Amin canım sağ olRabbim bereket versin arttırsın kuzum
Bizde mantı yüzük çorbası kuru patlıcan kuru biber fulledik bizimkiler sıcak kaynar içmeye gelir üstüne ceviz atılan
Amin canımKizlar biz ciktik sukur ameliuattan bebegimde iyi bende iyi olmaya calisiyroum. Allahim beni kurtardigi gibi sizi de kurtarsin
Sakin ol canım panik yapma masallah sana Allah yardım ediyo demi 10 güne geciyo diyo annem ikimizide normal dogurmus ablamla ben zaten hızlı dogum her yeri yırtılmıs ona ragmen yani gececk insallah temiz bak dikişlerineDualarınız için çok teşekkür ederim kızlar yaa daha yeni okuma fırsatım oldu
Doğum nasıldı derseniz doğurma aşamasına gelmek yorucu zor geldi bana
Epidural takıldı zaten normal doğum oldu
2cm açıklıkla saat 8 de yatış yaptım
Nst çatı derken 16.00 gibi doğum girdim
Doğum haneye 10 cm açıklıkla girdim ve 15 dk sonra bebekle çıktım çok şükür
Ama 3 dikişim var
Bebiş o kdr masum ve tatlı ki ama emmiyor
3 fırlatıyor uğraşmıyor kaşık biberonla mama veriyorum
Dr dikişli tarafın üstüne oturma dedi
Emzirirken de sıkıntı yaşıyorum
Evet bana da aynı yorumu yaptı doktorum son haftalarda ölçümlere pek güvenemeyebiliriz dedi ama korkma gayet tontiş bebeğin olacak dedi37. Haftaadayım son iki haftada 3 kez doktora gittim aynı kilosu. Suyu normal, herşey normal
. Bu haftalarda duraksama olurmuş. Bide her ölçüm birbirini tutmuyor. Bebeğin pozisyonuna göre ölçüm değişiyor anladığım kadarıyla, mm değişiklik çok farkediyor.
1-1,5 tog iyi o zaman, artık bende alayım diyorum uyku tulumu, ilk başlarda gerek var mı demiştim ama var galiba. Üşümesin kuzucuklar. Battaniye ince gelir, yorgan da örtemiyoruz zaten.
Bende aynıyım, örtmüyorum üstümü. Arada ince bir örtü sadece göbüşüme belime falan örtüyorum. Ateş basıyor benide
Bana da kendi gelmezse Perşembe gün vereceğim deyince bir şok geldi. Hiç doğurmayacak gibi hissediyorum hâlâ. Bir yandan doğsun istiyorum bir yandan da daha 2.5 yıl oldu ama unuttum ben küçük bebek bakmayı, zorluğunu vs şimdi sil baştan olacak tırsıyorum epeyceBeni şimdi heyecan bastı doktor pazartesi yada salı alalım deyince bı anlık şok yaşadım .ayrılmayı bukadar çabuk beklemiyordum.37+6erken degilmi yagerçi kilosu iyiymis bilmiyorum kendimi hazirlamam lazım 10 yıl sonra bebek sesine
Dolmalık biber doldurup koyabilirsiniz çok pratik oluyor buzu çözülmeden minicik su ile pişirirsiniz . Börek falan da iyi oluyor hemen fırına sürmeyeNe kadar hamarat herkes masallah
Ben de bugun nohut ve kurufasulyelerimi islatip, hafif haslayip buzluga kaldirdim
Bir de soganlari kucuk kucuk kesip buzluga kaldirdim.
toplu kofte yaparim vakit olursa.. :)
Baska neler yapabilirim diye de dusunuyorum
Cocuktan sonra ugrasmadan direkt pisirmek istiyorum.
Hem tencere yemegi olsn hem pratik olsun
Evet dolma sarma ve borekte mantikliDolmalık biber doldurup koyabilirsiniz çok pratik oluyor buzu çözülmeden minicik su ile pişirirsiniz . Börek falan da iyi oluyor hemen fırına sürmeye
Saglikla kavusun insallah cok guzel bir dogum olsun dualarimiz sizinlKızlar iyi akşamlar, benim çocikler 9 gün erken gelmeye karar verdiler. Yarın öğlen 2de doğum olacak inşallahheyecanlıyım, şaşkınım, çok yoruldum son 2-3haftada ama yine de aynı bedende iyi alışmıştık birbirimize sanki
Dualarınıza talibiz Nil hanım ve Tuna Bey ile, burada o kadar yol arkadaşlığı yaptık hepiniz haklarınızı helal edin.
Sağlıcakla eksinler inşallah canımKızlar iyi akşamlar, benim çocikler 9 gün erken gelmeye karar verdiler. Yarın öğlen 2de doğum olacak inşallahheyecanlıyım, şaşkınım, çok yoruldum son 2-3haftada ama yine de aynı bedende iyi alışmıştık birbirimize sanki
Dualarınıza talibiz Nil hanım ve Tuna Bey ile, burada o kadar yol arkadaşlığı yaptık hepiniz haklarınızı helal edin.
