Şehir hadtahaneleri gerçekten çok güzel ve tek kişilik odaları mevcut tertemiz ve personel çok ilgiliBenim gideceğim de şehir hastanesiymiş canım istanbulda süleyman yalçın şehir hastanesine yönlendiricem dedi doktorum
Benimde ilk doğuBu sefer öncesi kisa sürsün insallah hepimizn. Sooyle gidip 2 saate dogurup cikanlara bayiliyorum
Benimde ilk doğumum 2 gün 2.ci doğumum hastahaneye gittiğimde 3saat sürmüştüBu sefer öncesi kisa sürsün insallah hepimizn. Sooyle gidip 2 saate dogurup cikanlara bayiliyorum
Benim ilk bebişim olucak allahın izniyle. Arkadaşlarımdan gözlemlediğim kadarıyla hiç birinin deneyimi birbirini tutmadı. Haftasına toparlananlarda var 2 sene sezeryan dikişi sızlayanda. Kaldı ki şu an bile hamileliklerimizin kimi rahat kimi zorlu. Elbette ki güllük gülistanlık olmayacaktır fakat iyisiyle kötüsüyle zaman çok çabuk geçiyor. Şikayet eden kişilere bunu söylediğinde bebekliğini çok özlediğini, hızlı büyüdüğünü söylüyorlar. Biz elimizden geleni yapalım gerisi allaha emanet artık.kızlar bir şey soracağım özellikle deneyimli anneler nasıl olacak gerçekten doğru mu söylüyorlar bunu merak ediyorum.
mesela iş yerinde molada otururken hayallerimden bahsediyorum çocukla şöyle yaparım böyle yaparım işte memlekete giderim hep hayalim falan diyorum ya da doğurduktan sonra saçımı boyatıcam fit bir anne olacağım abla kardeş gibi duralım istiyorum falan gibi hayallerimden bahsediyorum ve bana hep gelen cevaplar uykunu alamayacaksın hep ağlayacak onun sorumluluğu bitmeyecek dışarı çıkmak istemeyeceksin bilmem ne işte yok saçınla uğrasmaya vaktin olmayacak vs ee bu kadar kötüyse annelik millet manyak mı neden çocuk yapıyor gerçekten böyle mi artık gerçekten bunalmaya başladım bir tane güzel bir şey söyleyen yok kendimizden vaz mı geçeceğiz gerçekten
En son 25+5 te 890 gram 35 cm idi.Kızlar bebeklerinizin haftası boy ve kilosunu yazar mısınız lütfen ,ortalama nasıl gidiyorlar merak ediyorum27 hafta 1 kilo 37 cm biz
Maşallah kuzuya. 25. Haftada 930 du.33 cmdi. Bir dahaki randevu bu ay sonu bakalım.Kızlar bebeklerinizin haftası boy ve kilosunu yazar mısınız lütfen ,ortalama nasıl gidiyorlar merak ediyorum27 hafta 1 kilo 37 cm biz
MerhabaAnnem bahçelievlerde oturuyor benimde. Orda medipol varmiydi sanki güngören civarindaki miydi? Ben ilk doğumumu Ulus Liv hospitalda yaptim o dönem şişlide oturuyorduk simdi beylikduzune taşındık sık gidemediğim için Koç üni.hast gidiyorum perinatolog takip ediyor zaten birsuredir. Hala kararsizim koç mu liv mi. Tavsiye olsa bahçelievler memoriala da bakabilirdim yada acıbadem. Zamanda yaklaşıyor artik. eski dr memnundum doğum ve sonrasi guzel geçmişti sezeryan olmuştum.
gunde 6 kere parmaktan kan ile seker olcmekten fenalik geldi banada...Evet avantajları da olacak inşallah bize yaz meyveleri zorluyor işte hepsi öyle güzel ve şekerli ki buz gibi karpuz,incir vs hepsi aşırı şeker grubunda ama bir tane incir yiyorum mesela ara öğün meyve saatinde bir kase yoğurtla öğlen araya denk getirmeye çalışıyorum onu ,sürekli yemek yapmak sıkıcı amabilemiyorum keşke kendi kendine düzelip geçse
Kolik riski için dr.brownstan şaşmayın diyorlar ben dr.browns alacağımKızlar ebebekte avent ürünlerinde 2.ürüne yüzde 30 indirim var. Biberon alayım diyordum ama Dr. Browns'un biberonları arasında kaldım. Önerisi olan var mıdır acaba?
