2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya kızlar kan sulandırıcı kullananlara bir sorum olacak. Kendi doktorum izindeydi, kontrole başka doktora gittim. Bana dedi ki kan sulandırıcı kullandığın için yola gitme. Bizde bi kaç günlüğüne trenle 2 saatlik bi yere gidecektik. Herkes geziyor ben hapsoldum resmen ya. Ne işten kaçabiliyorum ne haftasonu evden. Kuzenler yakında bizim, bi cuma akşamı çıkıp pazar akşamı dönelim demiştik

Canım benim riskli durumum olmasa özelde yapmayı tercih ederdim. İlgi, alaka, konfor bunlar da bence önemli. Hele ki doğum gibi zorlu bir süreçten sonra insan azcık rahatlık istiyor. Hatta eşim şuan özel hastanede bu tür ameliyatları yapacak bir doktor bulalım devlette yapma doğum diyor

Maşallah kuzucuklara 1 kg lara ulaşıyolar artık İnşallah şekerle ilgili bişey yoktur canım. Yaa izmirde sezeryan da olsa hep 1 gece kalmalı aslında 2 gece daha iyi bence. Ben de umarım bu gidişle netleştiririm hastane işlerini kafam rahatlasın Ben kan sulandırıcı kullanıyorum ve tüm yol izinlerime doktorum ok verdi. Neden öyle bişey dedi ki

Kızlar lcw de hem kargo bedava hemde bu örtü indirimde. Düşünen varsa bakabilir.

Eklentiler

• Screenshot_20220818-230619_LC Waikiki.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 64
Ben pazartesi günü medicana da vuruldum ekstra ilaç için para vermedim doktor yazdı normal muayenin dışında birşey vermedik , ilacı da kendi ecza deposundan aldırdılar , doktor hatta ilacı vuran hemşireye söyle ambalajı atmasın biz devletten karşılıyoruz bunu demişlerdi ,

Kızlar benim minik sabahtan beri hiç durmadı kıpır kıpır bir ordan vuruyor bir burdan vuruyor. Uyumuyo mu bu çocuk şimdiden endişelendim ne zaman uyuyacak diye
Bu zamanlarda günde 2 saat kadar uyuyorlarmış geri kalan saatlerde bol tekme ve hareket benim kızımda 2 3 gündür kıpır kıpır

ay bu gerçekten 4 katlı mı ?
4 katlıysa ve bu boyuttaysa fiyatı çok uygun
Evet canım ince müslinler gibi değil ve büyük baya kullanışlı olacak bence. Diğer renkleri tedarik edilemiyormuş bu kalmış şimdilik o yüzden fiyatı uygun. Sadece yıkanınca tüylendi yorumları vardı o kadarına da aldırmadım

Bir ben vakası daha işte o gün beni de sinir ettiler zorla vuruldum ün hastanesinin acilinden giriş yaptırıp vuruldum canım sen ne durumdasın vuruldun mı

Gerçekten doğru söylüyorsun iki tane kuzenim var örnk karsımda birtanesi 3 cocukla dağ tepe geziyor kendi arabasıyla da değil metrobüs minibüs falan hiç üşenmiyor ötekinin bir cocugu var 4 yılda kendini bitirdi evden cıkmıyo
Allah gerçekten unutturuyor yoksa
Aynen öyle ne yaparsak yapalım cocugun karaketeri de belirleyecek bazı şeyleri
Ne alaka ya ilk defa duydum hem iğne hem hap kullanıyorum hiç böyle bir uyarı almadım

Seninkiler kolay yoldan yapmış ilk oglumda beni de yatıyo gösterip vurmuslardı bunda recete ettiler indirek coobs testi yaptılar sağlık ocağı ben vurmam dedi eczanelerin ikisi vermedi falan deli gibi git oraya gel buraya o gün eve aksam 6.30 da gırebildim sabah 8 de cıkıp zor işler yani

Bir ben vakası daha işte o gün beni de sinir ettiler zorla vuruldum ün hastanesinin acilinden giriş yaptırıp vuruldum canım sen ne durumdasın vuruldun mı
Yok yarın ozeldeki doktoruma gideceğim giriş yaptıracak ona söyledim yarın gel dedi.dolaba koydum iğneyi .reçetesini okudum 25 derecede saklansın diyor bişey olmaz heralde.bakirkoy sadi konuğun ilacı reçete edip vurmamasi şaşılacak bir konu.elimde iğneyle kaldim.

Evet kesinlikle katılıyorum rahat bakanlar ya da başkasına baktıranlar hop patlatıyor bir tane daha Ben de çok çektim ama 5.yılın sonunda unuttuk herşeyi :) annelik bir yerde çılgınlık yaa..
Aynından oglum 6 dan gün alcak ben dogum yaptığım da anca yani çekince insan hop doguramıyo Allah a sıgındım insallah bu eziyetsiz olur kolay büyür

Saçma salak işler gercekten ugrastırmak için sırf geçmiş olsun bi sekılde vurulcan yani belli anlam veremiyorum bazen

Normal doğumu kötülemek için yazmadım yanlış anlaşılmasın. Keşke kesisiz dikişsiz kolay doğumlarımız olsa, Herkesin vücudu da bebeği de farklı en uygun olan olsun herkes için inşallah
Gebe okulunda bu hafta doğumu anlattılar.. sağlık bakanlığı gebelere destek olmak tabi bir de normal doğumu özendirmek için açmış anladığım kadarıyla bu eğitimleri.. senin dediğin gibi kesisiz dikişsiz normal doğumlar varmış ama süreç uzun ve aşırı rahat bir insan olmak gerekiyor kendini teslim etmek iyi nefes almayı bilmek gerekiyor keşke bizlere de nasip olsa.. ben de hep kötü hikayeler dinlemiştim sezaryenciydim ama şimdi elimden geleni yaparım normal doğum yapmak için diye düşünüyorum zaten bir terslik olduğunda ameliyata alıyorlar doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok..

Tam neye denk geldim de oldu bilmiyorum da
6. Ve 28. Haftada kanamayla gidince hiç sıkıntı yapmadan hemen yapmışlardı. Hatta 2. De özellikle tembihlediler özelde yapmazlarsa gel biz yaparız dediler. Keza öyle de oldu geri döndüm yaptılar
Gerçekten çok garip kafana göre serum takın demek gibi değil ki mecbursun yaptırmalısın ve üstelik sen reçete etmişsin. Çok garip.

Hangi Acıbadem canım acaba tek bebekte nasıl oluyor ücret bir ihtimal beni Acıbadem kabul edebilir belki orda da sanki tüm bölümler var belki risk alırlar
Bursa Acıbadem, tek bebekte 2-3bin gibi bir fiyat düşüşü oluyor. Hayırlısı olsun kuzum ya işin başı sağlıkla birbirinize kavuşmanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…