2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
O yoğun bakımda bazı günler görüş olacak sadece zaten canım ,ben daha iyiyim ona süt göndermeye çalışıyorum tek elimden gelen bu ne olur dua edin siz de ,direnler çıkarıldı gaz sancısı tuvalet sorunu vs var benim ama önemli değil yeter ki bebeğim iyi olsun

Şimdiden ayaklarını tutabilsem sevcem hıçkırık falab hissetmiyorum ama o minnak ayaklar

Bide bayanlar owli korse için beden olayında tereddüt eden olmuş. Benim şuan bel çevrem 95 civarı xs s aldım. Ve aşağı yukarı kapanması için bi 10 cm açıklık var. Çocuk çıkınca o 10 cm gider diye umuyorum. bel çevrenizi ölçün ona göre bi 5 10 cm de siz ekleyip alın.

Evet canım gece 12 yapıldı ciğer geliştirici sabah da 9 gihi falan ama hemen ameliyata alındım belki bir gün daha durabilseydi etki ederdi çok zor rabbim ordaki tüm bebeklere şifa versin

Bebeğin de sen de çok daha iyi olacaksınız Allahım izniyle canım, bu günler geçecek evinizde başbaşa zamanlarınız olacak inşallah çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda bebişle kavuştursun

Kızlar hepsiburada da toyzshop satıcısında fisher price eğitici köpekçik 287 liraya düşüyor. Bu oyuncağı almayı düşünenler için paylaşayım. Çok şart mı derseniz tartışılır ama 3 yaşa kadar her yaş için farklı eğitim seviyelerine falan ayarlanabilir diye biliyorum. Art arda da 25 şarkı çalıyor. Bebeleri eğittiği kadar oyalar da diye düşünüyorum. Ben almaya niyetliydim, bulmuşken aldım

Eklentiler

• Screenshot_20221009_114635_com.pozitron.hepsiburada.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Canım bende ikisi de var ama reflü yatağı daha sonra alınabilir bir şey, ihtiyaç halinde. Benimkiler ikiz olduğundan emme-yutma refleksi belki zamanında doğan bebeklerden daha az gelişmiş olur diye aldım genelde çoğul gebeliklerde önerilen bir şey fakat gümüş kapak için yara olmasını beklemene gerek yok, zaten amacı yara olmasını engellemek. Gümüş madeni antibakteriyel olduğu için düzenli kullanımda kreme ihtiyaç bırakmayacak şekilde işe yarıyor, kardeşimin yara olan göğüsleri için almıştık hemen ve 2 emzirme sürecinde de düzenli kullandı ve sıkıntısız geçirdi şükür ki. Şimdi bana geldi o gümüş kapaklar

Ha bu arada kız annelerim, eğitici köpekçiğin kız kardeşi köpekçik de aynı fiyata düşüyor aynı satıcıda

32. Haftada 3. Doktor değişikliği yaptım
Doktorlar kabul ediyor o noktada sıkıntı yok. Bence en önemlisi doktorla ciddi ciddi isteklerinizi, beklentilerinizi konuşmak.
Ondan önce gittiğim doktor açık açık ben seni kabul edemem dedi ve bende şuanki doktorumu buldum. 2 kez muayene oldum, 18inde yine kontrolüm var. Şimdilik iyi ki değiştirmişim diyorum. Çünkü gerçekten beni dinleyen, isteklerime saygı gösteren, gayet açıklayıcı ve insanın içini rahatlatan şekilde konuşan bir doktora denk geldim.

Sezaryenden ne kadar sonra takabiliyoruz korseyi canım
Ortada 15 gün efsanesi dolaşıyor ama kesinlikle kadın doğum doktoru ile konuşmadan takılabilecek bişey değil.Eger bana da ilk on beş gün onermezse doktorum belime uzun bir kusak sarıp anam babam usulü geçireceğim o on beş günü

Yani evet ihtiyaç dahilinde doktor onerirse neden olmasın alınır tabi ama nasıl bir bebekle karşılaşacağız onu bile bilmiyoruz hele ben tipini bile görmedim
Göğüs kalkanı aldım nemlendirmek ile göğüs kalkanı yeterli gibi göründü ilk zamanlar ama.bilemedim tabi yaşayarak gorecegukk

