canım acaba fiyat ne kadarBende erzurum dan...doğumu nerede yapacaksınız arkadaşlar. Tek seçenek buhara özelde
Doktorlarimiza gidince soralım o zaman burdan birbirimizi bilgilendirelim. Benim kendi doktoruma gitmeme daha 3hafta varPlanlı sezeryan olursa anca öyle kesilir dediğin gibi canim yoksa nereden bilcez her an her şey olabilir benim de aklıma çok takılıyor detaylı sormakta fayda var
Evet 32+0 ile 32+6 günler 33. Haftada olmuş oluyorsunCanlar ,32+0 olduk bugün .43 cm boy 1850 kg olmuş bizimki .Sizler nasılsınız bebişler nasıl ?
Bir de 32+ 0 33 haftaya girmiş mi demek ?ay çok kafam karışıyor bu hesap işinde
Hadi ya. Bana bı doktor 34.haftada birakabilirsin demistiAynı kaygılar bende de son haftalarda had safhada. Eşim çok kızıyor niye sürekli olumsuz şeyler düşünüyosunHamilelik psikolojisi işte
Ben de hem oksapar hem ecopirin kullanıyordum. Ecopirini bugün kesti, daha önce konuştuğumda 32 den sonra devam etmenin bebekte bazı sıkıntılara neden olabileceğini söyleşti ama detay sormamıştım. Şimdi herkes yazınca netten baktım 32 de bırakılması gerektiği bebeklerde kalp rahatsızlığına neden olabileceği yazıyor. Eski doktorum da 32 de bırakcaz demişti
Şimdi ben de baktım 32 diyen de var 36 diyen de var bırakmak için.Aynı kaygılar bende de son haftalarda had safhada. Eşim çok kızıyor niye sürekli olumsuz şeyler düşünüyosunHamilelik psikolojisi işte
Ben de hem oksapar hem ecopirin kullanıyordum. Ecopirini bugün kesti, daha önce konuştuğumda 32 den sonra devam etmenin bebekte bazı sıkıntılara neden olabileceğini söyleşti ama detay sormamıştım. Şimdi herkes yazınca netten baktım 32 de bırakılması gerektiği bebeklerde kalp rahatsızlığına neden olabileceği yazıyor. Eski doktorum da 32 de bırakcaz demişti
Belime bıçak saplaniyordu sanki kemiklerim ikiye ayriliyormus gibi ilk başta 1 saatte bir sonra yarım saat sonra 20 dk en son noktada 1 dk bir dogurursun zaten ozam aralıklarla oluyor öyle he sancı geldi doguracam değil filmlerdeki gibi değil .ben 9 buçuk saatte doğurdum geldiğinde anlarsın zaten yerinde duramıyorum hoplatiyor yaniGünaydın kızlar, tecrübeli annelere bir sorum var. Doğum sancısı neye benziyor? Yani hamilelikte her zaman bir ağrı sızı hissetme durumu oluyor zaten. Doğum için ağrı geldiğinde nasıl anlarız? Tam olarak neremiz ağrır mesela?
Bende bıraktım doktor kullanma artık dedi ama iğne arttı bende deAynı kaygılar bende de son haftalarda had safhada. Eşim çok kızıyor niye sürekli olumsuz şeyler düşünüyosunHamilelik psikolojisi işte
Canim sende pıhtılaşma mi var? Birde iğne arttı derken günde 2 iğne mi oluyorsun artık?Bende bıraktım doktor kullanma artık dedi ama iğne arttı bende de
Ben de doktorumu değiştiriyorum ilk kez bu hafta gideceğim yeni doktoruma, deneme yanılma yapacak vaktim de yok ya bununla da uyuşmazsak diye korkmuyor değilim doktor değiştirmek için çok geç değil dimiDoktoru değiştirmen iyi oldu psikolojikmen bile olumlu seylere bakabiliyorsun öteki doktora bi ısınamadın sen frekanslarınız tutmadı
Ben de sezaryen oldum acaba diyorum karna bacaklara his gelmeden mi yaptılar bunu bana çünkü asla öyle acılı bi olay yaşamadım ve işin kötüsü ya şimdi yaparlarsa diye olmayan sezaryen korkum oluştuKesinlikle haklılar. İnşallah yapılmaz kabusum benim.
Yürümek bebekleri uyutur sakinleştirir canım.Bebek bugün çok hareketli teyzeleri. Bazen canımı bile yakıyor. Sizce yürüyüş mü iyi gelir evde dinlenmek mi
Oy çok özür dilerim yaBen de sezaryen oldum acaba diyorum karna bacaklara his gelmeden mi yaptılar bunu bana çünkü asla öyle acılı bi olay yaşamadım ve işin kötüsü ya şimdi yaparlarsa diye olmayan sezaryen korkum oluştu
Medilife.ta hangi doktora gidiyorsun ben ilk kizimda ilk zamanlar burcu hanima gitmistim sonra bi sebepten degistirmistim baska hastanede devam etmistim. Evet sag goz acik sanki. Ara ara acarlarmis zaten gozlerini :)Atlas baby atmayı unutmuşum sağ gözü mü açık bana mk öyle geliyor
bende bebe aspirini 81 mg ve yaninda 3 farkli tansiyon ilaci kullniyorum .Canım kan sulandırıcı dediğin pıhtı önleyici iğne mi oksapar gibi? Ekim annelerinde sanırım bu muhabbet geçmişti orada doktoruna soranlar olmuştu aspirin vs kullanılıyorsa epidural yapılmıyormuş demişlerdi sanırım yani iğne epidurala engel değil anladığım kadarıyla, ben iğne kullanıyorum öyle bir durum olsa doktorum bilgi verirdi diye düşünüyorum bu cuma kontrolüm var sorayim belki soran arkadaşlar varsa bizi de bilgilendirir iyi olur
Benim ki de kafa aşağı önüne kordon ve damar geliyor en son ayak parmağını ağzına almadan 3 sn öncesi böyle yakalaya bildi doktor 29+4 teBizimki de 32 haftaya öxel poz verdi yoksa hep aşağıya bakıyordı
Benim bebeğimin bacak boyu 12 gün önden gidiyor 29+4 ölçülmüştü şu an hatırlayamıyorum o biraz endişelendirdi beni. Karın bölgesi 5 gün önden gidiyor ancak kafası haftasıyla uyumluCanlar ,32+0 olduk bugün .43 cm boy 1850 kg olmuş bizimki .Sizler nasılsınız bebişler nasıl ?
Bir de 32+ 0 33 haftaya girmiş mi demek ?ay çok kafam karışıyor bu hesap işinde
Bu yorum kafamı karıştırdıEvet 32+0 ile 32+6 günler 33. Haftada olmuş oluyorsun
Eğer için rahat değilse ne zaman olursa olsun değiştirmeli benceBen de doktorumu değiştiriyorum ilk kez bu hafta gideceğim yeni doktoruma, deneme yanılma yapacak vaktim de yok ya bununla da uyuşmazsak diye korkmuyor değilim doktor değiştirmek için çok geç değil dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?