2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Planlı sezeryan olursa anca öyle kesilir dediğin gibi canim yoksa nereden bilcez her an her şey olabilir benim de aklıma çok takılıyor detaylı sormakta fayda var
Doktorlarimiza gidince soralım o zaman burdan birbirimizi bilgilendirelim. Benim kendi doktoruma gitmeme daha 3hafta var

Hadi ya. Bana bı doktor 34.haftada birakabilirsin demisti

Şimdi ben de baktım 32 diyen de var 36 diyen de var bırakmak için.

Belime bıçak saplaniyordu sanki kemiklerim ikiye ayriliyormus gibi ilk başta 1 saatte bir sonra yarım saat sonra 20 dk en son noktada 1 dk bir dogurursun zaten ozam aralıklarla oluyor öyle he sancı geldi doguracam değil filmlerdeki gibi değil .ben 9 buçuk saatte doğurdum geldiğinde anlarsın zaten yerinde duramıyorum hoplatiyor yani

Bende bıraktım doktor kullanma artık dedi ama iğne arttı bende de

Doktoru değiştirmen iyi oldu psikolojikmen bile olumlu seylere bakabiliyorsun öteki doktora bi ısınamadın sen frekanslarınız tutmadı
Ben de doktorumu değiştiriyorum ilk kez bu hafta gideceğim yeni doktoruma, deneme yanılma yapacak vaktim de yok ya bununla da uyuşmazsak diye korkmuyor değilim doktor değiştirmek için çok geç değil dimi

Ben de sezaryen oldum acaba diyorum karna bacaklara his gelmeden mi yaptılar bunu bana çünkü asla öyle acılı bi olay yaşamadım ve işin kötüsü ya şimdi yaparlarsa diye olmayan sezaryen korkum oluştu
Oy çok özür dilerim ya benim genel olarak anestezi sıkıntım var 3 ameliyat oldum hepsinde de etkisi çabuk geçti. ence biraz onunla alakalı.

Atlas baby atmayı unutmuşum sağ gözü mü açık bana mk öyle geliyor
Medilife.ta hangi doktora gidiyorsun ben ilk kizimda ilk zamanlar burcu hanima gitmistim sonra bi sebepten degistirmistim baska hastanede devam etmistim. Evet sag goz acik sanki. Ara ara acarlarmis zaten gozlerini :)

bende bebe aspirini 81 mg ve yaninda 3 farkli tansiyon ilaci kullniyorum .
doktoruma sordugumda epidural almama engel degil demisti. zaten aspirini 34. haftada kesiyorlarmis.

Bizimki de 32 haftaya öxel poz verdi yoksa hep aşağıya bakıyordı
Benim ki de kafa aşağı önüne kordon ve damar geliyor en son ayak parmağını ağzına almadan 3 sn öncesi böyle yakalaya bildi doktor 29+4 te

Eklentiler

• 207A5584-2D75-4D2D-9F87-09A6D18C7DAA.webp
    6 KB · Görüntüleme: 93
Canlar ,32+0 olduk bugün .43 cm boy 1850 kg olmuş bizimki .Sizler nasılsınız bebişler nasıl ?
Bir de 32+ 0 33 haftaya girmiş mi demek ?ay çok kafam karışıyor bu hesap işinde
Benim bebeğimin bacak boyu 12 gün önden gidiyor 29+4 ölçülmüştü şu an hatırlayamıyorum o biraz endişelendirdi beni. Karın bölgesi 5 gün önden gidiyor ancak kafası haftasıyla uyumlu bacak boyunun uzun olması erken doğuma yol açar mı onun için net konuşmadı

Kızlar, dünkü hafif regl ağrısı gibi ağrım bugün de olunca doktorumu aradım artık. Bi sürü şey sordu kafa iyice aşağı dayandığı için de olabilir, açılma vs de. Ben şehir dışındayım istersen içimiz rahat etsin Ege’ye git vajinal da baksınlar nst de bağlasınlar hastam olduğunu söyle dedi. Rahim ağzı biraz daha kısalmış ama acildeki doktor bebek başını yaslamış uğraştığım halde çekmedi kafasını çekerse daha uzun da ölçülebilir dedi. Açıklık kontrolü yapıldı ilk kez Şükür hiç açılmam yok ama nst de biraz sancım çıktı bu kez bebekte toplanma oluyor mu dediler evet toplanıyor ve sertleşiyor dedim Sonra usg vs bakıldı. Doktorumu arayıp tüm bilgileri ilettiler muayene sonucunu. Hoca da adalat yazdı günde 1 defa kasılmalar için. Eve gönderebilirsiniz mutlak istirahat ve progestan, magnezyum ve adalatı düzenli kullansın demiş kendim dönünce detaylı bakıcam demiş asistana. Dua edin de şu 2 hafta daha doğurmayayım yaa

Ben de doktorumu değiştiriyorum ilk kez bu hafta gideceğim yeni doktoruma, deneme yanılma yapacak vaktim de yok ya bununla da uyuşmazsak diye korkmuyor değilim doktor değiştirmek için çok geç değil dimi
Eğer için rahat değilse ne zaman olursa olsun değiştirmeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…