2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim 9.7ye düşmüştü serum verildi şuan 12.5 aynı zamanda günde 1defa demir hapı ve bol bol siyah üzüm tükettim taze çok iyi geldi bana

Benim 9.7ye düşmüştü serum verildi şuan 12.5 aynı zamanda günde 1defa demir hapı ve bol bol siyah üzüm tükettim taze çok iyi geldi bana

Üzüm, pekmez, ıspanak ben de başlıyorum ptesi bana da verebilir serum Gebelikte beslenmeye bağlı olmadan da düşebiliyormuş

En son sezeryan olduğundan doğumum mecbur sezenyan yapılacakti zaten .bende anlamadım.gecen hafta 3 kiloydu bu hafta 3500 Gr olunca alalım dedi.4 günüm var.
suyunda bı problem yok nst de hafif ağrıların var dedi beklemeyelim dedi bende beklemiyordum bişey diyemedim.normal istemiyorum riskleri çok göze alamadım.yasimda var.37 yaşındayım 3. Doğumum olacak bide herşey çok hızlı gelişebilir yani cekincesi olabilir doktorunda.

Hayırlı olsun analı babalı büyüsünler insallah kolayca atlat sürecini guzel haberlerle gel

Maşallah baya iyi kilosu da haftası da ben de sezeryan istiyorum ilk doğumum olacak daha tarih belirlemedik benimki biraz zayıf o yüzden durabildiği kadar dursun diyoruz kilosu iyi olunca tarih koymak daha kolay oluyor demek ki ama bu arada normal olacak diye de ödüm kopuyor tabi senin için normal gelmeye kalkması daha riskli öncesi sezeryan olduğu için sağlıkla kavuşun da gerisi mühim değil zaten

Kızlar amazon uygulamasında ilk siparişinizse EKIM40 kodu ile 120 tl üzerine 40 tl indirim var amazonun sattığı ürünlerde.
Lansinoh göğüs kremi 141 tl idi kuponla 101 tlye geldi 40ml krem, ben almayi düşünmüyordum kremi tahin yağı kullanicam diyordum uygun denk gelince aldım bulunsun diye, başka ihtiyacınız varsa onlara da bakabilirsiniz tabi 40 tl güzel indirim

İlk ise senin 39 haftayı tamamla herhangi bir risk yoksa tabi.gelmez hemen.ben ilk bebeğimi 40+5 de geldi normal olarak ikinci 39 haftada tam doğdu.bu 38 e birgün kala alınacak umarım herşey yolunda gider keşke 1 hafta daha dursaydi diyorum ama neyse
.

Neden sezeryan istiyorsun canm

elifselman canım gözün aydın kaç kilo doğdu her şey yolunda inşallah ,şimdi nasılsınız.
Çok şükür yolunda canm haftasından önde gidiyordu zaten maşallah kilosu ideal doğdu sezeryan eziyeti çekiyorum anneme muhtaç olmak çok zoruma gidiyor ama kızım iyi diye avunuyorum aşırı aşırı gazlı bir bebiş oldu oda hep agitci bakalm inşallah şu bir haftayı atlattım mi kızıma ben yeterim inşallah

Gozunaydin canim
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Nasil bebis sen nasilsin
Çok teşekkür ederim darısı hayırlı zamanda sana inşallah bir avazda bitsin inşallah bebiş çok şükür iyi bende dikislerim ile uğraşıyorum gaz bitimi olmadı karnım hala çok balon balon aşırı ağrı yapıyor kızımın yüzüne bakıp unutmaya çalışıyorm tüm acıları

Canm bak benmdeki de bir fırt çekip yoruldu ama hep dayadım dikislerime rağmen ağzına ki sezeryanim sütte zorla geliyo damla damla ikinci günümüz şimdi memede hep yavaş yavaş alisacaklar emmiyo deme daha küçük yoruluyor kasları alistikca inşallah daha çok emecek de ki öyle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…