- 25 Kasım 2020
- 3.107
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.430
- 83
Oyş maşallah tombik yanak olacak sanırımAtlas baby atmayı unutmuşum sağ gözü mü açık bana mk öyle geliyor
Doktoru değiştirmen iyi oldu psikolojikmen bile olumlu seylere bakabiliyorsun öteki doktora bi ısınamadın sen frekanslarınız tutmadıKuzum senin dediğin gibi minik narin olacak bizim oğlan
Birde doktor değiştirdim kendi doktoruma gidiyorum perinatolog tam net göremeyince bu hafta içi bir kez daha çağırdı. Kendi doktorumda dedi git bir görün dedi sonra bana devam edersin dedi.Dogum anına kadar nst yok .
Bol bol dinlen dedi Sol kalcamdaki agrida doğurana kadar geçmezmis
Endol hapida içme dedi kuvvetli bir hapmis
Belki ben erken doğururum ben öyle düşünüyorum beni korkutmamak için birşey demiyor ama hissediyorumbiliyorsun bu zamana kadar kötüyü çekmekte üstüme yoktur
Bana devam et dediğine göre bir bildiği var
Prof kendisi oda direk yüzüne söyler her acı gerçeği ama hep bir alternatifi vardır
Aslında kilosu normal ama eşimin ailesi hep yanaklı tamamen çocuk onlara benziyor annem bile dalga geçti benimle ne tohum ekersen o çıkar diyor ben arada taşımacılık yapıyor gibi hissettim kendimiOyş maşallah tombik yanak olacak sanırımsanırım açık. Sağlıkla gelsin
Maşallah yanaklı bebişler çok tatlı oluyor yaAtlas baby atmayı unutmuşum sağ gözü mü açık bana mk öyle geliyor
Kuzum bizim bebekler kibar olacak korkma .
Bende doğum sırası harici nst bile yok multivitamin dahil yok o kadar rahatladımki
Sadece dediki erken doğabilir kuvez alınmıyor her erken doğan dedi .Erken doğarıda ben diyorum. Kontrollerde 2 haftada 1 sadece doktor kontrolu
Maşallah tontik yanak yaaAtlas baby atmayı unutmuşum sağ gözü mü açık bana mk öyle geliyor
İçine sinen birini bulmana sevindim canım3 hafta olmuş dediki senin bebeğin minik kibar olacak dedi.Doktor değiştirdim beni dogutturan doktoruma gidiyorum kuzum. Sizlerden öncede doğurabilirim heran herşey olabilir
Günaydın teyzeler, dün görüş vardı iyiler şükürler olsunkız sağ üstte yayılmış yatıyor sanırsınız babasının yeri, oğlan da altta sağdan sola yatmış yani bunlar şimdiden kafa kafaya vermiş, biz yanmışız
Suları ve serviks uzunluğu gayet iyi dedi ve 15 günde 1e indirdiği muayeneleri artık 10 güne çekti. Hedefimiz inşallah 36-37. Haftalar ama önce 32yi geçmek amacımız dedi.
İşte böyle, hafta sonunuz güzel geçsin
Kaç kg doğmuştu ve ne kadar küvezde kaldı canım? Dururlarsa eğer doktorum da 34+ ları planlıyor plesentadan dolayı risk alıp daha fazla bekletemeyiz diyorKaçıncı haftadasın canım 30u geçtiysen korkma hiç hele de 32 bittiyse rahat ol kızımda 32.haftada suyum geldi ama azar azar geliyordu ilaçlarla filan 34e kadar hastanede beklettiler ciğer geliştirici iğne vurdular 34te sezeryan oldum kızımın sadece doğum kilosu düşük diye kaldı kövezde onun dışında hiç sorunumuz olmadı şükür inşallah sen de bu süreci sıkıntısız atlatırsın
Atlas baby atmayı unutmuşum sağ gözü mü açık bana mk öyle geliyor
Harika yaValla ben şimdiden uyardım herkesi. Kırılan kırılsın, bir şey olsa siz 1 üzülürsünüz ben 10 diye. Bu konularda tavrımı bildikleri için bir şey diyemedi kimse
Yani düşününce, kayınpederim hala çalışıyor, eltimin çocukları okula gidiyor, görümcem ebe yani bütün gün hastalığın içinde. Benim tarafımdan da ablam var bir evden kolay kolay çıkmaz, kardeşim de kabalık ortamda çalışıyor. Yani hepsi hastalığa davetiye
Eve de misafir kabul etmiyorum
Masallah ya Allahim korusunGünaydın teyzeler, dün görüş vardı iyiler şükürler olsunkız sağ üstte yayılmış yatıyor sanırsınız babasının yeri, oğlan da altta sağdan sola yatmış yani bunlar şimdiden kafa kafaya vermiş, biz yanmışız
Suları ve serviks uzunluğu gayet iyi dedi ve 15 günde 1e indirdiği muayeneleri artık 10 güne çekti. Hedefimiz inşallah 36-37. Haftalar ama önce 32yi geçmek amacımız dedi.
