Ahaha aynen son günlerde bende doğumun nasil olacagi konusuna cok takıldım cok agrim olur mu bebek doğmak zorunda zaman daralıyor simdi de bedenim rahat değil bebek nasıldır acaba diye diye kafayı yemezsek iyidirDoğumdan sonra bu saatleri uyumak için mumla arıcaz. Aslında bence biz heyecandan uyuyamıyoruz. Zaman daraldikca bizi heyecan basıyo. Şahsen ben zaman geçsin mi geçmesinmi ne istedigimiyhenuz bilmiyorum araftayımkorku heyecan ay çok aksiyonlu yaaa
Bir süredir benim de hayalim buAynen ya. Ben şimdi ne hayâl ediyorum biliyomusun şöyle doğumumu yapmış keyif kahvesi içiyorum. Tamda bunu istiyorum yaaa
Umarım bu gazlara kolik bir bebek olarak annesine yeni bir supriz yapmazHeycanlandık bide
Doğurabilsem
benim gorumcem 36. haftada 2.5 kg dogum yapti ve premature saymadilar canim. 3 kg cok iyi masallahOglum 3 kg.a geldi artik, 2 haftayi da bi bitirirsem premature barajini aşmiş olucaz insallah :))
valla soyle 6-7 cm aciklikla gitsem hastaneye farketmeden tadindan yenmez
Allahim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinKızlar iyi akşamlar, benim çocikler 9 gün erken gelmeye karar verdiler. Yarın öğlen 2de doğum olacak inşallahheyecanlıyım, şaşkınım, çok yoruldum son 2-3haftada ama yine de aynı bedende iyi alışmıştık birbirimize sanki
Dualarınıza talibiz Nil hanım ve Tuna Bey ile, burada o kadar yol arkadaşlığı yaptık hepiniz haklarınızı helal edin.
Bende o şans 0 sezeryan dedi diye ama yinede umudum varvalla soyle 6-7 cm aciklikla gitsem hastaneye farketmeden tadindan yenmezekim annelerinde iki uc kisi 7-8 cm aciklikla gitmislerdi . darisi basimiza
Ayy günaydın hayalimdir kendisi her gün avuç içlerimi ısıtıp o günü hayal edip auramı gönderiyorumvalla soyle 6-7 cm aciklikla gitsem hastaneye farketmeden tadindan yenmezekim annelerinde iki uc kisi 7-8 cm aciklikla gitmislerdi . darisi basimiza
Pazartesi dimiGünaydınlar herkeseuzun zaman sonra uyuyabilmişim birazda olsa dinlenmiş vücudum
Belki pırt diye çıkacak epidural bile gerek kalmayacakAyy günaydın hayalimdir kendisi her gün avuç içlerimi ısıtıp o günü hayal edip auramı gönderiyorumşöyle sancıları evde atlatıp hastaneye gidip epidural alıp fırt diye doğurmak istiyorum dinimiz amin
Evet canımPazartesi dimi
Evet canımicim bir tuhaf ne hissettiğimi anlatmaya kelimeler yetmez
O da olur yeter ki pırt diye çıksınBelki pırt diye çıkacak epidural bile gerek kalmayacak
Ben de ne olacağını bilmediğimden uzun kollu gecelik almıştım ilk giymek için damar yolu vs zor olur diye gittim kollarını kestirdimkucağa alınca mutluluk gözyaşları olacak .
Alt üst takım almıştım sonda olur dediler diye gittim 2 tanede elbise aldımdiyorum sondayidami kesip takiyorlar neyse o kanlı bir işlem değilmiş
İnşallah canım benimkucağa alınca mutluluk gözyaşları olacak .
Alt üst takım almıştım sonda olur dediler diye gittim 2 tanede elbise aldımdiyorum sondayidami kesip takiyorlar neyse o kanlı bir işlem değilmiş
Korkma annem demişti hissetmiyormusun bak şansın var en doğalından ol gitsin tatlım o olumlamalar içinden kendin için istediğin için Allahım hayırlısıyla ağrısız sızısız nasip edecekO da olur yeter ki pırt diye çıksınkesiden korkuyorum ben en azından epiduralde kesilirken az hissederim
ayyy aminnAyy günaydın hayalimdir kendisi her gün avuç içlerimi ısıtıp o günü hayal edip auramı gönderiyorumşöyle sancıları evde atlatıp hastaneye gidip epidural alıp fırt diye doğurmak istiyorum dinimiz amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?