2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Doktor demedi mi canim sana 10 gun sonra kontrole gel diye yada ordaki hemsireler. Sen ihmal etme gene de bi kadin doguma git icin rahat etsin en azindan doktor baksin
Söyledi canım ama ben sezeryan olduğum için annemin yanına geldim onun doktoru da gerek yok dikişler artık alınmıyor demiş o yüzden karışıklık oldu gidicem yarın aldırmaya

Çok şükür güzel gecmesine çok sevindim.Gozun aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün canım bebeğin emecek merak etme çok küçükler oyuzd n biraz bocaliyorlar benimkide öyleydi ememiyordu uyumaktan kan şekeri düşmüştü mama vermişlerdi şuan 13 günlük olduk hortum gibi çekiyor Ameliyattada sorun yaşanmamış olmasına da çok sevindim plesenta zedeler olarak şükür kurtulduk

Kuzum 2400 doğum yaptım 3.gun 2195 olmuştu sarılık daha hastanedeyken 16lardaydi bu çocuk zayıflıyor bilmem ne dediler okadar üzüldüm ki kuzenimin eşi megamedipolde yenidoğan bölümünde hemşire ne zayıflaması çocuğun ödemi gidiyor çocuk artık doğdu cis kaka yapıyor dedi dün doktora gittik 2340 olmuş daha doğum kilosuna gelemedi bile Perşembe 15 günlük olacak doktorumuz Perşembe doğum kilosunu geçer dedi sarılık 14.8_13.9 dünde 7.9 olmuştu emzirince geçiyor büyüdükçe bide tabiki uzulme

Humana emziren anne çayı çok önerdiler bende bugün geldi içtim tadı çok güzel inşallah faydasını görürüm bende

Canim benim arkadaşım 4200 doğum yaptı onada aynı şeyleri doktoru söylemiş omuz takılması vs tum tehlikeleride eklemiş o göze alamadı sezeryan oldu

Hiç mama kullandınız mı?

seninle aynı hafta ve günleriz bana bugünlerde sık sancı vuruyor. Vajinal muayeneden sonra muhtemelen sende de başlar
Benim sancılarım oluyor akşamları ama dayanilmayacak şekilde değil henüz sabahları da adet olacakmış gibi bir ağrım oluyor bel ağrısı ile birlikte 37.haftada çatı muayenesi oldum açıklık yoktu yarın da 39+0 oluyorum cumartesi kontrol var bakalım ne diycek

Insallah gecicek ama cok zor bi surec iste..gozumde yas bitmiyor..hastanenin makinasi kendi makinamiz neler denedik yok gelmeyince sinirler altust..bide hala hastanedeyim her odadan bebek sesi geldikce uzuluyorum..bugun gordum.sadece serum verilicekmis..solunum tedavisi oldugu icin mama verirsek cikarma durumu daha risk olustururmus..icim gitti..1gunluk bebek serum ilaclarla...anne sutu dun biraz emmisti o kadar..umarim cabucak gelir kizimmm

Bendede var o krem bende ne zaman kullansam diyorum
Doktorum bana yazdı bu kremden. İlk 1 hafta su geçirmeyen bandajım vardı. Onu çıkarıp 1 hafta daha geçmesini bekle ve 15. günden itibaren kullan dedi. Bazen sadece akşam, bazen de sabah akşam 2 kez kullanıyorum.

Ben yaptım canım tek kelimeyle süper bı doğum süreci geçirdim sormak istediklerin varsa seve seve cevaplarim
Normal doğum mu oldu ?
Kontrollerde memnun kaldım ama şikayetlere baktığımda netten korku aldı beni yine birinin bebeğinin köprücük kemiğini kırmışlar,birini bekletmisler kadın özele gidip acil sezeryana alınmış v.s
Normal doğum olacak benim bugün çok korkmaya başladım yine bebeğe bir şey olur mu normale çok zorlarlarsa diye,bir de kötü davranacaklarmış gibi geliyor doğum katında kötü davrandıklarını yazmış bazıları

Geçmiş olsun canım talihsizlik olmuş ama sen moralini yüksek tut artık sana ihtiyacı olan bir nefes var yanında onun için iyi olmalısın bebekler ödem atıyor doğunca benimkide hemen 200 Gr vermişti 13 günlük olduk daha doğduğu kiloya ulaşamadık sağlıklı olsunda büyür diyorum artik

Doktorum bana yazdı bu kremden. İlk 1 hafta su geçirmeyen bandajım vardı. Onu çıkarıp 1 hafta daha geçmesini bekle ve 15. günden itibaren kullan dedi. Bazen sadece akşam, bazen de sabah akşam 2 kez kullanıyorum.
Bende öyle yapıyim kullanmaya baslayim pazartesiden itibaren

Ben sezeryan oldum arkadaşlarım normal yaptılar ben çok memnun kaldım canim özel hastane gibi ilgilendiler bende çok korkarak gittim ama plesenta previa olduğu için özeller yanaşmadı risk almaya oraya gittim perinatoliji bölümü yaptı takiplerimi dogumada doçent ve prof.girdi çok iyi davrandilar

Sanslisin valla masallah size canim senij adina sevindim darisi biz kalanlara

Gözün aydın canım. Allah sizlere bağışlasın Ağrıların da bir an önce geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…