Benim 9.7ye düşmüştü serum verildi şuan 12.5 aynı zamanda günde 1defa demir hapı ve bol bol siyah üzüm tükettim taze çok iyi geldi banaGünaydın annelerrutin testlerde demirim 10.4 çıkmış. Hergün takviye de alıyorum ama yükselmiyor aksine düşüyor. Aranızda düşüklük yaşayan var mı? Ptesi randevumda doktor ne diyecek bilmiyorum en son takviyeyi değiştirmişti. Serum veriliyor yazılmıştı sanki grupta biri. Serum verirse gerekli mi gereksiz mi bilen var mı?
Heycanlandık bideg
A
Z mış
DoğurabilsemSaat ne alaka harbiden
Korkum daha çok artıyor
Bu korkuyla yaşayana kadae normal doğururm daha iyi
İnşllah sadece bu kadar deriz ya
Benim 9.7ye düşmüştü serum verildi şuan 12.5 aynı zamanda günde 1defa demir hapı ve bol bol siyah üzüm tükettim taze çok iyi geldi bana
En son sezeryan olduğundan doğumum mecbur sezenyan yapılacakti zaten .bende anlamadım.gecen hafta 3 kiloydu bu hafta 3500 Gr olunca alalım dedi.4 günüm var.Canım hayırlı olsun sağlıkla kavus inşallah niye acele karar verildi ki suyu az diye kilosu düşük diye sezeryanda acele edileni duydum da kilosu iyi diye acele tarih verileni sende gördüm bi
yani normal doğum olursa diye mi cekincesi var doktorunun hani kilolu bebisler zor doğuyormuş ya aslında elle ölçüm yapıyor milim kaydirsa kilo boy değişiyor benim kızım 3 gün önce daha uzunmuş bugün daha kısa çıktı mesela doktorla baya güldük dedi ki ölçerken kaydirdim senin doktorun kendisine baya güveniyor heralde ölçümde
Bende o yok, benim ki bildiğin adet sancısı gibi.Alt tarafta bıçak kesiği gibi sancılar da oluyor ara ara
Hayırlı olsun analı babalı büyüsünler insallahKızlar iyi akşamlar, benim çocikler 9 gün erken gelmeye karar verdiler. Yarın öğlen 2de doğum olacak inşallahheyecanlıyım, şaşkınım, çok yoruldum son 2-3haftada ama yine de aynı bedende iyi alışmıştık birbirimize sanki
Dualarınıza talibiz Nil hanım ve Tuna Bey ile, burada o kadar yol arkadaşlığı yaptık hepiniz haklarınızı helal edin.
Maşallah baya iyi kilosu da haftası da ben de sezeryan istiyorum ilk doğumum olacak daha tarih belirlemedik benimki biraz zayıf o yüzden durabildiği kadar dursun diyoruz kilosu iyi olunca tarih koymak daha kolay oluyor demek ki ama bu arada normal olacak diye de ödüm kopuyor tabi senin için normal gelmeye kalkması daha riskli öncesi sezeryan olduğu için sağlıkla kavuşun da gerisi mühim değil zatenEn son sezeryan olduğundan doğumum mecbur sezenyan yapılacakti zaten .bende anlamadım.gecen hafta 3 kiloydu bu hafta 3500 Gr olunca alalım dedi.4 günüm var.
suyunda bı problem yok nst de hafif ağrıların var dedi beklemeyelim dedi bende beklemiyordum bişey diyemedim.normal istemiyorum riskleri çok göze alamadım.yasimda var.37 yaşındayım 3. Doğumum olacak bide herşey çok hızlı gelişebilir yani cekincesi olabilir doktorunda.
Bende o yok, benim ki bildiğin adet sancısı gibi.
İlk ise senin 39 haftayı tamamla herhangi bir risk yoksa tabi.gelmez hemen.ben ilk bebeğimi 40+5 de geldi normal olarak ikinci 39 haftada tam doğdu.bu 38 e birgün kala alınacak umarım herşey yolunda gider keşke 1 hafta daha dursaydi diyorum ama neyseMaşallah baya iyi kilosu da haftası da ben de sezeryan istiyorum ilk doğumum olacak daha tarih belirlemedik benimki biraz zayıf o yüzden durabildiği kadar dursun diyoruz kilosu iyi olunca tarih koymak daha kolay oluyor demek ki ama bu arada normal olacak diye de ödüm kopuyor tabi senin için normal gelmeye kalkması daha riskli öncesi sezeryan olduğu için sağlıkla kavuşun da gerisi mühim değil zaten
Son ana kadar bekle canm ben ilaçla zorla tuttum 2 hafta kilosu ne güzel farkettiHayırlı uğurlu olsun
Bi yanım biran önce sezaryen olmak isterken diğer yabım kafayı mı yedin bebeğin daha gelişmesi lazım zaten geride diyor
Çok teşekkür ederim canm darisi bir avazda sizlere inşallah
Neden sezeryan istiyorsun canmMaşallah baya iyi kilosu da haftası da ben de sezeryan istiyorum ilk doğumum olacak daha tarih belirlemedik benimki biraz zayıf o yüzden durabildiği kadar dursun diyoruz kilosu iyi olunca tarih koymak daha kolay oluyor demek ki ama bu arada normal olacak diye de ödüm kopuyor tabi senin için normal gelmeye kalkması daha riskli öncesi sezeryan olduğu için sağlıkla kavuşun da gerisi mühim değil zaten
Çok şükür yolunda canm haftasından önde gidiyordu zaten maşallah kilosu ideal doğdu sezeryan eziyeti çekiyorum anneme muhtaç olmak çok zoruma gidiyor ama kızım iyi diye avunuyorum aşırı aşırı gazlı bir bebiş oldu oda hep agitci bakalm inşallah şu bir haftayı atlattım mi kızıma ben yeterim inşallahelifselman canım gözün aydın kaç kilo doğdu her şey yolunda inşallah ,şimdi nasılsınız.
Çok teşekkür ederimGozunaydin canim
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Nasil bebis sen nasilsin
Canm bak benmdeki de bir fırt çekip yoruldu ama hep dayadım dikislerime rağmen ağzına ki sezeryanim sütte zorla geliyo damla damla ikinci günümüz şimdi memede hep yavaş yavaş alisacaklar emmiyo deme daha küçük yoruluyor kasları alistikca inşallah daha çok emecek de ki öyle deDualarınız için çok teşekkür ederim kızlar yaa daha yeni okuma fırsatım oldu
Doğum nasıldı derseniz doğurma aşamasına gelmek yorucu zor geldi bana
Epidural takıldı zaten normal doğum oldu
2cm açıklıkla saat 8 de yatış yaptım
Nst çatı derken 16.00 gibi doğum girdim
Doğum haneye 10 cm açıklıkla girdim ve 15 dk sonra bebekle çıktım çok şükür
Ama 3 dikişim var
Bebiş o kdr masum ve tatlı ki ama emmiyor
3 fırlatıyor uğraşmıyor kaşık biberonla mama veriyorum
Dr dikişli tarafın üstüne oturma dedi
Emzirirken de sıkıntı yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?