2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Rabbim bereket versin arttırsın kuzum
Bizde mantı yüzük çorbası kuru patlıcan kuru biber fulledik bizimkiler sıcak kaynar içmeye gelir üstüne ceviz atılan
Amin canım sağ ol elinize sağlık güzel olur o da . Mis gibi dolapta hazır olan herşey iyi oluyor bence

Kizlar biz ciktik sukur ameliuattan bebegimde iyi bende iyi olmaya calisiyroum. Allahim beni kurtardigi gibi sizi de kurtarsin
Amin canım gözün aydın tekrardan
Sakin ol canım panik yapma masallah sana Allah yardım ediyo demi 10 güne geciyo diyo annem ikimizide normal dogurmus ablamla ben zaten hızlı dogum her yeri yırtılmıs ona ragmen yani gececk insallah temiz bak dikişlerine

Evet bana da aynı yorumu yaptı doktorum son haftalarda ölçümlere pek güvenemeyebiliriz dedi ama korkma gayet tontiş bebeğin olacak dedi

Bana da kendi gelmezse Perşembe gün vereceğim deyince bir şok geldi. Hiç doğurmayacak gibi hissediyorum hâlâ. Bir yandan doğsun istiyorum bir yandan da daha 2.5 yıl oldu ama unuttum ben küçük bebek bakmayı, zorluğunu vs şimdi sil baştan olacak tırsıyorum epeyce

Ne kadar hamarat herkes masallah
Ben de bugun nohut ve kurufasulyelerimi islatip, hafif haslayip buzluga kaldirdim
Bir de soganlari kucuk kucuk kesip buzluga kaldirdim.
toplu kofte yaparim vakit olursa.. :)
Baska neler yapabilirim diye de dusunuyorum
Cocuktan sonra ugrasmadan direkt pisirmek istiyorum.
Hem tencere yemegi olsn hem pratik olsun

Dolmalık biber doldurup koyabilirsiniz çok pratik oluyor buzu çözülmeden minicik su ile pişirirsiniz . Börek falan da iyi oluyor hemen fırına sürmeye

Kızlar iyi akşamlar, benim çocikler 9 gün erken gelmeye karar verdiler. Yarın öğlen 2de doğum olacak inşallah heyecanlıyım, şaşkınım, çok yoruldum son 2-3haftada ama yine de aynı bedende iyi alışmıştık birbirimize sanki
Dualarınıza talibiz Nil hanım ve Tuna Bey ile, burada o kadar yol arkadaşlığı yaptık hepiniz haklarınızı helal edin.

Dolmalık biber doldurup koyabilirsiniz çok pratik oluyor buzu çözülmeden minicik su ile pişirirsiniz . Börek falan da iyi oluyor hemen fırına sürmeye
Evet dolma sarma ve borekte mantikli
Tsk ediyorymm
Saglikla kavusun insallah cok guzel bir dogum olsun dualarimiz sizinl

Sağlıcakla eksinler inşallah canım

Kızlar bu arada Terazi burcu doğurmak için son 3 gün
Ben akrep istiom
Benim de geride kalmış. 35.haftada göbek çevresi 32de kalmış. Ve kilosu hala 32. Haftada olduğu gibi 2300gr da kalmis
canim benm 34. haftada 2500 du , kilosu normal dediler. nasil 2300 e geri demisler.
32. haftada benim 2100 du onada normal demislerdi
Selam kizlar bu mesaji size inanin zar zor yaziyorum. Sabahtan beri dusmeyen tansiyonumdan sonra acile geldik yatis verdiler sezeryana alinacagim. Hepiniz hakkinizi helal edin
kolayliklar diliyorum canim , saglikla kucagina al yavrunu

Sağlıkla kavuşun inşallah

Ay sağlıkla gelsinler inşallah

Sağlıkla gelsin bebişler darısı bizlerin başına inşallah Hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden canım

Hayirli olsun canim saglikli anali babali bir omru olsun yavrunun
Kolayliklar diliyorum canim , saglikla al yavrularini kucagina

Hayırlı haberlerle canım, sağlıkla kavuşacaksın ikizlerine Kolay ve rahat bir doğum olsun inşallah. Dualarımız sen ve ikizlerle.

Aklıma kulak ameliyatım geldi, gelen geçene saati sormuşum, ne yapacaksam artık ben narkozda kendime hiç güvenmiyorum
Saat ne alaka harbiden
Korkum daha çok artıyor
Keşke öyle olsam bende narkozu geçtim sabah uyanınca bile ateş saçıyorum

Öyle biiey olursa Beni direk yoğun bakıma alsınlar ya mümkünse kapıdan girene sallarım yoksa
Bu korkuyla yaşayana kadae normal doğururm daha iyi
Ben gecen yaz buyuk bir ameliyat gecirdim. Sabah 10'da girip odama aksam 7 gibi alindim. Sacmalamaktan korkuyordum ama sacmalamamisim. bir tek bana su vermiyorlar diye hocaya yalvarmistim o kadar
İnşllah sadece bu kadar deriz ya

Canım hayırlı olsun sağlıkla kavus inşallah niye acele karar verildi ki suyu az diye kilosu düşük diye sezeryanda acele edileni duydum da kilosu iyi diye acele tarih verileni sende gördüm bi
yani normal doğum olursa diye mi cekincesi var doktorunun hani kilolu bebisler zor doğuyormuş ya aslında elle ölçüm yapıyor milim kaydirsa kilo boy değişiyor benim kızım 3 gün önce daha uzunmuş bugün daha kısa çıktı mesela doktorla baya güldük dedi ki ölçerken kaydirdim senin doktorun kendisine baya güveniyor heralde ölçümde

Alt tarafta bıçak kesiği gibi sancılar da oluyor ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…