Günaydın teyzeler, dün görüş vardı iyiler şükürler olsun
Kuzum 3 hafta çıktı artık 4 te olsa 5 te olsa korkmuyorum doktorumu değiştirdim eninde sonunda hayırlısıyla doğacak beni korkutan durmadan doktor paslaşması yapmalarıydı nstde beni çok geriyordu kendimi bu doktoruma teslim ettim ilk vajinusmus tedavimde gittiğim doktorum beni ve kardeşlerimi dünyaya getiren doktorumH a p p y cim ben de birkaç haftanın bir soruna işaret etmediğini çok okudum ve duydum. Bebek minyonsa gerilik olarak ifade ediliyor. Bebek iriyse de geliiim haftası ileride oluyor genelde. Bence 2 hafta sorun değil arkadaşım, sıkma canını
Kuzum senin dediğin gibi minik narin olacak bizim oğlanHappy perinatolog muaynesinden sonra hiç görmedm seni herşey yolunda mı ?
İlk gelen ağrı aynı regl ağrısı gibi oluyor ve genelde kasık, bel, ya da karında oluyor. Ara ara vurup gidiyor ne zaman ki sancı sıklığı 5 dakikaya düşerse o zaman doğum artık çok yaklaşmış demektir. Gittikçe şiddeti artıyor ve o boşluklar hariç geçmiyor yani düzenli geliyor. Yalancı sancıda düzensiz gelir ve şiddeti artmaz, dinenince geçer ama gerçek sancı geçmez ve hafiflemez dediğim gibi. Oradan ayırt edebilirsinGünaydın kızlar, tecrübeli annelere bir sorum var. Doğum sancısı neye benziyor? Yani hamilelikte her zaman bir ağrı sızı hissetme durumu oluyor zaten. Doğum için ağrı geldiğinde nasıl anlarız? Tam olarak neremiz ağrır mesela?
Bende değiştirdim kuzum .Ben doktoru değiştirdim. Ötekine kalsa tahlil bile istememişti bugüne kadarama seninki de ilerleyen zamanlarda mutlaka açıklama yapacaktır merak etme.
hayır cnm yine alışkın olduğun yöntemle devam et :)Vallahi ben ağda vuramam orayaHer muayene öncesi güç bela tıraş ediyorum, doğumda illaki kökünden mi alınmalı??
Ben senden önce doğuracağımGünaydın teyzeler, dün görüş vardı iyiler şükürler olsunkız sağ üstte yayılmış yatıyor sanırsınız babasının yeri, oğlan da altta sağdan sola yatmış yani bunlar şimdiden kafa kafaya vermiş, biz yanmışız
Suları ve serviks uzunluğu gayet iyi dedi ve 15 günde 1e indirdiği muayeneleri artık 10 güne çekti. Hedefimiz inşallah 36-37. Haftalar ama önce 32yi geçmek amacımız dedi.
İşte böyle, hafta sonunuz güzel geçsin
Canım ya doktorlarla çok uğraştın gerçekten. Bitmeyen multivitamin ne onu anlamadım benBende değiştirdim kuzum .
O kadar rahatladım ki. Bak bu doktorum hapa karşı. Sadece demir yazıyor. O gerçekten vücuttan azaldığı için. Diğer multivitamin sorgulamadım. Omega yazacaktı ama bitmeyen multivitamin gösterince bunun içinde yeteri kadar var dedi .Normalde omega bile yazmayacaktı ben balık yemiyorum diyince haftada 1 yememiz yeterliymis ben zehirlenmekten korktuğum için yemiyorum travmamda çevremde birisi bebeğini kaybetti diye
Canımda bu aralar çekiyor
Kaçıncı haftadasın canım 30u geçtiysen korkma hiç hele de 32 bittiyse rahat ol kızımda 32.haftada suyum geldi ama azar azar geliyordu ilaçlarla filan 34e kadar hastanede beklettiler ciğer geliştirici iğne vurdular 34te sezeryan oldum kızımın sadece doğum kilosu düşük diye kaldı kövezde onun dışında hiç sorunumuz olmadı şükür inşallah sen de bu süreci sıkıntısız atlatırsınKuzum senin dediğin gibi minik narin olacak bizim oğlan
Birde doktor değiştirdim kendi doktoruma gidiyorum perinatolog tam net göremeyince bu hafta içi bir kez daha çağırdı. Kendi doktorumda dedi git bir görün dedi sonra bana devam edersin dedi.Dogum anına kadar nst yok .
