2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Biz koli ile baby me bebek temizleme pamuğu aldık, bir süre su ile ıslattığımız pamukları kullanacağız daha sonrası yada dışarı çıktığımız zaman kullanmak için de water wipes aldım geçen gün Amazon indiriminde 720 yaprağı 227tl ye geldi.

Demin eklemiştim de yuklenmemis
21+0
Bu arada tersmis bebito bu yüzden mi acaba arada mide bulantilarimin yoklaması..
Baya da hareketli bıcırık

Eklentiler

• Screenshot_20220721-131826_WhatsApp.webp
    12 KB · Görüntüleme: 62
Bu marka da çok hoşuma gitti bu 390 lira ebebekteki 590 lira. kararsızım gerçekten. gri alacağım ama onda kararlıyım sadece
A bu da güzelmiş
Bende karar veremedim diğer hersey gibi bekliyor buda
Bakalik üşengeçlik hali ne zaman grcecek

Yok bulmadım canim daha son ay bakacağım onlara bugün doğuma çocuk doktorunun da girebileceğini öğrendim eğer bunu yapabilirsem dosya hazırlama sürecinde doktorcumdsn tavsiye alırım
Bunu duymuştum cocuk doktoru girdiğini dogdugunda bir problem varmi yokmu diye bakıyormuş.
Sonrada o doktoru beğenirsek aşılarda felan gidebiliriz . O yüzden hastahanede bakıyorum aradtiriyorum çocuk doktorunu. Klinikte bulsam kan felan almiyorlarsa birde o strese girmim.
Rota aşısı sağlık ocakları yapmıyor çünkü.
Birde kalça ultrasonu felan var

Sağol canım, Kaan beyi de dinliyordum ismini unutmuşum. Güzel anlatıyor. Diğerlerine de bakayım.

Kızlar ya covid rakamları yükselmiş ya hamilelere covid izni yine gelir mi sizce ? 24. Hafta ile 32. Hafta arası idari izin vardı 2 ay kadar önce iptal oldu o izinler. Covid den korkuyorum ya her taraf aksıran tıksıran insan dolu. Aşı da bulaşıcılığı önlemiyor sadece hafif geçiriyorsun diyorlar. E ben hamileyim ilaç zaten kullanamam, ya ağır olursa diye endişelerim var. Kan sulandırıcı kullanıyorum zaten, doktorum kan sulandırıcı vermeden önce özel kan testi yaotırdı, genlere baktı öyle riskli grupta olduğum için kan sulandırıcı vermişti. covid olursan ağır geçirme ihtimalin var demişti sonuçlara baktığında

Öyle ama doktorların zaman planlaması adına cocugu erken almalarına takigim ben sanki aralarında öyle anlaşmış gibi iki hafta kala hop alıyorlar yoksa doktorcuguma elbette güveniyorum
Özelde öyle bişey sanki var. Emin değilim, iyi doktorları bu kapsama almıyorum ama bazısı hasta kaçmasın diye mi artık nedense erken alıyor doğuma. O zaman devlette de bi doktor bulup ikisine de kontrollü gitmek lazım. Benim bazı tanıdıklarım öyle yapıyor hem devlete hem özele gidiyor. Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Devlette randevu kovalıyorum. Ama devlette de şu sorun var, normal doğumda ısrarcı onlar da. Yani 41. Haftada bile bekleten doktor var. Ayy Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.

ya gülmeyin ama bebek kıyafetlerine bakınca kafam karışıyor. Zıbın, tulum, çıtçıtlı bıdy derken kafam bi milyon oldu. Bebeğimize ne almamalıyızı da takip ediyorum. Sanıyorum bebeğin doğduğu aya göre herkes farklı bişey söylüyor. Uzun kollu tulumlardan 15 tane falan alayım diyorum. Uzun kollu çıtçıtlı atlette alayım değil mi bi 10 tane falan? Yeter galiba

Tek bildiğim bu konuda uzun çıtçıtlı body baya stoklamaliymisiz
Birde tulum alırken ayağı açık olan alacakmisiz poncikler sıkıştırıyormus ayaklarini kıyafet bilgim bundan ibaret

Onu ben kaçırdım ya şimdi 500 lira 720 yaprağı. Bir daha indirim olursa haberleşelim :)

Tek bildiğim bu konuda uzun çıtçıtlı body baya stoklamaliymisiz
Birde tulum alırken ayağı açık olan alacakmisiz poncikler sıkıştırıyormus ayaklarini kıyafet bilgim bundan ibaret
O ayak konusunda kamuoyunda bi anlaşmazlık var bence kimisi diyor ki ayaklarını rahatsız ediyor kimisi de sıcak tutuyor diyor. Hatta tulum sevmeyen bebişler bile varmış. Ayyy bizim minnakların beğenecekleri hangileri acaba bi bilebilsek işimiz daha kolay olacak bol bol çorap almalıyız onu biliyorum. Çıtçıtlı body olunca bacakları üşümez mi o zaman bide pijama giydirmek lazım değil mi ? Pijama 10 tane falan lazım, onu da alayım bari Ayy kat kat lahana gibi giydireceğiz kuzularımızı bu ay bunları mı halletsem acaba çok önemli, alayım dursun kenarda cicilerimiz.

Uçağı bilemem ama yüzmenin hiç sorun olacağını sanmam özellikle de denizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…