İşte böyle, hafta sonunuz güzel geçsin
Maşallah canımHep böyle sorunsuz gitsin her şey. Kiloları nasıl büyümüşlerdir epey Benim ilk kritik eşik bugün bitti 32+0 oldum ecopirini kesti. Ama ben dün gece doğurcam sandım hafif regl ağrısı gibi ağrım vardı gündüzden de sırt ağrılarım. Sanki geliyor gelmekte olanlar gibi Dua ediyorum 2 hafta daha durun diye
Bir de elleri ayakları şişen var mı kızlar? Benim ellerimde çok fena eklem ağrıları oluyor baya bildiğin acıyo sabah kocaman ellerle uyanıyorum ama ödem gibi de değil eklemlerim şiş şiş bikaç saat yumruk yapamıyorum sonra yavaş yavaş düzeliyor
Bunu okuyunca bir tuhaf oldumBende değiştirdim kuzum .
O kadar rahatladım ki. Bak bu doktorum hapa karşı. Sadece demir yazıyor. O gerçekten vücuttan azaldığı için. Diğer multivitamin sorgulamadım. Omega yazacaktı ama bitmeyen multivitamin gösterince bunun içinde yeteri kadar var dedi .Normalde omega bile yazmayacaktı ben balık yemiyorum diyince haftada 1 yememiz yeterliymis ben zehirlenmekten korktuğum için yemiyorum travmamda çevremde birisi bebeğini kaybetti diye
Canımda bu aralar çekiyor
Anam ultrason fotosunda bu kadar yakışıklı olanını da görmemiştimAtlas baby atmayı unutmuşum sağ gözü mü açık bana mk öyle geliyor
Evet, askerlik gibi her gün doğduğunda bir gün daha yaklaştık diyorum onlaraMasallah ya Allahim korusun
Ne güzel mutlu gecen kontroller
Her gün biraz daha yaklaşmak onlara
Sag salim gelsinler insallah
Sende bir de cifte sevinç bir kiz bir oglan
Ayy senin de az kalmış ne kaldı 10 güneCanım ya gözün aydın olsun, bundan sonrası güzellik inşallah biz de tam doktor randevumuzun olduğu gün 32yi bitirmiş olacağız inşallah, kaldı 10 günTuna 1600lerde, Nil'de 1400lerde aralarında hep aynı yüzdeyle fark var genelde 5-7 gün önde oluyor oğluş.
Kan sulandırıcı kesildiğinde göre zaten kuzum sona yaklaşıyoruz, şimdi nasılsın geçti mi ağrılar mümkün oldukça sola doğru yat erasım.
Benim de genel ödemin yok denecek kadar ayakta durmazsam fakat el ve diz eklemlerim ödemli maalesef çok yatmaktan az hareketten olabilir, vücuttaki kan artışımız nerdeyse 1 lt kadar ondan olabilir, sıcak bile etken, Allah'tan birkaç saate açıyor kendini en azından şimdilik. Bol su içiyorum başka yapabileceğim hiçbir şey yok maalesef. Ama geçecek bugünler, az daha sabır
Kesinlikle haklılar. İnşallah yapılmaz kabusum benim.Hadi ya ne güzel, çevremdeki sezeryan olanlar hep bundan bahsetmişti kimse ilk ayağa kalkışından, kesinin ağrısından bahsetmiyor gelip bastırıyorlar ya o çok kötü diye anlatıyor hepbize de yapılmaz inşallah diyelim o zaman.
Teşekkürler kkteyzeleeriiMaşallah yanaklı bebişler çok tatlı oluyor yasağlıkla gelsin inşallah
Yaaa teşekkürler teyzesii gözleri rüyama girdi şaşı doğuyordu cocugum tövbe estAnam ultrason fotosunda bu kadar yakışıklı olanını da görmemiştimmasallah kirkbirkere Allahim korusun
Evet gozleri acik gibi
Nasil yani hicbisey kullanmayinca daha mi iyi oldun?:)Doktor değiştirdim tatlım kan ilacı dışında hap vermiyormultivitamin bile kuş gibi hafifledim
Sezeryanın yan etkileri canım geçmiş olsun. Bol su iç. Geçmiş olsun.Kızlar evdeyim ,baş ağrısından ölüyom beynim zonkluyo onun haricinde iyiyz.Oğluşm hastanede süt sağıp bırakıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?