2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
aaa fiyat şaka mı çok uyguna almışsın canım güle güle kullanmak nasip olsun. Ben de ilk gün gecelik kolay olur diye bir uzun kollu bir kısa kollu gecelik, aynı şekilde bir uzun kollu bir kısa kollu pijama takımı aldım. İki tane de sabahlık aldım. Hastane ihtiyaç listemi kapadım böylece :)

Sağol canım bu civarda fiyatlara kısa kollu gecelik penti den düşürmüştüm bi de pijamaları sonra da kullanırım diye özdilekten paraya kıyıp aldım ama benim sabahlık kaldı ya bir türlü beğenemiyorum saçma bir ücret de ödemek istemiyorum şöyle sade bir şey denk gelmedi

Sabah devlette muayene oldum kızlar hem de kan idrar tahlili verdim. 28+1 deyim minnoşum haftasıyla uyumlu 1200 gram olmuş boyunu söylemedi zaten ağzından kerpetenle laf alınıyor doktorun suyu iyi rahim ağzı kalınlığın normal dedi sordum diye.. artık 32. haftada özeldeki doktoruma gideceğim çalışabilir raporu almak için.. okul açılıyor tatil çabuk geçti hiç hazır değilim çalışmaya benim gibi öğretmen arkadaşlar da aynı mısınız?

Evet malesef.. 37ye kdr calisayim istiyorum ama evde ogluma sesli kitap okurken bile nefesimin yetmedigini farkediyorum zorlaniyorum. Sinifta maskeyle bi de nasil yapcam bilmiyorum bakalim

İki sabahlığı da lcwden aldım çok da uyguna geldi. Outletleri takip etmeni öneririm evde çok sık sabalık kullanan biri değilim zaten sırf hastanede fotoğraf çekilirim diye aldım. Gri olanın fiyatı 100 dü 50 ye aldım. beyaz olan da 220 ydi 80 e aldım :)

Eklentiler

• 1660897342995.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 84
  • 1660897365311.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 88
Yaa çok iyi oldu benimki de bugün gelecek kargoda L almıştım çok geniş olmamasına sevindim

Özeldeki doktoruma gidip uyuşmazlık iğnesini orda yaptırdım sonunda.28+3 tekrar ultrasona girdim 1252gr çıktı geçen ay oglum başı asagidaydi busafer ters dönmüş popo aşağıda çok hareketli bı bebek dedi durmuyormus yerinde bende evet dedim.anne karnında çok hareket eden uslu olurmuş doğunca az hareket eden yaramaz şimdilik 2 tecrubemdede bu dogrulandi bakalım bu nasıl olacak

Kızlar Sleepy genel merkezinden aradılar. Ecologic serisinin yalnızca emici tabakası yani bebeğe temas eden tabakası doğada çözünebilirmiş. Biz bezi evsel atık olarak attığımızda atık depolama sahalarında toprakla buluşması göz önüne alınıp bu şekilde tasarım yapılmış ama ben biliyorum ki atık depolama sahalarında tüm atıklar üst üste yığılıyor ve deponi sahası ömrünü tamamladığında geçirimsiz tabaka ile üzeri örtülüyor ayrıca o tohumların deponi gibi asidik bir ortamda çimlenmesi mümkün değil. Yine hüsran yine çaresizlik. Bireysel olarak geri dönüşümünü sağlamak isterseniz bu konuda firma olarak bir yönlendirmemiz malesef yok dediler. Biz yine bionaturalden devam :)
navicula bir fikrin var mı konuyla ilgili sen daha detaylı bilirsin :)

Son düzenleme:
ya maşallah nasıl güzel denk getirmişsin kaç kez baktım yoktu:)

Çok iyi fiyatları gerçekten
Ben de bakayım Lcw ya

kizlar bende galiba gebelik sekeri var doktorumu pazartesi gorucem
2.saatte normal aralığa geri inmiş o yüzden şeker var denilemez dikkat et der belki çok çok. İnşallah öyledir yani. Çünkü bi arkadaşımın birinci saatte aralığın baya üstündeydi 2.saati normal aralığa dönmüştü sorun yok demişti doktoru.

Ben 2 bebeyle mümkünse 1 hafta kalmak istiyorum Ama izmirde bu 2 gece uygulamasına hiç denk gelmedim. Belki son yıllarda değişmiştir. Oğlumda doğurdum sezeryan ertesi gün öğlen postaladılar
Vallahi ben de istiyorum evde bilinmezliğin ve akrabaların dırdırının içine düşeceğime lohusa halimle hastanede hemşire gözetiminde bebeklerimle yalnız olmayı tercih ederim

Ben Mayıs'ta yaptım doğum paketini 9500 ödedim 8 muayene tüm tetkikler dahil doğum da içinde bebeğin ilk muayeneleri de için de
çok uygunmuş harika! Benim 7.ayıma girerken şehir değiştirmiş olmam paketleri almama engel oldu malesef şimdi oturduğum yerden gelen zammı izliyorum

Artık sonumuz ne olur bilinmez tabi ama doğurduktan sonraki rahatlık, o başarma hissi süper hamileliğin başından beri eşimde bende sezeryan istiyorduk doğum travmalarımdan dolayı ama git gide normal doğuma yöneliyorum sanırım normal doğucam arsızım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…