2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ahaha aynen son günlerde bende doğumun nasil olacagi konusuna cok takıldım cok agrim olur mu bebek doğmak zorunda zaman daralıyor simdi de bedenim rahat değil bebek nasıldır acaba diye diye kafayı yemezsek iyidir

Aynen ya. Ben şimdi ne hayâl ediyorum biliyomusun şöyle doğumumu yapmış keyif kahvesi içiyorum. Tamda bunu istiyorum yaaa
Bir süredir benim de hayalim bu
Bir de somine mi yakiyorum aksam bebitoyu yıkayıp önünde koklayarak uyutuyorum falann ayy sabah sabah heyecan geldi

A Anksiyeteli
Hayırlısıyla görecek kuzum prematüre olmayacak

Salı günü randevum Hayırlısıyla o günü görürsek 38 olacağım kuzum .39 uda görürsek tamamdır 40 ta gözüm yok Yalnız bu gidişle 41de oluruz benimki biliyorsun gelisim geriliginden yavaş kilo alıyor ne kadar durursa o kadar iyi
Şimdi gidince şartlar ne gösterir bilmiyorum

Allahim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Çok heyecanlı

valla soyle 6-7 cm aciklikla gitsem hastaneye farketmeden tadindan yenmez ekim annelerinde iki uc kisi 7-8 cm aciklikla gitmislerdi . darisi basimiza
Bende o şans 0 sezeryan dedi diye ama yinede umudum var
Umarım hayırlısıyla yırtıksız dikişsiz sağlıklı bir şekilde kavuşursun kuzum
Beni kesip bicecekler

valla soyle 6-7 cm aciklikla gitsem hastaneye farketmeden tadindan yenmez ekim annelerinde iki uc kisi 7-8 cm aciklikla gitmislerdi . darisi basimiza
Ayy günaydın hayalimdir kendisi her gün avuç içlerimi ısıtıp o günü hayal edip auramı gönderiyorum şöyle sancıları evde atlatıp hastaneye gidip epidural alıp fırt diye doğurmak istiyorum dinimiz amin

Evet canım icim bir tuhaf ne hissettiğimi anlatmaya kelimeler yetmez
kucağa alınca mutluluk gözyaşları olacak .
Alt üst takım almıştım sonda olur dediler diye gittim 2 tanede elbise aldım diyorum sondayidami kesip takiyorlar neyse o kanlı bir işlem değilmiş

Alt üst takım almıştım sonda olur dediler diye gittim 2 tanede elbise aldım diyorum sondayidami kesip takiyorlar neyse o kanlı bir işlem değilmiş
Ben de ne olacağını bilmediğimden uzun kollu gecelik almıştım ilk giymek için damar yolu vs zor olur diye gittim kollarını kestirdim

İnşallah canım benim Ben elbise almamıştım alsam mı ? Sondayı nereye takıyorlar tam olarak? Ben daha önce hiç ameliyat olmadım o yüzden de tırsıyorum biraz ilk ameliyathaneye girişim olacak

O da olur yeter ki pırt diye çıksın kesiden korkuyorum ben en azından epiduralde kesilirken az hissederim
Korkma annem demişti hissetmiyormusun bak şansın var en doğalından ol gitsin tatlım o olumlamalar içinden kendin için istediğin için Allahım hayırlısıyla ağrısız sızısız nasip edecek

ayyy aminn

H a p p y
canim sende insallah ekim annlerinde ki anurkoc gibi hemencecik ayaga kalkarsin , agrin sizin cok olmaz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…