Ben akrep istiomKızlar bu arada Terazi burcu doğurmak için son 3 gün
canim benm 34. haftada 2500 du , kilosu normal dediler. nasil 2300 e geri demisler.Benim de geride kalmış. 35.haftada göbek çevresi 32de kalmış. Ve kilosu hala 32. Haftada olduğu gibi 2300gr da kalmis
kolayliklar diliyorum canim , saglikla kucagina al yavrunuSelam kizlar bu mesaji size inanin zar zor yaziyorum. Sabahtan beri dusmeyen tansiyonumdan sonra acile geldik yatis verdiler sezeryana alinacagim. Hepiniz hakkinizi helal edin
Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar iyi akşamlar, benim çocikler 9 gün erken gelmeye karar verdiler. Yarın öğlen 2de doğum olacak inşallahheyecanlıyım, şaşkınım, çok yoruldum son 2-3haftada ama yine de aynı bedende iyi alışmıştık birbirimize sanki
Ay sağlıkla gelsinler inşallahKızlar iyi akşamlar, benim çocikler 9 gün erken gelmeye karar verdiler. Yarın öğlen 2de doğum olacak inşallahheyecanlıyım, şaşkınım, çok yoruldum son 2-3haftada ama yine de aynı bedende iyi alışmıştık birbirimize sanki
ben koydum cantama canimBu arada hastaneye emzirme yastığı götürsem mi mantıklı olur mu? Sezaryen sonrası direkt kucağa almak zor olabilir gibi geldi
Sağlıkla gelsin bebişler darısı bizlerin başına inşallahKızlar iyi akşamlar, benim çocikler 9 gün erken gelmeye karar verdiler. Yarın öğlen 2de doğum olacak inşallahheyecanlıyım, şaşkınım, çok yoruldum son 2-3haftada ama yine de aynı bedende iyi alışmıştık birbirimize sanki
Hayirli olsun canimDualarınız için çok teşekkür ederim kızlar yaa daha yeni okuma fırsatım oldu
Doğum nasıldı derseniz doğurma aşamasına gelmek yorucu zor geldi bana
Epidural takıldı zaten normal doğum oldu
2cm açıklıkla saat 8 de yatış yaptım
Nst çatı derken 16.00 gibi doğum girdim
Doğum haneye 10 cm açıklıkla girdim ve 15 dk sonra bebekle çıktım çok şükür
Ama 3 dikişim var
Bebiş o kdr masum ve tatlı ki ama emmiyor
3 fırlatıyor uğraşmıyor kaşık biberonla mama veriyorum
Dr dikişli tarafın üstüne oturma dedi
Emzirirken de sıkıntı yaşıyorum
Kolayliklar diliyorum canim , saglikla al yavrularini kucaginaKızlar iyi akşamlar, benim çocikler 9 gün erken gelmeye karar verdiler. Yarın öğlen 2de doğum olacak inşallahheyecanlıyım, şaşkınım, çok yoruldum son 2-3haftada ama yine de aynı bedende iyi alışmıştık birbirimize sanki
Kızlar iyi akşamlar, benim çocikler 9 gün erken gelmeye karar verdiler. Yarın öğlen 2de doğum olacak inşallahheyecanlıyım, şaşkınım, çok yoruldum son 2-3haftada ama yine de aynı bedende iyi alışmıştık birbirimize sanki
Saat ne alaka harbidenAklıma kulak ameliyatım geldi, gelen geçene saati sormuşum, ne yapacaksam artıkben narkozda kendime hiç güvenmiyorum
Korkum daha çok artıyorBundan bende korkuyorum ya
Bartholin kistinden ameliyat olmuştum genel anestezi ile ameliyattan çıkınca kör oldum ben diye çok ağlamışım eşime beni bu halimle bırakma diye yalvarmışım videoya çekmiş beni kendime geldiğimde başımdaki hemşire dahil hepsi gülüyordu çok utandım
Bu korkuyla yaşayana kadae normal doğururm daha iyiKeşke öyle olsam bendenarkozu geçtim sabah uyanınca bile ateş saçıyorum
Öyle biiey olursa Beni direk yoğun bakıma alsınlar ya mümkünsekapıdan girene sallarım yoksa
İnşllah sadece bu kadar deriz yaBen gecen yaz buyuk bir ameliyat gecirdim. Sabah 10'da girip odama aksam 7 gibi alindim. Sacmalamaktan korkuyordum ama sacmalamamisim. bir tek bana su vermiyorlar diye hocaya yalvarmistim o kadar
Son 2 günüm müvkaldı eşim çok gıcık akrep olsun istemiyorum yaaKızlar bu arada Terazi burcu doğurmak için son 3 gün
Canım hayırlı olsun sağlıkla kavus inşallah niye acele karar verildi ki suyu az diye kilosu düşük diye sezeryanda acele edileni duydum da kilosu iyi diye acele tarih verileni sende gördüm biBeni şimdi heyecan bastı doktor pazartesi yada salı alalım deyince bı anlık şok yaşadım .ayrılmayı bukadar çabuk beklemiyordum.37+6erken degilmi yagerçi kilosu iyiymis bilmiyorum kendimi hazirlamam lazım 10 yıl sonra bebek sesine
Kızlar benim de özellikle ayağa kalkınca alt kısımda ağırlık ve baskı hissediyorum, bi şey yükleniyormuş gibi. Oysa dün kontrolüm vardı, rahim uzunluğu güzel, bebek daha kanala girmemişti. Bu ağrılar süreç içindeki normal ağrılar mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?