İyi akşamlar kızlar, gördüm çociklerimi oğlum yeri geniş bulmuş sere serpeydi, kızımda böyle bir şekilden şekile girmişti hiç düzgün durmadı. Ama iyiler şükürler olsun, 26+3üz bugün oğluş 940gr, kızçem 860gr olmuş
Iste aradigim kanBenimde ilk doğu
Benimde ilk doğumum 2 gün 2.ci doğumum hastahaneye gittiğimde 3saat sürmüştü
27+3’te 1100 gram kilosu 38 cm boyu idi erkek bebekKızlar bebeklerinizin haftası boy ve kilosunu yazar mısınız lütfen ,ortalama nasıl gidiyorlar merak ediyorum27 hafta 1 kilo 37 cm biz
Hangi Acıbadem canım acaba tek bebekte nasıl oluyor ücret bir ihtimal beni Acıbadem kabul edebilir belki orda da sanki tüm bölümler var belki risk alırlarİyi akşamlar kızlar, gördüm çociklerimi oğlum yeri geniş bulmuş sere serpeydi, kızımda böyle bir şekilden şekile girmişti hiç düzgün durmadı. Ama iyiler şükürler olsun, 26+3üz bugün oğluş 940gr, kızçem 860gr olmuşbenim şeker yüklemesinin birinci saat değeri yüksek çıkmıştı açlık ve 2.saat normal, yanlış ölçülüp ölçülmediğini anlamak için bir 5 gün benim takip etmemi istedi açlık, tokluk olarak başka da şükür benim diğer tahlillerde falan bir şey çıkmadı doğum paketini konuştum, bu saatten sonra sadece doğum için fiyat veriyorlarmış zaten, ikiz bebekler için acıbademin verdiği 2 gün yatmalı fiyat 26,350 her şey dahil, ekstrası fotoğraf çekimi sadece istenirse. Çocuklar için herhangi bir küvöz ihtiyacı olması halinde de devlet karşılıyormuş ücreti. Havadisler bu kadar
Dr. Browns için de yenilendi yeni emzikler eski biberonlar ile uyumlu değil diye okudum hatta kendi sitesinde de uyarı vardı ama hangisi yeni hangisi eski anlayamadım benKolik riski için dr.brownstan şaşmayın diyorlar ben dr.browns alacağım
Ben de Acıbadem Atakentte doğum yapacağım. tek bebek için son zam sonrası fiyat aldım 14 bindi sanırım. İki gün yatışlı sezeryan normal doğum arasında pek bi ücret farkı olmuyor zaten.Hangi Acıbadem canım acaba tek bebekte nasıl oluyor ücret bir ihtimal beni Acıbadem kabul edebilir belki orda da sanki tüm bölümler var belki risk alırlar
Ay darisi bize. 2. dogum kolay oluyo diyorlar hep.Benimde ilk doğu
Benimde ilk doğumum 2 gün 2.ci doğumum hastahaneye gittiğimde 3saat sürmüştü
Bir de küçük biberon al canım. en küçüklerinden aldım suluk niyetine. İlk zamanlar bebek gazlıyken bebeğe kimyon suyu vs verirken çok işe yarıyorKızlar ebebekte avent ürünlerinde 2.ürüne yüzde 30 indirim var. Biberon alayım diyordum ama Dr. Browns'un biberonları arasında kaldım. Önerisi olan var mıdır acaba?
Bende bugün gittim canım, bebeğin kafası aşağıdaymış aynı şekilde, bende yürürken falan zorlanıyorum basko oluyor kasıklarda. Bende bebek aşağıda olduğu için ağrı sancı oluyor diye tahmin ediyorum.ben daha dün gittim bebek hızlı kilo almış birde artık yavaş yavaş pozisyon almaya başlamış kafası aşağıdaydı o yüzden yürüdükce aşaağıada batma sancı hissediyordum büyük ihtimalle senin de bebek kafası aşağıdadır korkulacak bir şey olacağını sanmıyorum
Sağol canım sayende pembiş olanından kaptım bitane, bu sene olmaz ama seneye giyer artıkKızlar h&m de gene indirim var belki görmüşsünüzdür. Ben 2 tane peluş mont aldım bi tanesi bu kış giysin diye diğeri de 1 yaş ve üzeri aldım
Şehir hastanelerinde tek kişilik odalar oluyormuş. Birde artık şehir hastanelerinde eşleri de doğuma kabul ediyorlarmış. Geçen gün ebe söyledi. Hepsinde var mı bilmiyorum ama burada varmış. Düşünen varsa arayıp sorabilir. Bizim özelde olacak gibi ama hala kararsızım. Hem olumsuz şeyler duyuyorum devlet hakkında hemde diyorlar ki özelde de sancıyı sen çekiyorsun ne farkı var diye. Şehirde de çok tecrübeli ebeler doktorlar var ama emin olamıyorum. Kendi doktorum da hastanemde çok iyi.Kızlar selam doktordan çıktım bebişim 910 gr 35 cm olmuşbugün tam 26+0 ım. Doktor bu sefer plasenta previa dan dolayı doğumu başka hastanede yapabilirsin dedi. Göztepe eğitim araştırmada bir doktor ismi söyledi genelde bu tür ameliyatlar yapıyor diye. Ama hiç hayallerimde devlet hastanesine doğum yapmak yoktu sanırım odalar tek kişilik değil bi de hemşireler doktorlar ne kadar ilgilenebiliyor. Devlet hastaneleri ile ilgili deneyimi olan var mı aramızda?
Doğum koçundan değil ama tecrübeli anne babalardan bende aynısını duydum. Neye alışırsa onunla gider, değiştirirsen pişik yapar diyorlar. Umarım öyledir, bez deneyip durmayız. Sleepy bionatural aldık 2 paket. Duruma göre bakacağız bizde.Ay kesinlikle doğum koçum diyo ki neyle başlarsan teni ona alışır. Sonra zorlanırsın diyor ben bir paket bionatural iki paket ecologic aldım. primaya hiç bulaşmak istemiyorum :)
Çok detaylı hatırlamıyorum ama annede bir hormon varmış. O hormon anneye doğumdaki acıları unuttururmuş, o yüzden kadınlar tün o acılara rağmen yeniden doğum yapmayı göze alırmış.22 saat sürdü benim dogumum. Son 4 5 saati hele gercekten cok kötüydü. Ama bebek dogdu ve bitti hersey. Ayaga da kalktim rahatca bebegimi de kucagima kolayca aldim. 2. Gun rahat rahat disari bile ciktim. Normal dogumun avantajlari bunlar. Ben de sezeryandan korkuyorum mesela. Ve nasil biseyse dogumda cekilen acilar sonrasinda hatırlanmiyo. Simdi yine normal istiyorum. Rahatligi olmasa kim ister ki sonrasinda
Daha geniş olanlar yeni seri meme ucuna daha yakın görünenlerDr. Browns için de yenilendi yeni emzikler eski biberonlar ile uyumlu değil diye okudum hatta kendi sitesinde de uyarı vardı ama hangisi yeni hangisi eski anlayamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?