Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünBende bebişte çok iyiyiz canım normal doğum yaptım 2gun kanamam sürdü dün gündüz sıfır sancı çıktı nst de ama 2santim açıklık çıktı doktor alttan muayene etti doğumu hızlandırmak için uğraştı biraz sağolsuneve gittim yemek yaptım yedik eşimle bulaşık falan yıkadık sancılarım başladı kanamam arttı sıcacık suyun içine oturdum baya bekledim hurma yedim evde oyalandim 9da hastahaneye gittim 5santim olmuş. Allah'ım acildeki benim doktorum çıkmasınmı şansa. doktorum bir güzel ilgilendi dogumhanedeki ebeleri aradı çok sevdiğim bir hastam var onunla çok güzel ilgilenin dedi. Zaten doğumhanedeki ebeler sıtajyerler hepsi bir harika. Benim iki travmatik doğumum vardı onları bana umutturdular. Sancılar esnasında doğru nefes alıp verme plates topuna oturma sugat yaptım ve doğum anında doğru ıkınma derken çok kolay bir doğum oldu. Son 1saat zordu tabi ama sonuç mükemmel kucağımda dünyalar tatlısı bir kız çocuğu. Herşeyi unutturdu
Bana takılmadi canim neden taktılar acaba sizeBu arada o balon banada takılmıştı .geçecek ağrılarında merak etme .gelmiş geçmiş olsun tekrar
Söyledi canım ama ben sezeryan olduğum için annemin yanına geldim onun doktoru da gerek yok dikişler artık alınmıyor demiş o yüzden karışıklık oldu gidicem yarın aldırmayaDoktor demedi mi canim sana 10 gun sonra kontrole gel diye yada ordaki hemsireler. Sen ihmal etme gene de bi kadin doguma git icin rahat etsin en azindan doktor baksin
Çok şükür güzel gecmesine çok sevindim.Gozun aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün canım bebeğin emecek merak etme çok küçükler oyuzd n biraz bocaliyorlar benimkide öyleydi ememiyordu uyumaktan kan şekeri düşmüştü mama vermişlerdi şuan 13 günlük olduk hortum gibi çekiyorKızlar DOĞURDUMçok şükür ikimiz de iyiyiz benim ameliyat sonrası çoook ağrım oldu ama bana balon takıldı doktor o yüzden normale göre daha çok ağrın olur dedi ağır ağrı kesiciler yaptı yeni yeni kendime geldim. Daha yürümedim. Bebişim kucağımda ama emmiyor sütüm geldi ilk başta damla damla ama emme refleksi zayıf, çok uğraştık hemşireler ile ama sonunda mama verdik biraz. Ama sanırım ilk sütü almış biraz kan şekeri güzeldi. Şu an tek derdimiz meme emmemesi ama düzelir umarım. Gerçekten çok tatlı, sürekli kucağımda tutmak istiyorum şu an hala ağrılarım var ama buna da şükür diyorum. Bu arada spinal oldum ve ameliyat esnasında hiç acı ağrı duymadım, bi ara midem çok bulandı sonra sakinleştirici verdiler.
Bendede var o krem bende ne zaman kullansam diyorumContractubex
Kuzum 2400 doğum yaptım 3.gun 2195 olmuştu sarılık daha hastanedeyken 16lardaydi bu çocuk zayıflıyor bilmem ne dediler okadar üzüldüm ki kuzenimin eşi megamedipolde yenidoğan bölümünde hemşire ne zayıflaması çocuğun ödemi gidiyor çocuk artık doğdu cis kaka yapıyor dedi dün doktora gittik 2340 olmuş daha doğum kilosuna gelemedi bile Perşembe 15 günlük olacak doktorumuz Perşembe doğum kilosunu geçer dedi sarılık 14.8_13.9 dünde 7.9 olmuştu emzirince geçiyor büyüdükçe bide tabiki uzulmeKızlar kontrolden geldim bebeğimde sarılık başlangıcı varmış mama takviyesi yapacağım sütüm yetmiyor demekkikiloda vermiş üzüldüm baya lohusalığo bugün tatmış oldum bebeğe bakamıyorum diye hastanede ağlama krizim tuttu
Ben yaptım canım tek kelimeyle süper bı doğum süreci geçirdim sormak istediklerin varsa seve seve cevaplarimÇam sakurada doğum yapacak biri vardı bu grupta doğum yaptı mı? Beni yine bir korku aldı
Humana emziren anne çayı çok önerdiler bende bugün geldi içtim tadı çok güzel inşallah faydasını görürüm bendeKızlar kontrolden geldim bebeğimde sarılık başlangıcı varmış mama takviyesi yapacağım sütüm yetmiyor demekkikiloda vermiş üzüldüm baya lohusalığo bugün tatmış oldum bebeğe bakamıyorum diye hastanede ağlama krizim tuttu
Canim benim arkadaşım 4200 doğum yaptı onada aynı şeyleri doktoru söylemiş omuz takılması vs tum tehlikeleride eklemiş o göze alamadı sezeryan olduKızlar merhaba,
Bugün hastaneye gittik, geçen sizlerle konuştuğumuz konu vardı ya doğum tarihi sat a (30 Ocak) göre mi yoksa beraberliğe göre mi (9 Şubat) diye, profesör hoca bebeğin ilk zamanlarda küçükmüş muhtemelen geç döllenme, en doğrusu 9 şubata göre devam etmek dedi. Yani bugün 38+6 ile yola devam..
