2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım o serum işi biraz sonrası için yani 9 ay hatta 1 yaşından sonrası için. Yoksa o basınçla burun damarları çatlıyor çok narinler. Ama sonra aspiratör kar etmiyor. Serum fizyolojik de yeterli basıncı sağlamıyor. Serum hem pratik hem ekonomik oluyor. Biz sonradan nasorinse'i keşfettik 2 yaşında falan. Hala da kullanıyoruz kendi şişesi var tozu döküp su ile karıştırıyorsun.

İttirme olayı bizdede var ya son zamanlarda canımı yakmaya başladı ama canı sağolsun prensesin

Kızlar peki hareketleri nasıl bebeklerin özellikle kızların
Benim mesela bugun çok çok az tekme yok denecek derecede
Artık tekme gibi değil de daha çok kayma hareketi gibi. Bir yerden bir yere yüzüyor sanki karnımın dalgalanmasını dışarıdan görüyorum. Arada tekme de oluyor ama çok sık değil.

Artık tekme gibi değil de daha çok kayma hareketi gibi. Bir yerden bir yere yüzüyor sanki karnımın dalgalanmasını dışarıdan görüyorum. Arada tekme de oluyor ama çok sık değil.
Benimki de aynı dediğin gibi oluyor. Sürekli karnımı dalgalandırıyor. Bir de alttan üstten aynı anda vurduğu da çok oluyor, geriniyor herhalde diye düşünüyorum

Ah evet bende işte sadece haraket ama bıgun dışarıdan göremedim dün gece son ciddi hissiyatı babasına gösterdi bugun biz işte öyle pıt pıtlarla idare ediyoruz

kızlar bu owli uyku gurusu ya da kundağından alan var mı? ya ben henüz o konuda bilgisizim alan varsa neden tercih etti yardımcı olabilir mi?

Biz de uyum haftasındayız. Gerçi benimki 3 yıl kreşe gitti talimli ama şimdi farklı okula başladı anasınıfına. Tatlı heyecanlar
Bizim de geçen yıl iki ay gibi bi anaokulu deneyimimiz oldu sonra evi filan taşıyınca yarım kaldı maceramız kısmet bu seneyeymiş tatlı heyecanlar gerçekten inşallah güzel bir yıl geçirirler

kızlar bu owli uyku gurusu ya da kundağından alan var mı? ya ben henüz o konuda bilgisizim alan varsa neden tercih etti yardımcı olabilir mi?
Ben alıcam uyku gurusundan ama dolaptan almayı planlıyorum. Yeni doğanken kundak olması sonradan büyüyerek uyku tulumuna dönüşmesi cezbetti beni. Zaten belli bir süre yorgan falan kullanmıcam o yüzden uyku tulumu almam gerekiyor. Bir tane owlinin uyku gurusundan alıcam daha sonraki uyku tulumlarını lcwden almayı planlıyorum. Azcık büyüyünce de onlardan giydiririm.

Ah evet bende işte sadece haraket ama bıgun dışarıdan göremedim dün gece son ciddi hissiyatı babasına gösterdi bugun biz işte öyle pıt pıtlarla idare ediyoruz
Ben artık minik pıtpıtlara alıştım çoğu zaman farketmiyorum bile benim kız içerde herhalde sürekli bir hareket halinde

Benimki de aynı dediğin gibi oluyor. Sürekli karnımı dalgalandırıyor. Bir de alttan üstten aynı anda vurduğu da çok oluyor, geriniyor herhalde diye düşünüyorum
Evet gerinme hareketini de yapıyor artık alıştım hareketlerine bizimki içerde sürekli bir faaliyet halinde

İkisini de chiccodan tercih ettim anne yanı nexttome forever biraz pahalı ama 4 yaşına kadar kullanılıyor. Görüntüsü diğer park yataklardan daha şık ondan tercih ettim.

Bebek arabası ise chicco we modeli uygun fiyatlı kabin boy, tek hamlede kapanıyor çok hafif. Bu sebeplerle tercih ettim. Belki tek eksisi pusetin direkt üstüne takılması olabilir ama görüntü bana güzel geldi. Kışın zaten bi kaç ay puset takılı kullanılır yazın normal oturma yerine geçer bebekler. İki katı fiyata beğendiklerim yerine aradan hem beşik hem araba çıkmış oldu.

Geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın Mevsim geçişi hava serinledi üşütmedir ciddi bir şey değildir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…