2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
hanımlarrr zeynep kamil de doğum yapayı düşünen var mıı ya da önereceğiniz başka devlet hastanesi

Benim ilk bebişim olucak allahın izniyle. Arkadaşlarımdan gözlemlediğim kadarıyla hiç birinin deneyimi birbirini tutmadı. Haftasına toparlananlarda var 2 sene sezeryan dikişi sızlayanda. Kaldı ki şu an bile hamileliklerimizin kimi rahat kimi zorlu. Elbette ki güllük gülistanlık olmayacaktır fakat iyisiyle kötüsüyle zaman çok çabuk geçiyor. Şikayet eden kişilere bunu söylediğinde bebekliğini çok özlediğini, hızlı büyüdüğünü söylüyorlar. Biz elimizden geleni yapalım gerisi allaha emanet artık.

Merhaba
Ben de sürecimi acıbadem maslakda perinatolog ile ilerletiyorum.ama kurumum liv ulusu karşılayacak gibi duruyor nasıl memnunmuydunuz ve doktorunuz kimdi?

gunde 6 kere parmaktan kan ile seker olcmekten fenalik geldi banada...

Kızlar ebebekte avent ürünlerinde 2.ürüne yüzde 30 indirim var. Biberon alayım diyordum ama Dr. Browns'un biberonları arasında kaldım. Önerisi olan var mıdır acaba?

Kızlar ebebekte avent ürünlerinde 2.ürüne yüzde 30 indirim var. Biberon alayım diyordum ama Dr. Browns'un biberonları arasında kaldım. Önerisi olan var mıdır acaba?
Kolik riski için dr.brownstan şaşmayın diyorlar ben dr.browns alacağım

K Kubra4116 bebiklerini gördün mü? Güncel durum bildirimi bekliyoruz
İyi akşamlar kızlar, gördüm çociklerimi oğlum yeri geniş bulmuş sere serpeydi, kızımda böyle bir şekilden şekile girmişti hiç düzgün durmadı. Ama iyiler şükürler olsun, 26+3üz bugün oğluş 940gr, kızçem 860gr olmuş benim şeker yüklemesinin birinci saat değeri yüksek çıkmıştı açlık ve 2.saat normal, yanlış ölçülüp ölçülmediğini anlamak için bir 5 gün benim takip etmemi istedi açlık, tokluk olarak başka da şükür benim diğer tahlillerde falan bir şey çıkmadı doğum paketini konuştum, bu saatten sonra sadece doğum için fiyat veriyorlarmış zaten, ikiz bebekler için acıbademin verdiği 2 gün yatmalı fiyat 26,350 her şey dahil, ekstrası fotoğraf çekimi sadece istenirse. Çocuklar için herhangi bir küvöz ihtiyacı olması halinde de devlet karşılıyormuş ücreti. Havadisler bu kadar

Hangi Acıbadem canım acaba tek bebekte nasıl oluyor ücret bir ihtimal beni Acıbadem kabul edebilir belki orda da sanki tüm bölümler var belki risk alırlar

Hangi Acıbadem canım acaba tek bebekte nasıl oluyor ücret bir ihtimal beni Acıbadem kabul edebilir belki orda da sanki tüm bölümler var belki risk alırlar
Ben de Acıbadem Atakentte doğum yapacağım. tek bebek için son zam sonrası fiyat aldım 14 bindi sanırım. İki gün yatışlı sezeryan normal doğum arasında pek bi ücret farkı olmuyor zaten.

Bir de küçük biberon al canım. en küçüklerinden aldım suluk niyetine. İlk zamanlar bebek gazlıyken bebeğe kimyon suyu vs verirken çok işe yarıyor

Bende bugün gittim canım, bebeğin kafası aşağıdaymış aynı şekilde, bende yürürken falan zorlanıyorum basko oluyor kasıklarda. Bende bebek aşağıda olduğu için ağrı sancı oluyor diye tahmin ediyorum.

Kızlar h&m de gene indirim var belki görmüşsünüzdür. Ben 2 tane peluş mont aldım bi tanesi bu kış giysin diye diğeri de 1 yaş ve üzeri aldım
Sağol canım sayende pembiş olanından kaptım bitane, bu sene olmaz ama seneye giyer artık

Şehir hastanelerinde tek kişilik odalar oluyormuş. Birde artık şehir hastanelerinde eşleri de doğuma kabul ediyorlarmış. Geçen gün ebe söyledi. Hepsinde var mı bilmiyorum ama burada varmış. Düşünen varsa arayıp sorabilir. Bizim özelde olacak gibi ama hala kararsızım. Hem olumsuz şeyler duyuyorum devlet hakkında hemde diyorlar ki özelde de sancıyı sen çekiyorsun ne farkı var diye. Şehirde de çok tecrübeli ebeler doktorlar var ama emin olamıyorum. Kendi doktorum da hastanemde çok iyi.

Ay kesinlikle doğum koçum diyo ki neyle başlarsan teni ona alışır. Sonra zorlanırsın diyor ben bir paket bionatural iki paket ecologic aldım. primaya hiç bulaşmak istemiyorum :)
Doğum koçundan değil ama tecrübeli anne babalardan bende aynısını duydum. Neye alışırsa onunla gider, değiştirirsen pişik yapar diyorlar. Umarım öyledir, bez deneyip durmayız. Sleepy bionatural aldık 2 paket. Duruma göre bakacağız bizde.

Çok detaylı hatırlamıyorum ama annede bir hormon varmış. O hormon anneye doğumdaki acıları unuttururmuş, o yüzden kadınlar tün o acılara rağmen yeniden doğum yapmayı göze alırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…