Bizim üst yarım kollu alt yünlü çorapBen son 1 haftadır üşüyorum valla annemdeyim kombiyi gayet iyi yakıyoruzonlwr hafif terliyor ama ben normal
Senin dinlenmen gerek ben bunları yapsam ardına doğuma giderdim helal olsunKızlar ağrıdan ölüyorum sanki belim kopuyor . Annem geldi biraz buzluk için birşeyler yaptık. Koca bir düdüklü yaprak sardık . Ay ne zor işler birde gelecek olanlara hazırlık yapıyoruz
Bende aynı durumdayım dün kontrolüm vardı her şey normaldi, bugün sancım ve bel ağrım var .Kızlar benim de özellikle ayağa kalkınca alt kısımda ağırlık ve baskı hissediyorum, bi şey yükleniyormuş gibi. Oysa dün kontrolüm vardı, rahim uzunluğu güzel, bebek daha kanala girmemişti. Bu ağrılar süreç içindeki normal ağrılar mı ki?
Yorulduk ama iyi olduSenin dinlenmen gerek ben bunları yapsam ardına doğuma giderdim helal olsun
Gazda olabilirBende aynı durumdayım dün kontrolüm vardı her şey normaldi, bugün sancım ve bel ağrım var .
Rabbim bereket versin arttırsın kuzumYorulduk ama iyi oldubuzluk stoğu güncellendi hazır hazır pişiririm annemler girince
Umarım gazdırGazda olabilir
Bir iki yürü sağa sola yat pıt der çıkar.Umarım gazdırannemde diyor sakın haa daha mısırları öğütmedim, mıhlama yapacakmış bana Rizeden gelecek
Kızlar ya şimdi gördüm haberlerde genç bi çocuk narkozun etkisiyle neler diyor. Niye organımı aldınız falan,ailesi de çekmiş İnternete koymuş yazık...bir tanıdık da odaya getirmişler ayilirken,eşine bi daha çocuk yapmayalım diyormuş, hiç unutamıyorum onu:)))))Ben gecen yaz buyuk bir ameliyat gecirdim. Sabah 10'da girip odama aksam 7 gibi alindim. Sacmalamaktan korkuyordum ama sacmalamamisim. bir tek bana su vermiyorlar diye hocaya yalvarmistim o kadar
Yok canim zaten oturamadigin için yastık kullanmazsin..Bu arada hastaneye emzirme yastığı götürsem mi mantıklı olur mu? Sezaryen sonrası direkt kucağa almak zor olabilir gibi geldi
Nasıl emzircem pekiYok canim zaten oturamadigin için yastık kullanmazsin..
İlk gün bebeği senin yanına annen geturir yatarak emzirceksin. İkinci gün birazcık oturur poziyona gecebilirsin belki ama çokda rahat olmazsın ben ikinci günde yatarak emzirmistim. İlk iki gün birinin yardimiyla oluyo canım.dikis yerin aciyo çünkü.Nasıl emzircem peki
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKizlar biz ciktik sukur ameliuattan bebegimde iyi bende iyi olmaya calisiyroum. Allahim beni kurtardigi gibi sizi de kurtarsin
Küçük bı yastık kolunun altına koymanda işe yarar canım..belki ikinci gün oturur poziyona geçersin belki. Ben üçüncü gün hastanede çıkarken oturarak emziriyodum artikNasıl emzircem peki
37. Haftaadayım son iki haftada 3 kez doktora gittim aynı kilosu. Suyu normal, herşey normalBir şey soracağım canım bizimde suyumuz haftasına göre az sınırda demedi ama az dedi ve geçen hafta maalesef kilo almadı almamasından ziyade düşüş oldu pozisyo farklı olduğu şçin veya bu haftalarda net ölçüm olmuyor falan dedi nst kan akışı her şey güzel çıkıyor suyumuz dışında birde kilo ben biraz takıldım
Sizde kilo alımı nasıl ilerliyor
1-1,5 tog iyi o zaman, artık bende alayım diyorum uyku tulumu, ilk başlarda gerek var mı demiştim ama var galiba. Üşümesin kuzucuklar. Battaniye ince gelir, yorgan da örtemiyoruz zaten.Ben de hm'den 2-4 aylık 2 tog uyku tulumu aldım ama sanki o da çok kalın, şu anda uygun yenidoğan 1 tog uyku tulumu bakıyorum 1-2 ay idare etsin diye. Ama benim de kafam çok karışık. Ben çok kolay üşüyen üşüten biriyim. Xiaomi ev termometresi aldım, derece 20 gösteriyor ama ben kazak üstüne kapüşonlu sweatshirt giyip dolaşıyorumBebeği kendinizden bir kat kalın giydirin diyorlar ama bana kalırsa o iş karışık.
Bende aynıyım, örtmüyorum üstümü. Arada ince bir örtü sadece göbüşüme belime falan örtüyorum. Ateş basıyor benideAynen ben gece bile üstümü örtmüyorum, kısa kollu şeyler giyiyorum beni ateş basıyor ama anlamıyoruz üşüttüğümüzü bugün bel ağrım ve sancım vardı uzun kollulara geçtim
Allah analı babalı büyütsün sana da cok gecmiş olsun canımBana 20 saat suni sancı verdiler. 3 cmden başka açılma olmadı kuzum strese girdi sezaryana aldılar. Spinal oldum. Bebişin solunum sıkıntısı olmuş bir kaç saat küvozde kalacak dediler
Dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar yaa daha yeni okuma fırsatım oldu
Doğum nasıldı derseniz doğurma aşamasına gelmek yorucu zor geldi bana
Epidural takıldı zaten normal doğum oldu
2cm açıklıkla saat 8 de yatış yaptım
Nst çatı derken 16.00 gibi doğum girdim
Doğum haneye 10 cm açıklıkla girdim ve 15 dk sonra bebekle çıktım çok şükür
Ama 3 dikişim var
Bebiş o kdr masum ve tatlı ki ama emmiyor
3 fırlatıyor uğraşmıyor kaşık biberonla mama veriyorum
Dr dikişli tarafın üstüne oturma dedi
Emzirirken de sıkıntı yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?