2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet minnoşlar ama sağlıklılar bin şükür
İnşallah yoktur kuzum ama varsa da elden ne gelir, diyetime dikkat eder, hepimizi sağlıklı tutmaya çalışırım, Rabbim dermansız dert vermesin. Zaten çoğu gitti azı kaldı hamişliğinde
özellikle sordum 2 gece mi diye bende hemen çıkmak istemiyorum çünkü, 35. Haftada ikiz doğum yapan arkadaşım 3gece 4gün kaldı onun tavsiyesidir bu da kalabildiğin kadar kal psikolojik olarak bile iyi geliyor diye.

Ben de Acıbadem Atakentte doğum yapacağım. tek bebek için son zam sonrası fiyat aldım 14 bindi sanırım. İki gün yatışlı sezeryan normal doğum arasında pek bi ücret farkı olmuyor zaten.
Acıbadem Atakent nasıl kapsamlı bir hastane mi perinatolog falan Hematoloji gibi bölümleri tam mı acaba fiyatı epey iyiymiş

Canım lekelenme kanama vs mi yaşadın ya da riskli bir gebelik mi ben de kan sulandırıcı kullanıyorum hic bir kısıtlamam yok uzun yola da tatile de gidiyorum insanın içine durduk yere korku salıyor bazıları da

Kendi isteğiyle mi kaldı? Ben de iki gece fiyat verdiklerini ilk defa seninle gördüm hep tek gecelik fiyat veriyorlar bi gecede iyileşiyor muyuz sanki değil mi. Hem minik bebeklerle gözetim altında olunması bence de çok mantıklı. Fazladan kalınması gerekirse ekstra her gün için ücret ödenir dediler bana

Benim wşimde özel yanlısı aslında bende öyle düşünüyorum. Bakalım nasip diyelim.

Bilmiyorum ki pıhtı atabilirmiş, korona varmış, kanamam olabilirmiş. Halbuki kanama falan olmadı, riskli gebe değilim. Kendi doktoruma ulaşacağım bakalım o ne diyecek.

Bilmiyorum ki kendi doktorum değil, ona mesaj atacağım bakalım. Pıhtıdan falan bahsetti 2 saatlik yolda hareketsiz kalacaksın falan dedi.

Canım lekelenme kanama vs mi yaşadın ya da riskli bir gebelik mi ben de kan sulandırıcı kullanıyorum hic bir kısıtlamam yok uzun yola da tatile de gidiyorum insanın içine durduk yere korku salıyor bazıları da
Hayır canım, şükür riskli bir durumum yok. Şükür, hiç kanamam olmadı, sağlıkla bir durumum yok. Sadece kan sulandırıcı kullanıyorum. Bide kasıklarımda ağrı falan oluyor ama normal galiba bu durum, sonuçta karnım büyüyor. Gittiğim yerde de yorulmayacağım. Burada binip 2 saat sonra orada ineceğim, trenle gideceğim, sonra araçla bizi alacaklar, o yolda 15 dk sürüyor sadexe. Kendi doktorum izinli, mesaj atacağım bakalım ne diyecek.

Reactions: 11K
Canım kendi doktoruna mutlaka danış ama doktor her tuşa basarak bolum geçmeye çalışan gamerlar gibi geldi bana ya da yoğun çalışıyor gezene düşman
biz iğneyi zaten pıhtı olmasin diye kullanıyoruz ha dese ki kaza riski olursa kanaman durmaz onu anlarım ama bu iğneyi kullanıp riskli gebelikten ötürü hic kalkmadan yatan hamileler var onlar ne yapsın mesela ya da uyurken de mi risk altındayız hareketsiz yatıyoruz sonuçta, tutarsız geldi bana uyarıları belki başka bi şey kastetmiştir ama anlamadım, tabiki dikkat etmekte fayda var trenle gideceğiz diyorsun mesela kalkıp yürürsün arada vagonda 2 saat ne ki hem insanlar daha uzun mesafelere ise gidip geliyor her gün trafik olunca yarim saatlik yol bile saatler sürüyor arabada oturmak zorunda kalıyorum ben bazen sık sık ailemin yanina geliyorum yine en az 2 saat sürüyor yol doktorumun da bilgisi var demedi hic sen yola çıkma riskli olur diye

Gece 11 demir hapimi içip misler gibi uyuyorum

Ben çok dikkatli olamadım az az yedim vallahi inşallah birşey olmaz balık haftada bir yemeye özen gösteriyordum onu da bıraktım bakalım
Balık son 3 ay şimdi yemeliymisiz kuzum bende eylülde yerim sanırım levrekle çupra hamsi seviyorum çünkü

Kanama olunca yapmışlar canım sen yatan hasta değilsin recete edicez diye baslayıp saçma salak ugrastırmak işte bize yapılan ama mecburuz yani vurulmaya niye ugrastırmak için öyle triplere giriyolar anlamadım

Ben sabahtan akşama kadar oturuyorum öyle ols allah korusun coktan pıhtı atmıştı sen baska birine daha sor

Ben de Acıbadem Atakentte doğum yapacağım. tek bebek için son zam sonrası fiyat aldım 14 bindi sanırım. İki gün yatışlı sezeryan normal doğum arasında pek bi ücret farkı olmuyor zaten.
Ay ne güzel fiyat o öyle, şubeden şubeye bu kadar değişim mi var yahu acaba benim doktor amca hem bölüm başkanı hem profesör onun tarife mi farklı

Kendi isteğiyle ekstra bir gece parası ödeyerek kaldı ankara Medicana 'da 3 yıl önce 2 kızı oldu onunda biri hiç küvöze girmedi diğeri de 1 gece kaldı kontrol amaçlı.
Yani en son bir arkadaşım bursa pembe mavide yaptı sezeryan o da 2 gece kaldı, küçük yeğenim 2019da Kocaeli medical parkta doğdu o da 2 gece kaldı, bilemedim o yüzden bu 1 gece olayını ki biz bir de ikiz doğuracağız

Canım Kocaeli Medicalparktan doğum paketi aldım ben. doğum paketinde direkt iki gece yatış yazıyor.

Ben 2 bebeyle mümkünse 1 hafta kalmak istiyorum Ama izmirde bu 2 gece uygulamasına hiç denk gelmedim. Belki son yıllarda değişmiştir. Oğlumda doğurdum sezeryan ertesi gün öğlen postaladılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…