2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Son ana kadar bekle canm ben ilaçla zorla tuttum 2 hafta kilosu ne güzel farketti
Bebek erken doğacak diye korkarak geldik bu haftalara kadar çok şükür gelmedi. gölü bana attı şuan benim sağlik durumundan dolayı bekleyemiyorum doktora da gitmedim net günü saati vermesin diye en son 1 kasım civarı dedi bakalım.
ben ekim annelerinide takip ediyorum , gecen haftalar da her uyku zamanimda en az 3 kisi doguruyordu
Bende ediyordum hatta burdan çok ordaydım maksimum ekim göÜyle bakıyordumsonra cehennem gibi bi dönem başladı iki yere de girmedim kimse etkilenmesin diye çok şükür geldik bu günlere

Devrelerim yandı ne zaman doğum yaptınız görmedim yada karıştırdım. Hayırlı uğurlu olsun. Ekim annelerinden birinin ikiz bebeklerinde laktoz alerjisi çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bebişler o yüzden huysuzmuş. Aklınızda bulunsun aşırı huysuzsa sebebi bu tarz şeyler olabiliyormuş.

Gececek hepsi Allahin izniyle en zoru gecti oyle dusun
Gunden güne daha iyi olacaksin

Üzüm, pekmez, ıspanak ben de başlıyorum ptesi bana da verebilir serum Gebelikte beslenmeye bağlı olmadan da düşebiliyormuş
Evet benimde çok düştü zaten gebeliğe bağli serum çok çok iyi geldi. Beslenmede çok önemli sadece hapla olacak iş değil hamilelikte bebek sürekli çektiği için. Beslenmeye de çok dikkat etmek gerekiyo

Rabbim evladınız size bağışlasın canım. Epidural nasıl peki memnun kaldınmı kaçıncı doğumdu bu. İnan bana 3dikiş çok birşey değil benim ilk doğumda içten dıştan çok dikişim olmuştu ikincide 3 4 tane falandı 2cisi çok rahat gelmişti bana

Bu saatte günaydın denir mi bilmiyorum ama gunaydinlar
Doğumdan sonra bu saatleri uyumak için mumla arıcaz. Aslında bence biz heyecandan uyuyamıyoruz. Zaman daraldikca bizi heyecan basıyo. Şahsen ben zaman geçsin mi geçmesinmi ne istedigimiyhenuz bilmiyorum araftayım korku heyecan ay çok aksiyonlu yaaa

Oyyy kuzum geldi mi büyük gün Kasılmaların mı var niye öne çekildi? Allahım sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin Her şey çok güzel olacak dualarımız seninle. Kendine geldiğin ilk fırsatta yaz bize. Tarihleri de benimkiler gibi pek güzel oldu yalnız 22.10.22

Aynı düşünce bende de var bi yandan zaman geçmesin istiyorum bi yandan çabuk geçsin hayırlısı diyelim.

Kizlar bi kac gundur takip edemiyorum artik heyecanlar dorukta. Gebeligim rahat gecti bu zamana dek, benim 3. Trimester 2.den daha rahatti ah bi de bebisim kanala girse normal dogursam hayrlisiyla. Makat geliste hala civciv.

39a dek dönmezse sezeryan olursun dedi ilki normaldi bu erkek bebitolar gec mi indiriyo kafayi asagiya nedir :))

Kimler dogum yapti bu hafta yaa merak ettim?? @happy.cim sen dogurdunmu yoksa ??

Ben bugun Nst ye gittim klasik haftalik randevum.
Nisanim gelmisti dun ama hic bakmadilar aciklik varmi vs die. zaten hic sanci cikmadi nst de de.

4 kasima kdar kendi geldi geldi, gelmezse zaten dogumu baslaticaklar :)
Hadi bakalım hayırlısı
Ya acaba uzanıp ayaklarını mı diksen dönmesi için ve ya secde pozisyonunamı dursan faydası olur belki

Geldi vallahi, şu anları yaşıyorum ama yaşadığıma inanamıyorum öyle bir şuursuzluk perşembe gecesi kasılmalar ve kendini top yapıp annenin karnını yırtıp çıkabilir miyim çalışmaları oldu uzun süreli dedik bir gidelim hastaneye bakalım, hafif açılmam başlamış, nst'de çok sancım çıkmadı ama bu kuduruklar da hiç durmadı, doktorum pazar amerikaya gidiyor perşembe gelecek o da benim için psikolojik bir sebep ve dün nişan geldi artık dedik kasmayalım, Allah'tan hayırlısını dileyip çıktık yola yazmaya çalışacağım müsait olur olmaz hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…