- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 39
Cok geçmiş olsun canım neyin varGünaydın kızlar gece rahatsızlandım, acile geldik. Hastanede kadın doğumda kontrol altındayım.tedbir amaçlı dediler. Nst falan normal. İnşallah bir şey çıkmaz da kısa sürede evimize gideriz.
Çok geçmiş olsun canım neyin varGünaydın kızlar gece rahatsızlandım, acile geldik. Hastanede kadın doğumda kontrol altındayım.tedbir amaçlı dediler. Nst falan normal. İnşallah bir şey çıkmaz da kısa sürede evimize gideriz.
Yatagının ölcüsü kaç canım 60*120 mi 70*130 mu ona göre alacaksın yatağının ölçüsüne göreGünaydınhpsburda indirimden yoyko park yatak aldım. İçine yatak alan arkadaşım var mı? Tam olarak hanfisi uydu hangi marka tercih edildi?
Çokk geçmiş olsun hemen geçip gitsin inşallahGünaydın kızlar gece rahatsızlandım, acile geldik. Hastanede kadın doğumda kontrol altındayım.tedbir amaçlı dediler. Nst falan normal. İnşallah bir şey çıkmaz da kısa sürede evimize gideriz.
Geçmiş olsun canım, önemli bir şey yoktur inşallahGünaydın kızlar gece rahatsızlandım, acile geldik. Hastanede kadın doğumda kontrol altındayım.tedbir amaçlı dediler. Nst falan normal. İnşallah bir şey çıkmaz da kısa sürede evimize gideriz.
Ben iki çocuğumda da granül sabun kullandım ve çok memnun kaldım bunda da öyle yapıcam inşallah çünkü hem geleneksel hem de bence içeriği daha saf ve temizeras0201 N nesli8994 cok gecmis olsun. Hanimlar ev temizligini rahat yapabiliyor musunuz? Cok halsizseniz tabiki normal bi nebze yorgunluk hissi ama vitamin takviyelerinizi kontrol edin ben masallah diyeyim demir yuklwmem sonrasi iyiyim enerji bulabiliyorum yoksa halim harapti.
Ben dalinin granul sabununu aldim elbiselerin yikqnmasi icin , iyi mi acaba ?
Noldu canım neyin var? Geçmiş olsun.Günaydın kızlar gece rahatsızlandım, acile geldik. Hastanede kadın doğumda kontrol altındayım.tedbir amaçlı dediler. Nst falan normal. İnşallah bir şey çıkmaz da kısa sürede evimize gideriz.
Ben de hep ayni konuda uyari aldim. Aman dikkat, kullanamayacaksin heveslenme dediler. Sifonyer sartmis ama, kucuk kucuk zibin-alt-yelek-corap vs derken katlanip koyulacak urunler olduklarindan, sifonyer sart dediler. Sifonyer ici separator ise yararmis bir de oyle yorumlar duydum.İşte bende aynen böyle düşünüyorum. Sürekli kıyafetler çıkacak yenisi gelecek. Küçülenleri çıkarıp yenilerini koyacağım. Zaten minik minik elbiseler. 1 yıl idare etse kar. Sonra az büyüyünce takım alacağım onu da yıllarca kullanır artık diye düşünüyorum. Eşimle de konuştuk ama ikimizde kararsızız. Şimdilik takım,almak istemiyoruz. 1 bilemedin 2 sene sonra alırız ergenliğe kadar kullanır. Bebek odaları sevimli ama kimden duysam kullanışsız diyor. Çok zor bir karar bu tecrübeli anneler sağolsun bana bir kaç arkadaş yazmış onları bi oku derim. Ama diğer anneler de yazarsa süper olur
Hepsi yarım bir çıkış kıyafetleri tamKızlar tüm hazırlıklarınız tamam mı ya
Ben sadece şifonyer aldım ve her şeyi içine sığdı. İçine organizer de aldım. Tabii bebek vs gibi büyük boyutlu şeyleri koymayacağım ama eşyaları oyuncakları sığdı içine.Ben de hep ayni konuda uyari aldim. Aman dikkat, kullanamayacaksin heveslenme dediler. Sifonyer sartmis ama, kucuk kucuk zibin-alt-yelek-corap vs derken katlanip koyulacak urunler olduklarindan, sifonyer sart dediler. Sifonyer ici separator ise yararmis bir de oyle yorumlar duydum.
Benim bitti gibi bir tane de düğmeli pijama takımı alıcam belki yenidoğan İçin bir iki zıbın daha alırım ama büyük oranda bittiKızlar tüm hazırlıklarınız tamam mı ya
Okudum takip ettim birazbizim de 4/4 geçmiyor zaten hep birlikte atlatırdık
Henüz başlangıç bile yapmadımKızlar tüm hazırlıklarınız tamam mı ya
Uff hayırHepsi yarım bir çıkış kıyafetleri tam
Bebek beziyle ıslak mendili var .
Gerisini 2 hafta sonra gidip toplu alacağız hayırlısıyla
Senin bittimi
Oh ne güzel ben daha kendime tek bir iğne almadımBenim bitti gibi bir tane de düğmeli pijama takımı alıcam belki yenidoğan İçin bir iki zıbın daha alırım ama büyük oranda bitti
Şimdilik yapıyorum canim eşimde annemde çok destekçi ev işleri konusunda da sagolsunlar.Bende dalının sıvı deterjanı aldım ama henüz yikamadimeras0201 N nesli8994 cok gecmis olsun. Hanimlar ev temizligini rahat yapabiliyor musunuz? Cok halsizseniz tabiki normal bi nebze yorgunluk hissi ama vitamin takviyelerinizi kontrol edin ben masallah diyeyim demir yuklwmem sonrasi iyiyim enerji bulabiliyorum yoksa halim harapti.
Ben dalinin granul sabununu aldim elbiselerin yikqnmasi icin , iyi mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?