2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende ilk doğumda 2gum hastahanede sancı çektim nst işkence gibi o sancıyla hiç çekilmiyo. 2. Doğumda sabah hastahaneye gittim sancım vardı eve yolladılar akşama kadar sanciyi evde çektim akşam 9da gittim 3saatte doğum oldu. Zaten ebeler evde çekin sancilari diyolar. Rabbim yardımcımız olsun ya

Kızlar biz iyiyiz şükür. Oğlum küvözde, benimde sancım var. İyi oldukça yazarım
selammm canimm, uzun zamandir yoktum bir kac gundur girmeye basladim ...mesajini simdi gordum cok sukur atlatmissin cok sevindim Allah anali babali buyutsun kuzummm cok sevindim normal dogum mu oldu ? suan nasilsinz kuvezden cikti mi ? sanirim biraz erken dogum oldu

Kesinlikle cok mantikli fakat gelecek olanlar zaten kardes abi anca yenge gelme de denmiyor ki
Onu geçtim evde bile bunu nasil saglayabiliriz ilk günler ozellikle surekli gelis gidiş olacak malesef

Günaydın hanımlar rüyamda doğuma gidiyordum ama hala çantam hazır değildi. Bir oraya koşuyorum bir buraya koşuyorum önüme gelen herkese bağırıyorum çok karışık bir rüyaydı. Gece uyurken kalçası ağrıyan var mı sinir oluyorum ya sağ kalcam ağrıyor sabah uyandığımda çekiyorum ağrısını.

Hayırlı sabahlar canım Ay ya artık rüyalarımızda görmeye başlarız ben doğum yaklaştıkça sitres oluyorum o kadar hassasım ki dün akşam en ufak şeyde oturup ağladım sürekli duygulanıyorum ağlamak istiyorum bendede bel kalça çatı ağrısı çok oluyo gece. Yatakta dönmek kalkmak işkence

Kızlar evdeyim ,baş ağrısından ölüyom beynim zonkluyo onun haricinde iyiyz.Oğluşm hastanede süt sağıp bırakıyoz
Sezeryandan sonra baş ağrıları oluyormuş canım öyle soyluyorlar Oyy minik kusta sende iyi olunda herşey geçer tüm ağrılar acılar unutulur inşallah

Günaydın kızlar, tecrübeli annelere bir sorum var. Doğum sancısı neye benziyor? Yani hamilelikte her zaman bir ağrı sızı hissetme durumu oluyor zaten. Doğum için ağrı geldiğinde nasıl anlarız? Tam olarak neremiz ağrır mesela?

Kızlar burda da konuşmuştuk burun temizliği için yenidoğan döneminde şırıngayla serum fizyolojik sıkmak damar çatlamalarına neden oluyor diye. Şimdi bir doktorun videosuna denk geldim baya bildiğiniz 5lik kalın şırınga ile bebeğin burnuna serum fizyolojik sıkıyordu ve yenidoğan döneminden itibaren yapılması lazım diyordu. Bu işin doğrusu nedir ki?

Canim sanırım bu durum kişiden kişiye değişiyor ben ilk dogumumda arkadaşım gelmişti karnın düşmüş sen doğurcan dedi yok daha var ne doğurması dedim görürsün dedi sonra belim agriyordu ama normalde de agridigi için anlamıyordum sonra kayınvalidem içime kurt düştü dedi akşam doktora gittik 3cm açılma var dedi doktor yatış dedi bende ağladım eve gidicem yatmicam die geri eve geldik kanamam oldu sabaha kadar ama onun dışında sancı ağrı yok sabah kalktım duşa girdim kuran okudum saçımı başımı makyajımı yaptım hastaneye gittim 5cm olmuş hep ayakta gezdim nst zamanı sancı felaket oluyor yattigimiz için sürekli ayakta gezindigim icinde acilmam kolay oldu doğum yaptım ahh vahh hiç öyle bağırmam ağrım sancım olmadı ilkinde bunu bilmiyorum hiç nasıl olur

Günaydın kızlar, magnezyuma rağmen krampları devam eden var mı ? Aksatmıyorum ama bu gece defalarca kramp girdi hatta bikaç tanesi öyle böyle değildi. Neden olur ki sizce ? Kahvaltıdan sonra maden suyu da içeceğim bakalım umarım iyi gelir

Onu bende izledim, galiba aynı video, onu izledikten sonra bende sormuştum grupta. Sanıyorum cesaret edemem ilk günler. Ufak olanlarıyla başlarım gibi.

Destek iyi geliyor, bende ufak bir yastık ayarladım belime doğru koyuyorum o bile yetiyor. Bişey koymayınca belim boşta kalıyor, göbeğim öne çekiyor çok rahatsız ediyor. Destek iyi geliyor.

Kızlar artık sizde de batma olayı çok oluyor mu benim özellikle sol kaburga altı çok batıyor bazen nefesimi kesecek kadar var mı aranızda bu durumdan şikayetçi olan
Bende de sağ tarafta çok oluyor nefesi zor alıyroum bu aralar.

Bende merak ediyorum. Geçen e bebekten aldık, henüz açmadık ama 0 aylık olanlar galiba olmayacak gibi. Boyu uzun dedi doktorumuz. Bulursan paylaşır mısın ? Ya da illa ki set almak zorunda mıyız ? 1-3 aylık olanlardan alsak götürsek ne olur ki ? Veya siparişle yaptıracağız

Onu anlamamak imkansiz canim. Bi sure kasiklarina beline agri giriyo acilma ilerlemisse nefesini kesiyo ama sonra sanci kesildiginde hicbisey yok rahatsin. Sonra tekrar sanci tekrar rahatlik. Gittikce siklasiyo bu durum

Yok yok hiç dert etme 5 haftadan sonraki gerilikler önemli oluyor halledersin her türlü 2 hafta nedir ki
3 hafta olmuş dediki senin bebeğin minik kibar olacak dedi.Doktor değiştirdim beni dogutturan doktoruma gidiyorum kuzum. Sizlerden öncede doğurabilirim heran herşey olabilir

Velbon kullansan? D vltamini , kalsiyum ve magnezyum birarada doktor verdim

Haa bi de bilmeyen vrsa soyleyeyim 34. Haftafan itjbaren magnezyum kullanilmiyomus doktorum ve saglik ocagi soyledi. Dogumu tetiklermis o hafta itibaryle birakiliomus.
Doktor değiştirdim tatlım kan ilacı dışında hap vermiyor multivitamin bile kuş gibi hafifledim

Kuzum bizim bebekler kibar olacak korkma .
Bende doğum sırası harici nst bile yok multivitamin dahil yok o kadar rahatladımki
Sadece dediki erken doğabilir kuvez alınmıyor her erken doğan dedi .Erken doğarıda ben diyorum. Kontrollerde 2 haftada 1 sadece doktor kontrolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…