Bebek 4100, kordon hala boynunda. Pozisyonu kafa üstü güzel, normal doğuma engel bir şey yok. 2 hafta bekleriz doğal yolla gelmezse suni sancı ile normal doğum deneriz açılma vs olmazsa da sezeryana mecbur geçeriz dedi. Kilosundan dolayı normal doğumda bu kilolardaki bebeklerde kol omuz çıkması sık görülür diye de ekledi.
Normali denemek çok istiyorum ama sanki bebeğimin sağlığını da tehlikeye atıyorum diye de çok korkuyorum vicdan yapıyorumSizin fikriniz ne kızlar, sizce ne yapmak mantıklı görünüyor
Hiç mama kullandınız mı?Kuzum 2400 doğum yaptım 3.gun 2195 olmuştu sarılık daha hastanedeyken 16lardaydi bu çocuk zayıflıyor bilmem ne dediler okadar üzüldüm ki kuzenimin eşi megamedipolde yenidoğan bölümünde hemşire ne zayıflaması çocuğun ödemi gidiyor çocuk artık doğdu cis kaka yapıyor dedi dün doktora gittik 2340 olmuş daha doğum kilosuna gelemedi bile Perşembe 15 günlük olacak doktorumuz Perşembe doğum kilosunu geçer dedi sarılık 14.8_13.9 dünde 7.9 olmuştu emzirince geçiyor büyüdükçe bide tabiki uzulme
Benim sancılarım oluyor akşamları ama dayanilmayacak şekilde değil henüz sabahları da adet olacakmış gibi bir ağrım oluyor bel ağrısı ile birlikteseninle aynı hafta ve günlerizbana bugünlerde sık sancı vuruyor. Vajinal muayeneden sonra muhtemelen sende de başlar
Insallah gecicek ama cok zor bi surec iste..gozumde yas bitmiyor..hastanenin makinasi kendi makinamiz neler denedik yok gelmeyince sinirler altust..bide hala hastanedeyim her odadan bebek sesi geldikce uzuluyorum..bugun gordum.sadece serum verilicekmis..solunum tedavisi oldugu icin mama verirsek cikarma durumu daha risk olustururmus..icim gitti..1gunluk bebek serum ilaclarla...anne sutu dun biraz emmisti o kadar..umarim cabucak gelir kizimmmCanım benim bebeğim ben hiç görmeden entübe edilip yoğun bakıma alındı 3 gün hiç görmedim ,ben de hastanede yatıyordum o süreçte dren takılı olduğundan enfeksiyon riskine karşı bebeği göstermiyordular bir fotoğrafı bile yoktu sütüm gelsin diye bir bağ kuralım diye istemiştim ama maalesef,hiç canını sıkma sütün muhakkak gelecek bize hemşireler elle sağmamız gerektiğini söylemişti üç gün elle ablalarım sağdı bildiğin bayağı çeke çeke sağdılar sadece 1-2 damla geldi şırıngayla o damlaları çektik ilk yolladığım süt 2 cc zor olmuştu zaten bebeğim burnundan besleniyordu öyle öyle 2-3-5 cc oldu sonrasında gelecek artacak o kadar moral bozukluğu gözyaşına rağmen mucizevi bir şey ben sürekli ağlıyordum 3 gün falan gece gündüz uyumadım hatta psikolojik destek istedim doktorların önerisiyle ama geçiyor ,geçecek
Doktorum bana yazdı bu kremden. İlk 1 hafta su geçirmeyen bandajım vardı. Onu çıkarıp 1 hafta daha geçmesini bekle ve 15. günden itibaren kullan dedi. Bazen sadece akşam, bazen de sabah akşam 2 kez kullanıyorum.Bendede var o krem bende ne zaman kullansam diyorum
Normal doğum mu oldu ?Ben yaptım canım tek kelimeyle süper bı doğum süreci geçirdim sormak istediklerin varsa seve seve cevaplarim
