2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
eras0201 N nesli8994 cok gecmis olsun. Hanimlar ev temizligini rahat yapabiliyor musunuz? Cok halsizseniz tabiki normal bi nebze yorgunluk hissi ama vitamin takviyelerinizi kontrol edin ben masallah diyeyim demir yuklwmem sonrasi iyiyim enerji bulabiliyorum yoksa halim harapti.
Ben dalinin granul sabununu aldim elbiselerin yikqnmasi icin , iyi mi acaba ?

Günaydın kızlar gece rahatsızlandım, acile geldik. Hastanede kadın doğumda kontrol altındayım.tedbir amaçlı dediler. Nst falan normal. İnşallah bir şey çıkmaz da kısa sürede evimize gideriz.
Çokk geçmiş olsun hemen geçip gitsin inşallah

Günaydın kızlar gece rahatsızlandım, acile geldik. Hastanede kadın doğumda kontrol altındayım.tedbir amaçlı dediler. Nst falan normal. İnşallah bir şey çıkmaz da kısa sürede evimize gideriz.
Geçmiş olsun canım, önemli bir şey yoktur inşallah

Ben iki çocuğumda da granül sabun kullandım ve çok memnun kaldım bunda da öyle yapıcam inşallah çünkü hem geleneksel hem de bence içeriği daha saf ve temiz

Ben de hep ayni konuda uyari aldim. Aman dikkat, kullanamayacaksin heveslenme dediler. Sifonyer sartmis ama, kucuk kucuk zibin-alt-yelek-corap vs derken katlanip koyulacak urunler olduklarindan, sifonyer sart dediler. Sifonyer ici separator ise yararmis bir de oyle yorumlar duydum.

Ben sadece şifonyer aldım ve her şeyi içine sığdı. İçine organizer de aldım. Tabii bebek vs gibi büyük boyutlu şeyleri koymayacağım ama eşyaları oyuncakları sığdı içine.

Hepsi yarım bir çıkış kıyafetleri tam
Bebek beziyle ıslak mendili var .
Gerisini 2 hafta sonra gidip toplu alacağız hayırlısıyla
Senin bittimi
Uff hayır her şey yarım daha banyo setini bile dün sipariş verdim

Şimdilik yapıyorum canim eşimde annemde çok destekçi ev işleri konusunda da sagolsunlar.Bende dalının sıvı deterjanı aldım ama henüz yikamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…