2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Şimdide bunu nasıl doğurucam acaba diyorum 5yıl ara verdim diğer iki doğumum arasında 2yıl vardı. Tekrar başa dönmem umarım
Arada bi o cumleyi ben de kuruyorum sonra amaaannn sal gitsin her bebe farkli sonucta bi sekilde dogacak diyorum bi sagolsun ben bu bebemden her seyi bekliyorum sanirim hic bi hastaligi atlamadik sezeryan bile olmak.zorunda.kalabilirim diye aklimda nedense

Bizim zamanimizda normal dogum 1gece sezeryan 2gece kalmaliydi. Pandemiden sonra düşürdüler bunu cogu hastanede. Sabah normal dogurani bile ayni.gun cikardiklarini biliyorum

Aaa kamp yapabildin mi ne güzel. Biz de önceden kamp tatili yapardık hamilelikte zor olur diye otele gittik bu sene. Ama zaten ihtiyacım da vardı hotel tatiline, diğer türlü her şekilde yorucu oluyor kamp. İnsan otelde yiyip için yatmaya ihtiyaç duyuyor.
Göbek güncellemesi 28+0
Popom ve göbeğim eşit büyümese iyiydi aslında
Bir haftada kocaman oldu göbeğim şaka gibi
Evet oluyor öyle şeyler bende de çok şaapmamak lazım hamilelikte

Spicelover geçmiş olsun canım gebelik şekeri çıkınca noluyor tam olarak diyet veriyorlar galiba ona özel değil mi? Ben pek detaylarını bilmiyorum da. Doktorun ne dedi? Ben de hafta sonu gidicem şekere baktırmaya bir aksilik olmazsa.

Canim doktorum beni gebelikte seker icin uzmana sevk etmis onlar aricak randevu icin. ama saniyorum diyetle cozulur cok asairi yuksek degil cunku degerlerim

Bayram tatilinde daha enerjiktim gebeliğin balayını yaşıyordum ama şimdi son trimestere girince yiyip içip yüzüp yatmak istiyorumm. Yüzmek son aylarda da çok iyi geliyormuş ayrıca doktorum öneriyor kesinlikle.

Acıbadem Atakent nasıl kapsamlı bir hastane mi perinatolog falan Hematoloji gibi bölümleri tam mı acaba fiyatı epey iyiymiş
prof perinatolog Mehmet Aytaç Yüksel var. ikiz gebeliklerde uzmanlaşmış başarılı bir doktor araştırabilirsin canım. ben detaylıyı ona yaptırdım çok pozitif bir hekimdi. Hastaneye gelince standart otel mantığı temiz bir hastane. çok düzenli ve benim için yeterli bir hastane ve evimin dibinde olması büyük avantaj
Ay ne güzel fiyat o öyle, şubeden şubeye bu kadar değişim mi var yahu acaba benim doktor amca hem bölüm başkanı hem profesör onun tarife mi farklı
şimdi verilen ücretlendirmeye tekrar baktım uzman doç dr 15 bin. prof 18.500 sezeryan iki gece yatış. farklılık şundan olabilir bazı doktorların ssk ile anlaşması yok. mesela bu profun da olmayabilir çünkü detaylısı epey bi yüksekti.

Kıızlar çok fenayım asla iyileşemedim bugün kulaklarım tıkandı başımda ağrı var ve soğuk soğuk terliyorum inşallah covid falan değilimdir ya akşam test olcam iş çıkışı

Kıızlar çok fenayım asla iyileşemedim bugün kulaklarım tıkandı başımda ağrı var ve soğuk soğuk terliyorum inşallah covid falan değilimdir ya akşam test olcam iş çıkışı
Gecmis olsun cnm covidsen de stres yapma riskli gunleri gecirdin sayilir artik gerileme donemine girersin

Kan sulandirici oksapar ve coraspin kullanıyorum bende ama doktorum öyle bi kısıtlama soylemedi. Ama düşününce şu yönden mantıklı geldi. Allah korusun herhangi bir kaza durumuna önlem olarak demiş olabilir çünkü ölümcül olabilir. Bir yere çıkmasak da günlük kaza riskimiz evde dahi var ama tedbir bizden takdir Allahtan

Gecmis olsun cnm covidsen de stres yapma riskli gunleri gecirdin sayilir artik gerileme donemine girersin
inşallah değildir hiçte geçirmedim bebek oynadığı sürece stres yapmm sadece hareketsiz kalırsa birraz korka bilirim

Günaydın kızlar burda konuşulmuştu bu gecelik, şimdi mağazasından deneyip aldım ben de beden konusunda fikir vermek için yazıyorum. Sadece XL bedeni kalmıştı bana hafif bol ama rahat oldu 74 kiloyum şimdi. Fiyat uygun diye aldım hastanede en çok gecelik ihtiyacı oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…