Bana ilk doğumda 40 gün demişti doktor sonrasında da ben takmadım pek karnım yok diye bakalım bunda nasıl olacak bu doktor ne diyecek

Reflü yatağını şu kiraz çekirdekli olanlardan mı aldın kuzucum?
Tüy dökücü krem kimyasal olduğu için önerilmiyor canım İnan hep dualarımdasın, doğum anında edilen dualar kabul olur derler aklımda salı günü sana bebeğine bolca dua edeceğim Biraz yıpratıcı olacak ama her şey gün geçtikçe daha iyi olacak buna inan

İns canimm. Bı hafta kuvezde kalacak demiş doktoru. Bızde 37gorseydikkk bakalimmm

O ayakları sevmeye çok az kaldı

Gunaydinn.. kuzenimle benden üç gün öndeydi. 34+2deyken Bugün suyu gelmiş acil doğuma girdi... Tedirgin olmaya başladım iyice . İns kuvezde kalmaz bebeğini dua edin arkadaşlar
İnşallah canım sağlıcakla kavuşurlar bizlerede bilgi verirsin

Şu an gitmeyi düşündüğüm doktor daha önce de niyetlendiğim ama ucundan döndüğüm bir doktor. Şu an bir doktorda aradığım şeyler bilgili, deneyimli olması ve şartlar uygun olduğu sürece normal doğumu teşvik etmesi. Bakalım bir görüşeceğim ya ben de, değiştiren bayağı kişi varmış. Şansımı denemeden bilemeyeceğim galiba

Merak ettim, seni kabul etmeyen doktor neden etmedi?

Kızlar ben doğum yaklaştıkça iyice korkmaya başladım. Ama bu doğum korkusu, bebek bakma korkusu falan değil bayaa lohusa depresyonundan ya da çevremdekileri susturamamaktan korkuyorum.
Normalde dilimin kemiği yoktur valla yalan söyleyemeyeceğim düşüncelerime saygısı olmayan insanı kırmaktan da asla korkmam. Ancak son dönemde herkesle ters düşmekten, kendimi açıklamaktan aşırı yoruldum. Belki de ekstra hassasiyet gösteriyorum.
Yaşıtım (doğum yapmış, tecrübeli) arkadaşlarımdan tutun, yaşça büyük "cahil" diyeceğiniz insanlara kadar. Resmen kimse susmuyor
Sezaryen olursa hastahanede/evde sadece eşinle yalnız kalıp idare edemezsiniz, bir kadın lazım. Çocuğun ilk banyosunu yalnız yapamazsınız, biberon/mama al sütün gelmezse veririz.. Biri der kundak yapacağız öbürü der aa asla kundak yok..
Cidden herkesin söyleyecek bir lafı var ama kimse sen ne düşünüyorsun demiyor. Gün geçtikçe de bu konuşmalar artıyor..
İşin kötüsü herkes benim düşüncelerime ters olunca eşim de "acaba bir bildikleri var mı" demeye başladı. Herkese karşı tek başıma kaldım.
Bir tek benim çevrem böyle olamaz dimi? İnternet çağındayız yaa kimse mi okumaz bir şeyler, herkes mi düşüncesiz olur

Zaten nörolojik olarak riski gebelik durumum var. Her doktor kabul etmiyor. Bu doktor başta gel göreym dedi ama sonradan cesaret edemedi. Bir de ben soru sordukça ya da isteklerimi söyleyip mümkün mü dedikçe ben böyle kabul edemem dedi. Biraz ben ne yapacağımı biliyorum, bana akıl da verme soru da sorma öyle gel git tarzında bir doktor.
Kendi kabul etseydi de tavrından dolayı ben devm etmezdim

Ben 32 de değiştirdim. Doktorum numarasını bile vermeyi uygun görmüyordu. Acillik durumda ilgilenir ebeler gerek görülürse ben gelirim falan diyordu kendimi hiç güvende hissetmiyordum. Değiştirdikten sonra da herhangi bir açıklama yapmaya gitmedim. Bana da randevu gecikti vs gibi telefonda gelmedi böylece kapandı gitti mevzu. Kafanıza yatmıyorsa değiştirin kendinizin ve bebeğinizin en iyi etkileneceği adımları atmalıyız sonradan pişman olmaktansa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…