2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ağrıdan ölüyorum sanki belim kopuyor . Annem geldi biraz buzluk için birşeyler yaptık. Koca bir düdüklü yaprak sardık . Ay ne zor işler birde gelecek olanlara hazırlık yapıyoruz

Kızlar ağrıdan ölüyorum sanki belim kopuyor . Annem geldi biraz buzluk için birşeyler yaptık. Koca bir düdüklü yaprak sardık . Ay ne zor işler birde gelecek olanlara hazırlık yapıyoruz
Senin dinlenmen gerek ben bunları yapsam ardına doğuma giderdim helal olsun

Bende aynı durumdayım dün kontrolüm vardı her şey normaldi, bugün sancım ve bel ağrım var .

Yorulduk ama iyi oldu buzluk stoğu güncellendi hazır hazır pişiririm annemler girince
Rabbim bereket versin arttırsın kuzum
Bizde mantı yüzük çorbası kuru patlıcan kuru biber fulledik bizimkiler sıcak kaynar içmeye gelir üstüne ceviz atılan

Umarım gazdır annemde diyor sakın haa daha mısırları öğütmedim, mıhlama yapacakmış bana Rizeden gelecek
Bir iki yürü sağa sola yat pıt der çıkar.
Gecmezse kaç dk sürüyor yada sureklimi aynı yerde ağrı onu kontrol et tatlım
Oh mis mihlama afiyetle yemek nasip etsin Allahım
Ben şırdan mumbar ciğer özledim

Ben gecen yaz buyuk bir ameliyat gecirdim. Sabah 10'da girip odama aksam 7 gibi alindim. Sacmalamaktan korkuyordum ama sacmalamamisim. bir tek bana su vermiyorlar diye hocaya yalvarmistim o kadar
Kızlar ya şimdi gördüm haberlerde genç bi çocuk narkozun etkisiyle neler diyor. Niye organımı aldınız falan,ailesi de çekmiş İnternete koymuş yazık...bir tanıdık da odaya getirmişler ayilirken,eşine bi daha çocuk yapmayalım diyormuş, hiç unutamıyorum onu:)))))

Nasıl emzircem peki
İlk gün bebeği senin yanına annen geturir yatarak emzirceksin. İkinci gün birazcık oturur poziyona gecebilirsin belki ama çokda rahat olmazsın ben ikinci günde yatarak emzirmistim. İlk iki gün birinin yardimiyla oluyo canım.dikis yerin aciyo çünkü.

Dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar yaa daha yeni okuma fırsatım oldu
Doğum nasıldı derseniz doğurma aşamasına gelmek yorucu zor geldi bana
Epidural takıldı zaten normal doğum oldu
2cm açıklıkla saat 8 de yatış yaptım
Nst çatı derken 16.00 gibi doğum girdim
Doğum haneye 10 cm açıklıkla girdim ve 15 dk sonra bebekle çıktım çok şükür
Ama 3 dikişim var
Bebiş o kdr masum ve tatlı ki ama emmiyor
3 fırlatıyor uğraşmıyor kaşık biberonla mama veriyorum
Dr dikişli tarafın üstüne oturma dedi
Emzirirken de sıkıntı yaşıyorum

37. Haftaadayım son iki haftada 3 kez doktora gittim aynı kilosu. Suyu normal, herşey normal
. Bu haftalarda duraksama olurmuş. Bide her ölçüm birbirini tutmuyor. Bebeğin pozisyonuna göre ölçüm değişiyor anladığım kadarıyla, mm değişiklik çok farkediyor.

1-1,5 tog iyi o zaman, artık bende alayım diyorum uyku tulumu, ilk başlarda gerek var mı demiştim ama var galiba. Üşümesin kuzucuklar. Battaniye ince gelir, yorgan da örtemiyoruz zaten.

Aynen ben gece bile üstümü örtmüyorum, kısa kollu şeyler giyiyorum beni ateş basıyor ama anlamıyoruz üşüttüğümüzü bugün bel ağrım ve sancım vardı uzun kollulara geçtim
Bende aynıyım, örtmüyorum üstümü. Arada ince bir örtü sadece göbüşüme belime falan örtüyorum. Ateş basıyor benide

Bana 20 saat suni sancı verdiler. 3 cmden başka açılma olmadı kuzum strese girdi sezaryana aldılar. Spinal oldum. Bebişin solunum sıkıntısı olmuş bir kaç saat küvozde kalacak dediler
Allah analı babalı büyütsün sana da cok gecmiş olsun canım bian önce al bebişini kucagına mühim olan sizin sağlığınız

Açıklık çok iyiymiş canım, 3 dikiş de yok gibi nerdeyse bebiş de emecek inşallah, minnak daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…