Bol bol dinlen dedi Sol kalcamdaki agrida doğurana kadar geçmezmis
Endol hapida içme dedi kuvvetli bir hapmis
Belki ben erken doğururum ben öyle düşünüyorum beni korkutmamak için birşey demiyor ama hissediyorumbiliyorsun bu zamana kadar kötüyü çekmekte üstüme yoktur
Bana devam et dediğine göre bir bildiği var
Prof kendisi oda direk yüzüne söyler her acı gerçeği ama hep bir alternatifi vardır
ahhahahaahaha bende dun gece dogumhanedeydim. canta hazir degil, uzerimde sacma sapan bir kiyafet. bir basima. oturup kuzu gibi bekliyordum ustum basim rezil haldeGünaydın hanımlar rüyamda doğuma gidiyordum ama hala çantam hazır değildi. Bir oraya koşuyorum bir buraya koşuyorum önüme gelen herkese bağırıyorumçok karışık bir rüyaydı. Gece uyurken kalçası ağrıyan var mı sinir oluyorum ya sağ kalcam ağrıyor sabah uyandığımda çekiyorum ağrısını.
kuzum bana beslenmeyle ilgili hicbirsey soylemediler. sadcee seker icin iste dikkatli besleniyorum o kadar .Spicelover
Kuzum sanada beslenmeyle alakası yok dedimi
Sistematik bir bozuklukmuş bu sadece erken doğum oluyormus olmayabilirde yani bir ihtimal
Kesinlikle cok mantikli fakat gelecek olanlar zaten kardes abi anca yenge gelme de denmiyor ki
Onu geçtim evde bile bunu nasil saglayabiliriz ilk günler ozellikle surekli gelis gidiş olacak malesef
Kalsiyum da al tatlım, o da etkiliyormuş. Ben de şükür kramp yok kadar az. Süt ve süt ürünlerini biraz artır.Günaydın kızlar, magnezyuma rağmen krampları devam eden var mı ? Aksatmıyorum ama bu gece defalarca kramp girdi hatta bikaç tanesi öyle böyle değildi. Neden olur ki sizce ? Kahvaltıdan sonra maden suyu da içeceğim bakalım umarım iyi gelir
Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah canım, doğum kilosundansa anne rahminde geçirdiği zamana önem veriyor benim doktorum. Dışarıda da kilo alır veya minyon bir bebekte olabilir önemli olan anne karnı gelişimini ileri götürmek diyor.Ben senden önce doğuracağım
Minnoş birşey geliyor yeni doğan kıyafetler bile gözüme çok büyük geliyor şuan
Ne güzel doktorlar var ya benimde bebeğin karnımda olabileceğine kadar felaket senaryolarını sıraladı. Erken doğumdan bahsetmiyorum bile her an olabilir diye ciğer geliştirici bile vurdu. Birde suan kac haftaliksin ve bebek3 hafta olmuş dediki senin bebeğin minik kibar olacak dedi.Doktor değiştirdim beni dogutturan doktoruma gidiyorum kuzum. Sizlerden öncede doğurabilirim heran herşey olabilir
Canım kan sulandırıcı dediğin pıhtı önleyici iğne mi oksapar gibi? Ekim annelerinde sanırım bu muhabbet geçmişti orada doktoruna soranlar olmuştu aspirin vs kullanılıyorsa epidural yapılmıyormuş demişlerdi sanırım yani iğne epidurala engel değil anladığım kadarıyla, ben iğne kullanıyorum öyle bir durum olsa doktorum bilgi verirdi diye düşünüyorum bu cuma kontrolüm var sorayim belki soran arkadaşlar varsa bizi de bilgilendirir iyi olurBenim de aklımda sorular sorular???Normal doğum mu zor sezeryan mı? Normal olsa evde biraz sancı çekmek istiyorum ama ne kadara kadar evde kalmam gerekir bilmiyorum. Bı de bugün kan sulandırıcı kullananlar epidural olmuyor diye yazı okudum epidural siz normal doğum yapamam herhalde. Herşey çok karışık.hem kızıma bı wn önce kavuşmak istiyorum hem nasıl olacak telasliyim
Benimde kalçam ağrıyor uyuşuyor uyanıyorum kramp giriyor sola sağa dönüyorum uykum açılıyorGünaydın hanımlar rüyamda doğuma gidiyordum ama hala çantam hazır değildi. Bir oraya koşuyorum bir buraya koşuyorum önüme gelen herkese bağırıyorumçok karışık bir rüyaydı. Gece uyurken kalçası ağrıyan var mı sinir oluyorum ya sağ kalcam ağrıyor sabah uyandığımda çekiyorum ağrısını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?