Evet minnoşlar ama sağlıklılar bin şükürMaşallah kuzucuklara 1 kg lara ulaşıyolar artıkİnşallah şekerle ilgili bişey yoktur canım. Yaa izmirde sezeryan da olsa hep 1 gece kalmalı aslında 2 gece daha iyi bence. Ben de umarım bu gidişle netleştiririm hastane işlerini kafam rahatlasın
Bana sürekli bakma dediler ama ben de baktım bugğn sana da yemek yemeye başladığın andan itibaren 1.saatte mi bak dediler tokluk için benim 162 çıktı birinci saat tokluk değerim açlık 88-90gunde 6 kere parmaktan kan ile seker olcmekten fenalik geldi banada...
Acıbadem Atakent nasıl kapsamlı bir hastane mi perinatolog falan Hematoloji gibi bölümleri tam mı acaba fiyatı epey iyiymişBen de Acıbadem Atakentte doğum yapacağım. tek bebek için son zam sonrası fiyat aldım 14 bindi sanırım. İki gün yatışlı sezeryan normal doğum arasında pek bi ücret farkı olmuyor zaten.
Canım lekelenme kanama vs mi yaşadın ya da riskli bir gebelik mi ben de kan sulandırıcı kullanıyorum hic bir kısıtlamam yok uzun yola da tatile de gidiyorum insanın içine durduk yere korku salıyor bazıları daYa kızlar kan sulandırıcı kullananlara bir sorum olacak. Kendi doktorum izindeydi, kontrole başka doktora gittim. Bana dedi ki kan sulandırıcı kullandığın için yola gitme. Bizde bi kaç günlüğüne trenle 2 saatlik bi yere gidecektik. Herkes geziyor ben hapsoldum resmen ya. Ne işten kaçabiliyorum ne haftasonu evden. Kuzenler yakında bizim, bi cuma akşamı çıkıp pazar akşamı dönelim demiştik
Kendi isteğiyle mi kaldı? Ben de iki gece fiyat verdiklerini ilk defa seninle gördüm hep tek gecelik fiyat veriyorlar bi gecede iyileşiyor muyuz sanki değil mi. Hem minik bebeklerle gözetim altında olunması bence de çok mantıklı. Fazladan kalınması gerekirse ekstra her gün için ücret ödenir dediler banaEvet minnoşlar ama sağlıklılar bin şükür
İnşallah yoktur kuzum ama varsa da elden ne gelir, diyetime dikkat eder, hepimizi sağlıklı tutmaya çalışırım, Rabbim dermansız dert vermesin. Zaten çoğu gitti azı kaldı hamişliğinde
özellikle sordum 2 gece mi diye bende hemen çıkmak istemiyorum çünkü, 35. Haftada ikiz doğum yapan arkadaşım 3gece 4gün kaldı onun tavsiyesidir bu da kalabildiğin kadar kal psikolojik olarak bile iyi geliyor diye.
Benim wşimde özel yanlısı aslında bende öyle düşünüyorum. Bakalım nasip diyelim.Canım benim riskli durumum olmasa özelde yapmayı tercih ederdim. İlgi, alaka, konfor bunlar da bence önemli. Hele ki doğum gibi zorlu bir süreçten sonra insan azcık rahatlık istiyor. Hatta eşim şuan özel hastanede bu tür ameliyatları yapacak bir doktor bulalım devlette yapma doğum diyor
Bilmiyorum ki pıhtı atabilirmiş, korona varmış, kanamam olabilirmiş. Halbuki kanama falan olmadı, riskli gebe değilim. Kendi doktoruma ulaşacağım bakalım o ne diyecek.Maşallah kuzucuklara 1 kg lara ulaşıyolar artıkİnşallah şekerle ilgili bişey yoktur canım. Yaa izmirde sezeryan da olsa hep 1 gece kalmalı aslında 2 gece daha iyi bence. Ben de umarım bu gidişle netleştiririm hastane işlerini kafam rahatlasın
Ben kan sulandırıcı kullanıyorum ve tüm yol izinlerime doktorum ok verdi. Neden öyle bişey dedi ki
Bilmiyorum ki kendi doktorum değil, ona mesaj atacağım bakalım. Pıhtıdan falan bahsetti 2 saatlik yolda hareketsiz kalacaksın falan dedi.Gerçekten doğru söylüyorsun iki tane kuzenim var örnk karsımda birtanesi 3 cocukla dağ tepe geziyor kendi arabasıyla da değil metrobüs minibüs falan hiç üşenmiyor ötekinin bir cocugu var 4 yılda kendini bitirdi evden cıkmıyo
