2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gunaydinn.. kuzenimle benden üç gün öndeydi. 34+2deyken Bugün suyu gelmiş acil doğuma girdi... Tedirgin olmaya başladım iyice . İns kuvezde kalmaz bebeğini dua edin arkadaşlar
Allah kurtarsın bir avazda doğursun inşallah

Valla baya kârlıydı, kılık kıyafet, müslinler, sadece memeye çalışanlar Doktor seçimi yapmadım daha canım, bi önerin olursa söyle. Biz başta 2-3 ay egede takip edilmek durumundayız. Bebeklerimin kan karışması durumu var yaa genetik vs tahlilleri yapılacak. Sonra bi doktorumuz olmalı

Kızlar korseyle ilgili son soru bamboo olan seriyi mi aldınız inceltici olanı mı? Bamboo daha geniş ve saran yapıda incelediğim kadarıyla M mabel63 S Sntr

Sizlerde de eski haftqlara nazaran bebek hareketleri azaldi mi ? Yani tamam bebis iyi Allah in izniyle hareketi oluyo hickiriyo vs ama eskiden daha hareketliydi.Buyuduler yer daraldi veya uyuma refleksleri artti ondan mi acaba ?
Evet evet her gün bir kaç kez hıçkırık krizine giriyor onun harici aşırı hareketli değil bir kaç gündür özellikle hareketleri daha çok gerilme şeklinde oluyor, popişi olduğunu tahmin ettiğim yerini bir oraya bir buraya dayıyor onun harici eskisi gibi değil ama

Evet ya hala şaşırıyorum bazıları sabahtan sıraya girip alamamıştı ben iş çıkışı bir bakayım ne var ne yok diye girip şon oyuncağı almıştım
Ahaha sabah açılmadan bekleyenlerden biri de benim
Zaten mağazada bir tane vardı o da seni akşama kadar beklemişti resmen
Canım ben reflü yatağının her bebeye lazım olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşların dediği gibi biraz anneleri de sömürüyor bu sektör. Ben aldım ama şöyle aldım. Hem reflü yatağı hem babynest şeklinde olanlardan aldım. Titreşimi falan var bebeği rahatlatmak için o özelliğini de kullanırım, aynı zamanda salonda da babynest kullanırım diye düşündüm. Eğer bu tarz bulamasaydım Evaante nin dediği gibi bir şeylerle yükseltilebileceğini düşünüyordum. Benim bir arkadaşın bebeği mesela reflü yatağını çoook uzun süre kullanmıştı sevdiği için. Ben de çok uzun süre evde olamıcam iznim dolduğu anda işe dönmek zorundayım. Belki o dönemde de annem bakarken ya da ben çalışırken bebek yanımda olurken lazım olur diye düşünerek aldım. Resmini ekliyorum.
Evet ben böyle kritik bir süreçte de değilim mesela. Tüm testler yapıldı, riskler ortadan kaldırıldı, artık sakin sakin kontrollere gidip doğumu bekliyorum. Doğumu beklerken de pahalı bir hastanede olmamın kafamı rahatlatacak bir durumu yok şu an için. Ee insan da düşünüyor sezeryana ihtiyaç duysam 1 doğum parası daha vericem bu hastanede diye. Evet ben diğer doktoruma söylemeden alternatif hastane ve doktorla bir görüşeyim. Şu aşamada doktorun bilgisine güveneyim yeter teşekkür ederim yorumların için sanırım bir koklıcam dediğin gibi havayı.
Ben son haftamda doktor değiştirdim ve onun sayesinde bebeklerim hayatta Allah’a şükür. Senin sebebin çok başka ama Bahsettiğin ücret az değil bence değiştir.
Şöyle sezeryan fiyatı sigortamın tutarının 3-5bin üstünde kalsa yine neyse verelim diyecektim ama resmen bir doğum parası. Fiyatı duyunca içim acıdı resmen. Muhtemelen ben buraya ilk başladığımda iyi kötü yetiyordu sigortam ama sonra memorial ara zam falan yaptı, orda iyice açıldı gitti arası herhalde. Gitmeyi planladığım doktor da daha önce değerlendirdiğim bir doktor. İnş seninki gibi benim değişimim de şansıma güzel olur çok teşekkürler yorumun için
Bende 33 den sonra değiştirdi canım hastane şartları daha iyi olsun diye. Çok da memnunum ama bi önceki doktora ne diyeceğimi düşünüyorum
Bir şey demeye gerek var mı? Eşim de aynı şeyi sordu ilk iş ne dicez doktora diye. Ben şimdilik belki geri dönersem diye de bir şey dememeyi düşünüyorum. Bir sebeple konuşulursa da söylenilir yani sebebi, bence ayıp değil. Sonuçta kendimiz için her anlamda en iyisi ve makulunu bulmaya çalışıyoruz. Sen 33te değiştirdin benim de tam değişiklik zamanlarım demekki bu hafta gidip bir düşündüğüm diğer doktorla tanışalım
Ben de geçen emzirme örtüsü sipariş etmiştim, eve geldi, denim dedim üstümde. Bakıyorum bebeği koyacak yer kalmıyor, Allah Allah dedim azıcık yer kaldı bunda, bu kadınlar bunun içinde nasıl emziriyor. Sonra fark ettim ki bebeği koyucam yerde göbeğim var ondan yer kalmamış ahahahahaha

Eklentiler

• 16653011017785938895373930617315.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 57
Aslında çok minik bir araştırma yaptım.Benim ilaç konusunda endişelerim var.Her durumda antibiyotik veren doktorlarla asla çalışmak istemiyorum.Umarim çocuğumun bu tarz seylere asla ihtiyacı olmaz.Kendisi de benim gibi dayatılan antibiyotik suruplara karşı olan Öner Yıldırım ile bsslayacagim büyük ihtimal Medicana da olduğu için doğuma da onu isteyeceğim tüm sürecine hakim olsun diye.İnssllah enerjimiz de tutar da devam ederiz.

