Gözün aydın canımKızlar DOĞURDUMçok şükür ikimiz de iyiyiz benim ameliyat sonrası çoook ağrım oldu ama bana balon takıldı doktor o yüzden normale göre daha çok ağrın olur dedi ağır ağrı kesiciler yaptı yeni yeni kendime geldim. Daha yürümedim. Bebişim kucağımda ama emmiyor sütüm geldi ilk başta damla damla ama emme refleksi zayıf, çok uğraştık hemşireler ile ama sonunda mama verdik biraz. Ama sanırım ilk sütü almış biraz kan şekeri güzeldi. Şu an tek derdimiz meme emmemesi ama düzelir umarım. Gerçekten çok tatlı, sürekli kucağımda tutmak istiyorum şu an hala ağrılarım var ama buna da şükür diyorum. Bu arada spinal oldum ve ameliyat esnasında hiç acı ağrı duymadım, bi ara midem çok bulandı sonra sakinleştirici verdiler.
Sabret canım ya benimki de hastanade kalırken çok zorladı beni emmiyor emziremiyorum deli olacaktim .zorla vere vere düzene girdi şimdi artık emiyor şükür .sabırlı ol ağrılarında geçecek bebek te emecek merak etmeÇok çok ağrıdı ama hala ağrım var ama dayanmaya çalışıyorum, bebişim emse her şey daha güzel olacak ama bakalım
Hepatit mi oldu 2 . Doz tam 30 gün doluncami yaptirdinAhah öyle oldukarnını sıcak tutmak birebir ay gazlı olmasınlar ,şimdi de dün aşısını oldu ateş çıkmadı ama huzursuz uyuyamıyor
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederim canım ikimizde iyiyiz çok şükürGozunaydinnasilsiniz
Amin canım inşallahNe güzel ben de kesmek istiyorum ama cesaret edemiyorum sütüm yetmez sarılık artar diye korkuyorum hafif var çünkü gözüm hep bezinde doyuyor mu diye sıpa da çok aranıyor beni şüpheye düşürüyor sütüm yetmiyor diye
Hadi sağlıkla gelsin inşallah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Doktor demedi mi canim sana 10 gun sonra kontrole gel diye yada ordaki hemsireler. Sen ihmal etme gene de bi kadin doguma git icin rahat etsin en azindan doktor baksinEvet benimde iki başında ip var. En kısa zamanda gideyim o halde. Herkes genelde estetik dikiş oluyor artık gerek yok falan diyor ama bende anlamadım. Doktordan doktora fark mı oluyor acaba?
Şifa olsun inşallah canım. Tadı rahatsız etmiyorsa yemeklerine de atabilirsin. Ben ciğer dışında sevmediğim için böyle bir taktik bulmuştum :)Teşekkür ederim tatlım kimyonlu suya başladım
Bugün ciğer yiyecektim yaralı çıktıŞifa olsun inşallah canım. Tadı rahatsız etmiyorsa yemeklerine de atabilirsin. Ben ciğer dışında sevmediğim için böyle bir taktik bulmuştum :)
Bende bebişte çok iyiyiz canım normal doğum yaptım 2gun kanamam sürdü dün gündüz sıfır sancı çıktı nst de ama 2santim açıklık çıktı doktor alttan muayene etti doğumu hızlandırmak için uğraştı biraz sağolsunAy gözünaydin nasılsın bebiş nasıl Allah analı babalı büyütsün
Amin Canım Allah razı olsun. Evet canım kanamam vardı meğer açılmadan dolayı oluyomus kanamam. Evde ped taktım artık çoğalmıştı çünküHadi gözün aydın canım Allah bağışlasın yavrunu
Kanaman vardı en son nasıl geçti doğum müsait olduğunda yazar mısın
Paylaştım canım çok güzel bir doğum oldu darısı başınıza inşaAllahGozunaydin :) gule gule buyut bebegini. Daha sonra dogum hikayeni paylasirsan sevinirim
ben de ne yalan söyleyim kendime sürekli böyle söylüyorum, direk sezeryan demiyorBebeğin ve senin için ne Hayırlısı ise o olsun. Sezeryan daha mantıklı gibi ama büyük risk olsa Doktorun normali deneyelim demez di değil mi?
Kakadan bahsediyoruZ değil mi canınSarı yaparsa anne sütü yeşil yaparsa mamaymis
Cisleride bol olsun
Oy maşallah aynı benim minnak gibi2
2756 doğdu canım boyu da 49 cm minnak bir kelebek
Evet canımKakadan bahsediyoruZ değil mi canın
Oy maşallah aynı benim minnak gibi
seninle aynı hafta ve günlerizBakalım cumartesi günü kontrol var 39+3 oluyorum vajinal muayene yapacakmış galiba rahim ağzını uyarmak için çatı muayenesini 37 de olmuştum ben de çatım müsaitti
Ben hiç görmedim hep kapalıydı.Kuzu seninkininde göbeği kapandimi içini göremiyorum şimdi ben ilk gün görmüştüm şimdi yapışmış
Moralini bozma canım, benimkinde de var sütüm yettiği halde oldu. Doğumdan sonra kilo vermesi normal de senin ki sonradan mı verdi?Kızlar kontrolden geldim bebeğimde sarılık başlangıcı varmış mama takviyesi yapacağım sütüm yetmiyor demekkikiloda vermiş üzüldüm baya lohusalığo bugün tatmış oldum bebeğe bakamıyorum diye hastanede ağlama krizim tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?