2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar çatı ağrısı yaşayan vajinasında dolgunluk hisseden var mi? Doktora sorduğumda normal dedi ama her geçen gün artıyor. Vajinamda artık dolgunluk ağırlık hissediyorum. Geceleri sağa sola dönerken ağrıdan uyanıyorum

Canım bence başka doktora git
kilo alsan niye aldın diyorlar almasan almamışsın diyorlar ama ölçüm yapamamasına takıldım ben ona göre karar verilecek sonuçta bebeğin gelişimine

Başka doktordan randevu aldım zaten şimdi ama 2 hafta sonra gidicem anca.
Hiç ölçüm yapmadı değil. Mesela suyu çok azalmış dedi. Birkaç şeye daha baktı sonra döndü yok yok suyu normal gibi tam ölçüm yapamıyorum ki plesanta kapatıyor dedi diğer ölçümleri için de hep çelişkili konuştı

Yok canım bunları kullanabilirsin en minik bebeğe dahi. Ben bildiğin serum şeklinde alınan şırınga ile çekilen yöntemi kastettim. Şırınganın basıncı çok oluyor miniklere göre olmuyor.

bennnn son iki gundur sol pelvis kemigim agriyor ve resmen karnimin bile altinda hissediyorum bazi hareketleri.
Son kontrole kadar ben de laylaylom gidiyordum valla hatta kilo almadım diye seviniyordum ama son kontrol canımı sıktı
sen bence doktorunu degistir. plesantasi önde olan ilk ve son kisi sen degilsin yani, olcen doktorlar nasil olcuyor

Canım tabiki önce serum yapaxaksin . Sonra aspiratorle çekeceksin..serumun dört beş kere yapabilirsin fakat aspiratör sürekli yapılmıyor

Çatı ağrısı yaşamayan var mı ki ah ah. Gece yatakta 4 5 hamlede dönmeye , en küçük harekette bastıran ağrıya o kadar alıştım ki bazen unutuyorum ağrıdığını

Canım öncelikle canını sıkma. İlk başalrda 1 hafta kadar geriden geldiği oldu ama şu anda çok şükür iyi, bir süredir haftasını yakaladı. 2 haftaya kadar normal diyorlar. Sen çevreyi dinleme, insanlar konuşmayı çok seviyor. Kendilerine, kendi çocuklarına olunca ses etmezler, kusurlarını görmezler ama başkasını eleştirmeye bayılırlar. Sen dinleme onları. İmkanın varsa günlük muz ye, soda iç, bide iyi bir şarküteriden iyi tür kaşar al. Günde 1 veya 2 dilim ye. Besliyor diyorlar bebeği. Her bebek aynı kiloda doğacak diye bişey yok. 2,5 kiloda doğabilir 4,5 kiloda. Sağlıklı olduğu sürece ikisi de aynıdır. Önemli olan sağlıklı olsun. Sen vitaminlerini kullanıyorsjn, elinden geleni yapıyorsun sonuçta. D vitamini de kullan. Günlük yürüyüş yap, temiz hava al ama en önemlisi stres. Uzak dur kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…