2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gözün aydın canım insanın bırakası gelmiyor kucağından Allah analı babalı büyütsün

Çok çok ağrıdı ama hala ağrım var ama dayanmaya çalışıyorum, bebişim emse her şey daha güzel olacak ama bakalım
Sabret canım ya benimki de hastanade kalırken çok zorladı beni emmiyor emziremiyorum deli olacaktim .zorla vere vere düzene girdi şimdi artık emiyor şükür .sabırlı ol ağrılarında geçecek bebek te emecek merak etme

Amin canım inşallah

Kızlar bana geçen çarşamba özelde kendi doktorum bebek 2900 dedi bugün devlette 3400 dedi doktor ortaya karışık bi şey doğsa bari ikisi de gerçekçi gelmiyor

Evet benimde iki başında ip var. En kısa zamanda gideyim o halde. Herkes genelde estetik dikiş oluyor artık gerek yok falan diyor ama bende anlamadım. Doktordan doktora fark mı oluyor acaba?
Doktor demedi mi canim sana 10 gun sonra kontrole gel diye yada ordaki hemsireler. Sen ihmal etme gene de bi kadin doguma git icin rahat etsin en azindan doktor baksin

Ay gözünaydin nasılsın bebiş nasıl Allah analı babalı büyütsün
Bende bebişte çok iyiyiz canım normal doğum yaptım 2gun kanamam sürdü dün gündüz sıfır sancı çıktı nst de ama 2santim açıklık çıktı doktor alttan muayene etti doğumu hızlandırmak için uğraştı biraz sağolsun eve gittim yemek yaptım yedik eşimle bulaşık falan yıkadık sancılarım başladı kanamam arttı sıcacık suyun içine oturdum baya bekledim hurma yedim evde oyalandim 9da hastahaneye gittim 5santim olmuş. Allah'ım acildeki benim doktorum çıkmasınmı şansa. doktorum bir güzel ilgilendi dogumhanedeki ebeleri aradı çok sevdiğim bir hastam var onunla çok güzel ilgilenin dedi. Zaten doğumhanedeki ebeler sıtajyerler hepsi bir harika. Benim iki travmatik doğumum vardı onları bana umutturdular. Sancılar esnasında doğru nefes alıp verme plates topuna oturma sugat yaptım ve doğum anında doğru ıkınma derken çok kolay bir doğum oldu. Son 1saat zordu tabi ama sonuç mükemmel kucağımda dünyalar tatlısı bir kız çocuğu. Herşeyi unutturdu

Hadi gözün aydın canım Allah bağışlasın yavrunu
Kanaman vardı en son nasıl geçti doğum müsait olduğunda yazar mısın
Amin Canım Allah razı olsun. Evet canım kanamam vardı meğer açılmadan dolayı oluyomus kanamam. Evde ped taktım artık çoğalmıştı çünkü

Bakalım cumartesi günü kontrol var 39+3 oluyorum vajinal muayene yapacakmış galiba rahim ağzını uyarmak için çatı muayenesini 37 de olmuştum ben de çatım müsaitti
seninle aynı hafta ve günleriz bana bugünlerde sık sancı vuruyor. Vajinal muayeneden sonra muhtemelen sende de başlar

Moralini bozma canım, benimkinde de var sütüm yettiği halde oldu. Doğumdan sonra kilo vermesi normal de senin ki sonradan mı verdi?

Reactions: 11K
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…