İnceltici korse tercih ettim ben bu arada

Kesinlikle böyle eğim verilebilir. Ben babynest şeklinde reflü yatağı bulmasam öyle düşünüyordum.

Canım oglumun birbuaisna kadar devam eden reflüsü vardı ve kesinlikle o yastığı kabul etmedi. Hep ağladı. Gerçi gazlı bir bebekti. O yüzden de hep ağlıyordu. Ama yastığa koyunca kıyamet kopariyordu. Deneme yanılma yani. Ama almadan da bilemiyorsun. Dediğin gibi artık her şey elimizin altinda. İki günde temin edersin ihtiyac duyunca.

Kızlar korseyle ilgili son soru bamboo olan seriyi mi aldınız inceltici olanı mı? Bamboo daha geniş ve saran yapıda incelediğim kadarıyla M mabel63 S Sntr
Canım inan bilmiyorum o gün eşim ebebek’ten aldı iki çeşidi olmuş olsaydı arar sorardı muhtemelen oradakinden aldı direk kutusunu da attım.

Ben kendimi hep soyle rahatlattim güvendiğim doktorumla yolları ayırırken ; eğer zor durumda olursam beni bir ebe de dogurtabilir.Ünü kapan vizitesini yükseltiyor çok tercih ediliyorum diye.Hic kullandırma kendini en kotu ne yaşayabilir doğumda sana araştırıp gittiğin doktor.Once allaha,sonra Google,sonra şansına sığın inşallah doğru kişiyle en kısa zamanda karsilasacaksin.

Hahaha acemi analar olarak çok şaskiniz emzirme örtüsü konusunda çok iyi ya

Selam canim ben oglumda almıştım baya etkin kullandim. Anne yani icinde, yatakta, koltukta. Beslemeden sonra hemen yatirmamaya çalışıyordum ancak oglum kusan bir bebekti bir sure refluden suphelendi dr ona uygun mama takviyesi filan yapmıştık. Bizim isimize yaradi düz bir yere koymaktansa onunla koyuyordum üstüne bir muslin yada örtüyle cis kaka kusma olsa sadece ortuyu yada reflu yatagini makinaya atıp yıkıyordum

Gunaydinn.. kuzenimle benden üç gün öndeydi. 34+2deyken Bugün suyu gelmiş acil doğuma girdi... Tedirgin olmaya başladım iyice . İns kuvezde kalmaz bebeğini dua edin arkadaşlar
Bu sene erken doğum modası var 2017 de bebekler de mekonyum modası vardı herkez dogmadan anne karnına kaka yapıyordu her sene bısey cıkıyo insallah küveze girmez rabbim bi avaz da kurtarsın

Baby nest aldıysan bence hiç gerek yok sağı solu doldurmaya kafa kısmının altına bısey koyup egim verirsin ben de almadım reflü yatagı babynest aldım oyun halısı aldım puset de var salıncak Hamak var ne gerek var yani

Korseyi bende kesinlikle oneririm. Dr sorarak ameliyattan 4.5gun sonra kullanmaya basladim owlinin modelini. Gercekten dogum karni zor geçiyor bazi kisilerde korse sıkı tuttugundN fayda sağlıyor. Karin egzersizi de yapmaya çalışıyordum oturduğum yerden bile olsa oyle boyle biraz eski haline dönmüştü. Simdiki nasil olacak bilmiyorum ama şuan karnim ilk gebelige gore daha küçük yine korse kullanicam. Dışardan seslere kulak tikamak gerekiyor toparlanmak herkese gore farkli bir süreç her beden ayridir. biz bir bebeğin eviyiz anneyiz bedenen ve ruhen büyük değişiklikler geçiriyoruz ilk zamanlar seneler bu değişiklikleri kabullenmem biraz zorladi beni. Emzirme problemleri sagip vermek vs zor bir surecti lohusa depresyonum uzun sürdü hatta pandemi donemi bası olunca

Sezaryenden ne kadar sonra takabiliyoruz korseyi canım

Yan kalca kemigi agrisi bende uzun suredir var canim. Ozellikle yatak sertse kacinilmaz.Yumusaksa azaliyor. Normalde sert ortopedik yatak severim ama şu donemde yumusak yatak iyi geliyo bana.
Alta battaniye falan mı sersem acaba ? Ne bileyim kaç yıllık yatağımız sıkıntı yoktu. Son 1 ay diye avutuyorum kendimi. Neredeyse yarım saatte 40 dk da bir ağrı giriyor. Haliyle dinlenemiyorum

Canım o tırtıla bakayım bende sağol sigorta olaylarını bilmiyorum ama şansını dene çok gecikmeden. Sağlık durumunu falan önceden bilsinler doğuma kadar en az 2 veya 3 kez gidersen iyi olur. Riskli bir durum yoksa kabul eder zaten para gelecek reddetmezler gibi geliyor.

Bende sakızı hiç sevmem deneyelim bakalım. Maden suyunu izne çıkalı unutuyorum ya içeyim bugün sağol canım

Aldığın korseyi paylaşabilir misin canım ? Bide sezeryan normal farkediyor mu korsede

Kızlar tüt dökücü krem önerisi olan var mı. Ağdaya gidemicem aslında elim de bir krem var ama genital bölge de kullanmayın yazıyor. Sizin kullandığınız ve önere bileceğiniz bir krem var mı? Şu saatte kadar tüylenmeyle ilgi sıkıntı yaşamadım ama şu an kendim alamamıyorum ve olduğum yer de kafa göre bir kuaför yok güvenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…