Bebek erken doğacak diye korkarak geldik bu haftalara kadar çok şükür gelmedi. gölü bana attıSon ana kadar bekle canm ben ilaçla zorla tuttum 2 hafta kilosu ne güzel farketti
Bende ediyordum hatta burdan çok ordaydım maksimum ekim göÜyle bakıyordumben ekim annelerinide takip ediyorum , gecen haftalar da her uyku zamanimda en az 3 kisi doguruyordu
Devrelerim yandı ne zaman doğum yaptınız görmedim yada karıştırdım.Çok şükür yolunda canm haftasından önde gidiyordu zaten maşallah kilosu ideal doğdu sezeryan eziyeti çekiyorum anneme muhtaç olmak çok zoruma gidiyor ama kızım iyi diye avunuyorum aşırı aşırı gazlı bir bebiş oldu oda hep agitci bakalm inşallah şu bir haftayı atlattım mi kızıma ben yeterim inşallah
Gececek hepsi Allahin izniyle en zoru gecti oyle dusunÇok teşekkür ederimdarısı hayırlı zamanda sana inşallah bir avazda bitsin inşallah bebiş çok şükür iyi bende dikislerim ile uğraşıyorum gaz bitimi olmadı karnım hala çok balon balon aşırı ağrı yapıyor kızımın yüzüne bakıp unutmaya çalışıyorm tüm acıları
GünaydınBu saatte günaydın denir mi bilmiyorum ama gunaydinlar
Aynen benimdeGünaydınbu gece nöbet bizde galiba tembel hayvan gibi tuvalete giderken geçen zamanda uykum kaçtı yine
Doğumdan sonra da uyumaya zaman bulamıcam eminim ama uyuyamıyorumAynen benimde
Evet benimde çok düştü zaten gebeliğe bağli serum çok çok iyi geldi. Beslenmede çok önemli sadece hapla olacak iş değil hamilelikte bebek sürekli çektiği için. Beslenmeye de çok dikkat etmek gerekiyoÜzüm, pekmez, ıspanak ben de başlıyorum ptesi bana da verebilir serumGebelikte beslenmeye bağlı olmadan da düşebiliyormuş
Rabbim evladınız size bağışlasın canım. Epidural nasıl peki memnun kaldınmı kaçıncı doğumdu bu. İnan bana 3dikiş çok birşey değil benim ilk doğumda içten dıştan çok dikişim olmuştu ikincide 3 4 tane falandı 2cisi çok rahat gelmişti banaDualarınız için çok teşekkür ederim kızlar yaa daha yeni okuma fırsatım oldu
Doğum nasıldı derseniz doğurma aşamasına gelmek yorucu zor geldi bana
Epidural takıldı zaten normal doğum oldu
2cm açıklıkla saat 8 de yatış yaptım
Nst çatı derken 16.00 gibi doğum girdim
Doğum haneye 10 cm açıklıkla girdim ve 15 dk sonra bebekle çıktım çok şükür
Ama 3 dikişim var
Bebiş o kdr masum ve tatlı ki ama emmiyor
3 fırlatıyor uğraşmıyor kaşık biberonla mama veriyorum
Dr dikişli tarafın üstüne oturma dedi
Emzirirken de sıkıntı yaşıyorum
Doğumdan sonra bu saatleri uyumak için mumla arıcaz. Aslında bence biz heyecandan uyuyamıyoruz. Zaman daraldikca bizi heyecan basıyo. Şahsen ben zaman geçsin mi geçmesinmi ne istedigimiyhenuz bilmiyorum araftayımBu saatte günaydın denir mi bilmiyorum ama gunaydinlar
Oyyy kuzum geldi mi büyük günKızlar iyi akşamlar, benim çocikler 9 gün erken gelmeye karar verdiler. Yarın öğlen 2de doğum olacak inşallahheyecanlıyım, şaşkınım, çok yoruldum son 2-3haftada ama yine de aynı bedende iyi alışmıştık birbirimize sanki
Dualarınıza talibiz Nil hanım ve Tuna Bey ile, burada o kadar yol arkadaşlığı yaptık hepiniz haklarınızı helal edin.
Aynı düşünce bende de var bi yandan zaman geçmesin istiyorum bi yandan çabuk geçsin hayırlısı diyelim.Doğumdan sonra bu saatleri uyumak için mumla arıcaz. Aslında bence biz heyecandan uyuyamıyoruz. Zaman daraldikca bizi heyecan basıyo. Şahsen ben zaman geçsin mi geçmesinmi ne istedigimiyhenuz bilmiyorum araftayımkorku heyecan ay çok aksiyonlu yaaa
Aynen ya. Ben şimdi ne hayâl ediyorum biliyomusun şöyle doğumumu yapmış keyif kahvesi içiyorum. Tamda bunu istiyorum yaaaAynı düşünce bende de var bi yandan zaman geçmesin istiyorum bi yandan çabuk geçsin hayırlısı diyelim.
Hadi bakalım hayırlısı olsunBen bugun Nst ye gittim klasik haftalik randevum.
Nisanim gelmisti dun ama hic bakmadilar aciklik varmi vs die. zaten hic sanci cikmadi nst de de.
4 kasima kdar kendi geldi geldi, gelmezse zaten dogumu baslaticaklar :)
Hadi bakalım hayırlısıBen bugun Nst ye gittim klasik haftalik randevum.
Nisanim gelmisti dun ama hic bakmadilar aciklik varmi vs die. zaten hic sanci cikmadi nst de de.
4 kasima kdar kendi geldi geldi, gelmezse zaten dogumu baslaticaklar :)
Ya acaba uzanıp ayaklarını mı diksen dönmesi için ve ya secde pozisyonunamı dursan faydası olur belkiKizlar bi kac gundur takip edemiyorum artik heyecanlar dorukta. Gebeligim rahat gecti bu zamana dek, benim 3. Trimester 2.den daha rahatti ah bi de bebisim kanala girse normal dogursam hayrlisiyla. Makat geliste hala civciv.
39a dek dönmezse sezeryan olursun dedi ilki normaldi bu erkek bebitolar gec mi indiriyo kafayi asagiya nedir :))
Kimler dogum yapti bu hafta yaa merak ettim?? @happy.cim sen dogurdunmu yoksa ??
Geldi vallahi, şu anları yaşıyorum ama yaşadığıma inanamıyorumOyyy kuzum geldi mi büyük günKasılmaların mı var niye öne çekildi? Allahım sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin Her şey çok güzel olacak dualarımız seninle. Kendine geldiğin ilk fırsatta yaz bize. Tarihleri de benimkiler gibi pek güzel oldu yalnız 22.10.22
Ozaman da keske uyusaymisiz dicez de orasi kesinDoğumdan sonra da uyumaya zaman bulamıcam eminim ama uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?