2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Doktoru değiştirmen iyi oldu psikolojikmen bile olumlu seylere bakabiliyorsun öteki doktora bi ısınamadın sen frekanslarınız tutmadı

Oyş maşallah tombik yanak olacak sanırım sanırım açık. Sağlıkla gelsin
Aslında kilosu normal ama eşimin ailesi hep yanaklı tamamen çocuk onlara benziyor annem bile dalga geçti benimle ne tohum ekersen o çıkar diyor ben arada taşımacılık yapıyor gibi hissettim kendimi

Kuzum kaçıncı haftadasın sen?

Atlas baby atmayı unutmuşum sağ gözü mü açık bana mk öyle geliyor
Maşallah tontik yanak yaa
3 hafta olmuş dediki senin bebeğin minik kibar olacak dedi.Doktor değiştirdim beni dogutturan doktoruma gidiyorum kuzum. Sizlerden öncede doğurabilirim heran herşey olabilir
İçine sinen birini bulmana sevindim canım Bizi rahatlatacak doktorlara ihtiyacımız var, varsın minyon olsunlar sağlıkla gelsinler de
Maşallah canım Hep böyle sorunsuz gitsin her şey. Kiloları nasıl büyümüşlerdir epey Benim ilk kritik eşik bugün bitti 32+0 oldum ecopirini kesti. Ama ben dün gece doğurcam sandım hafif regl ağrısı gibi ağrım vardı gündüzden de sırt ağrılarım. Sanki geliyor gelmekte olanlar gibi Dua ediyorum 2 hafta daha durun diye

Bir de elleri ayakları şişen var mı kızlar? Benim ellerimde çok fena eklem ağrıları oluyor baya bildiğin acıyo sabah kocaman ellerle uyanıyorum ama ödem gibi de değil eklemlerim şiş şiş bikaç saat yumruk yapamıyorum sonra yavaş yavaş düzeliyor
Kaç kg doğmuştu ve ne kadar küvezde kaldı canım? Dururlarsa eğer doktorum da 34+ ları planlıyor plesentadan dolayı risk alıp daha fazla bekletemeyiz diyor

Harika ya
Ozaman ilk cocuk demi
Benim üçüncü
En buyuk tehlike okula gidip gelecekler
Yok ya ben okadar hassas büyütmedim zaten hiçbirini
İnan sakindikca daha zor oluyor
1. Cim ayri odada tutardım xok sakinirdim en ufak şeyde hastalanır
Ikinci de daha bir aylik ken yagmur çamur demeden çıkardım, bugun soguk cikqramam diye diye buyutmedim
Ablasindan cok daha kuvvetli bunyesi
Kardeşim oyke degildi mesela bugun rüzgar var çıkarmam aksam hava serin çıkarmam diyerek büyüttü, burunları dışarı ciksa hasta oluyorlar
Ha bu zaman biraz daha farklı ama olsun yine de cok hassas büyütmeyin tavsiyem

Masallah ya Allahim korusun
Ne güzel mutlu gecen kontroller
Her gün biraz daha yaklaşmak onlara
Sag salim gelsinler insallah
Sende bir de cifte sevinç bir kiz bir oglan

Canım ya gözün aydın olsun, bundan sonrası güzellik inşallah biz de tam doktor randevumuzun olduğu gün 32yi bitirmiş olacağız inşallah, kaldı 10 gün Tuna 1600lerde, Nil'de 1400lerde aralarında hep aynı yüzdeyle fark var genelde 5-7 gün önde oluyor oğluş.
Kan sulandırıcı kesildiğinde göre zaten kuzum sona yaklaşıyoruz, şimdi nasılsın geçti mi ağrılar mümkün oldukça sola doğru yat erasım.
Benim de genel ödemin yok denecek kadar ayakta durmazsam fakat el ve diz eklemlerim ödemli maalesef çok yatmaktan az hareketten olabilir, vücuttaki kan artışımız nerdeyse 1 lt kadar ondan olabilir, sıcak bile etken, Allah'tan birkaç saate açıyor kendini en azından şimdilik. Bol su içiyorum başka yapabileceğim hiçbir şey yok maalesef. Ama geçecek bugünler, az daha sabır

Bunu okuyunca bir tuhaf oldum
Balik yemek öneriliyor ben arada yiyorum
Yanlış mi yapiyorum

Masallah ya Allahim korusun
Ne güzel mutlu gecen kontroller
Her gün biraz daha yaklaşmak onlara
Sag salim gelsinler insallah
Sende bir de cifte sevinç bir kiz bir oglan
Evet, askerlik gibi her gün doğduğunda bir gün daha yaklaştık diyorum onlara muhakkak zorlanacağız bir anda iki tane kucağımıza konunca ama hepsi büyüyor eninde sonunda, bizde zorluğunu değil güzellğini görmeye çalışalım diyoruz hep
Şükürler olsun Rabbimehepimizin çocukları O'na emanet, sağlıkla sıhhatle kavuşalım vakti geldiğinde inşallah

Ayy senin de az kalmış ne kaldı 10 güne Aralarındaki fark çok az zaten maşallah kuzulara yakın devam ederler. Benim tosuncuk 2 kg yi geçmiştir de kızçem azdır kesin Çarşamba kontrolüm var sonra haftalık gidicem nst de her hafta istiyor artık. Düne göre iyiyim bugün canım dün modum da çok düşüktü enerjim çekilmiş gibiydi. Bugün hatta kahvaltıya gittik eşimle kapıda indim kahvaltı yaptık geldik bi daha gidemeyiz uzun süre bak gidelim dedi rahat da durmuyoruz Aynen benim de eklemler öyle, gerçekten çok çok hareketsiziz biz yine buna da şükür Ecopirini kesti ama oksapar devam, ecopirinin etkisi 4-5 gün sürüyomuş amniyosentezde öyle demişlerdi, oksapar için sıkıntı yok dedi. İnşallah genel anestezi olmaz doğum sorcam bu hafta

Kesinlikle haklılar. İnşallah yapılmaz kabusum benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…