdi ben şimdi denize girebilir miyim diye sormak istemiyorum
Şuan trendyolda 12 li ıslak mendili 143 lira 64 lü bez de 110 lira sepetimde duruyor2.si 1 TL kampanyası yeni bitti biraz bekle 24 lü şunu 12 li fiyatına al
Malesef ben durumu anlatırken hastane yönetimide dinliyordu telefonda,olan rağmen randevu verildi o gün hastalara denmiş,inatla bana özele git dendi oysaki,kendi durumlarını kabullenemğyprlar olan bize oluyor,umarım yarın iyi geçer bir problem çıkmazBen orada muayene olmadım hiç, ama çevremde oraya giden çok, annemi de götürmüşlüğümüz oldu. Kadın doğumu nasıldır bilmem ama tepecik çok eski ve köklü bi hastane, eğitim araştırma hastanesi, doktorları iyidir.
Bi çözüm bulunabilmiş en azından, iyi haberler alırsın inşallah.
Nasıl yalan söyleyebiliyorlar yaa??? Vermemişsiniz işte randevu! Ne sahtekarca işler!
Kızlar, annem şimdi muğlada ben de yanına gitmek istiyorum raporluyum zaten. Uçak yolculuğunun ve denize girmenin bu plesanta previa üzerinde olumsuz etkisi olur mu acaba? Doktora sormaya çekiniyorum işim ağır diye rapor verdi ben şimdi denize girebilir miyim diye sormak istemiyorum
Bende fazla güçlü değilim ama bebeğim için savaşıyorum herşey onun içinSenin bebeğin çok güçlü olacak .Annesi gibi
Sendeki bu azim 1 tanesinden bende istiyorum
Ben anca ağlarım
Bu trendyoldaki canım bir de baby mom var buna benziyor dokusu falan kaliteli gelmişti mağazadaEvaante senin dediğin yataklı bebe çantası bu mudur?
Bu trendyoldaki canım bir de baby mom var buna benziyor dokusu falan kaliteli gelmişti mağazada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?