valla instagram spor yapip fit kalan hamile kadinlarla doluacip baksinlar
Canım bence başka doktora git
kilo alsan niye aldın diyorlar almasan almamışsın diyorlar ama ölçüm yapamamasına takıldım ben ona göre karar verilecek sonuçta bebeğin gelişimine
Yok canım bunları kullanabilirsin en minik bebeğe dahi. Ben bildiğin serum şeklinde alınan şırınga ile çekilen yöntemi kastettim. Şırınganın basıncı çok oluyor miniklere göre olmuyor.Canım bu serumları önermişti bi doktor dinlemiştim, senin bahsettiğin bunlar mı ilk etapta kullanılmıyor dediğin? Ben ağızla çekilen aspiratör aldım ama her zaman kullanmayın diyordu doktorOtribebe Monodoz Deniz Suyu 5 ml x 20 Flakon Burun Damlası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Otribebe Monodoz Deniz Suyu 20 Flakon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar peki hareketleri nasıl bebeklerin özellikle kızların
Benim mesela bugun çok çok az tekme yok denecek derecede
bennnnKızlar çatı ağrısı yaşayan vajinasında dolgunluk hisseden var mi? Doktora sorduğumda normal dedi ama her geçen gün artıyor. Vajinamda artık dolgunluk ağırlık hissediyorum. Geceleri sağa sola dönerken ağrıdan uyanıyorum
sen bence doktorunu degistir. plesantasi önde olan ilk ve son kisi sen degilsin yani, olcen doktorlar nasil olcuyorSon kontrole kadar ben de laylaylom gidiyordum vallahatta kilo almadım diye seviniyordum ama son kontrol canımı sıktı
Canım tabiki önce serum yapaxaksin . Sonra aspiratorle çekeceksin..serumun dört beş kere yapabilirsin fakat aspiratör sürekli yapılmıyorKızlar internette izledim, bebeğin burnunu açmak için eczaneden serum alıp enjektörle bebeğin burnuna veriyorlarmış, hatta bir doktor yapılışını gösteriyor. Böyle açılır diyor. Serumu burnuna tutalım derken zarar görür mü bebek yoksa aspiratörler mi daha iyi sizce ?
Benimde sol taraf ağrıyorbennnnson iki gundur sol pelvis kemigim agriyor ve resmen karnimin bile altinda hissediyorum bazi hareketleri.
sen bence doktorunu degistir. plesantasi önde olan ilk ve son kisi sen degilsin yani, olcen doktorlar nasil olcuyor
Ben yataş twiny aldım 70 110 ölçüsüGünaydınhpsburda indirimden yoyko park yatak aldım. İçine yatak alan arkadaşım var mı? Tam olarak hanfisi uydu hangi marka tercih edildi?
Çatı ağrısı yaşamayan var mı ki ah ah. Gece yatakta 4 5 hamlede dönmeye , en küçük harekette bastıran ağrıya o kadar alıştım ki bazen unutuyorum ağrıdığınıKızlar çatı ağrısı yaşayan vajinasında dolgunluk hisseden var mi? Doktora sorduğumda normal dedi ama her geçen gün artıyor. Vajinamda artık dolgunluk ağırlık hissediyorum. Geceleri sağa sola dönerken ağrıdan uyanıyorum
Yok siddetli degil anlik geciyo gidio bir daha olmuyo. Ne zaman rutin nst kontrolleri basliyo acaba ? Internette 28. Hafta diye okudum?İnşallah yoktur bende yaptırmadım sanırım kasılmalar normal şiddetli olmadığı sürece
Tam olarak nerede oluyo agriniz ? Benim uzerime yatince yan ust bacak kalca kemigi.Çatı ağrısı yaşamayan var mı ki ah ah. Gece yatakta 4 5 hamlede dönmeye , en küçük harekette bastıran ağrıya o kadar alıştım ki bazen unutuyorum ağrıdığını
TeşekkürlerMolicikolata
Şu hıçkırık nasıl oluyorTekme var yine de, ama en çok içeride sağdan sola soldan sağa kaymalar var. Bir de hıçkırık
Sık sık ufak ufak bi şey atıyor içeriden, hep aynı yerde ve ritmik. Yani hıçkırık tespitinde bulundum kendi kendimeŞu hıçkırık nasıl oluyor
Canım öncelikle canını sıkma. İlk başalrda 1 hafta kadar geriden geldiği oldu ama şu anda çok şükür iyi, bir süredir haftasını yakaladı. 2 haftaya kadar normal diyorlar. Sen çevreyi dinleme, insanlar konuşmayı çok seviyor. Kendilerine, kendi çocuklarına olunca ses etmezler, kusurlarını görmezler ama başkasını eleştirmeye bayılırlar. Sen dinleme onları. İmkanın varsa günlük muz ye, soda iç, bide iyi bir şarküteriden iyi tür kaşar al. Günde 1 veya 2 dilim ye. Besliyor diyorlar bebeği. Her bebek aynı kiloda doğacak diye bişey yok. 2,5 kiloda doğabilir 4,5 kiloda. Sağlıklı olduğu sürece ikisi de aynıdır. Önemli olan sağlıklı olsun. Sen vitaminlerini kullanıyorsjn, elinden geleni yapıyorsun sonuçta. D vitamini de kullan. Günlük yürüyüş yap, temiz hava al ama en önemlisi stres. Uzak dur kesinlikle.Bebeğinizin gelişimi normal mi?
Benim hamilelik öncesi 10 kilo fazlam vardı boyuma göre. Hamileliği öğrendikten sonra hiçbir şey yapmasam bile 1 kilo verdim. Aslında 1-2 kilo arasında değişti sürekli ama net 1 kiloda sabitlendi. Şuan 29.haftadayım ve hala aynı kilodayım.
Takibimi yapan doktor özellikle son kontrolde iyice saçmalayınca şimdi başka bir doktor buldum ve anca 2 hafta sonraya randevu aldım. Son kontrolde sanki bebeğin 1 hafta kadar geriden geldiğini söyledi ama asla emin konuşmadı. Önceki kontrollerimin hepsinde 1 hafta ilerideydi. Bu durumda 2 haftadır gelişmemiş oluyor yani.
Hala kilo almadım (verdiğim -1 kilodayım)
Önceden de çevremden çok baskı vardı dikkat etmiyorsun diye ama şuan resmen 2 kat arttı. Vitaminlerimi eksik etmem, süt vs tüketmiyorum ama peynir mutlaka yerim, kefir içerim, mutlaka meyvemi falan yerim.
Bir yanım doktora inanma 2 hafta sabret diyor diğer yanım gerçekten besleyemiyor muyum bebeğimi diye düşünüyor
32 de başlıyor sanırımYok siddetli degil anlik geciyo gidio bir daha olmuyo. Ne zaman rutin nst kontrolleri basliyo acaba ? Internette 28. Hafta diye okudum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?