Bu marka da çok hoşuma gitti bu 390 lira ebebekteki 590 lira. kararsızım gerçekten. gri alacağım ama onda kararlıyım sadeceOyy çok şirin
Biz koli ile baby me bebek temizleme pamuğu aldık, bir süre su ile ıslattığımız pamukları kullanacağız daha sonrası yada dışarı çıktığımız zaman kullanmak için de water wipes aldım geçen gün Amazon indiriminde 720 yaprağı 227tl ye geldi.Kızlar bez ve ıslak mendil alacağım ama stok yapmayı pek düşünmüyorum bebiş neyi sever neyi sevmez emin olamadığım için. Başlangıç olarak sleepy bionatural bez ile sleepy ecologic ıslak mendili düşündüm. bir yorumda ecologic ıslak mendilin waterwipes ile çok benzer olduğunu okudum. Waterwipes da sleepynin tam iki katı. Ne yapsam bilemedim.
A bu da güzelmişBu marka da çok hoşuma gitti bu 390 lira ebebekteki 590 lira. kararsızım gerçekten. gri alacağım ama onda kararlıyım sadece
Bunu duymuştum cocuk doktoru girdiğini dogdugunda bir problem varmi yokmu diye bakıyormuş.Yok bulmadım canim daha son ay bakacağım onlara bugün doğuma çocuk doktorunun da girebileceğini öğrendim eğer bunu yapabilirsem dosya hazırlama sürecinde doktorcumdsn tavsiye alırım
Sağol canım, Kaan beyi de dinliyordum ismini unutmuşum. Güzel anlatıyor. Diğerlerine de bakayım.Gebelik takibi, haftalar, dogum vs ile ilgili Youtube da Dr. Kaan Kocatepe ve esi Dr. Tulin Kocatepe var. Onlarin soru cevap yaptiklari videolarini seviyorum. Kaan hocanin bir de gebelikte her haftaya has kendi anlattigi ve soru almadigi videolari var. Gebelikte 25. hafta vs diye cikiyor.
Yenidogan ve bebek ile alakali da gecen hafta kesfim : Dr Osman Gonulal. Ilk hafta, emzirme-bebegin yeterince beslendigi nasil anlasilir, bebek uykusu-yatis pozisyonlari-yatak, sarilik, burun temizleme, D vitamini, bebek yatagi odasi nasil olmali vs dinledim simdilik. Cok sey ogrendim, bildigin kafam piril piril bombosmus bu konuda :) Hafta hafta, ay ay anlatiyor. Artik hamilelikte level atladik ya neredeyse 3. trimesterdayiz, hamilelige dair bir merakim ve sorularim kalmadi. Ama bebek konusunda cidden ihtiyac hissediyorum, birileri boyle sakin sakin uzun uzun anlatsin, bir daha donup dinleyebileyim istiyorum. Cocuk dogdugunda da her hafta o haftayi anlatan videoyu bastan bir kere daha izlerim sanirim.
Dinledigim bir iki tane Amerikali ve Irlandali doktor ve ebe hemsire daha var ama onlara bu kadar sarmadim.
Umarim isine yarar. Baya baya egitim almis oldum.Sağol canım, Kaan beyi de dinliyordum ismini unutmuşum. Güzel anlatıyor. Diğerlerine de bakayım.
Özelde öyle bişey sanki var. Emin değilim, iyi doktorları bu kapsama almıyorum ama bazısı hasta kaçmasın diye mi artık nedense erken alıyor doğuma. O zaman devlette de bi doktor bulup ikisine de kontrollü gitmek lazım. Benim bazı tanıdıklarım öyle yapıyor hem devlete hem özele gidiyor. Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Devlette randevu kovalıyorum. Ama devlette de şu sorun var, normal doğumda ısrarcı onlar da. Yani 41. Haftada bile bekleten doktor var. Ayy Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.Öyle ama doktorların zaman planlaması adına cocugu erken almalarına takigim ben sanki aralarında öyle anlaşmış gibi iki hafta kala hop alıyorlar yoksa doktorcuguma elbette güveniyorum
Ayy evet bu aralar bi ebebek yaparız belkiO zaman çok geçlere bırakma canım hem ağırlaşacağız diye zor olacak hem de ansızın gelebiliyorlar hazırlıklı olalım
İyiymiş canım ismini ve ücretini bana yazabilirmmisin ? TeşekkürlerYok canım pilates eğitmeni ile online çalışıyoruz
Tek bildiğim bu konuda uzun çıtçıtlı body baya stoklamaliymisizya gülmeyin ama bebek kıyafetlerine bakınca kafam karışıyor. Zıbın, tulum, çıtçıtlı bıdy derken kafam bi milyon oldu. Bebeğimize ne almamalıyızı da takip ediyorum. Sanıyorum bebeğin doğduğu aya göre herkes farklı bişey söylüyor. Uzun kollu tulumlardan 15 tane falan alayım diyorum. Uzun kollu çıtçıtlı atlette alayım değil mi bi 10 tane falan? Yeter galiba
Evet kendini dinlemiycen en iyisiBende evhamliydim baktım olacak gibi değil. Çünkü o hastalık iyileşiyor daha beteri geliyordu saldım gitti geçiyor be kuzumönemli olan beyin gücüyle yenmek .
Onu ben kaçırdım ya şimdi 500 lira 720 yaprağı. Bir daha indirim olursa haberleşelim :)Biz koli ile baby me bebek temizleme pamuğu aldık, bir süre su ile ıslattığımız pamukları kullanacağız daha sonrası yada dışarı çıktığımız zaman kullanmak için de water wipes aldım geçen gün Amazon indiriminde 720 yaprağı 227tl ye geldi.
Ödem noldu kuzu .Bak normalmis senin haftanda yazıyor.Evet kendini dinlemiycen en iyisi
Kocaeli'de Damla Kaya ismi hem doğum koçu hem de pilates eğitmeni. Online olarak devam ediyorum ben şimdilik iş çıkışı daha kolay oluyor 34. haftadan sonra da doula hizmeti almayı düşünüyorum.İyiymiş canım ismini ve ücretini bana yazabilirmmisin ? Teşekkürler
O ayak konusunda kamuoyunda bi anlaşmazlık var benceTek bildiğim bu konuda uzun çıtçıtlı body baya stoklamaliymisiz
Birde tulum alırken ayağı açık olan alacakmisiz poncikler sıkıştırıyormus ayaklarini kıyafet bilgim bundan ibaret
Sağol canım teşekkür ederimKocaeli'de Damla Kaya ismi hem doğum koçu hem de pilates eğitmeni. Online olarak devam ediyorum ben şimdilik iş çıkışı daha kolay oluyor 34. haftadan sonra da doula hizmeti almayı düşünüyorum.
Uçağı bilemem ama yüzmenin hiç sorun olacağını sanmam özellikle de denizde.Kızlar, annem şimdi muğlada ben de yanına gitmek istiyorum raporluyum zaten. Uçak yolculuğunun ve denize girmenin bu plesanta previa üzerinde olumsuz etkisi olur mu acaba? Doktora sormaya çekiniyorum işim ağır diye rapor verdi ben şimdi denize girebilir miyim diye sormak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?