Allah gerçekten unutturuyor yoksa
Aynen öyle ne yaparsak yapalım cocugun karaketeri de belirleyecek bazı şeyleri
Ne alaka ya ilk defa duydum hem iğne hem hap kullanıyorum hiç böyle bir uyarı almadım
Hayır canım, şükür riskli bir durumum yok. Şükür, hiç kanamam olmadı, sağlıkla bir durumum yok. Sadece kan sulandırıcı kullanıyorum. Bide kasıklarımda ağrı falan oluyor ama normal galiba bu durum, sonuçta karnım büyüyor. Gittiğim yerde de yorulmayacağım. Burada binip 2 saat sonra orada ineceğim, trenle gideceğim, sonra araçla bizi alacaklar, o yolda 15 dk sürüyor sadexe. Kendi doktorum izinli, mesaj atacağım bakalım ne diyecek.Canım lekelenme kanama vs mi yaşadın ya da riskli bir gebelik mi ben de kan sulandırıcı kullanıyorum hic bir kısıtlamam yok uzun yola da tatile de gidiyorum insanın içine durduk yere korku salıyor bazıları da
Canım kendi doktoruna mutlaka danış ama doktor her tuşa basarak bolum geçmeye çalışan gamerlar gibi geldi bana ya da yoğun çalışıyor gezene düşmanBenim wşimde özel yanlısı aslında bende öyle düşünüyorum. Bakalım nasip diyelim.
Bilmiyorum ki pıhtı atabilirmiş, korona varmış, kanamam olabilirmiş. Halbuki kanama falan olmadı, riskli gebe değilim. Kendi doktoruma ulaşacağım bakalım o ne diyecek.
Bilmiyorum ki kendi doktorum değil, ona mesaj atacağım bakalım. Pıhtıdan falan bahsetti 2 saatlik yolda hareketsiz kalacaksın falan dedi.
Hayır canım, şükür riskli bir durumum yok. Şükür, hiç kanamam olmadı, sağlıkla bir durumum yok. Sadece kan sulandırıcı kullanıyorum. Bide kasıklarımda ağrı falan oluyor ama normal galiba bu durum, sonuçta karnım büyüyor. Gittiğim yerde de yorulmayacağım. Burada binip 2 saat sonra orada ineceğim, trenle gideceğim, sonra araçla bizi alacaklar, o yolda 15 dk sürüyor sadexe. Kendi doktorum izinli, mesaj atacağım bakalım ne diyecek.
Şimdide bunu nasıl doğurucam acaba diyorumIste aradigim kanhepimize kolaycacik dogumlar nasip olsun insallah
Aynen canım öyle kısa sürüyo ilki gibi süründürmüyoAy darisi bize. 2. dogum kolay oluyo diyorlar hep.
Gece 11 demir hapimi içip misler gibi uyuyorumPirinç patates tamamen üstünü çizdi yani hiç olmasa daha iyi değişim listesinde bile çizmiş amq açıkçası ben pek dikkat edemedim iki gündür şimdi şeker ölçüm cihazımı aldım daha dikkatli olurum diye düşünüyorum, evet evet sabah öğle akşam hepsinde ekmek var ki ben ekmeğe pek düşkün değilim ara öğünlerde de hep meyve var sabah bile meyve var gece 11’de ara öğünüm var onda bile bir galeta ya da tam buğday ekmeği yazmış meyve ve ayranla birlikte ben geç yattığımı söyledim yaz tatilinde olduğumdan dolayı zar zor kahvaltı saatimi de 10’a çektirdim
Balık son 3 ay şimdi yemeliymisiz kuzum bende eylülde yerim sanırım levrekle çupra hamsi seviyorum çünküBen çok dikkatli olamadım az az yedim vallahi inşallah birşey olmaz balık haftada bir yemeye özen gösteriyordum onu da bıraktım bakalım
Kanama olunca yapmışlar canım sen yatan hasta değilsin recete edicez diye baslayıp saçma salak ugrastırmak işte bize yapılan ama mecburuz yani vurulmaya niye ugrastırmak için öyle triplere giriyolar anlamadımTam neye denk geldim de oldu bilmiyorum da
6. Ve 28. Haftada kanamayla gidince hiç sıkıntı yapmadan hemen yapmışlardı. Hatta 2. De özellikle tembihlediler özelde yapmazlarsa gel biz yaparız dediler. Keza öyle de oldu geri döndüm yaptılar
Gerçekten çok garip kafana göre serum takın demek gibi değil ki mecbursun yaptırmalısın ve üstelik sen reçete etmişsin. Çok garip.