Geçmiş olsun canım talihsizlik olmuş ama sen moralini yüksek tut artık sana ihtiyacı olan bir nefes var yanında onun için iyi olmalısın bebekler ödem atıyor doğunca benimkide hemen 200 Gr vermişti 13 günlük olduk daha doğduğu kiloya ulaşamadık sağlıklı olsunda büyür diyorum artikKızlar bebeğim bir gögsümü alıyor o gögsümde yara oldu çok acıyor sağarak besliyorum çok çok küçük. 2300 e düştü kg. Uyandırmam zor oluyor. Hadtanede hemşireler küçük memeyi tutturuyor çok güzel emiyor ama evde ben yapamıyorum. Psikolojim çok kötü. Bazı sorunlwr yaşadım doğurdupum gün annem hastane merdivenlerinden düştü iki kolu kırıldı ameliyat edildi. Ama iyi olmak bebeğe iyi gelmek istiyorum. Lütfen tecrübeli anneler ne yapmalıyım? İlaç sürüyorum yanıyor sağıyorum acı çeksemde. Benim de yaşayacağım varmış en güzel günümde annemin başına bunlr geldi. Çok korkuyorum umarım toparlarım
Bende öyle yapıyim kullanmaya baslayim pazartesiden itibarenDoktorum bana yazdı bu kremden. İlk 1 hafta su geçirmeyen bandajım vardı. Onu çıkarıp 1 hafta daha geçmesini bekle ve 15. günden itibaren kullan dedi. Bazen sadece akşam, bazen de sabah akşam 2 kez kullanıyorum.
Ben sezeryan oldum arkadaşlarım normal yaptılar ben çok memnun kaldım canim özel hastane gibi ilgilendiler bende çok korkarak gittim ama plesenta previa olduğu için özeller yanaşmadı risk almaya oraya gittim perinatoliji bölümü yaptı takiplerimi dogumada doçent ve prof.girdi çok iyi davrandilarNormal doğum mu oldu ?
Kontrollerde memnun kaldım ama şikayetlere baktığımda netten korku aldı beni yine birinin bebeğinin köprücük kemiğini kırmışlar,birini bekletmisler kadın özele gidip acil sezeryana alınmış v.s
Normal doğum olacak benim bugün çok korkmaya başladım yine bebeğe bir şey olur mu normale çok zorlarlarsa diye,bir de kötü davranacaklarmış gibi geliyordoğum katında kötü davrandıklarını yazmış bazıları
Sanslisin valla masallah size canim senij adina sevindim darisi biz kalanlaraBende bebişte çok iyiyiz canım normal doğum yaptım 2gun kanamam sürdü dün gündüz sıfır sancı çıktı nst de ama 2santim açıklık çıktı doktor alttan muayene etti doğumu hızlandırmak için uğraştı biraz sağolsuneve gittim yemek yaptım yedik eşimle bulaşık falan yıkadık sancılarım başladı kanamam arttı sıcacık suyun içine oturdum baya bekledim hurma yedim evde oyalandim 9da hastahaneye gittim 5santim olmuş. Allah'ım acildeki benim doktorum çıkmasınmı şansa. doktorum bir güzel ilgilendi dogumhanedeki ebeleri aradı çok sevdiğim bir hastam var onunla çok güzel ilgilenin dedi. Zaten doğumhanedeki ebeler sıtajyerler hepsi bir harika. Benim iki travmatik doğumum vardı onları bana umutturdular. Sancılar esnasında doğru nefes alıp verme plates topuna oturma sugat yaptım ve doğum anında doğru ıkınma derken çok kolay bir doğum oldu. Son 1saat zordu tabi ama sonuç mükemmel kucağımda dünyalar tatlısı bir kız çocuğu. Herşeyi unutturdu
Gözün aydın canım.Kızlar DOĞURDUMçok şükür ikimiz de iyiyiz benim ameliyat sonrası çoook ağrım oldu ama bana balon takıldı doktor o yüzden normale göre daha çok ağrın olur dedi ağır ağrı kesiciler yaptı yeni yeni kendime geldim. Daha yürümedim. Bebişim kucağımda ama emmiyor sütüm geldi ilk başta damla damla ama emme refleksi zayıf, çok uğraştık hemşireler ile ama sonunda mama verdik biraz. Ama sanırım ilk sütü almış biraz kan şekeri güzeldi. Şu an tek derdimiz meme emmemesi ama düzelir umarım. Gerçekten çok tatlı, sürekli kucağımda tutmak istiyorum şu an hala ağrılarım var ama buna da şükür diyorum. Bu arada spinal oldum ve ameliyat esnasında hiç acı ağrı duymadım, bi ara midem çok bulandı sonra sakinleştirici verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?