Acıbademden bana verdikleri bilgide o şekilde kuzum, 2 gece. Ben kocaeliliyim aslında hemşeri miyiz biz seninle yoksaaaaaCanım Kocaeli Medicalparktan doğum paketi aldım ben. doğum paketinde direkt iki gece yatış yazıyor.
bende popom buyumuyor die uzuluyorum yaa , keske buyuse , dumduz kaldiGöbek güncellemesi 28+0
Popom ve göbeğim eşit büyümese iyiydi aslında
Bir haftada kocaman oldu göbeğim şaka gibi
çok saçma gözüküyor yandan çocuk popoyla göbek arasına uzanmış gibibende popom buyumuyor die uzuluyorum yaa , keske buyuse , dumduz kaldi
Ben Zonguldaklıyim aslen ama Kocaeli'de yaşıyorumAcıbademden bana verdikleri bilgide o şekilde kuzum, 2 gece. Ben kocaeliliyim aslında hemşeri miyiz biz seninle yoksaaaaa
Ben vardim orda ama hesabim baskaydi o zmn. Ikincileri dr ayni zamanda mi yapiyoruzSeni 2017 Haziran annelerinden hatırlıyor muyum yoksa yanılıyor muyum
Arada bi o cumleyi ben de kuruyorum sonra amaaannn sal gitsin her bebe farkli sonucta bi sekilde dogacak diyorumŞimdide bunu nasıl doğurucam acaba diyorum5yıl ara verdim diğer iki doğumum arasında 2yıl vardı. Tekrar başa dönmem umarım
Bizim zamanimizda normal dogum 1gece sezeryan 2gece kalmaliydi. Pandemiden sonra düşürdüler bunu cogu hastanede. Sabah normal dogurani bile ayni.gun cikardiklarini biliyorumKendi isteğiyle ekstra bir gece parası ödeyerek kaldı ankara Medicana 'da 3 yıl önce 2 kızı oldu onunda biri hiç küvöze girmedi diğeri de 1 gece kaldı kontrol amaçlı.
Yani en son bir arkadaşım bursa pembe mavide yaptı sezeryan o da 2 gece kaldı, küçük yeğenim 2019da Kocaeli medical parkta doğdu o da 2 gece kaldı, bilemedim o yüzden bu 1 gece olayını ki biz bir de ikiz doğuracağız
Aaa kamp yapabildin mi ne güzel. Biz de önceden kamp tatili yapardık hamilelikte zor olur diye otele gittik bu sene. Ama zaten ihtiyacım da vardı hotel tatiline, diğer türlü her şekilde yorucu oluyor kamp. İnsan otelde yiyip için yatmaya ihtiyaç duyuyor.İlkinde Dikili-Ayvalık yaptık ikinciye Marmaris yapacaz. İlki çadır tatiliydi de bu seferki hazır yemeli bol bol yüzmeli ve yatmalı bir tatil olacağı için biraz rahatım. koca göbüşümle yüzüp yemek yiyip full yatmak istiyorum :) Sonra dönüp bebek için oda hastane çantası vs hazırlayacağız.
Evet oluyor öyle şeyler bende de çok şaapmamak lazım hamilelikteGöbek güncellemesi 28+0
Popom ve göbeğim eşit büyümese iyiydi aslında
Bir haftada kocaman oldu göbeğim şaka gibi
Canim doktorum beni gebelikte seker icin uzmana sevk etmis onlar aricak randevu icin. ama saniyorum diyetle cozulur cok asairi yuksek degil cunku degerlerimAaa kamp yapabildin mi ne güzel. Biz de önceden kamp tatili yapardık hamilelikte zor olur diye otele gittik bu sene. Ama zaten ihtiyacım da vardı hotel tatiline, diğer türlü her şekilde yorucu oluyor kamp. İnsan otelde yiyip için yatmaya ihtiyaç duyuyor.
Evet oluyor öyle şeyler bende de çok şaapmamak lazım hamilelikte
Spicelover geçmiş olsun canım gebelik şekeri çıkınca noluyor tam olarak diyet veriyorlar galiba ona özel değil mi? Ben pek detaylarını bilmiyorum da. Doktorun ne dedi? Ben de hafta sonu gidicem şekere baktırmaya bir aksilik olmazsa.
Bayram tatilinde daha enerjiktim gebeliğin balayını yaşıyordum ama şimdi son trimestere girince yiyip içip yüzüp yatmak istiyorumm. Yüzmek son aylarda da çok iyi geliyormuş ayrıca doktorum öneriyor kesinlikle.Aaa kamp yapabildin mi ne güzel. Biz de önceden kamp tatili yapardık hamilelikte zor olur diye otele gittik bu sene. Ama zaten ihtiyacım da vardı hotel tatiline, diğer türlü her şekilde yorucu oluyor kamp. İnsan otelde yiyip için yatmaya ihtiyaç duyuyor.
prof perinatolog Mehmet Aytaç Yüksel var. ikiz gebeliklerde uzmanlaşmış başarılı bir doktor araştırabilirsin canım. ben detaylıyı ona yaptırdım çok pozitif bir hekimdi. Hastaneye gelince standart otel mantığı temiz bir hastane. çok düzenli ve benim için yeterli bir hastane ve evimin dibinde olması büyük avantajAcıbadem Atakent nasıl kapsamlı bir hastane mi perinatolog falan Hematoloji gibi bölümleri tam mı acaba fiyatı epey iyiymiş
şimdi verilen ücretlendirmeye tekrar baktım uzman doç dr 15 bin. prof 18.500 sezeryan iki gece yatış. farklılık şundan olabilir bazı doktorların ssk ile anlaşması yok. mesela bu profun da olmayabilir çünkü detaylısı epey bi yüksekti.Ay ne güzel fiyat o öyle, şubeden şubeye bu kadar değişim mi var yahu acaba benim doktor amca hem bölüm başkanı hem profesör onun tarife mi farklı
Maşallahİyi valla sevindim ya karnım biraz daha genişledi ama hissediyorum o kasilmalardan sonra bugün iyiyim minik kuş kıpır kipir hareket ediyo icerde
Gecmis olsun cnm covidsen de stres yapma riskli gunleri gecirdin sayilir artik gerileme donemine girersinKıızlar çok fenayım asla iyileşemedimbugün kulaklarım tıkandı başımda ağrı var ve soğuk soğuk terliyorum inşallah covid falan değilimdir ya akşam test olcam iş çıkışı
Kan sulandirici oksapar ve coraspin kullanıyorum bende ama doktorum öyle bi kısıtlama soylemedi. Ama düşününce şu yönden mantıklı geldi. Allah korusun herhangi bir kaza durumuna önlem olarak demiş olabilir çünkü ölümcül olabilir. Bir yere çıkmasak da günlük kaza riskimiz evde dahi var ama tedbir bizden takdir AllahtanYa kızlar kan sulandırıcı kullananlara bir sorum olacak. Kendi doktorum izindeydi, kontrole başka doktora gittim. Bana dedi ki kan sulandırıcı kullandığın için yola gitme. Bizde bi kaç günlüğüne trenle 2 saatlik bi yere gidecektik. Herkes geziyor ben hapsoldum resmen ya. Ne işten kaçabiliyorum ne haftasonu evden. Kuzenler yakında bizim, bi cuma akşamı çıkıp pazar akşamı dönelim demiştik
inşallah değildir hiçte geçirmedim bebek oynadığı sürece stres yapmm sadece hareketsiz kalırsa birraz korka bilirimGecmis olsun cnm covidsen de stres yapma riskli gunleri gecirdin sayilir artik gerileme donemine girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?