Ben sabahtan akşama kadar oturuyorum öyle ols allah korusun coktan pıhtı atmıştı sen baska birine daha sorBenim wşimde özel yanlısı aslında bende öyle düşünüyorum. Bakalım nasip diyelim.
Bilmiyorum ki pıhtı atabilirmiş, korona varmış, kanamam olabilirmiş. Halbuki kanama falan olmadı, riskli gebe değilim. Kendi doktoruma ulaşacağım bakalım o ne diyecek.
Bilmiyorum ki kendi doktorum değil, ona mesaj atacağım bakalım. Pıhtıdan falan bahsetti 2 saatlik yolda hareketsiz kalacaksın falan dedi.
Hayır canım, şükür riskli bir durumum yok. Şükür, hiç kanamam olmadı, sağlıkla bir durumum yok. Sadece kan sulandırıcı kullanıyorum. Bide kasıklarımda ağrı falan oluyor ama normal galiba bu durum, sonuçta karnım büyüyor. Gittiğim yerde de yorulmayacağım. Burada binip 2 saat sonra orada ineceğim, trenle gideceğim, sonra araçla bizi alacaklar, o yolda 15 dk sürüyor sadexe. Kendi doktorum izinli, mesaj atacağım bakalım ne diyecek.
Ay ne güzel fiyat o öyleBen de Acıbadem Atakentte doğum yapacağım. tek bebek için son zam sonrası fiyat aldım 14 bindi sanırım. İki gün yatışlı sezeryan normal doğum arasında pek bi ücret farkı olmuyor zaten.
Kendi isteğiyle ekstra bir gece parası ödeyerek kaldı ankara Medicana 'da 3 yıl önce 2 kızı oldu onunda biri hiç küvöze girmedi diğeri de 1 gece kaldı kontrol amaçlı.Kendi isteğiyle mi kaldı? Ben de iki gece fiyat verdiklerini ilk defa seninle gördüm hep tek gecelik fiyat veriyorlar bi gecede iyileşiyor muyuz sanki değil mi. Hem minik bebeklerle gözetim altında olunması bence de çok mantıklı. Fazladan kalınması gerekirse ekstra her gün için ücret ödenir dediler bana
Canım Kocaeli Medicalparktan doğum paketi aldım ben. doğum paketinde direkt iki gece yatış yazıyor.Kendi isteğiyle ekstra bir gece parası ödeyerek kaldı ankara Medicana 'da 3 yıl önce 2 kızı oldu onunda biri hiç küvöze girmedi diğeri de 1 gece kaldı kontrol amaçlı.
Yani en son bir arkadaşım bursa pembe mavide yaptı sezeryan o da 2 gece kaldı, küçük yeğenim 2019da Kocaeli medical parkta doğdu o da 2 gece kaldı, bilemedim o yüzden bu 1 gece olayını ki biz bir de ikiz doğuracağız
Ben 2 bebeyle mümkünse 1 hafta kalmak istiyorumKendi isteğiyle ekstra bir gece parası ödeyerek kaldı ankara Medicana 'da 3 yıl önce 2 kızı oldu onunda biri hiç küvöze girmedi diğeri de 1 gece kaldı kontrol amaçlı.
Yani en son bir arkadaşım bursa pembe mavide yaptı sezeryan o da 2 gece kaldı, küçük yeğenim 2019da Kocaeli medical parkta doğdu o da 2 gece kaldı, bilemedim o yüzden bu 1 gece olayını ki biz bir de ikiz doğuracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?